Čestitke za Božić i Novu Godinu

Čestitke za Božić i Novu Godinu

Novogodišnji i Božićni praznici predstavljaju veoma posebne dane koji su namenjeni druženju u krugu porodice i koji sa sobom nose odredjenu dozu čarolije. U tim danima čovek na trenutak napušta sve obaveze i probleme i prepušta se uživanju. Ne postoji čovek koji ne voli ove praznike i koji im se ne raduje, svako na neki način uživa u divnoj prazničnoj atmosferi. Najvažnije je samo da su vaše najmilije osobe kraj vas i to je dovoljno da ovi praznici proteknu u dobrom raspoloženju. Potrudite se da vašim dragim osobama ulepšate Božićne i Novogodišnje praznike, sa nekoliko toplih i iskrenih reči napišite čestitku u kojoj će biti smeštene samo najlepše želje.

Čestitke za Božić

1) Mili moji, došlo je vreme kada će se cela vaša porodica okupiti na jednom mestu, oko praznične trpeze i to vreme treba iskoristiti za razgovor i druženje. Neka medju vama bude samo dobra energija i nežne emocije i neka svi budu veseli i srećni. Želim vam da proslavite ovaj dan u miru i veselju, neka vam Bog podari sve što je najlepše. Od srca vam želim srećan Božić!

2) Danas je Božić i vaš dom treba da bude u duhu vere i sve u njemu treba da ima neku prazničnu simboliku. Budite uvek puni vere i u milostanju dočekajte svaki praznik. Neka odnosi medju vama dodju do savršenstva, želim vam sve najbolje i najlepše. Mir Božiji, Hristos se rodi!

3) Prijatelji moji, jedina moja želja jeste da vam ovaj dan prodje u znaku veselja, jedino što vam moje srce želi jeste da vas ovaj praznik beskrajno veseli. Neka vam ovi čarobni dani budu prepuni lepih i prijatnih trenutaka i neka se vaši životi pretvore u savršenu kombinaciju radosti i sreće. Neka vam je srećan Božić!

4) Božić je za sve nas najsrećniji praznik koji postoji, Božić je dan kada treba da zaboravimo na sve što je loše i neprijatno, Božić je dan kada treba svima da oprostimo sve i da se u potpunosti prepustimo veri. U to ime, želim vam da vaš dom ispunite srećom i da zaboravite na sve nemile i neprijatne situacije u vašim životima, okrenite se sreći i slavite Boga i svoju veru. Srećni vam Božićni praznici.

5) Drugovi moji, slavite Božić kao dan koji obeležava početak vaših srećnih dana, neka Božić bude Dan koji će inicirati vaš životni uspeh i koji će vam doneti sve što želite. Ukoliko čvrsto želite i iskreno verujete Bog će uslišiti sve vaše želje, dobro znajte da on ume da ceni ljude koji su iskreni poklonici vere. Neka Bog bude uvek sa vama, Hristos se rodi, srećan vam Božić!

6) Neka ljubav, vera i nada budu vaše najbolje i najiskrenije prijateljice i neka vašu kuću obasja plamen mira i blagostanja. Volite se i medjusobno se poštujte, ljubav je osećanje koje je najbliže čoveku, bez ljubavi čovek ne postoji. Budite uvek bez briga, neka svi vaši životni putevi budu bez ikakvih prepreka. Želim vam da lepo proslavite ovaj dan i neka vam on ostane u lepom sećanju. Srećan vam Božić!

7) Najmiliji moji, neka ljubav bude u vama sve dok postoji život i svet, neka vas ljubav nauči šta je to što je najvažnije u životu i što u potpunosti ispunjava duhovni život čoveka. Verujte u ljubav i neka vam ona bude životni vodič, neka vam svaki novi dan bude prepun lepih i ugodnih trenutaka. Za ovaj praznik vam želim sve najlepše želje, neka vam je srećan Božić.

8) Ovoga dana neka vašim venama teče Isusova krv i uvek imajte na umu njegov život i njegovu žrtvu koju je nama ostavio u amanet. Potrudite se da u svakom životnom trenutku sledite njegov primer, budite uvek na strani vere i nikada nemojte da skrenete sa tog puta. Želim vam puno sreće u svemu, neka vam ovaj praznik donese sve najbolje. Mir božiji, Hristos se rodi.

9) Najdraži moji, neka vaša sudbina uvek bude naklonjena vašoj sreći, želim da vam sve u životu ide i teče poput najčistije i najbistrije reke. Neka vam Božić donese ostvarenje svih vaših želja, neka vam ovaj dan prodje u imenu radosti i veselja. Sve što vam želi srce moje, jeste da vaši životi srećne godine broje. Hristos se rodi, želim vam srećne Božićne praznike!

10) Božić je dan kada se radjaju sve lepe emocije izmedju ljudi, Božić be stvoren da svim ljudima pošalje poruku mira i u njima probudi osećaje blagostanja. Kuda god da pogledate, kuda god da se okrenete, neka oko vas bude radost i mir. Neka vaša srca uvek budu zadovoljna i neka vam sve u životu bude dobro i uspešno. Hristos se rodi, želim vam srećan praznik!

11) Mili moji prijatelji, neka vaša Božićna trpeza bude puna lepih i nežnih osećaja i neka vas sve poveže i spoji u jednu neraskidivu celinu. Neka se vaše duše istope u jednu dušu koja slavi Boga i koja veruje u njegovu moć, želim vam da proslavite Božić kao srećna i zadovoljna porodica. Neka vam Božić daruje volje i snage za svaki novi uspešni početak, čestitam vam Božić i Božićne praznike.

12) Znajte da je duboko u svima nama skriven Bog i da je on taj koji nas vodi kroz ovaj život. Na nama je da li ćemo da poslušamo i sledimo svaku njegovu instrukciju, na nama je da odlučimo da li ćemo mu verovati i biti na njegovoj strani. Želim vam da uvek verujete u Boga i da u toj veri uvek budete istrajni, znajte da ćete za to uvek dobiti adekvatnu nagradu. Neka vam ovaj Božić protekne u toploj prazničnoj i porodičnoj atmosferi, želim vam da ovaj Božić bude najlepši dan za vas. Hristos se rodi, srećan vam praznik!

13) U životu čovek može postići sve ukoliko svim srcem želi i ukoliko veruje u sebe i svoju sreću. Neka vam Božić donese puno vere i samopouzdanja i neka vam obezbedi mirnu i spokojnu budućnost. Moja najveća želja jeste da u životi imate što više prijatelja, neka oni budu uvek na vašoj strani i neka prijateljstvo vaš dom uvek brani. Od sveg srca vam želim da ovaj praznik provedete u sreći i zdravlju, neka vam je srećan Božić!

14) Neka ovog divnog i veličanstvenog dana cela vaša kuća blista prazničnim sjajem i neka svaka sitnica u njoj nosi motiv ovog svetog praznika. Neka ovaj dan bude deo vašeg lepog sećanja, želim vam srećne i nezaboravne zajedničke trenutke. Volite čitav svet i neka svi vole vas, pošaljite svima poruku mira i ljubavi koja će u svima probuditi sreću. Mir Božiji, Hristos se rodi, srećan vam Božić!

15) Najmiliji moji, neka vas Isus vodi putevima koji vode ka sreći i slobodi. Neka Božić u vama probudi najbolje osobine i neka vas svakog trenutka ispunjava i veseli. Želim da Bog ostvari sve vaše želje i da ovaj blagodetni dan pamtite samo po lepim stvarima. Neka vam je srećan Božić!

Čestitke za Novu Godinu

1) Prijatelji moji jedini, iza nas je godina koja je bila teška i koja je bila puna borbe, ali ta godina je prošla i neka nam zbog toga ostane u lepom sećanju, pred nama je godina u kojoj ćemo doživeti puno lepih dogadjaja i u kojoj ćemo ostvariti sve naše ciljeve. Verujte u vašu sreću, verujte u vaš uspeh, neka sve što je mimo vaše sreće ostane u staroj godini. Želim vam sve najbolje i najlepše, neka vam je srećna Nova Godina!

2) Kada se kazaljke na satu sklope oko čarobnog broja dvanaest znajte da u vašoj blizini postoji neko ko vas iskreno voli i ko vam od sveg srca želi sve najbolje. Nova Godina je pravo vreme za nove početke i nove poduhvate i pred vama su sva vrata otvorena i sve šanse da ostvarite želje i snove su sa vama. Neka vam ova godina bude godina za pamćenje, želim vam srećnu Novu Godinu!

3) Nikada nemojte da očajavate i da budete tužni, imajte na umu da uvek postoji nada za bolje sutra. Nova Godina vam upravo kazuje da je sve što vas rastužuje iza vas i da je to prevazidjeno, isto tako vam kazuje da ćete u budućnosti biti srećni i veseli. Želim vam da uvek budete bezbrižni i da vam ova Nova Godina bude godina boljitka i napretka. Srećna vam Nova Godina!

4) Drugovi moji, neka vaše lice krasi osmeh veliki kao nebo, neka se pesma ori i neka ceo svet zaigra u radosnom ritmu vaše sreće. Želim vam da u ovoj godini stignete do vrha i da ostvarite sve vaše planove, neka sve bude po vašoj želji. Srećna vam Nova Godina!

5) Nova Godina je ovog dana upravo sletela u naše živote i donela sa sobom puno novina i izazova sa kojima će nas vremenom upoznati. Želim vam najlepša i najprijatnija iskustva u godini koja je pred vama, neka vam sreća uvek bude blizu i na dohvat ruke. Dragi moji, neka vam je srećna Nova Godina!

6) Mili moji, neka vam ova godina bude puna nezaboravnih i prelepih trenutaka koji će obeležiti svaki vaš dan. Neka se sve u vama raduje, želim vam da uvek budete pozitivni i motivisani. Neka ova godina koja počinje bude uvek na strani vaše porodice, želim vam puno mira, radosti i uspeha. Neka vam je srećna Nova Godina!

7) Sve što je potrebno za radost i sreću nalazi se u krugu vaše porodice, važno je da ste zajedno i da zajedno delite sve. Neka vas ova godina koja je pred vama još više spoji i zbliži i pruži vam puno prijatnih zajedničkih trenutaka. Želim vam da se svaka vaša misao ostvari i neka vaša srca uvek budu spokojna i puna ljubavi. Srećna vam Nova Godina!

8) Dragi moji, u životu je veoma važna inicijativa, ukoliko imate nju tada kraj vas imate sve što vam je potrebno da budete srećni i zadovoljni. Neka vam godina nova donese puno lepih i uzbudljivih snova, neka vam donese puno ljubavi i radosti i neka vam sve bude lepo i spokojno poput mladosti. Želim vam srećnu Novu Godinu!

9) Neka u vašim mislima uvek bude sreća i neka iz dana u dan ona bude sve veća. Iskreno vam želim da budete uspešni u svakom segmentu života i neka vas okružuje samo ljubav i dobrota. Verujte mi na reč, svet je carstvo želja i snova, neka vam sve najlepše podari godina nova. Puno vas volim i želim vam srećnu Novu Godinu!

10) Čistog srca zakoračite u godinu koja je pred vama, svaka godina koja otpočne je poput uzbudljive avanture u kojoj je sve moguće i u kojoj čovek ima apsloutno sve šanse da se ostvari u svakoj životnoj ulozi. Ostanite uvek blizu svojih želja i nikada nemojte da se predate, život je borba i zbog toga treba uvek da budete pravi borci. Neka vam u toj borbi sve ide od ruke, želim vam puno radosti, zdravlja i veselja. Neka vam je srećna Nova Godina!

11) Drugovi moji, znajte da nikada nećete biti usamljeni i ostavljeni, uvek ćete kraj sebe imati nekoga ko vas voli i ko će vam biti pravi prijatelj. Sada je pravo vreme za ljubav i prijateljstvo i neka vam Nova Godina bude satkana od njih. Želim vam puno zadovoljstva, zabave i uživanja, neka vam je srećna Nova Godina!

12) Život je poput dečije igre, nikada nismo sigurni kada ćemo pobediti i kada ćemo osvojiti najveću nagradu, a to je sreća. Želim vam da svaki dan u Novoj Godini dočekate u ljubavi i miru, neka medju vama vladaju najlepše emocije i najiskrenija osećanja. Neka se sva sreća ovoga sveta nadje u vašoj kući, ispod vašeg porodičnog krova, želim vam puno lepih želja i neka vam je srećna godina nova!

13) Najmiliji moji prijatelji, veselite se i pevajte, uživajte u slavlju i neka vaš dom blista od osmeha. Ne dozvolite nikome da kvari vašu sreću, budite uvek iznad svih i neka se svi dive vašem uspehu. Osetite sve lepote godine koja nam je pokucala na vrata, želim vam da uživate u svakom trenu. Neka vam je srećna Nova Godina!

Leave a Reply