Romantična pisma za devojku

U prethodnom postu pisali smo romantična pisma za muškarca kojeg volite, a sada smo ovaj tekst posvetili devojkama. Uvek su žene te koje su malo romantičnije i na neki način smelije da iskažu svoja osećanja, no, ne treba da bude tako. Ohrabrite sebe da uvek govorite volim te onima koje volite, inače u životu, ne smao u vezi.

Zato smo napisal i ove tekstove, da pokušamo da vam pomognemo da izrazite svoja osećanja. I ponovićemo se, ne morate imati nikakav povod za to, ali svakako i možete. Zamislite samo koliko će se ona obradovati kad svojom rukom ispišete najlepša osećanja koja imate prema njoj? Mislim da i ne možete da zamislite, e zato probajte i uverićete se sami!

 

  • Ti si najlepša stvar koja postoji na svetu. Ti si najlepša stvar u mom životu, najlepše što sam ikad video i doživeo. Sa tobom je sve lakše, ti si uvek tu kada je teško, kada ne ide, kada mislim da ne mogu. Ti si tu da mi pokažeš da mogu, da smem, da moram. Ti si prva osoba kojoj ujutru želim da čujem glas kad se probudi, ti si poslednja osoba čiji osmeh želim da vidim pre nego što sklopi oči i utonem u san. Volim tvoj čaroban, blistav, biserni osmeh. Volim zvuk tvog smeha kada pokušavam da ispadnem duhovit, kada želim da se nasmeješ. Volim tvoje kikotoanje dok te golicam. Volim tvoju dugu, lepu, meku kosu dok njene vlasi padaju na moje lice. Volim tvoj ljutit pogled, volim kad mi kažeš da nešto ne znam, a ja znam da znam to bolje od tebe. Volim tvoje zagrljaje, kad te dugo čekam, a ti poletiš u moj zagrljaj. Volim sve tvoje, svaku tvoju reč, svaku tvoju pesmu, svaku tvoju neizgovorenu misao. A tebe samu, tebe samu ne znam koliko volim…

 

  • Hteo bih da ti napišem pesmu, ali ne umem, jer nisam pesnik. Hteo bih da napišem priču o tebi, ali ni to ne umem, jer nisam pisac. Hteo bih da naučim da sviram gitaru, da ti otpevam jednu serenadu pod tvojim prozorom, znam da ti ne bi bilo ni na kraj pameti da sam to ja i da bih dobio kantu vode po glavi. A onda bi se zaprepastila od čuda, dugo izvinjavala, kao što inače radiš, sušila moju odeću i ljubila me. Hteo bih da isušim svaku tvoju suzu ssa lica, hteo bih da odbolim svaku tvoju bol i tugu. Hteo bih da uvek budem pored tebe i da nikaa ne odeš od mene. I hteo bih da ti kažem koliko te volim.

 

  • Pamtim onaj dan kada sam te upoznao. Ne sećam se gde smo bili, ne sećam se ko je sve bio tu, jesi li bila sama ili sa drugaricama. Sećam se onog osećaja u stomaku, koji sam imao i tada, a imam ga i sada, svaki put kad te vidim. Osećaj da se nešto čudno dešava, ono neko peckanje između bola kad se čovek dugo smeje i strepi jer će nešto veliko da se desi. I svaki susret sa tobom je vatromet mojih osećanja i želje koju osećam za tobom. Tog dana kada sam te sreo, kao da je vreme stalo, kao da je sve na svetu nestalo i ništa nie postojalo, osim naših pogleda. Znam da si osetila isto, odmah sam znao, znao sam kada si me pogledala da je to to, da si ti prava, da je ovo ono što zovu ljubav. I nisam se prevario. Od tog dana kada si zakoračila u moj život sve se okrenulo. Prvo si ga dobro protresla, pa si ga okrenula naopačke. Počela su da se bude osećanja koja ranije nisam imao. Počele su da se dešavaju stvari koje ranije nisam osećao. I da sam znao da je moguće nekoga toliko voleti, mnogo ranije bih te potražio. Izbrisala si sve drugo što je pre postojalo. Zbog tebe sam iz dana u dan bolji čovek. Probudila si samo najbolje u meni, nikada ne bih pomislio da takav mogu biti zbog nekoga, da na ovom svetu zaista postoji osoba koja će meni pokazati i pružiti ljubav, koja će moje mane iskoreniti, koja će me napraviti ovakvim kakav danas jesam. I zato želim da svake sekunde, svakog minuta, sata, dana, nedelje, meseca i godine znaš da sam spreman da zbog tebe okrenem svet naopačke i da na kraj tog sveta odem i nikada ne zaboraviš koliko te volim.

 

  • Tebe poznavati znači sretati sunce svaki put kad prošetaš gradom, a napolju kiša. Tebe imati za prijatelja znači nikada ne biti sam i onda kada su ulice grada prazne, a tebe voleti znači voleti život, grliti život, živeti, radovati se, veseliti. Ti si nešto najčistije, najsjajnije što postoji na ovom svetu. Ti si drugačija, jedinstvena, neponovljiva. Ja, sada, kada sam sa tobom, ne želim i ne trebam ništa više od toga. Ja imam sve, ja imam krila da letim do svemira. Ja imam moć da pevam kao ptica. Ja ne osećam bol i ne osećam tugu. Ti si moje sunce i moje sjajne zvezde i ceo moj svemir i i čitav jedan svet. Ti si najlepša stvar koja hoda ovom planetom. Ti si najlepša žena koja se ikada rodila. Ti si čarobna, ti si magija, ti si neko sa kim je sve čarolija, sa kim je sve bajka.

 

Takodje mozete procitati i neke druge postove na temu ljubavi:

Leave a Reply