Poruke za njega romanticne

Ostvariti ljubavnu romansu veliki je izazov za svakog pojedinca i predstavlja izvor nedoumica koje nastaju u svim fazama date ljubavne veze. Najčešći problem koji se javlja jeste komunikacija sa partnerom i sta treba reci u odredjenim situacijama. U najvecem broju slucajeva vasoj voljenoj osobi treba reci nesto romantično, nešto sto će izazvati erupciju emocija i dodatno učvrstiti vaš odnos.

1) Ne boj se, ja sam ta koja ce ti uvek pruziti ruku kad je najpotrebnije, osloni se na mene i na moje srce i veruj u ljubav.

2) Ti si moj razlog za zivot, da nije tebe moj zivot bi bio prazan, ti ispunjujes svaki trenutak moje srece

3) Volim te! Govoriću ti to sve dok sam živa, jer je to jedino što mogu da kažem o tebi.

4) Lepše je sa tobom deliti život, srecu i tugu, jer sa voljenom osobom sve postaje podnošljivije.

5) Svaku tvoju suzu ću pamtiti, neću dati da na nju padne zaborav.

6) Nikada te neću lagati, jer lagati tebe znači da lažem i sebe, a tu ljubav ne postoji.

7) Samo mi daj svoje usne, želim da osetim da me voliš i da celim svojim bićem uživaš u našoj ljubavi. Prepusti se poljupcima i oseti kako zvezde padaju samo za nas.

8) Kada sklopiš oči i utoneš u san, znaj da te tvoj anđeo čuva i brani od zla.

9) Iako sam žena, svom snagom ću se boriti za tebe, ne želim da izgubim polovinu svog bića.

10) Uhvati me za ruku i samo ćuti, sve dok smo zajedno niko nam ništa ne može.

11) Oduvek sam te volela, jer ti si jedini koji me razume i u meni vidi nežno i osetljivo biće koje žudi za tobom.

12) Kad ti je teško, poljubi me. Znaj da je uvek uz tebe neko ko te voli i razume.

13) Volim da sanjam o nama, da te uhvatim za ruku i da ti kažem: “Vodi me sa sobom do meseca i nazad”.

14) Ljubav sa tobom mi je poput raja, nikada se necu pokajati sto sam poželela da večno ostanem kraj tebe.

15) Kako prolazi vreme, shvatila sam da smo ti i ja kao minus i plus. Toliko smo različiti, ali ipak nas nešto spaja i vodi do savršenstva.

16) Ponosno kažem da sam tvoja. Želim da me vodiš sa sobom kroz život bilo kuda išao.

17) Naći nekog kao što si ti je izuzetno teško. Zadivljena sam tvojim šarmom i lepotom, ali tvoja dobrota je neprocenjiva.

18) Kada me lažeš pomisli kako bi se ti osećao da tebe neko laže. Uvek znaj da prava ljubav ne podnosi laži i prevare.

19) Voleti tebe je isto kao da rukama dodiruješ nebo. Ma koliko se uveravam da je to nemoguće, svaki put kad dodirnem tvoje usne shvatim da je sve moguće.

20) To što nas privlači nalazi se u nama, sve ostalo je nevažno. Oseti ljubav, dodirni dlanove, ne dozvoli da ti život prođe uzalud.

21) Da nisam poželela da budem s tobom nikada ne bi doživela kako ljubav pretvara čoveka u nesalomivo biće. Kad sam sa tobom ničega se ne plašim i ništa ne može povrediti i raniti moje srce.

22) Kad izgovorim tvoje ime, u tom trenutku samo jednom rečju navedem sve prave vrednosti ovog sveta i sve razloge za moj život.

23) Još uvek čuvam ružu koju si mi dao kada si me upoznao. Bila je lepa i bujna i mislila sam da će vremenom da uvene. Ali to se nikada neće dogoditi sve dok naša ljubav traje i zrači snagom i vedrinom.

24) Kad ostarim i kada me niko ne bude hteo volela bih da tad budeš kraj mene i da me podsećaš na dane kada je život bio pred nama i kada smo mogli sunce za ruke da uhvatimo i mesecu u krilo sesti.

25) I kada nismo zajedno nemoj da me zaboraviš. Ja tebe nikada neću, jer ti si moja jedina ljubav i sve bih dala za tebe.

26) Najlepšu pesmu bih otpevala tebi, pesmu o nama, o ljubavi beskrajnoj.

27) Kad ostaneš sam i kada ne bude goluba koji te je milovao, shvatićeš koliko sam te volela i koliko smo bili potrebni jedan drugome.

28) Ne ostavljaj me samu, plašim se kad nisam sa tobom, budi uvek kraj mene.

29) Tvoja reč nadjačava i tišinu, volim kada pričaš i nežno me miluješ.

30) Samo nam je nebo granica, ljudi nikada neće moći nauditi našoj ljubavi.

31) Volim da šetam sa tobom kraj reke i slušam  kako teče neprestsno i uvek istom snagom i tada poželim da i naša ljubav postane tako moćna i neukrotiva.

32) Ne mogu da prestanem da gledam tvoje oči, beskrajne su!

33) Ti i ja, zagrljaj i poljubac, to je sve što treba!

34) Želim te samo za sebe, možda sam sebična ali te neću dati nikom.

35) Zažmuri, dodirni me i zamisli kako zajedno tonemo u san. Neka sav nemir nestane, neka se sve utiša i prepusti ljubavi.

36) Oduvek sam znala da si ti moj princ. Nikome drugom ne bih dopustila da udje u moje kraljevstvo osim tebe prinče poljubca i nežnosti.

37) Ne dopuštam da budeš loš prema meni, jednostavno to ne želimo oboje.

38)  Kad kažem da te volim mislim da nikada nisam srela nekog ko bi za mene dao i svoj život. Ti si tak koji bi sve zrtvovao zarad naše budućnosti, zbog toga ću te uvek voleti.

39) Niz tvoje vene protiče i moja krv, jer ti i ja smo jedno. U tvojim očima vidim sebe, jer ti i ja smo jedno. Zbog toga ne možemo jedan bez drugog i bez tebe bih bila samo telo bez duše. Uzmi me za sebe i ne dozvoli da telo bude bez duše i da žena ostane bez ljubavi.

40) Ostani uvek kraj mene i ne služaj laži onih što nas mrze. Bez tebe se ne mogu boriti za nas i svaka bitka je uzaludna. Želim da te poljubim i zauvek vežem za sebe. Ne želim da sam sama, tad nemam ni sa kim da plačem.

 

 

One Response

  1. darija desnica January 18, 2024 Reply

Leave a Reply