Ljubavne poruke za dan zaljubljenih

Ljubav je predivno osećanje koje može da preporodi čoveka i koje u svakom trenutku može probuditi najnežnije emocije. Ljubav treba da vlada celim svetom i treba da povezuje sve u jednu veliku celinu. Ljubav je reč koja opisuje svakoga čoveka, ljubav je smisao svega, ljubav je zaslužna za naše postojanje. Neka vaša voljena osoba oseti da vam je veoma stalo do nje, potrudite se da Dan zaljubljenih obeležite na najbolji i najromantičniji način. Ukoliko želite da vašoj voljenoj osobi napišete ljubavnu poruku za dan zaljubljenih možete iskoristiti neku od navedenih poruka:

Ljubavne poruke za Dan zaljubljenih

1) Mila moja, želim da me miluje kosa tvoja, želim da uživam u tvojoj blizini, želim da se sav istopim u toj ljubavnoj toplini. Ti si osoba koja će uvek u svom vlasništvu imati moje srce, ti si romantična žena koja me svakoga dana oduševljava i koja poput laganog vetra golica moje srce. Volim te najviše na svetu, neka ti je srećan Dan zaljubljenih!

2) Volim te i uvek ću te voleti, želim te i uvek ću te želeti. Jedino što želim to si ti, ti si deo mene, ti si poput senke koja me stalno prati i koja je uvek sa mnom. Želim da uvek budemo zajedno sve dok ljubav postoji, želim da zagrljeni prkosimo svima. Danas je Dan zaljubljenih i presrećan sam što ćemo ovaj predivni dan provesti zajedno. Šaljem ti puno poljubaca!

3) Lepotice moja, volim kada se smeješ i kada si dobro raspoložena, volim tvoj osmeh i za njega bih dao sve što imam u ovom životu. Zbog toga nikada neću dozvoliti da suze kvare tvoje lepo lice, svom svojom snagom boriću se da ti podarim radost. Ti si moja ljubav i veoma mi značiš, neka ti je srećan Dan zaljubljenih!

najlepse ljubavne poruke za dan zaljubljenih

4) Ti si moja nežna kraljica, ti si nešto najvrednije što sam dobio u životu, naša ljubav je naša svetinja i naša garancija za srećnu budućnost. Znaj da ću te uvek sebično čuvati u srcu, ti si blagodet koju ne želim da izgubim. Želim da nas ljubav uvek vezuje i neka nam ovaj Dan zaljubljenih podari puno romantičnih trenutaka!

5) Draga moja, neka te moji poljupci miluju svud po telu, želim da čujem ritam tvog srca, želim da osetim dodir tvojih ruku. Kada te zagrlim tada znam da u svojim rukama imam svu sreću ovoga sveta, kada te poljubim tada osetim toplinu i znam da su sve romantične zvezde kraj mene. Volim te sve do neba, neka ti je srećan Dan zaljubljenih!

6) U tvojim očima vidim vulkan strasti koji se svakoga trenutka sprema za erupciju, kada te pogledam gubim tlo pod nogama i osećam se kao da lebdim. Ti si uvek tu da utišaš svaki moj strah, ti si lek za svaki moj bol, ti si moja voljena draga, ti si moje malo srculence. Želim ti sve najbolje i neka ti ovaj Dan zaljubljenih bude najromantičniji dan u životu.

7) Mila moja, tvoje telo miriše poput najlepšeg poljskog cveća, tvoja koža nežna je poput pahulje snega, u svakom pogledu ti si devojka koja mami moje uzdahe. Kada znam da si moja tada imam neku neopisivu snagu koja mi omogućava da učinim sve što ti poželiš, kada znam da si moja tada znam da imam sve. Neka ti je srećan Dan zaljubljenih!

8) Kada si kraj mene moje srce drhti poput najtananije strune i u tom trenutku me ne zanima ništa osim tebe. Znaj da te puno volim, tvoje srce je magnet za moje srce, naše duše se neprestano privlače. Ti i ja smo par smo savršeni par, ti i ja smo ljubavni tandem koji treba da iskusi sve ekspanzije ljubavne romanse. Današnji dan dan je poseban, danas je Dan zaljubljenih i u to ime, volim te!

9) Ljubavi moja, neka naša ljubav raste iz dana u dan, želim da naša veza bude jaka i nesalomiva. Sve bih na svetu dao samo da te zauvek vežem za sebe, veruj mi, ti si za mene nešto sveto i veoma drago. Ljubav prema tebi me oplemenjuje i daruje mi puno lepih momenata, hvala ti za svu ljubav, hvala ti što si moja devojka. Želim u ovoj poruci da ti pošaljem svoje srce i u njemu najlepše želje, neka ti je srećan Dan zaljubljenih!

10) Kada se dvoje vole sve je divno i sve peva, ljubav daje svetu čarobne boje, ljubav uvek pronađe način da nacrta sunce na tmurnome nebu života. Ti si svetla tačka mog života, ti si pronašla moj pravi životni put, moje srce će uvek treperiti kada oseti tvoju blizinu. Danas je dan koji nosi znak ljubavi, danas je Dan zaljubljenih i zadovoljstvo mi je da ovaj dan provedem sa najlepšom ženom na svetu. Jedina moja, volim te!

11) Srećo moja, kada sam prvi put ugledao tvoje oči u mojoj glavi je bila samo misao da sam pronašao ženu svog života. Ti me inspirišeš da budem dobar u svemu, tvoja pojava mi pomaže da postižem uspehe u životu. Želim još jednom da ti kažem da te te volim, jer ovaj dan je upravo namenjen za to.

12) Tačno je da te volim više od života i da sam bez tebe kao ptica bez krila. Ponosan sam na tu činjenicu, ponosan sam na našu ljubav. U mom životu ne postoji ništa lepše i čistije od naše ljubavi i želim da ona uvek bude izvan dometa svih onih koji žele da joj naude. Mila moja, neka nežne ljubavne reči miluju tvoje srce, želim ti srećan Dan zaljubljenih!

13) Ti si devojka iz mojih snova, oduvek sam maštao da kraj sebe imam lepoticu kao što si ti, nežna i divna princezo moja. Želim da te ljubim sve dok postoji sunce na nebu, želim da te grlim i milujem. Neophodno mi je potrebna tvoja ljubav, moram da ti priznam da žudim za tobom. Pravi je trenutak da naša ljubav doživi svoj vrhunac, danas je Dan zaljubljenih i neka sve oko nas bude u znaku ljubavi!

14) Najmilija moja, ovog dana želim da se potpuno posvetim tebi, želim da ti pružim puno pažnje i brige, želim da u svemu uživam sa tobom. Stavi svoju glavu na moja ramena i udahni duboko, želim ti da osetiš miris ljubavi, želim ti da osetiš dodir strasti. Dajem ti reč da ćeš kraj mene uvek biti bezbrižna, bez razmišljanja bih stavio za tebe ruke u vatru, jer ti si zaista jedinstvena. Neka ti je srećan Dan zaljubljenih!

15) Bez tebe sve u mom životu imalo bi neku tužnu notu, ti si poput pesme koja me veseli, ti si biće koje budi sve najbolje u meni. Ti si pupoljak ruže koji svojim bojama krasi moj svet, ti si pravi dar sa neba. Za moja osećanja prema tebi zaista ne postoji adekvatne reči, ali danas je Dan zaljubljenih i neka te reči budu: “Volim te!”.

16) Najdraža moja, kada bi se lepoti moglo dati ime, to ime bi sigurno bilo tvoje. Ali, pored tvoje lepote, tvoja duša je poput duše anđela, ti si savršen spoj dobrote i lepote. Ti si moja mila devojčica koja lagano trčkara mojim snovima, ti si moja mala čokoladica. Znaj da te iskreno volim, neka ti je srećan Dan zaljubljenih!

17) Samo želim da gledam tvoje oči i da se ogledam u njima, tvoje oči odmaraju moj duh i okrepljuju moju dušu. U tvojim očima je nešto što privlači moju pažnju, nešto što me privlači i vezuje za tebe. Dodirni me usnama i pokaži mi svoja osećanja, danas je Dan ljubavi i treba da se u potpunosti prepustimo emocijama. Sve dok traje ljubav trajaće i sreća, volim te ljubavi!

18) Voljena moj, sa zadovoljstvom želim da svoj život posvetim tebi, za tebe živim i ti si moj jedini motiv. Neka između naših srca uvek bude ljubav koja je u svakom pogledu idealna, želim da sa tobom iskusim lavinu strasti. Verujmo u ljubav, verujmo u osećanja, od srca ti čestitam Dan zaljubljenih!

19) Draga moja, mojim venama teče tvoja krv, u svakoj sitnici nalazim tebe i u svakoj sekundi mislim na tebe. Želim da tvoje srce zadržim za sebe, ti si samo moja i to će uvek biti. Danas je naš dan, danas slavimo našu ljubav anđele moj, iskreno želim za dan zaljubljenih da se ponovo zaljubim u tebe!

20) U snu često poželim tvoje usne i maštam kako se ljubimo dok oko nas padaju zvezde. Ti si moj najlepši san, moja nada za lepšu budućnost, jednom rečju ti si moja ljubav. Želim ti sve najlepše, neka ti je srećan Dan zaljubljenih!

Ljubavne poruke za Dan zaljubljenih

21) Najdraža moja, ti si srž mog života, ti si početak svake moje priče, tvoj lik je urezan u mojim mislima. Prema tebi mogu da gajim samo najlepša osećanja, volim te od glave do pete, ti si moja ljubav i moje medeno srce. Za Dan zaljubljenih želim da ti poklonim puno ljubavi, želim da ti ulepšam i ispunim svaki trenutak.

22) Ti si osoba koja mi je pokazala pravi životni pravac, ti si mi pomogla da upoznam sve ljubavne puteve. Ljubav je osećanje koje je obeležilo moj život, kada čovek ume da voli tada on ume da živi slobodno i uživa u svemu. Hvala ti što si mi pružila slobodu, hvala ti za ljubav i sve lepe dane koje smo proveli zajedno, neka plamen naše ljubavi večno obasjava naše živote. Srećan ti draga Dan zaljubljenih!

23) Ti si devojka koja je savršena u svakom pogledu, ti poseduješ hiljadu dobrih stvari, ti poseduješ neku moć od koje se ledi krv u mojim venama. Želim da slušam kako mi govoriš slatke i nežne reči, želim da se moje srce istopi na tvom dlanu. Danas je dan koji nam govori da ljubav vlada čitavim univerzumom, danas je Dan zaljubljenih i želim da ga provedem sa tobom u najromantičnijoj atmosferi. Volim te mila do sunca i meseca!

24) Jedina moja ljubavi, ti si varnica koja rasplamsava vatru strasti u mom srcu, priznajem da tebi ne mogu da odolim, jednostavno ti si jača od mene i mog razuma. Čestitam ti, pobedila si me i kao nagradu za to dobićeš moje srce koje će uvek biti uz tebe i koje će te beskrajno voleti. Znaj da ne postoji razlog za brigu jer ljubav je u nama i mi smo u ljubavi.

25) Vrata moga srca će uvek biti širom otvorena za tebe, ti si žena kojoj ne mogu da odbijem, ti si žena koja je u potpunosti zavladala mojim bićem. Prezadovoljan sam što je tako, prezadovoljan sam što si ti deo mene i što si moja prva i jedina ljubav. Prosto moram da ti kažem da te volim, ta istina zabeležena je u mom srcu i tako će uvek biti sve dok sam živ. Neka ti je srećan Dan zaljubljenih!

26) Ti si nežna i čedna poput devojčice koja je u cvetu mladosti i koja poznaje samo čista i iskrena osećanja. Da bih došao do tvog srca morao sam da saznam tajnu lozinku, a saznao sam je tako što sam te poljubio i pročitao je sa tvojih usana. Želim da se ovoga dana volimo više nego ikada, želim da romantika bude centralni deo ovoga dana. Volim te najviše na svetu!

27) Mnogo mi je lakše kada znam da na ovome svetu nisam znam, moje srce zaigra od radosti kada si ti kraj mene, princezo moje mladosti. Neka se naša bića spoje i neka samo srećne godine broje, neka naša ljubav bude uvek sjajna i neka naša budućnost bude bajna. Volim te vilo moja mala, neka ti je srećan Dan zaljubljenih!

28) Nežni cvete moj, ti i ja smo veoma bliski i na neki način postali smo jedno biće sa dva srca koja se ludo vole. Ti si meni ostvarila sve želje i snove, ti si meni podarila radost, to se jednom rečju ljubav zove. Želim da nam svaki novi Dan bude kao Dan zaljubljenih, neka nam ljubav skroji sudbinu po meri i želji naših srca. Bez obzira na sve, volim te i ti si mi jedino važna.

Leave a Reply