Kratka ljubavna pisma voljenoj osobi

Kratka ljubavna pisma voljenoj osobi

Ljubav je čovekovo najveće bogatstvo, osećaj koji ispunjava njegov život i daje mu smisao. Svaka vaša reč treba da ima određenu dozu romantike, a kao najbolje rešenje za iskazivanje vaše ljubavi, pojavljuju se ljubavna pisma u kojima možete da obuhvatite sve vaše emocije. Ukoliko želite da vašoj voljenoj osobi napišete ljubavno pismo možete iskoristiti neko od sledećih:

Kratka ljubavna pisma devojci

1)

Najdraža moja,

Želim da ti kažem da si ti moja ruža, najlepši cvet moga života. Sa tobom svaki dan je avantura i osećaj zadovoljstvo je zaista ogroman. Sećam se dana kada smo se upoznali, tad je u moj svet ušla najbolja osoba koju sam ikada mogao sresti. Tad sam ti rekao da na ovom svetu za mene postojiš samo ti i da je sve ostalo nevažno. Kako vreme prolazi, ta činjenica postaje sve jača i realnija. Iskreno, ne mogu da živim bez tebe. Ti si moje sve, vazduh koji udišem, svetlo koje me obasjava. Ti si moja snaga, moja moć, moja podrška u svemu. Osećam jaku potrebu da ti kažem koliko te volim, jednostavno to je jače od mene. Želim da sa tobom provedem ceo život, jer život bez tebe za mene je nemoguć. Najviše na svetu bih voleo da te zagrlim i da tiho usnama šapnem čarobne reči naše ljubavi. Volim te najviše na svetu, ljubavi moja jedina!

2)

Jedina moja ljubavi,

U moj život si došla u trenucima kada mi je bilo najteže i kada mi je nečija pomoć bila neophodna. Tih dana suviše sam patio, moja duša bila je poražena na svim frontovima i moje telo bilo je protagonista brojnih sujetnih ljudskih planova. Poput svetlosti je tad neko čudo obasjalo moje srce, a to čudo si ti, najdraža moja. Pomogla si mi da se izborim sa svim stvarima koje su stale na put mojoj sreći. Bez tvoje pomoći nikada ne bih uspeo, bez tebe sam toliko nemoćan da bi tuga večno vladala mojim bićem. Svaku moju prolivenu suzu nagradila si osmehom koji za mene znači živeti, voleti i želeti. Ti si moj život, moja ljubav i moja želja i od sveg srca želim da ti se zahvalim na svemu što si uradila za mene. Stvorila si čoveka koji ume da voli i ceni ljubav i koji zna da je to jedina suština u životu. Jedina suština moga života si ti, najdraža moja. Volim te najviše na svetu!

3)

Mila moja,

Ponekad maštam kako trčkaramo po beskrajnim livada prepunim cvećem i kako svaki cvet koji uberem za tebe posvećujem tvojoj lepoti. Tada znam da nas ništa ne može rastaviti i da za nas nema granica. Slobodni smo, bez ikakvih ograničenja i kao takvi možemo se prepustiti uživanju i mašti. I tako trčeći prostranstvom ,koje nema kraja, pokušavamo da uhvatimo sve trenutke sreće i radosti koje su samo jedan korak ispred naše ljubavi. Ta trka je poput života u kome se svakog puta iznova borimo za svoje želje i snove. Jednostavno, nema kraj toj borbi, kao što nema kraja mojoj ljubavi prema tebi. Želim da naša ljubav potraje večno i da se uvek iznova radujemo njenom sjaju i toplini. Za mene nikada neće postojati druga devojka, ti si jedina i nikada neću dozvoliti da te izgubim. Voleo bih da znaš da si ti ulepšala moj život i dala mu tonove sreće i zadovoljsta. Ne zaboravi, uvek sam tu da ti pružim ljubav i da te branim od svega. Ljubavi moja jedina, volim te najviše na svetu!

4)

Ljubavi moja jedina,

Pokušaj da razumeš našu ljubav i činjenicu da je ona osnova naših života. Nadam se da ćeš to veoma brzo shvatiti i da ćemo na našu ljubav gledati isitm očima. Za mene je naša ljubav izvor života, oslonac na osnovu koga otpočinjem sve svoje životne borbe. Ni jednu sekundu nisam posumnjao u našu ljubav, jer njena snaga je toliko velika da se čitav svet može okrenuti naopačke. Tvoja ljubav daje mi krila koja me mogu uzdići do visina i pružiti mi šansu da se ostvarim u svim životnim ulogama. Neprocenjiv je osećaj voleti tebe, ti si osoba koja zna da komunicira našim jezikom u kome nema reči, već samo poljubaca. Toliko mi mnogo značiš da bih zbog tebe ostavio sve što imam i potpuno bih se prepustio putevima tvoje ljubavi. Ti si centralni život mog života i malo je reći da te volim. Ja te obožavam, živim za tebe i našu ljubav i svaki svoj dan posvećujem tebi, jedina moja ljubavi. Niko nije tako ispunio moju dušu i učinio me toliko srećnim, kao što si ti, mila moja. Volim te najviše na svetu!

5)

Ljubavi moja,

Svaki sekund proveden sa tobom, za mene je riznica ljubavi i beskrajne radosti. Dovoljno je samo da si kraj mene i u tom času sve postaje nevažno, svaki problem postaje sitnica koja nestaje poput prašine. Taj osećaj zadovoljstva je od neprocenjive vrednosti za moj život i on je jedino zaslužan za moju sreću. Naravno, ti si pokretač svega, ti si temelj mog života, ljubavi moja jedina. Bez tebe ne mogu da zamislim ovaj život, dan proveden bez tebe za mene je pakao koji svojim mučnim delovanjem suzbija čovekovu volju za život. Beskrajno se divim tvom karakteru, ti si žena koja zna da ceni čoveka koji je voli i poštuje i koji želi da sa njom provede čitav svoj život. Oduvek sam hteo da kraj sebe imam osobu koja će me voleti i koja će bezuslovno uživati u našoj ljubavi. Sa ponosom mogu da kažem da sam taj san ostvario, jer ti si osoba koju volim i koju želim za sebe. Nikada te ne bih prepustio drugom, jer ti si žena mog života i tebi predajem svoj život. Želim da ti kažem da nikoga nisam voleo tako kao tebe, jer prema tebi ne mogu gajiti neka druga osećanja. Kratko rečeno, volim te do neba!

Kratka ljubavna pisma momku

1)

Moj dragi,

Sećam se našeg detinjstva i dana kada smo se držali za ruke i hodali po uzdrmanom svetu dečje mašte i sanjarenja. Tih dana bili smo spokojni i mirni i svaka stvar koja nam je dolazila u susret predstavljala je neprocenjivo i misteriozno bogatstvo za nas. Naravno, oboje smo znali da nam je drago što smo bili zajedno i što smo zajedničkim snagama koračali u neistraženi svet koji je bio pred nama. Upravo to je najvažnije u životu, imati nekog uz sebe, nekog ko će ti pokloniti pažnju i pružiti podršku u životu. Naša ljubav je tada počela da cveta, da raste iz dana u dan, sve dok nije postala onakva kakva jeste danas. Sada, još uvek imam kraj sebe onog malog dečaka koji me je branio od svega i koji je bio lek za sve moje strahove i koji me je uvek beskrajno voleo. Ta osećanja između nas su toliko iskrena i čista, da nijedna sila na ovome svetu ne bi mogla da ih uzdrma. Sve što radimo radimo srcem i dušom i to jedini pravi put ka uspešnom životu. Želim samo da ti kažem da si ti moja ljubav i moj smisao života, jedini moj dragi. Volim te najviše na svetu!

2)

Mili moj,

Želim da znaš koliko sam samo bila usamljena i tužna sve dok nisam srela tebe, najdraži moj. Moj život je do tad bio ispunjen mračnim bojama, sivilom koje nije znalo koliko može naneti bola mojoj duši. Sve je bilo nevažno za mene i niša nije imalo značaja, nekako u tim trenucima se nisam osećala ljudskim bićem. Tako je bilo do momenta kada si ušao u moj život, posle toga sve je krenulo poput pesme, opet je u moj život stiglo proleće. Ti si uneo u moj život vedrinu i naučio si me da živeti znači voleti i želeti. Zahvalna sam ti na svemu tome, ali jedini pravi način da ti se za to odužem jeste moja ljubav prema tebi, koja nikada neće prestati. Sve osim tebe, za mene je nevažno, u mom životu postojiš samo ti, sve ostalo je samo tu da bi ulepšavalo naše živote. Ti si mojoj duši poklonio novi život, pun radosti i osećaja ljubavne ispunjenosti, a ja želim da ti poklonim sebe i da ti se u potpunosti predam. To je najmanje što bih mogla da učinim za tebe, jedina moja ljubavi. Volim te najviše na svetu!

3)

Najdraži moj,

Neprestano mislim o tebi, u mojoj glavi stalno si ti i jedino što znam jeste da te volim. U to sam jedino sigurna, jer to je jedina stvar koja meni u životu zaista znači. Stalno maštam o našim zajedničkim trenucima koji su puni ljubavi i nestrpljivo iščekujem kada će se sve to opet ponoviti. Žudim za tobom i svaki minut proveden bez tebe za mene traje poput čitavog veka. Bez tebe dani su neispunjeni i bez ikakvog značaja i smisla, sve je crno i nema nikakvog razloga za radost. Kada smo zajedno, u tom trenutku se sve menja iz korena, naši životi se pretvaraju u bajku čiji su jedini sibmoli ljubav i sreća. Ti si moj princ koga dugo iščekujem i koji će me poput senke pratiti u svakom momentu mog života. Dobrodošao u moje kraljevstvo, svaki tvoj pogled biće nagrađen poljubcem, svaka tvoja topla i romantična reč zagrljajem. Iskreno, od sveg srca želim da zauvek ostaneš u mom svetu, jer moje srce jedino tebi pripada. Poljubi me i oseti kako anđeli silaze sa neba i na krilima nas nose u vrtove beskrajne ljubavi. Mili moj, volim te najviše na svetu!

4)

Jedini moj,

Pre svega, želim da pokušam da ti pokažem koliko zaista značiš meni. Bez tebe, za mene san ne postoji, svaka noć ispunjenja je košmarima koji nemaju kraja. Kada si sa mnom, tada mirno mogu dočeakati svaku zoru i ispratiti je u snu, koji je potpuno miran i koji u sebi nosi osećaje zadovoljstva. Kada mi je bilo najteže, uvek si bio tu za mene i to je odlika ljudi koji iskreno vole i koji žive za svoju ljubav. Ti si pravo oličenje čoveka čiji je jedini cilj u životu ljubav i sreća voljene osobe. Svako dana bezuslovno i nesebično daješ sve od sebe, kako bi naša ljubav uspela u svom životnom putu. Malo je reći da si ti osoba mog života, ti si moj život, moje sve, moja jedina ljubav na svetu. Sa tobom želim da upoznam svaki segment života koji je pred nama i izuzetno mi je drago što te imam kraj sebe. Želim da zauvek ostanemo zajedno i da naša ljubav isplovi iznad čitavog sveta sujete i mržnje koji je oko nje. Moja jedina želja si ti i bez tebe moj svet bi bio potpuno drugačiji, bez ljubavi, jednostavno bez ičega. Hvala ti što postojiš, jedini moj. Volim te najviše na svetu.

5)

Mili moj,

Ponekad osećam tugu u mojim grudima i tada se svim snagama borim da ona što pre nestane iz mog sveta. Ne želim da te bilo čime povredim, iako mi je ponekad teško, pokušavam da tu težinu zadržim samo za sebe. Ali, kada ugledam tebe, sva moja patnja i bol nestane u trenutku i pretvori se u ljubav koja me svojom toplinom ponovo čini srećnom. Samo jedan tvoj zagrljaj dovoljan je da u meni probudi vulkan strasti koji svojim erupcijama iznova budi osećanja nežnosti. Čini mi se da iz dana u dan sa tobom iznova upoznajem sreću i sve njene čari. Taj osećaj je jedinstven i u meni budi sva čula koja može imati samo žena koja je voljena i koja zna kako se voli. Pored tebe, zadovoljstvo je voleti, tvoj osećaj za ljubav je toliko istančan da pred tobom se svaki put istopim od miline kada čujem tople i romantične reči koje ti izgovaraš. Svakog puta doživljaj je sve veći, a tvoja ljubav sve jača i iskrenija. Želim ti reći da ću te zauvek voleti i da ćeš zauvek ostati u mom životu. Dragi moj, volim te najviše na svetu!

Slicni članci:

 

No Responses

Leave a Reply