Najljepse cestitke za 50 rodjendan za suprugu ili supruga

Čestitke za pedeseti rođendan za suprugu ili supruga

Najlepši trenuci u životu su oni koji su provedeni kraj voljenih osoba i tada smo ispunjeni toplinom koja nam daje snage za život.  Morate da imate u vidu da ste u zrelom dobu i da vaši odnosi treba da budu na vrhuncu iskrenih emocija. Jedno od rešenja jeste pisanje čestitke za 50 rodjendan, koja će biti duboko emotivna, ali će vašem partneru duboko urezati u duši vaša osećanja. Ukoliko želite da na ovakav način čestitate vašoj voljenoj osobi pedeseti rođendan, možete iskoristiti neku od sledećih čestitiki.

Čestitke za pedeseti rođendan supruzi

 • Drago mi je što sa tobom provodim život, ti si žena koja je ulepšala sve moje snove i učinila moj život bajkom. Jedina moja želja je da sa tobom provedem još mnogo lepih trenutaka, punih ljubavi i zadovoljstva. Neka ti se sve želje ostvare, srećan ti pedeseti rođendan, najdraža moja!
 • Za našu ljubav ne postoje granice i godine su tu samo da bi se brojali trenuci zadovoljstva sa tobom. Sa tobom je sve lepše i uzbudljivije i ti si ukras mog sveta. Želim da ostvariš sve svoje snove i da u životu uvek budeš srećna, vesela i nasmejana. Volim te najviše na svetu! Srećan ti rođendan draga!
 • Kada pomislim da kraj sebe imam ženu poput tebe, tad znam da je moj život uspešan i da imam razloga za radost. Ti si moje najveće bogatstvo, ljubav moja najveća. Nikada neću dozvoliti da naša ljubav izgubi sjaj, trudiću se da sve bude kao prvog dana kada smo se upoznali. Želim da ti kažem da bez tebe ne mogu da živim, jer ti si moje sve, jedina moja. Srećan ti pedeseti rođendan draga!
 • Svaki tvoj pogled u meni izaziva lavinu osećanja koja se mogu ispoljiti jedino poljupcima. Naša ljubav je poput vatre koja gori uzburkanim plamenom i voleo bih da u toj ljubavnoj vatri provedemo sve naše dane. Bilo šta da se desi, ti ćeš zauvek ostati moja princeza. Srećan ti rođendan draga!
 • Ostani uvek tako vedra i nasmejana, uvek možeš pronaći razlog za osmeh i radost. Prepusti se voljenim osobama i neka te ljubav povede u svet mašte i čarolije. Život je pun skrivenih blaga koja se nalaze u svim momentima provedenim sa voljenima. Iskreno, od sveg srca ti želim da tvoj život uvek bude pod utiskom ljubavi i njene čari. Srećan ti pedeseti rođendan draga!
 • U ljubavi godine su izuzetno nebitan faktor i predstavljaju broj koji nam ništa ne znači u životu. Zaboravi na sve, prepusti se, neka te ljubav nosi kroz život. Znaj da ćeš uvek kraj sebe imati nekog ko će te podržavati u životu i ko će ti uvek pružiti ljubav. Neka ti ovaj najsrećniji dan bude ispunjen lepim trenucima u kojima ćeš uživati. Srećan ti pedeseti rođendan draga!
 • Ne brini, uz tebe sam i uvek ću biti tu kada ti je potrebna pomoć. Tvoj sam anđeo čuvar, tvoj saborac u svakoj životnoj borbi. Godine provedene sa tobom su prava dragocenost, koju može imati samo osoba koja te poznaje. Ti si najbolja osoba koju sam upoznao u životu i zbog toga ću te zauvek voleti. Želim da svaki životni period provedemo zajedno, u ljubavi i veselju. Srećan ti rođendan!
 • Koliko god da mi je teško, pokušavam da se utešim, jer znam da kraj sebe imam najbolju ženu na svetu. Velika je sreća imati tebe kao suprugu, ti si osoba koja je u moj život unela romantičnu notu koja nepresetano raduje moje srce i dušu. Želim da ti se zahvalim za svaki dan koji si mi ulepšala i učinila ga posebnim. Srećan ti pedeseti rođendan, mila moja!
 • Neopisiv je osećaj zadovoljstva u trenutku kada me uhvatiš za ruke i kažeš mi da me voliš najviše na svetu. Tada shvatim da bih sa tobom mogao da provedem čitavu večnost i da to ne bi bilo dovoljno da zadovoljim svoje potrebe za tobom. Za mene ne postoji niko važniji od tebe, jer ti si moja žena i za tebe bih da i svoj život. Neka ti ovaj dan bude najsrećniji u životu. Srećan ti rođendan!
 • Zažmuri i zamisli da smo ti i ja negde daleko od svih i tako sami uživamo u lepoti svega što nas raduje. Treba verovati u svoje snove, jer oni nas neprestano čine srećnim ljudima. Čovek bez želje je potpuno prazan i ne ume da voli. Moja jedina želja je da uvek budeš tu kraj mene i da ti svaki bude ispunjen pravim vrednostima. Srećan ti pedeseti rođendan draga!
 • Nikada nemoj da plačeš, budi hrabra i pokušaj da savladaš tugu. Ne brini, tu sam ja da ti pomognem u toj borbi, zauvek ću biti sa tobom i u dobru i u zlu. Kada si ti tužna onda je ceo moj svet urušen. Volim te najviše na svetu, jedina moja draga. Srećan ti pedeseti rođendan!
 • Ti si osoba koja ispunjuje moj život i čini njegov smisao. Svaki tvoj osmeh za mene je još jedan razlog da još više uživam u našoj ljubavi. Vreme provedeno sa tobom za mene je bila prava ljubavna avantura puna romantičnih prizora. Želim da ti se zahvalim na svemu, jer ti si svoj život poklonila meni i učinila me najsrećnijim čovekom na svetu. Srećan ti rođendan draga!
 • Nemoj da misliš o samoći, uvek znaj da sve dok smo zajedno za nas neće postojati nikakvih problema. Velika je čast imati takvu ženu, jer ti si pravo oličenje žene koja beskrajno ume da voli i veruje u svoju ljubav. Srećan ti pedeseti rođendan, najdraža moja.
 • Oduvek sam znao da si ti žena mog života i nikada nisam sumnjao u to. Od prvog trenutka sam zaljubljen u tebe i želim da ti kažem da si ti moj smisao postojanja. Bez tebe, moj život ne bi bio moguć, sve bi bilo samo puka praznina. Ti ispunjuješ moj život i činiš ga onakvim kakav treba da bude. Beskrajno te volim, jedina moja. Srećan ti pedeseti rođendan!
 • Pomisli na sve radosne trenutke koje smo zajedno proveli, neka se u tebi probude sva čula. Oseti polet zadovoljstva i prepusti se uživanju. Nemoj da brineš ni o čemu, jer ništa nije važnije od tebe i tvoje sreće. Želim ti sve najbolje, voljena moja. Srećan ti pedeseti rođendan draga!

Čestitke za 50 rodjendan suprugu

 • Dragi moj, neopisivo je zadovoljstvo provoditi sa tobom sve ovo vreme. U moj život uneo si sve ono što ga čini lepšim i ispunjenijim. Hvala ti na svemu što si mi pružio i volela bih da zauvek ostanemo zajedno. Neka ti ovaj rođendan bude najlepši u životu, jedini moj dragi. Srećan ti pedeseti rođendan!
 • Neka se sve tvoje želje ostvare i neka ti na ovaj dan dođu anđeli i na svojim kirilima ti donesu sve tvoje snove. Želim da znaš da kraj sebe imaš ženu koja će uvek biti uz tebe i koja će te večno voleti. Volim te najviše na svetu, najdraži moj. Srećan ti pedeseti rođendan dragi!
 • Život proveden sa tobom je poput bajke koja svojom lepotom zaustaavlja dah. Toliko te mnogo volim, da bih zbog tebe ostavila sve i prevazišla svaku prepreku koja bi mi stala na put. Ljubav prema tebi nikada neće prestati i njen sjaj će uvek biti istog inteziteta. Pre svega, želim ti puno sreće, zdravlja i veselja, ljubavi moja. Srećan ti rođendan dragi!
 • Ne mogu opisati koliko si mojoj duši drag, ne postoji osoba koja mi više znači od tebe. Ti si moje sve, moja ljubav najveća i nikada nemoj da budeš zabrinut, naša ljubav je jača od svega. Sa tobom se osećam jača i mogu da izdržim sva iskušenja i izazove. Srećan ti pedeseti rođendan dragi moj!
 • Ne želim da budeš razočaran u život, kraj tebe postoji mnogo razloga za radost i sreću. Naša ljubav je naša motivacia, smisao našeg života. Sve dok se volimo, do tada će naši životi biti savršeni. Srećan ti pedeseti rođendan!
 • Mogu mirno da kažem da nikada neću biti usamljena, jer pored sebe imam plemenitog i pravog muškarca, a to si ti, jedina ljubavi moja. Sa tobom je svaki provedeni tren pravo zadovoljstvo i kada smo zajedno ništa za nas nije nemoguće. Srećan ti rođendan dragi!
 • Kada smo se upoznali, bio si toliko romantičan i šarmantan, tako da si me osvojio jednim pogledom. Naša ljubav je toliko jaka da nas na svojim krilima može podići do neba i pruži nam mogućnost da dotaknemo sve zvezde, a to su zapravo naši snovi. Želim da ti se sve želje ispune, dragi moj. Srećan ti pedeseti rođendan!
 • Oduvek sam maštala kako kraj sebe imam čoveka koji je zbog spreman da žrtvuje sve svoj i potpuno se preda ljubavi. Moji snovi su se ostvarili i kraj sebe imam tebe i ništa mi više nije potrebno. Ljubav je naša najveća želja, naš najveći san. Srećan ti rođendan dragi!
 • Ovaj život živim samo zbog tebe, ti si moje sve i ti mi daješ energije za svaki moj dan. Volela bih da naša ljubav potraje večno i da sa njom dočekujemo svaki novi dan. Srećan ti pedeseti rođendan!
 • Što smo stariji, to je naša ljubav sve jača i jača. Naša ljubav nas čini otpornim na vreme i sve ove godine za mene su bile pravi blagodet. Iskreno ti želim sve najbolje u daljem životu, jedini moj dragi. Srećan ti rođendan!
 • Samo me zagrli i povedi me sa sobom u svet ljubavi. Dovoljan je samo poljubac i sve brige i problemi koje ove godine nose će nestati. Sa tobom je sve lepše i romantičnije. Srećan ti pedeseti rođendan dragi!
 • Za mene je najvažnije da me voliš i da mi poklanjaš svaki trenutak svoga života. Ništa nije važnije od naše ljubavi, ona je jednostavno smisao našeg života. Želim ti sve najbolje, mili moj. Srećan ti pedeseti rođendan dragi!
 • Želim da ti pokažem koliko mi značih, niko me nije tako voleo kao što me voliš ti, mili moj dragi. Neka ti ovaj dan bude prepun zabave, osmeha i naravno ljubavi. Srećan ti rođendan dragi!
 • Neka ti svaki dan bude onakav kakav ti želiš i neka ti ovaj pedeseti rođendan bude najlepši u životu. Budi uvek ovako srećan i nasmejan i nemoj da brineš ni o čemu, sve probleme ćemo zajedno rešiti. Srećan ti rođendan dragi!
 • Iza nas je dugi niz godina iskrene ljubavi i presrećna sam što kraj sebe imam muža koji me beskrajno voli. Naša ljubav govori poljupcima, reči su tu suvišne. Želim da te poljubim i da sa tobom provedem ovaj divan dan. Srećan ti pedeseti rođendan dragi!

 poruke za 50 rodjendan suprugu ili supruzi

Čestitke za 50 rođendan supruzi koja je daleko od vas

 • Svaki minut proveden bez tebe je pogrešan i uzaludan. Kada si otišla sa sobom si odnela i moje srce, a sa njim svu ljubav i radost. Nadam se da ćeš mi se uskoro vratiti i ponovo ulepšati moj život. Neka ti se sve želje ostvare, jedina moja draga. Srećan ti pedeseti rođendan!
 • Kada si daleko od mene, tad moje srce prestane da kuca, jer bez tebe čitavo moje biće ne funkcioniše. Ti si izvor mog života, sunce koje me svojim sjajem obasjava. Želim da sa tobom provedem svo vreme ovog života. Srećan ti rođendan draga!
 • Daljina koja je između nas ne predstavlja prepreku našoj ljubavi, zajedno smo jači od svega. Naša ljubav nikada neće prestati i kao takva ona je symbol našeg života. Volim te najviše na svetu ljubavi moja jedina. Želim da što pre dođe dan kada ćemo se opet videti. Srećan ti pedeseti rođendan draga!
 • Nikada se neću pomiriti sa činjenicom da je ljubav slabija sve što su ljudi dalji jedan od drugog. Moja ljubav prema tebi raste sa svakim kilometrom koji nas deli. Ma koliko god da si daleko od mene, naša ljubav pruža nam iskonsku toplotu i bliskost. Srećan ti pedeseti rođendan, najdraža moja!
 • U životu je najvažnije da voljene osobe budu kraj tebe i da sa tobom dele svaku životnu situaciju. Kada si rekla da ideš, istog trenutka sam osetio da mi nedostaješ i taj osećaj neverovatno raste iz dana u dan. Nadam se da ćeš uskoro doći i vratiti našem domu sjaj i lepotu. Srećan ti pedeseti rođendan draga moja!

Slični clanči:

No Responses

Leave a Reply