Najlepše čestitke za venčanje

Najlepše čestitke za venčanje

Venčanje je događaj koji se dugo pamti i koji je zaista važan i značaj za svakog čoveka. Venčanje u potpunosti može da promeni čitav život čoveka, venčanje je na neki način životna prekretnica koja određuje smer svih događaja u budućnosti. Kada čovek pronađe ljubav svog života, normalno je da on želi da zauvek sačuva tu ljubav i da tu fezu kruniše i obogati jednim lepim i veličanstvenim venčanjem. Venčanje je samo početak jedne zanimljive ljubavne priče, venčanje je radostan dan koji slavi ljubav i koji svima pokazuje da je ljubav u životu nešto najlepše i nasjlađe što se može osetiti i doživeti. Kada dođe dan venčanja vaših dragih osoba, budite na strani njihove sreće i potrudite se da im u što većoj meri uveličate i ulepšate taj događaj. Najbolji način za to jeste da im napišete toplu i iskrenu čestitku za venčanje u kojoj ćete im poželiti puno toga lepog. Ukoliko želite da vašim dragim osobama napišete čestitku za venčanje možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za venčanje

1) Dragi moji, danas će vaša ljubav doživeti svoj vrhunac, danas će vaša sreća poleteti sve do neba, danas je dan koji je posvećen vama i želim vam samo da se volite i da budete stalno zajedno. Ljubav je lepa, ljubav je divna, živeti život pun ljubavi znači uživati u svakom trenutku, uživati u svakoj sitnici na ovoj zemaljskoj kugli. Želim vam puno sreće u daljem životu i neka vam vaša ljubav obezbedi divnu, spokojnu uspešnu budućnost. Volite se i neka je ljubav uvek sa vama, čestitam vam na venčanju!

2) Kao vaš prijatelj, oduvek sam se radovao što ste zajedno i što ste se kao osobe veoma zbližili. Vi ste veoma slični i pitanje je bilo dana kada će se među vama roditi ljubav koja će vas zauvek povezati. Vaša ljubav je bez ikakvih sumnji jedno iskreno osećanje koje dolazi iz dubina srca, budite uvek zajedno i neka vam ljubav daje snage da se borite sa svim životnim problemima. Želim vam da na osnovama vaše ljubavi izgradite vašu porodicu i želim vam da uvek budete potpuno srećni. Neka vam je srećno venčanje, čestitam vam!

3) Jedini moji, uživajte kada ste zajedno, uživajte u poljupcima i dodirima, uživajte u ljubavi i neka vam svaki novi dan bude lep poput praznika. Vi ste dve veoma mlade osobe pred kojima je čitav život i pregršt raznoraznih događaja, želim da sreća uvek bude okrenuta ka vama i želim da vaš brak bude idealan i solventan. Borite se za vašu ljubav i ne dozvolite nikome da kvari vašu zajedničku sreću, vaša ljubav je vaše skriveno blago i zbog toga čuvajte i poštujte vašu ljubav. Iskreno vam čestitam na venčanju!

4) Nije važno šta čovek ima i šta je stekao i zaradio, materijalni svet je apsolutno nevažan kada se govori o ljubavi, ljubav je nešto što je iznad svega, za ljubav je jedino potrebno čisto i zdravo srce koje ume da voli, želi i strepi. Srećan sam što ste vas dvoje izabrali stranu ljubavi i što ste rešili da ovog divnog dana krunišete vašu ljubavnu vezu. Verujte mi na reč, ta vaša divna odluka će vam doneti puno sreće i lepih dešavanja u životu. Volite se i ljubav će biti ta koja će vas štititi od svega. Čestitam vam na venčanju!

5) Najmiliji moji, među vama su stvari oduvek bile kristalno jasne i uočljive, među vama je veoma jaka i vatrena ljubav koja se ne može zaustaviti i koja ruši sve pred sobom. Prava je sreća što je vaša ljubav doživela najveći svoj uspeh, prava je stvar što ste se venčali i što ste sada zvanično bračni i emotivni partneri. Gledajte na vašu ljubav kao na vašu najveću svetinju, volite se i međusobno se poštujte, svim srcem vam želim da uvek budete ponosni na vašu ljubav. Čestitam vam na venčanju!

Čestitke za venčanje od bake

1) Ti si moj jedini unuk i kao tvoja baka sam presrećna što sam dočekala dan kada ćeš ti započeti zajednički život sa ženom koju voliš najviše na svetu. Ponosna sam što je danas tvoje venčanje i što mogu zajedno sa vama da podelim svu sreću i radost. Neka vam život uvek bude lep, sladak i neodoljiv, kao i vaša ljubav, od srca vam želim sve najlepše. Čestitam vam na venčanju!

2) Od malena sam te čuvala i provela sam sa tobom puno vremena, ti ćeš za mene uvek biti mali nestašni dečak koji voli da se igra i raduje, ti ćeš uvek biti moj mali, dragi i voljeni unuk. Najveća moja želja jeste da se ti venčaš i da stvoriš porodicu i veoma sam ti zahvalna što si mi tu želju ispunio. Moje srce je sada prepuno lepih emocija i moja duša je mirna i zadovoljna. Neka vaši zajednički dani prolaze u ljubavi i slozi, želim vam puno dece, radosti i zabave. Čestitam vam na venčanju!

3) Srećo bakina, puno mi je drago što si odrastao u jednu veoma zrelu i pametnu osobu koja svoj život gradi na temeljima razuma i morala i slobodno mogu da kažem da će tvoj život uvek biti uspešan. Uvek sam bila na strani vaše ljubavi i uvek sam vas podržavala u svemu. Vaše venčanje je događaj kojeg ću se uvek rado sećati i taj događaj ću čuvati u svom srcu. Želim ti da voliš, paziš i čuvaš svoju ženu, čestitam vam na venčanju!

4) Uverena sam da si ti osoba koja dobro zna šta je to brak i kako treba čovek da se odnosi prema njemu. Ti si moja pametnica, ti si moj unuk i tvoja baka te voli najviše na svetu. Vaše venčanje veoma dugo iščekujem i svakoga trenutka sam se radovala, važno je da si uspeo da pronađeš svoju sreću, važno je da kraj sebe imaš ljubav i ženu svog života. Čestitam vam na venčanju!

5) Dušo bakina, odavno sam videla da u njenoj blizini tvoje srce se pretvara u balon koji se uzdiže ka nebu, odavno sam videla da si srećan kraj nje i da uživaš u njenom društvu. Između vas se brzo rodila ljubav koja će trajati večno i koja će biti uvek urezana u vašoj svesti. Ti si moj najdraži unuk i želim da još više usrećiš svoju baku tako što ćeš mi pokloniti praunuke. Želim vam svu radost i sreću ovoga sveta, čestitam vam na venčanju!

Čestitke za venčanje – kratke

1) Dragi moji, želim da svakoga trenutka budete posvećeni vašoj sreći i vašoj ljubavi, neka vaš brak bude najuspešniji i najsrećniji brak ikada. Čestitam vam na venčanju!

2) Kuda god da se nalazite, neka vaša ljubav uvek bude uz vas i neka vas čuva od svih neprijatnosti. Budite srećni i neka je svima jasno da je vaša ljubav velika i silna. Čestitam vam na venčanju!

3) Mili moji, neka pesma vašeg veselja dođe do ušiju svih vaših osoba i neka svi uživaju u vašoj sreći. Želim vam da zajedno ostvarite sve vaše snove, čestitam vam na venčanju!

4) Ljubav je reč koja treba da bude najvažnija za vas, neka svaki vaš novi dan obeleži upravo ta reč i neka se sve vrti oko nje. Želim vam da se uvek neizmerno volite, čestitam vam na venčanju!

5) Prijatelji moji, zaboravite na sve što je bilo i ostavite sve iza vas, pred vama je nešto što je novo, pred vama su dani ljubavi, pred vama su dani u kojima ćete stvarno uživati. Čestitam vam na venčanju!

6) Vaše venčanje je raznežilo moje srce i probudilo u meni osećaje zadovoljstva i radosti. Puno mi je drago zbog vas i želim da uvek maštate o ljubavi sa istim žarom kao i ovog savršenog dana. Želim vam puno ljubavi, nežnosti i strasti, čestitam vam na venčanju!

7) Najdraži moji, vaša ljubav je sada prevazišla svoje prvobitno stanje, vaša ljubav prerasla je u nešto većo i značajnije. Sve to dogodilo se na vašem venčanju, vaše venčanje bilo je posebno i ljubav je bila svuda u vazduhu. Želim da vaš brak beskonačno traje, čestitam vam na venčanju!

8) Pogledajte u vašu svetlu budućnost, poljubite se i zatvorite oči, prepustite se magiji i tajnim silama i sve će biti savršeno. Neka ljubav bude ispisana na vašim usnama i neka poljupci zamene sve vaše reči. Iskreno i svim srcem vam čestitam na venčanju!

9) Voljeni moji, moram priznati da sam pozitivno šokiran zbog svih dešavanja i moram vam reći da je vaše venčanje ostavilo veliki utisak na mene. Volite se i neka vas ljubav vodi kroz život, čestitam vam na venčanju!

10) Ljubav je život, ljubav je sreća, ljubav je pesma, ljubav je igra, jednom rečju, ljubav je sve. Neka vaša budućnost bude satkana od poljubaca, zagrljaja i nežnih dodira, čestitam vam na venčanju!

Čestitke za venčanje od kume

1) Kumovi moji dragi, kada ste mi rekli da želite da se venčate i da vašu ljubav pretvorite u brak, bila sam najsrećnija žena na ovome svetu i radovala sam se što ću konačno postati kuma. Vi ste mi veoma dragi i slatki i biti vaša kuma za mene predstavlja pravu čast i privilegiju. Želim vam da uvek budete motivisani, srećni i vedri, od sveg srca vam čestitam na venčanju!

2) Poznajemo se veoma dugo i mogu reći da smo uvek bili veoma dobri prijatelji koji dele sve. Sve što se dogodilo među vama bilo je potpuno spontano i slučajno i to je nešto što dodatno ulepšava i krasi vašu ljubav. Neka svi vaši putevi u životu vode ka sreći i ljubavi, želim vam sve najlepše. Kao vaša kuma, iskreno vam čestitam na venčanju!

3) Vi ste moji najbolji prijatelji i prelep je prizor gledati vas kako se volite i ljubite i kako poljupcima zidate zamkove i dvorce oko vaših srca. Vi ste poput dva zaljubljena golupčića koji nemaju ništa osim njihove ljubavi i zbog toga će vaš zajednički život uvek biti lep i ugodan. Neka ljubav nikada ne napušta vaš dom i neka vam sve u životu bude potaman. Vaša kuma vam želi puno sreće i čestita vam na venčanju!

4) Kumovi moji mili, bila sam oduševljena kad sam saznala da ćete se venčati i da ste mene izabrali da vam budem kuma. To je za mene jedno novo iskustvo koje mi je donelo puno sreće i radosti, želim da vam se zahvalim za sve i drago mi je što sam postala deo vaše prelepe ljubavne priče. Neka vas ljubav uzdigne do zvezda i neka vam pruži sve što vaše duše žele. Čestitam vam na venčanju!

5) Oduvek sam znala da će vaša ljubav biti nešto što će svima nama doneti sreću, oduvek sam verovala u vas i zbog toga mi je neopisivo milo što ste se venčali. Hvala vam što ste mi ukazali ogromno poverenje i izabrali me za vašu kumu, priznajem da je to oduvek bila moja želja. Neka vaša ljubav raste iz dana u dan i neka vam ona ostvari svaku želju i svaki san. Čestitam vam na venčanju!

Čestitke za venčanje bratu

1) Brate moj, snago moja, kada si ti srećan onda sam srećan i ja, stvarno je divno i prelepo što ste vašu dugogodišnju ljubav ovekovečili venčanjem i brakom. Budi uvek dobar, iskren, pažljiv i nežan prema svojoj ženi, neka se ona kraj tebe oseća voljeno i neka uvek bude srećna, vesela i bezbrižna. Budi joj sve, budi joj ljubav, uteha i spas, voli je i sve će biti kako treba. Tvoj brat ti želi puno sreće u svemu, svim svojim srcem vam čestitam na venčanju!

2) Želim da znaš da si zaista napravio dobar izbor i da si pronašao ženu svog života, ženu koju ćeš uvek voleti i koja će tebe uvek voleti. Kao tvoj brat, veoma sam ponosan i radostan i jedino što želim jeste da vaš brak bude pravi i jedinstveni užitak. Čestitam vam na venčanju.

3) Mili moj brate, znaj da te tvoj bata puno voli i da je tvoj život za mene nešto što je važno i što je iznad svega ostalog. Veruj mi na reč, venčanje je nešto najlepše što je moglo da ti se dogodi, važno je da si sebe pronašao u ljubavi, važno je da sada imaš ženu koju voliš i koja te razume. Čestitam vam na venčanju!

4) Ti i ja smo dve osobe koje su povezane još od detinjstva, ti i ja smo braća i sve u životu delimo na pola. Izuzetno mi je drago što smo ovog dana zajedno podelili svu radost i sreću, izuzetno mi je drago što ste uspeli da se venčate i otvorite novo poglavlje u vašoj ljubavnoj knjizi. Čestitam vam na venčanju!

5) Dragi moj brate, želim da tvoja žena bude kraj tebe veoma srećna i da u svakom trenutku oseća toplinu tvog srca. Neka vam od od ovog dana sve ide u korist vaše ljubavi i vaše sreće, želim vam sve najlepše i najbolje. Čestitam vam na venčanju!

Poruke za venčanje i krštenje

1) Najdraži moji, ovi trenuci radosti su unikatni, jedinstveni i neponovljivi i u njima treba maksimalno uživati. Moja duša je prepuna nečega lepog i slatkog zbog svega onoga što se dogodilo ovog dana, vaše venčanje ozarilo je moje lice i nateralo me je da se smejem i radujem. Neka vaša zajednička sudbina bude usmerena ka vašoj ljubavi, želim vam beskrajnu radost. Čestitam vam na venčanju.

2) Dragi moji, vaš mali dečak je vaš ponos, vaš jedini sin i zbog toga uvek volite i čuvajte u srcu. Došao je dan kada će vaš mali sin dobiti svoje ime i kada će odlučno zakoračati u svoj život. Mogu vam priznati da ste odabrali prelepo ime i da sam oduševljen zbog toga. Neka vaš sinčić uvek bude srećan, zdrav i spokojan, svima vama želim sve najbolje. Čestitam vam krštenje.

3) Poljubite se i tiho šapnite reči koje će predstavljati lozinku vaše sreće i vaše ljubavi, neka vaša ljubav bude mimo svih onih koji vas ne vole i koji na neki način žele da vam naude. Čuvajte vašu ljubav, čuvajte vašu sreću, volite se i neka sve oko vas pršti i vri od poljubaca. Čestitam vam na venčanju!

Poruke za venčanje i krštenje

4) Zaglite vašeg malog i divnog sina i neka on još sada zna da ga vi veoma volite i da je on nešto što je za vas najvažnije na ovoj planeti. Krštenje je događaj koji je veoma bitan i ime koje mu danas date pratiće ga tokom čitavog života. Neka uz njegovo ime uvek ide sreća i neka mir uvek bude u njegovoj duši. Neka njegovo malo srce uvek bude veselo, od sveg srca vam čestitam krštenje.

5) Mili moji prijatelji, vaše malo dete je anđeo koji vam je poslat sa neba da vam otkrije sve tajne sreće, ljubavi i blagostanja. Svu pažnju ovoga sveta poklonite njemu, neka vaše dete uvek zna da kraj sebe ima odgovorne, nežne i pažljive roditelje koji će uvek brinuti o svom detetu. Ovaj dan je praznik za vašu porodicu i za sve nas i u to ime želim da praznična atmosfera vlada vašim domom. Neka vaše voljeno dete dobije lepo i simbolično ime i neka mu to ime donose samo lepe stvari u životu. Želim vam sve najlepše, čestitam vam na krštenju.

No Responses

Leave a Reply