Poruke za laku noc prijateljske

Poruke za laku noć – prijateljske

Život se ne može zamisliti bez prijatelja, prijatelj je osoba koja je uvek kraj nas i koja u svakom trenutku nam pruža podršku. Imati pravog i dobrog prijatelja znači imati ogromno bogatstvo, prijateljstvo je nešto sveto i posebno, prijateljstvo je poput tajne koju niko ne sme da zna. Negujte vaše prijateljstvo sa nekom osobom i to prijateljstvo će vam zaista pružiti nezaboravne osećaje. Neka vaš prijatelj zna da vam je stalo do njega, potrudite se da mu ulepšate svaki dan. Ukoliko želite da vašem prijatelju napišete poruku za laku noć možete iskoristiti neku od navedenih poruka:

 •  Shvatio sam da je moj život bio prazan kada nisam poznavao tebe, ti si najbolji prijatelj koji čovek može da ima, ti si osoba izvanrednog karaktera i čistog srca. Zadovoljstvo mi je da budem tvoj prijatelj, jer čovek kao ti se retko nalazi, ti si poput unikata. Neka ti ova noć bude mirna i spokojna, želim da nežno utoneš u san dok ti anđeli na harfi tiho sviraju najlepše uspavanke. Mili moj prijatelju, želim ti laku noć!
 •  U životu nam se ponekada učini da grešimo i da previše vremena posvećujemo sebi i svojim potrebama i željama. Ali, to je samo privid, jer ukoliko ne brinemo o sebi onda ne brinemo i o drugima i zato je važno brinuti o sebi. Hvala ti što si uvek bio tu uz mene kada mi je bilo teško, tvoja nesebična pomoć mi veoma znači. Uvek si pronalazio vremena za mene i zbog toga i jesi najbolji čovek na svetu, na svaki način ću se truditi da ti nadoknadim za sve to. Najmanje što mogu da uradim jeste da ti sada poželim lep san i ugodnu noć. Laku noć prijatelju!

Poruke za laku noc prijateljske

 • Jedini moj prijatelju, obožavam da provodim vreme sa tobom, ti si veoma pozitivna osoba i svaki tren kraj tebe ispunjava moju dušu i moje biće. Ti si osoba koja je puna optimizma i kraj tebe je nemoguće biti tužan i razočaran. Kada god mi je bilo teško ti si u svakom trenutku imao rešenja za sve, ti si poput čarobnjaka koji samo jednom rečju može da izbriše sve moje brige. Neka ti ova noć bude puna nežnosti i topline, želim ti sve najbolje. Laku noć prijatelju!
 •  Nikada neću dozvoliti da se na tvom licu pojavi mrva tuge i neraspoloženja, uvek ću biti na strani tvoje sreće. Biću heroj koji će te braniti od svih mračnih sila, uvek ču biti tvoj najbolji prijatelj. Naše prijateljstvo mi veoma znači i ono predstavlja oslonac mog života. Želim da naš odnos bude uvek savršen, jer ne postoji ništa što je vredno našeg prijateljstva. Pogledaj u nebo i vidi najlepše i najsjajnije zvezde, one će ti poželeti samo najlepše želje. Dragi moj prijatelju, želim ti laku noć!
 •  Zamisli svet koji je skrojen po tvojoj meri i zamisli kako uzdignute glave hrabro koračaš njime. U ovoj dugoj letnjoj noći pomisli na sve ono što je drago tvom srcu, sanjaj sve najlepše snove i na trenutak budi dete. Oseti kako su tvoji snovi blizu tebe, oseti kako se u trenutku ispunjavaju sve tvoje želje. Utoni u najlepše snove i spavaj mirno i spokojno. Mili moj prijatelju, želim ti laku noć!
 •  U svojim snovima često maštamo o nečemu što potajno priželjkujemo, naši snovi su ogledalo naše duše, srca i bića. Noć je doba dana u kojem se prepuštamo mašti i sanjarenju, noć je kao stvorena da budemo iskreni prema sebi i razmišljamo o onome što volimo. Kada odeš na počinak i kada nežno i lagano zaspiš, neka sa neba slete dva mala anđela i neka te nežno odvedu u svet sanjarenja i neka ti pokažu sve najlepše snove. Prijatelju moj, želim ti laku noć!
 •  Dragi moj prijatelju, sve što želim jeste da ti budeš uvek srećan i zadovoljan svojim životom. Moja sreća ne postoji bez tvoje, ti i ja smo najbolji prijatelji i sve delimo na pola. Neka tvoj život bude uvek bezbrižan i srećan, želim ti puno lepih i ispunjenih dana i mirnih noći. Kada padne noć neka u tvojoj duši vlada mir i neka ti najlepši snovi pokucaju na vrata. Od srca ti želim laku noć!
 •  Svet je zaista lep i savršen, sve oko nas je stvoreno samo da bi mi bili srećni i zadovoljni. Čovek samo to treba da shvati i primeni i sve što je mimo njegove sreće nestaće u vidu magle. Želim da ovo životno iskustvo primiš ka srcu, želim ti svu sreću ovoga sveta, ti si moj najbolji prijatelj i želim ti sve najlepše. Neka ti ova noć donese puno razloga za radost i zadovoljstvo, želim ti miran i divan san. Laku noć prijatelju!

sms poruke za laku noc prijateljske

 •  Mili moj prijatelju, pred tobom je duga i tajanstvena noć koja sa sobom donosi puno iznenađena. Noć je uvek tajanstvena, noć je posebna, noć je deo dana u kome čovek na trenutak izađe iz svoje kože. Budi miran i srećan, utoni u najlepši san i u miru dočekaj novi dan. Sanjaj najlepše snove, sanjaj o svojoj sreći i neka ti se ostvari sve što poželiš. Želim ti laku noć!
 •  Svaki novi dan donosi nešto što je neponovljivo i vredno svake naše pažnje. Veoma je važno prepustiti se uživanju, veoma je važno ceniti svaku sitnicu, svaki tren koji raduje naše srce. Za sreću je poterbno imati nekoga ko ti znači i ko je spreman da žrtvuje sebe zarad tvoje sreće, moja je sreća što imam tebe, jedini i najbolji moj prijatelju. Neka ti noć bude ispunjena najlepšim osećanjima, želim ti najlepše snove. Laku noć prijatelju!
 •  Mili moj prijatelju, u mom životu ti si poput senke koja me prati na svakom koraku. Ti si moja snaga i ponos i drago mi je što te imam kraj sebe. Ti si veoma dobra osoba koja ume da ceni vrednosti pravog prijateljstva, ti si najbolji čovek koga sam ikada upoznao. Želim da ovo naše prijateljstvo potraje beskonačno dugo, želim da zajedno provedemo još puno lepih i srećnih dana. Pala je noć, tajanstvena i mračna, došlo je vreme kada se mirno spava. Želim ti laku noć!
 • Kada zatvoriš oči i kada utoneš u najlepše snove, želim da maštaš o najlepšim stvarima, želim da tvoji snovi budu srećni i bezbrižni. Želim ti miran i srećan život, želim ti lepe snove, želim ti sve najbolje i najlepše na ovome svetu. Neka ti svaka noć bude još jedan razlog za radost, neka ti svaka noć bude nezaboravno lepa. Dragi moj prijatelju, želim ti laku noć!
 • Prijatelju moj, pogledaj u budućnost, pogledaj u neki drugi svet koji je sagrađen samo za tebe. Znaj da je sve što je pred nama lepo i bajno, znaj da su pred nama lepi i srećni dani. Ali, treba prevazići sve izazove i sva iskušenja, treba se u svakom trenutku boriti za svoju sreću. Uvek možeš računati na mene i moju pomoć, uvek ću biti tu da ti pomognem u svemu i podelim sa tobom sve brige i probleme. Želim ti mirnu i bezbrižnu noć, želim ti lepe snove pune radosti. Laku noć prijatelju!
 • Želim ti da otkriješ sve nedokučive tajne, želim ti da uživaš u svakom trenutku. Neka ti svaki novi dan bude nezaboravan, želim ti da realizuješ sve svoje snove. Život nam uvek pruža šansu da budemo srećni, život nam uvek daruje sve što nas ispunjava. Na nama je samo da budemo dobri tragači za srećom, na nama je da verujemo u sebe. Najdraži moj prijatelju, želim ti noć punu lepih trenutaka, neka u tvoj svet dođu samo najlepši snovi. Iskreno ti želim laku noć!
 •  Prijatelju moj, neka tvoje misli odišu samo energijom koja će te voditi stazama sreće i radosti. Neka svaka tvoja reč bude vedra i neka svaki tvoj osmeh govori više od hiljadu reči. Pokaži svima da možeš da uživaš u svemu što ovaj život nosi, pokaži svima svoju snagu i svoju moć. Ova noć je kao stvorena za radost i uživanje, želim ti da u svojim snovima doživiš najlepša uzbuđenja. Laku noć prijatelju!
 •  Snovi su nešto najlepše što čovek može da doživi i oseti, kada utonemo u san tada smo mirni i bezbrižni i sve oko nas je lepo i savršeno. Snovi su tu da greju naše srce beskrajnom toplinom, snovi su tu da saslušaju svaku našu želju, snovi su sastavni deo nas i našeg bića. Verujemo u svoje snove, verujemo u lepšu i srećniju budućnost, u životu je veoma važna čvrsta i temeljita vera.  Neka ti noć koja je pred tobom bude najlepša noć u tvom životu, želim ti da uživaš u svojim snovima. Laku noć prijatelju!
 • Najdraži moj prijatelju, zaboravi na sve što para tvoje srce, zaboravi na tugu, neka ona zauvek iščezne iz tvog života. Umesto nje neka se u tvoje srce useli sreća, neka sve tvoje bude u znaku radosti, neka osmeh bude tvoj sibmol i tvoj zaštitni znak. Ti si moj najbolji prijatelj i veoma mi značiš, želim ti svu sreću ovoga sveta, želim ti lep i ugodan život. Neka ti ova noć donese snove koje tvoje srce želi, želim ti laku noć!

poruke za laku noć prijateljske

 •  Ponekad nas život natera da budemo ono što ne želimo i što se protivi našem razumu. Ponekad nas život natera da patimo i da budemo veoma daleko od naše sreće. Ali, u svemu čovek treba da bude snažan i jaka, treba da pokaže svoje zube. Naša srće je u našim rukama i treba je svim silama braniti, mi živimo za našu sreću, mi živimo za sebe. Prijatelju moj dragi, neka ti ova noć bude ispunjena samo lepim mislima, neka najnežnije reči golicaju tvoju maštu. Želim ti laku noć!
 •  Dragi moj prijatelju, želim ti da uvek budeš miran i opušten, nikome nemoj dozvoliti da ruši tvoj mir i spokoj. Neka oko tvoje sreće bude izgrađen zid koji će te štiti od svega onoga što je zlo i nepoželjno u tvom životu. Neka tvoj život bude samo tvoj, tvoja sreća je u tebi, tvoja sreća je u tvom srcu. Želim ti lepu i prijatnu noć, želim ti lepe i nezaboravne snove. Laku noć prijatelju!
 •  Kada smo bili mali, trčkarali smo bosi nepreglednim prostranstvima i u našim očima bila je samo radost. Oduvek si bi veoma drag mom srcu i ne postoji dan koji sam proveo bez tebe, tvoje društvo veoma prija mojoj duši, ti si izvor mog lepog raspoloženja. Od sveg srca ti želim da uvek budeš srećan i spokojan poput malog dečaka. Neka nas naše prijateljstvo štiti od svega i neka nam pruži lepu i bezbrižnu budućnost. Želim ti da utoneš u najlepše snove, neka ti ova noć bude noć za uživanje. Želim ti laku noć!
 •  Najmiliji moj prijatelju, koliko god da sam tužan i razočaran, dovoljno je samo da pomislim da na ovome svetu imam tebe i sva tuga nestane u jednom trenu. Naše prijateljstvo je isprepletano najnežnijim osećanjima, naš prijateljski odnos je nešto najlepše što sam ikada doživeo. Ti si meni i više od prijatelja, ti si za mene poput brata i izuzetno mi je drago što je tako. Neka ti svaka noć bude posebna, neka tvoji snovi budu prava riznica sreće. Želim ti laku noć!
 •  Nikada nisam voleo da budem usamljen, jer usamljenost je nešto što nije poželjno u čovekovom životu. Uvek sam voleo da provodim vreme sa tobom, uvek sam voleo da budem u društvu svog najboljeg prijatelja. Hvala ti za svu pruženu pažnju i podršku, bez tvog prijateljstva moj život ne bi bio kompletan. Želim ti noć predivnu noć punu emocija, neka se u tvoje snove useli sreća. Prijatelju moj, želim ti laku noć!
 •  Mili moj prijatelju, rečima ti ne mogu opisati koliko sam srećan što imam tebe za prijatelja. Reči su ponekada suvišne i nemoćne, želim da te prijateljski zagrlim i pokažem ti koliko mi značiš. Želim ti da duge i uzbudljive noći provodiš u sreći sa svojom voljenom osobom, želim ti da sanjaš snove koje zaista voliš. Laku noć prijatelju, lepo spavaj.

 

Takodje možete pročitati:

Leave a Reply