Najbolje ljubavne poruke za pomirenje

Svađe i pomirenja među partnerima nisu strana tema. Jedan dan se svađaju, drugi dan se mire, a treći opet vole. Sve je to normalno i sve je za ljude. Pa kakva bi to ljubav bila kada je ne bi začinili neobaveznom svađom? Kažu da valja ponekad se malo posvađati sa partnerom da bi osvežili odnos i podsetili se koliko zapravo značite jedno drugom.  Ne može savet biti da inicirate svađu, ali ako do nje dođe, par toplih reči mogu popraviti situaciju. Romantična večera, sveće, dve čaše vina i koja poruka. Tek toliko, a dovoljno da bi se pokazala čista ljubav, i jedno izvini. Svaka poruka pomirenja vredi dok postoje osećanja… Posle svađe, pomirenje je još slađe!

Najbolje ljubavne poruke za pomirenje:

 

 1. Dođi da ponovo slavimo naše poraze kao pobede. Dođi mi.
 2. Draga, ne ostavljaj me, ne sada. Noći bez tebe su hladne, krevet bez tebe je prazan. Vrati se, sve te čeka.
 3. I znam da sam bio kreten koji te je bezbroj puta povredio. I znaj da se zbog toga kajem. Oprosti mi ako hoćeš, zaboravi ako možeš, samo mi se vrati.
 4. Kad svane ova zora, jedno od nas mora doći. Pa kakve su ovo noći bez tebe?
 5. U tebe sam zaljubljen, mislim, život ceo. Zar je lako bez tebe živeti? Dođi draga, vrati se kući.
 6. I znam da smo se previše puta svađali. I znam da smo previše puta jedno drugo povredili. Ali isto tako znam da bez tebe živeti ne mogu. Da ima tebe, da ima nas. Ne idi, vrati se.
 7. Ni ova jutarnja kafa, ni ručak u podne, ni večera. Ni vino u sitne sate, nemaju bez tebe smisla. Dođi da ponovo probam tvoj zagoreli ručak. Sada shvatam da je najukusniji koji sam ikada jeo. Dođi draga kući.
 8. I da me za pola veka pitaju da li bih te ponovo birala, tako grešnog, tako ludog, rekla bih da. Sve ti opraštam, sve zaboravljam, jer volim te. Čekam te, vrati se da nastavimo gde smo stali.
 9. Kriva sam, znam, što sam mislila da me iko može voleti više od tebe. Oprosti mi zbog toga. Jedino si me ti iskreno voleo. Nisam to znala da cenim a sada se kajem. Oprosti mi.
 10. Nikada nećemo biti mlađi nego danas, pa hajde da ne propustimo ni ovu šansu. Ne mogu reći da je ovo poslednja, jer to sam rekla i prošlih puno puta. I ako treba daću ih još ne zna im se broj. Samo da uspemo, samo da si moj. Volim te!
 11. Ne znam šta me to tera noću da lutam, da te gubim, ali jedno znam. Znam da te volim najviše na svetu i da kad te povredim mene duplo više zaboli. Izvini.
 12. Volim te kao prvog dana kada sam ti oči ugledala. Volim te dragi, i ništa mi od nas nije važnije. Oprostiću, preboleću, samo da te nikada ne izgubim.
 13. Ako moraš, idi. Vrati mi za sve dane u suzama, buđenja bez nade, i snevanja uz kišne melodije. Idi, budi njegova, ja ću te čekati. Koliko bila tuđa, moja ćeš biti uvek više. Jer ja te volim, meni si potrebna.
 14. Neće te ona voleti kao ja. Znaš to. Ne treba te ona. Meni si potreban. Opraštam ti sve zore u njenoj postelji. Samo obećaj da se više neće ponoviti.
 15. Volim te više od svog života. Ljubim te u noćima i dozivam u snu. Toliko smo toga prošli zajedno. Ne bacaj nam dane, neka ih bude još puno. Volim te, draga.
 16. Pa zar bih mogao proći kraj tebe kao da se ništa nije desilo? Zar bih mogao okrenuti glavu od pogleda tvog? Volim te, želim nas ponovo, ne želim kraj. Vrati se, moja si, znaj.
 17. I ova kiša što po mojim obrazima klizi, i ona će ti reći koliko te srce voli. Dođi, ostani i nikada ne idi.
 18. Nema sile koja bi razdvojila dva srca u pravoj ljubavi. Draga moja, lepotice, ne prolaziš. Vrati se, volim te.
 19. Razmišljala sam, i shvatam da ne želim da izgubim još koji dan bez tebe. Zagrli me, ostani ljubavi.
 20. Dođu mi tako dani kada ni sama više ne znam šta želim. Naljutim se na tebe iako nisi ništa loše uradio. Dođu dani, i izvini zbog toga. Neće se ponoviti.ljubavne poruke za pomirenje
 21. Obećavam da sve što me muči, reći ću ti. Obećaj i ti da ćemo naći rešenje za svaki problem, i da se više nikada nećemo ovako posvađati. Volim te.
 22. Spremi se, dolazim po tebe i vodim te na kraj sveta. Na kraj zla, tuge i problema. Vodim te jer volim te. Spremi se, idemo u zivot zajedno.
 23. Samo me izazivaj, ti mala veštice! Ne znaš još koliko mogu istrpeti. Ja sam vitez lavljeg srca. Za nas bih podneo sve. Mala veštice, ne ljuti se, volim te.
 24. Treba mi ponovo naša noć da razbukta maštu. Treba mi noć da mi umori telo. Treba mi moj čovek, moja snaga. Ne ljuti se više, voliš me znam to.
 25. I kada mrak ponovo zamiriše nam na strast, setićemo se svih prelepih noći. Setićemo se i poželeti ponovo sve. Izvini, bio sam kreten priznajem. Nisi ni ti bolja. Ali dok se volimo za nas ima nade.
 26. Želim opet tu noć koja danima odzvanja u glavi, u mislima. Želim tebe. Znam da i ti želiš samo si tvrdoglava, moja. Shvati, volim te.
 27. Reči bi te moje slagale kada bi ti rekle da te više ne volim. Kada bi ti rekle da te u meni više nema. Ali moje oči puno govore. Pogledaj ih i shvatićeš sve što bi ti srce reklo, da može. Volim te.
 28. Da ti budem drug u kafani. Da ti budem sestra u problemu. Da ti budem ljubav u krevetu. Da ti budem sve na svetu, ponovo. Izvini, puno je rečeno, ali najvažnije je da te volim. Želim te kraj sebe.
 29. Takva kao ti se nikada ne zaboravlja. Divlja, nedodirljiva, moja fatalna, a opet tako meka src, lepotica. Mirišeš mi kao anđeo, i čim te ugledam ponovo bih se u tebe zaljubiti mogao. Dozvoli mi da te volim do kraja života.
 30. Kosa boje lana ostala mi je u mislima kao najdublja rana. Kosa tvoja očešljana, po jastuku rasuta. Pesma na radiju „Tiho, tiho sanjaj na grudima mojim, luke i brodove…“ i polusanjiv krevet. Vrati se da ponovimo sve to, božanstvena ženo.
 31. Ni te cipele, ni sve haljine ovog sveta, parfemi, kreme, nakit ni karmini boje trule višnje ne bi te ulepšali bolje od sanjivih očiju ranoga jutra i moja košulja prebačena preko tvoga vitkog tela. Takvu te želim, samo za sebe, sad i zauvek. Zato prestani da se duriš, i dođi.
 32. Jednu noć u Beogradu čuvam samo za tebe. Čekaću da se vratiš. Znam da si sada miljama daleko. Nije lako svađati se i voleti ovako, jer ljubav i kilometri ne idu zajedno. Dokažimo kilometrima da nam ne mogu ništa!
 33. Sedim sada na peronu železničke stanice, najdraže prestonice. Dolaze vozovi, a ja se nadam da ćeš se i ti u jednom od njih vratiti. Crnogorko moja, oko moje plavetno, uđi u prvi voz za Beograd. Vrati se. Čekaću te svakoga dana na starom peronu. Volim te.
 34. Trenutak, samo deo sekunde, pogrešna reč, odluka i evo nas tu gde smo. Ja na jednoj, ti na drugoj strani sveta. Sami. Hajde, tvrdoglavice mala, da zaboravimo sve. Hajde da se ispočetka volimo, ponovo.
 35. Moja si i kada plačeš i kada se smeješ. Moja ćeš biti dok u meni ovo srce kuca. A sada se još malo ljuti, pa kada te ljutnja prođe, dođi mi. Ionako nikada nisi mogla biti dugo na mene ljuta…
 36. Jedino ti, cvete moj, nisi dozvolila da padnem na dno. Jedino ti misliš da vredim. Bio sam loš prema tebi. Oprosti mi. Volim te.
 37. Koliko god problem bio veliki, moja ljubav prema tebi duplo je veća. Zbog te ljubavi vredi sve ovo oprostiti. Opraštam ti, nadam se da se neće ponoviti.
 38. 38.Oprosti mi draga, bio sam opijen kada sam mogao drugu pored tebe da pogledam. Bezmozgović sam bio, kada sam dozvolio da te izgubim. Jedino što želim je da mi oprostiš. Volim te, nedostaješ.
 39. Zao mi je zbog svega. Znam da te ne zaslužujem, ali ako mi daš još jednu šansu ispraviću sve. Biću bolji čovek, zbog tebe, zbog nas.

38.Oprosti mi draga, bio sam opijen kada sam mogao drugu pored tebe da pogledam. Bezmozgović sam bio, kada sam dozvolio da te izgubim. Jedino što želim je da mi oprostiš. Volim te, nedostaješ.

 1. Bez tebe su mi sada prazni splavovi, barovi, klubovi i hoteli. Ja te volim, i molim te da mi oprostiš. Želim da još jednom zaplešemo uz onu našu „Ja sam mislio da si djevojka za dva minuta, kojoj samo srce luta, i dalje od sebe ne vidi…“.

 

 

No Responses

Leave a Reply