Najlepše čestitke za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih možda na prvi pogled izgleda kao dan koji se ni po čemu ne razlikuje od drugih, ali to je samo privid i loša procena, Dan zaljubljenih je veoma poseban dan koji slavi ljubav i njenu čarobnu moć. Tog dana sve osobe koje vole i koje su voljene treba da se prepuste svom srcu i da dozvole da ljubav vlada njihovim osećanjima. Na Dan zaljubljenih treba da se celom svetu pošalje jasna i precizna poruka koja glasi: “Volite se ljudi, ljubav je u vama!” . Ukoliko želite da vašoj voljenoj osobi napišete čestitku za Dan zaljubljenih možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

1) Mila moja lepotice, danas je dan kada ću ti pružiti svu ljubav koja se krije u mom srcu, danas hoću da ti predam sebe, želim da se poput snežne bele pahulje istopim u tvojim rukama. Ti si žena mog života i želim da te čvrsto zagrlim i nežno poljubim, želim da ti poljupcima kažem koliko te ludo volim. Čestitam ti Dan zaljubljenih!

2) Naša dva srca su odavno isprepletana emocijama i predstavljaju neraskidivu celinu koja je imuna na sve. Naša ljubav je neopisivo moćna i svakoga trena žari i pali i svojom svetlošću obasjava čitav svet oko nas. Neka nam upravo ona uvek bude oslonac u životu i neka nam podari zajedničku sreću. Volim te najviše na svetu, čestitam ti Dan zaljubljenih!

3) Draga moja, želim da ispred našeg kućnog praga uvek bude grana masline, želim da u ljubavi provodimo vreme koje je pred nama. Dobro znaš da te iskreno volim i da bih za tebe okrenuo čitavu planetu, ti si moja ljubav i tvoje ime zlatnim ključevima zaključano je u mom srcu. Šaljem ti poljubac koji će te nežno milovati, neka ti je srećan Dan zaljubljenih!

4) Pogledaj u nebo i ono će ti reći da kraj tebe postoji osoba koja te beskrajno voli i koja je spremna da u svakom trenutku rizikuje sve svoje zarad tvoje sreće. Istina je, volim te beskrajno, zaista rečima ne umem opisati moju ljubav prema tebi, ali to umem da uradim zagrljajima i vatrenim poljupcima. Volim te i voleću te sve dok znam za sebe, čestitam ti Dan zaljubljenih.

5) Danas je dan ljubavi i strasti, danas je dan kada u našim očima treba da bude ljubav, danas je dan kada u našim srcima treba da budu samo najčistija osećanja. Neka svaki naš zajednički dan bude Dan zaljubljenih i neka ljubav leti svuda oko nas. Ljubavi moja jedina, volim te svim svojim bićem, neka ti je srećan Dan zaljubljenih.

6) Kada ti neko kaže da te ne volim i da ne brinem o našoj ljubavi, znaj da te reči potiču od zlih i mračnih ljudi koji nikada neće umeti da vole i koji nikada neće biti srećni. Naša ljubav će nas uvek braniti od njih, potrebno je samo da je čuvamo i bezuslovno verujemo u nju. U ovom životu imam samo tebe i našu ljubav i to je dovoljno za radost i sreću. Od srca ti čestitam Dan zaljubljenih.

7) Najlepša moja, ti si jedno nežno i čisto biće koje sjaji poput najlepše zvezde, ti si nešto najlepše i najmilije što sam video u svom životu. Da nije tebe moje srce bi bilo prazno i pusto i nikada ne bih osetio kako je lepo voleti i živeti život srcem. Želim da miljuem tvoju kosu koja je nežna poput svile i želim da ti tiho šapnem najslađe reči ljubavi. Čestitam ti Dan zaljubljenih!

8) Sunce moje, kada sam upoznao tebe shvatio sam koliko je moj život bez tebe bio prazan i mračan. To saznanje pomoglo mi je da te zavolim čitavim svojim srcem i želim da znaš da je moja ljubav prema tebi jaka i večna poput stene. Budi uvek moja lepša polovina, budi uvek moja voljena draga. Čestitam ti Dan zaljubljenih!

9) Ljubavi moja nežna, tvoje usne su slatke poput zrelih trešanja, tvoje okice lepe su i bistre poput gorskog potoka. Ti si anđeo koji pleni lepotom i koji je sleteo u moje krilo, ti si moja boginja i moja je sreća što te imam kraj sebe. Pruži mi svoje ruke, želim da ti dam svoje srce, neka zauvek ostane u tvom naručju. Neka ti je srećan dan zaljubljenih!

10) Moje ruke željne su tvojih, želim da tvoji prsti miluju moje lice, želim sve tvoje samo za sebe. Ti si moja mila i voljena devojčica i nikada neću dozvoliti da se bilo šta loše dogodi među nama. Naša veza je nešto što povezuje naše živote, nešto što nam omogućava da osetimo čari savršenstva. Zbog toga, u ime naše ljubavi, poklonimo svetu poljubac koji će svima preneti poruku ljubavi. Srećan ti Dan zaljubljenih!

11) Ti si moja želja, ti si najlepši san koji sanjam otvorenih očiju, ti si moje srce i moja duša. Moja sreća u životu nosi tvoje ime, ti si poput sunca koje me obasjava svakog novog jutra, hvala ti na svemu što si podarila meni, hvala ti što si mi podarila radost i osmeh. Ljubavi moja jedina, iskreno ti čestitam Dan zaljubljenih!

12) Ti si moja mala princeza čiji sam dolazak dugo i strpljivo čekao. Ti si moj život pretvorila u bajku i otkrila mi čarobnu tajnu ljubavi, tajnu koja je sve promenila iz korena. Tvoje usne su mi poklonile nešto neopisivo lepo, nešto što samo ljubav može da stvori. Moje usne gore od želje da ti nešto kažu, ali ljubav ne poznaje reči i zato ću te ljubiti sve dok se tlo pod nama ne istopi od miline. Srećan ti Dan zaljubljenih!

13) Ti si dar sa neba koji je pao pravo u moje ruke, duboko u svom srcu osećam da smo ti i ja stvoreni da budemo zajedno i da se volimo. Kaži mi nešto neodoljivo, nešto što će raznežiti moju dušu, danas je dan za nežnost i romantiku. Ne volim da se ponavljam ali ove dve reči ću ti uvek govoriti bez obzira na sve, te dve reči su:”Volim te!”. Srećan ti Dan zaljubljenih!

14) Jedina moja, kraj tebe sam otkrio najlepše svoje snove, kraj tebe sam naučio kako da svoj život upravljam srcem i emocijama. Ne želim da krijem svoju ogromnu ljubav prema tebi, želim da je podelim sa tobom i da zajedno uživamo u njoj. Želim te sve najbolje i volim te više od svega. Čestitam ti Dan zaljubljenih!

15) Mila moja, znaj da svakoga trenutka mislim na tebe, permanentno si u mojim mislima i svaka moja rečenica počinje tvojim prelepim imenom. Ovaj dan će ojačati našu ljubav, ovoga dana će ceo svet saznati koliko se mi volimo i koliko je moćna strast našeg uživanja u ljubavi. Čestitam ti Dan zaljubljenih!

16) Mila moja dušo, neka tvoje srce kuca ljupkim i skladnim ritmom ljubavi, želim ti sve najlepše, želim ti da uvek budeš vesela i bezbrižna. Obećavam ti da ću dati sve od sebe da ti pomognem u svemu, ti si moja ljubav i važnija si mi od svega. Neka se naša srca spoje i neka u našim očima blista ljubav. Srećan ti Dan zaljubljenih!

17) Kada si kraj mene tada je u mojim očima čitav svet i tada ne postoji ništa što nije lepo i divno. Ti si radost mog života, ti si netaknuti biser mog srca, ti si moja draga, jednom rečju ti si savršenstvo. Volim te do neba i želim da uvek budemo zajedno u ljubavi. Čestitam ti Dan zaljubljenih!

18) Kada mislim o ljubavi mislim o tebi, kada mislim o sreći mislim o tebi, ti si moje sve, ti si moj život i moja sudbina. Dani provedeni sa tobom predstavljaju pravu blagodet, dovoljan je samo jedan tvoj osmeh i sve što je loše poput ptice odleprša iz mog života. Presrećan sam što te imam kraj sebe, presrećan sam što ću svu ljubav ovoga sveta podeliti danas sa tobom. Srećan ti dan zaljubljenih!

19) Kada ugledam tvoje predivno lice tada znam da kraj sebe imam anđela koji svojom lepotom i dobrotom može osvojiti ceo svet. Sa tobom je sve divno, sa tobom je sve sjajno, ti si čarobnjak koji u sebi krije moći koje veličaju našu ljubav. Volim te najviše na svetu, neka ti je srećan dan zaljubljenih!

20) Svakoga dana život nas nauči nešto novo, ali svakoga dana iznova shvatim da si ti nešto najvrednije u mom životu. To je istina koja svedoči o našoj ljubavi, istina koja daruje sreću našoj sudbini. Ti si moja najveća istina, ti si moja ljubav jedina, sve dok u meni ima života beskrajno ću te voleti. Srećan ti dan zaljubljenih!

21) Najmilija moja, ti si poput vatre koja rasplamsava moju maštu, tvoji poljupci su vreli i vatreni poput plamena. Kada čujem tvoj zvonki glas, tada se u meni probudi čovek koji je srećan i koji sa osmehom na licu pozdravlja život. Ti si moja mala ptičica i želim da naše ljubavno gnezdo večno traje. Volim te i ljubim, čestitam ti Dan zaljubljenih!

22) Srećo moja, živote moj, želim da milujem tvoje ručice, želim da te zagrlim i da tako zagrljeni utonemo u najlepše ljubavne snove. Ti si moja strast, ti ispunjavaš svaku moju misao, sve dok smo zajedno i dok se volimo možemo biti bezbrižni i spokojni. Neka ti ovaj dan protekne u divnoj atmosferi punoj ljubavi, želim ti srećan Dan zaljubljenih!

23) Nikada nemoj misliti o stvarima koje te povređuju i koje kvare tvoju sreću, budi uvek iznad svega, budi uvek ponosna i vedra žena koja ogromnim koracima korača kroz život. Uvek ću biti uz tebe da ti pružim podršku i da ti pomognem u svemu, ti si moja ljubav i sa tobom želim da podelim sve. Danas je dan posvećen ljubavi i želim da ljubav ispuni naša srca, želim da sa tobom osetim radost i toplinu. Neka ti je srećan Dan zaljubljenih!

24) Svaki put kada te ugledam ponovo se zaljubim u tebe, tvoja lepota me uvek obori sa nogu. Ti si žena koja je osvojila moje srce samo jednim pogledom, tvoje oči sijaju poput zlata i u njima se ogleda naša sreća. Oko tvog srca okreće se čitav moj život, ti si moje najmilije sunce, moja ljubav. Čestitam ti dan zaljubljenih!

25) Želim da ti za Dan zaljubljenih poklonim nešto što ćeš uvek pamtiti, želim da ti poklonim sebe, želim da u tvom naručju provedem čitav svoj život. Ti si za mene izvor svežine i životne snage, ti si moj život i želim da na osnovama ljubavi zajedno izgradimo lepu i uspešnu budućnost. Draga moja, volim te i voleću te sve dok sjaju zvezde, srećan ti dan zaljubljenih!

Najlepši ljubavni stihovi za dan zaljubljenih

1)

Ljubavi moja, nežna srno moja,

Ljubim te i želim srcem svim,

Jedino što mi treba je ljubav tvoja,

Danas je Dan zaljubljenih i mnogo te volim!

2)

Princezo moja, lepi moj cvete,

Kada sam kraj tebe godine lete,

Ti si najlepša strana moga života,

Sve na tebi netaknuta je lepota.

Ti mi daješ snagu, ti mi daješ noć,

Sa tobom je poseban svaki dan i svaka noć,

U ime naše ljubavi napisao sam ovaj stih,

Srećan ti draga Dan zaljubljenih!

3)

Ružo moja, tvoj me miris mami,

Ovog prelepog dana ostaćemo sami,

Sa nama će biti samo ljubav naša,

Na stolu nekoliko sveća i jedna čaša.

U toj čaši su naša srca, naše duše,

Neka se svi neprijatelji naši u njoj sruše,

Želim da nam ljubav potraje kao najlepši san,

Danas je Dan ljubavi i neka ti bude srećan!

4)

Tvoje srce miluje dušu moju,

Želim samo da dodirnem ruku tvoju,

Želim da nežno poljubim tvoj dlan,

Pokušaću da poljupcem ostvarim svaki tvoj san.

Za našu ljubav moguća su sva čuda,

Uvek ću biti tvoj sluga, tvoja dvorska luda,

Voleću te i brinuću o tebi bolje od svih,

Svim srcem čestitam ti dan zaljubljenih!

5)

 Kada te pogledam tada znam da si ti savršena,

Ti si, znaj, na ovoj planeti najlepša žena,

Moj život je samo tvoj, volim te i želim sreću da ti dam,

Lepoto moja, danas je Dan zaljubljenih i želim da ti čestitam!

No Responses

Leave a Reply