Rođendanske čestitke za zeta

Rođendanske čestitke za zeta

Ne postoji ništa lepše od porodice koja uživa u svim zajedničkim trenucima i koja ima potpuno otvoreni odnos. Odnosi između članova porodice treba da bude krajnje korektni i pre svega iskreni, ali ne treba zaboraviti izvesnu dozu poštovanja, koje treba uvek da bude prisutno. Ukoliko želite da se približite i ostvarite bolji odnos sa mužem vaše ćerke, treba da pokažete vašu spremnost za razgovor i da na taj način probudite osećaj poverenja kod njega. Vaš odnos mora da bude otvoren u svim segmentima i na taj način ćete poboljšati celokupni utisak porodičnih veza.

1) Nisam pogrešio što sam svoju ćerku predao u tvoje ruke. Ti si zaista jedno nežno stvorenje koje beskrajno voli moju ćerku i brine o njoj. Veliko je zadovoljstvo imati zeta kao što si ti. Srećan ti rođendan!

2) Kada sam te upoznao, istog trenutka sam shvatio da si ti onaj koji će pružiti sreću mojoj porodici. Hvala ti na svim lepim trenucima koje si mi pružio, zajedno sa mojom ćerkom. Iskreno želim da zauvek ostanete zajedno i da vaša ljubav sija potpuno istim sjajem bez obzira na vreme i okolnosti. Srećan ti rođendan zete!

3) Nemoj da budeš zabrinut, znaj da je uz tebe uvek porodica i svi tvoji problemi su i naši. Uvek ću se truditi da ti pomognem, jer si ti osoba koja je uvek nesebično pomagala nama. Jedini način na koji bih mogao da ti se odužim za sve, jeste da ti poželim sve najbolje i najlepše u životu. Srećan ti rođendan zete!

4) Kada je moja ćerka govorila o tebi, u njenim rečima sam osetio da si ti osoba koja je iskreno voli i koja će joj pružiti mirnu i toplu budućnost. Nikada nisam želeo da stanem na put vašoj ljubavi, oduvek sam znao da si ti prava osoba za našu porodicu. Želim da ostvariš sve svoje snove, jedini zete moj. Srećan ti rođendan!

5) Nikada nisam sumjao u tvoju iskrenost i poštenje, jer ti su uvek bio taj koji je zbog ljubavi bio spreman da izgubi svoj život. Izuzetno cenim tvoj karakter i veoma mi je drago što si moj zet. Neka ti se sve želje ostvare i neka ti život bude kao u bajci. Srećan ti rođendan zete!

6) Kada je moja ćerka rekla da se udaje za tebe, tog trenutka sam znao da je donela pravu odluku i da će joj svaki trenutak proveden sa tobom biti pun ljubavi i nežnosti. Moram da ti kažem da si ti izuzetna osoba i da si pravo blago naše porodice. Srećan ti rođendan zete!

7) Kada vidim moju ćerku i tebe zajedno kako uživate u svim ljubavnim lepotama, u mom srcu probudi se osećaj zadovoljstva koji me uzdiže do neba. Tad znam da sam uspeo u životu i da je sreća mojoj porodici zagarantovana. Ti si naša sreća, naš povod za radost i blagostanje. Srećan ti rođendan zete!

8) Kada si rekao da je tvoj život jednak životu moje ćerke i da je ona centralni deo tvoga sveta, tad sam shvatio da ćeš joj biti muž kakav ona zaista zaslužuje. Bio sam u pravu, jer ti si opravdao sva moja očekivanja. Svojom pojavom si našim životima priuštio osećaje mira i beskrajne radosti. Neka ti sve u životu bude kao u snu i neka ti se sve želje ostvare. Srećan ti rođendan zete!

9) Ne mogu da zamislim našu porodicu bez tebe. Jednostavno, ti si postao simbol naše porodice i dan proveden bez tebe je prazan i uzaludan. Veoma cenim to što svojoj porodici daješ u poptpunosti svoje srce i dušu, jer to predstavlja osobinu pravog muškarca koji voli svoju porodicu. Divim se tvojim osobinama i moram da ti kažem da si karakterno veliki čovek. Srećan ti rođendan zete!

10) Nikada nemoj da budeš tužan, znaj da iza sebe imaš čitavu porodicu koja ćete uvek tešiti i bodriti. To je tvoje najveće oružje u borbi sa sve opasnijim silama koje život nanosi. Siguran sam da umeš da ceniš to i nadam se da ćeš uvek biti odan svojoj porodici. Mogu samo da ti kažem da si ti osoba koju bi svako poželeo za zeta. Srećan ti rođendan!

11) Život je prepun izazova i nedoumica i svaki problem koji je pred tobom izazvaće lavinu emocija u tebi. U tim trenucima trudi se da budeš kraj svoje žene i dece, neka ti oni budu uteha i podrška u svemu. Sve dok ste zajedno, za vas neće postojati nikakve prepreke u životu. Želim ti da uvek budeš kraj svoje porodice i da zajedno sa njima uživaš u svim zajedničkim momentima. Srećan ti rođendan zete!

12) Tuga je stanje koje čoveku dođe poput oluje, ali isto tako brzo i ode iz čovekovog srca. Nemoj da budeš tužan, veruj u svoje snove i trudi se da uvek budeš blizu njih. Ukoliko čovek ostvari sve svoje snove, onda nema razloga za život i zbog toga uvek moraš da budeš sanjar i da imaš neku viziju pred tobom. Želim ti svu sreću u daljem životu, najdraži moj zete. Srećan ti rođendan!

13) Želim da ti kažem da mi mnogo značih i da te volim kao da si moj sin. Veruj mi sve si to zaslužio i sve što kažem je istina i nije preterivanje. Nadam se da ćemo se uvek tako uvažavati i poštovati kao i do sada. Želim da znaš da nam veoma značiš i da si ti nama od neprocenjive vrednosti. Srećan ti rođendan zete!

14) Na ovom svetu postoje milijarde ljudi, ali niko nije toliko nežan, iskren i brižljiv kao što si ti, najdraži moj zete. Pored tebe, moja ćerka je upoznala raj u stvarnom životu i zbog toga sam ti beskrajno zahvalan. Ušao si u naše živote toliko duboko,  da si jednostavno postao deo njih bez kojeg ništa ne funkcioniše. Drago mi je što je sve tako. Srećan ti rođendan zete!

Rođendanske čestitke za zeta

15) Uhvati za ruku svoju žene i poljubi svoju decu i znaj da u tom trenutku ne postoji srećnija osoba od tebe. Sve što imaš je uz tebe i ništa drugo nije toliko vredno, koliko je vredno to što imaš. Želim ti još puno lepih i srećnih trenutaka provedenih sa porodicom. Hoću da znaš da si mi veoma drag i da te ne bih menjao ni za šta. Srećan ti rođendan zete!

16) Kad pomislim da imam zeta kao što si ti, tad shvatim da je ipak sve u redu i da je pravo zadovoljstvo živeti sa tobom. Ti si poput sunca koje nas obasjava, svakog dana nam daješ snage i volje za život. Koliko god mislio o svemu, jedina istina je da sam prezadovoljan svojim zetom i da boljeg nisam mogao imati. Srećan ti rođendan zete!

17) Kada bolje razmislim, prava je sreća što si ti ušao u naše živote i učinio naš svet lepšim. Moja ćerka je oduvek maštala da kraj sebe ima muža koji će joj biti saputnik u svim životnim problemima, ali i koji će je pre svega voleti i biti nežan prema njom. Njena je sreća što ima muža kao što si ti, jer ti si otelotvorenje svih njenih snova i želja. Želim ti sve najbolje i najlepše u životu, najdraži moj zete. Srećan ti rođendan!

18) Dovoljno je samo da si kraj nas i svi problemi će u trenutku nestati. Niko nije toliko bio blizak mojoj porodici kao što si ti, mili moj zete. Voleo bih da zajedno podelimo još mnogo srećnih i u miru provedenih dana. Srećan ti rođendan zete!

19) Kad si ti srećan i zadovoljan, onda je i moja ćerka srećan i zadovoljna. Želim ti da uvek budeš veseo i da uvek sa istim optimizmom dočekuješ svaki novi dan. Pre svega, voleo bih da se ostvariš u svim životnim ulogama i da zajedno sa svojom porodicom prelaziš puteve uspeha i zadovoljstva. Srećan ti rođendan zete!

20) Nikada ti nisam rekao koliko zaista značiš meni i mojojoj porodici. Sad je idealan trenutak za to i želim da ti stavim do znanja da si ti najbolji čovek koga sam ikada upoznao. Vreme provedeno sa tobom je prava dragocenost. Mogu samo da ti poželim puno uspeha i sreće u daljem porodičnom životu. Srećan ti rođendan zete!

Rođendanske čestitke za zeta koji je daleko od vas

1) Daljina je između nas, ali među nama isprepletane su emocije koje nas duboko povezuju i ne daju nam mira. Svaki tren proveden bez tebe traje poput večnosti i veoma je teško provoditi život bez tebe. Nadam se da ćeš uskoro doći i doneti svojoj porodici sreću i radost. U ime svih nas, želim da ti kažem da te mnogo volimo i da nam jako nedostaješ. Srećan ti rođendan, najdraži moj zete!

2) Nemoj nikada da budeš zabrinut. Sva tvoja briga, podjednako je i naša i uvek ćemo biti tu za tebe u svakoj prilici. Ti si moj zet i nikada ne bih dozvolio da ti se bilo šta desi. Iako si daleko od nas, naša ljubav prema tebi plamti istim sjajem kao da si tu sa nama. Želim ti sve najbolje, mili moj zete. Srećan ti rođendan!

3) Kada te samoća savlada i suze ti krenu niz lice, tad se seti svih lepih trenutaka koje si provodio sa svojom ženom i decom. Neka ti to bude uteha i motivacija za svaki korak koji pružiš u životu. Iskreno želim da nam se brzo vratiš i da nam ulepšaš svaki trenutak. Srećan ti rođendan zete!

4) Koliko god da si daleko od nas, daljina nam ništa ne može. Sve dok se volimo i poštujemo, ništa nam ne može stati na put porodične sreće. Ne brini, sve će brzo proći i opet ćemo zajedno deliti život, sve uspone i padove. Nadam se da ćeš uvek biti veseo i srećan i to ti iskreno, od sveg srca želim. Srećan ti rođendan zete!

5) Onog dana kada si nas napusitio i rekao da ćeš se brzo vratiti, tad smo shvatili koliko su naši životi bez tebe prazni. Jako nam nedostaješ i svaki minut proveden bez tebe, dugačak je poput godine. Želim da nam se ubrzo vratiš, jer ti si jedino vredno što mi imamo. Srećan ti rođendan zete!

6) Ne brini, uz tebe je uvek porodica i potpuno možeš da računaš na moju podršku. Trudiću se da ti uvek nesebično pomognem u svakoj situaciji. Pre svega, muči me to što si daleko od nas i želim da ti kažem da sa velikim nestrpljenjem čekam dan kada će opet biti sve po starom. Iskreno se radujem našem ponovnom susretu. Srećan ti rođendan zete!

7) Oduvek sam podržavao svaku tvoju odluku i želeo sam da napreduješ u svom životu i da svojoj porodici osiguraš lepšu budućnost. Ali, pored svega, činjenica da si daleko od nas, na neki način lomi naša srca i daje nam do znanja da bez tebe sve je prazno. Hoću da ti kažem da si mi jako drag, jedini zete moj. Srećan ti rođendan!

8) Bilo šta da se desi, ti ćeš uvek biti za mene veoma draga osoba koja ume da poštuje ljude koje voli. Veoma brzo će doći taj dan i sve će se vratiti na svoje mesto, opet ćeš biti kraj svoje porodice. Šta može da bude lepše od toga?     Srećan ti rođendan zete moj!

9) Uvek ću biti tu kraj tebe da te bodrim, iako sam daleko od tebe, znaj da mislim o tebi i da ti želim sve najbolje. Voleo bih da ti svaki dan bude ispunjen vedrinom i radošću, jer ti to zaslužuješ, najdraži moj zete. Srećan ti rođendan!

10) Kada pomislim kako je moja ćerka tužna i usamljena kada nisi pored nje, tad shvatim koliko si ti zaista važan nama. Zbog toga želim da što pre dođeš nama i da zaboravimo na sve. Srećan ti rođendan zete!

11) Nikada nisam posumnjao u tebe, oduvek sam znao da si ti pravi čovek za moju ćerku. Želim da budeš što više sa nama i da nam se uskoro vratiš. Srećan ti rođendan zete!

srecan ti rodjendan zete

12) Ne zaboravi da uvek kraj sebe imaš voljene osobe koje ćete podržati u svemu što radiš. To je tvoje najveće bogatstvo i zbog toga želim da ponovo provodimo trenutke zajedno. Srećan ti rođendan zete!

13) Jedino što želim jeste da budeš zauvek sa nama i da nas nikada ne napuštaš. Nadam se da ćeš uskoro završiti svoju avanturu i pridružiti se nama. Srećan ti rođendan zete!

14) Kada ti je teško, razmišljaš o svojoj porodici i pomisli da uvek postoji neko kome je stalo do tebe. Znaj da smo svi uz tebe i želimo da što pre budeš sa nama. Srećan ti rođendan zete!

15) Ne brini, vreme će brzo proći i ponovo ćeš pasti u zagrljaj svojoj ženi i deci. U tim trenucima shvatićeš da je to nešto najlepše što čovek može da doživi. Srećan ti rođendan zete!

 

 

 

No Responses

Leave a Reply