Najlepše poruke i čestitke za godišnjicu braka sa slikama

Čestitke za godišnjicu braka

Brak je jedna vrlo ozbiljna stvar, brak, kao društvena zajednica, jako je bitan za svakog čoveka. Generalno rečeno, brak je zajednica u kojoj treba da dominira ljubav, razumevanje i tolerancija, tajna braka je nešto vrlo vredno i dragoceno. Kada je čovek zaljubljen i kada želi da kruniše ljubav sa svojom voljenom osobom, brak je idealno rešenje za dugovečnu sreću i blagostanje. Kada je brak dobar i harmoničan tada je i život ispunjen i srećan, bez dobrog i ugodnog braka nema kvalitetnog i opuštenog života. Ukoliko želite da vašim dragim osobama napišete čestitku za godišnjicu braka možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za godišnjicu braka roditeljima

 • Dragi moji roditelji, uz vas sam odrastao i uz vas sam se formirao kao ličnost, vi ste mi podarili život, vi ste od mene napravili čoveka i zbog svega toga vas volim i iskreno poštujem. Kraj se uvek osećam kao voljeno dete koje uživa u pažnji svojih roditelja, vi ste veoma osećajne i tople osobe i pravo je zadovoljstvo živeti sa vama. Neka vaša ljubav raste i cveta još milion zima i leta, volite se i neka vam sve bude srećno. Čestitam vam godišnjicu braka!
 • Nema ništa lepše nego kada se dve osobe neizmerno vole i poštuju dugi niz godina, vaš brak je nešto zaista jedinstveno i posebno, vaš brak je savršen sklad ljubavi i razumevanja. Od vas sam naučio da je ljubav srž čoveka i njegovog života, od vas sam naučio da su poljupci mnogo važniji od reči. Reči su samo praznina i mali pokret usana, poljubac je nešto mnogo veće, poljubac dolazi iz srca, dolazi iz duše. Želim vam da se uvek tako volite i da vaš brak bude zauvek srećan. Od srca vam čestitam godišnjicu!
 • Mili moji roditelji, bez vas ne bih uspeo ništa u životu, vi ste oduvek bili moja konstantna podrška, vi ste jedine osobe koje su mi pružile ruku kada mi je bilo najteže. Kao vaš sin dugujem vam veliku zahvalnost i želim da vam se na adekvatan način revanširam. Danas je idealan dan za to i u to ime sam vam spremio jedno malo iznenađenje. Ali, ostavimo to na stranu, pre svega želim vam sve najlepše i neka vam je srećna godišnjica braka.
 • Nikada niste dozvolili da vaše dete pati i da tuguje, uvek ste se žrtvovali za mene i moju sreću, uvek ste mi davali i pružali ono što želim. Vi ste roditelji iz snove, vi ste zaista dobre i velikodušne osobe i zaslužujete da ovaj dan provedete u sreći. Danas je vaša godišnjica braka i neka vas ovaj dan podseti na najlepše trenutke iz vašeg zajedničkog života. Želim vam puno ljubavi i uspeha u budućnosti, neka vam je srećna godišnjica braka!
 • Jedini moji roditelji, imam utisak da kako vreme prolazi, vaša ljubav je sve jača i jača, imam utisak da vreme jača vašu ljubav i čini je moćnijom. Dokazali ste svima da je vaša ljubav otporna na sve i da je pravi primer iskrene ljubavi prepune strasti. To je zaista veliki uspeh i kao nagrada za taj uspeh došao je ovaj dan. Ovog dana ćemo proslaviti vašu godišnjicu braka i neka svuda oko vas vlada toplo i praznično raspoloženje. Želim vam da lepo proslavite godišnjicu i da uživate u slavljeničkoj atmosferi. Neka vam je srećna godišnjica braka.
 • Moje detinjstvo je bilo bezbrižno i spokojno svakoga trenutka, moram priznati da sam uživao u vašoj pažnji i da ste vi bili roditelji koji savršeno brinu o svom detetu. Vaš odnos prema meni je bio krajnje korektan, oduvek ste bili prijateljski nastrojeni prema meni i to mi je uvek donosilo puno pogodnosti. U vama sam uvek video prijatelje kojima mogu da kažem sve i koji će me uvek saslušati i dati mi najbolji savet. Roditelji su ti koji svom detetu žele samo najbolje i koji se neprestano bore za njihovu srećnu budućnost i želim vam reći da sam svestan toga i da sam vam veoma zahvalan. Volim vas puno i želim vam sve najbolje. Neka vam je srećna godišnjica braka.
 • Roditelji moji mili, kada vas gledam kako se grlite i ljubite, osećam se lepo, srećno i zadovoljno i svaki vaš poljubac me vraća u detinjstvo. Vrlo dobro znam da sam veoma srećno dete zato što imam roditelje kao što ste vi, vaš brak je nešto veoma unikatno, nešto što se ne može tako često sresti. U vašem braku haraju neukrotive struje strasti, vaša ljubav je u punom jeku i želim da to tako uvek ostane. Želim da zajedno obeležimo i proslavimo još puno vaših godišnjica, želim da ljubav uvek bude reč koja najbolje opisuje vaš brak. Želim vam srećnu godišnjicu braka.
 • Život je lep kada ga sa nekim deliš i kada zajedno maštate i sanjarite otvorenih očiju. Veoma je lepo što je vaš brak izuzetno uspešan i što se u njemu osećate lepo i prijatno. Vi ste bračni partneri koji poštuju prave ljubavne vrednosti i koji misle srcem. Pred vama je još jedna godišnjica braka i neka vam ovaj mali jubilej donese puno radosti, sreće i entuzijazma. Volite se i neka ljubavne varnice stalno rasplamsavaju vašu burnu ljubavnu vatru. Vaš sin vam želi puno lepih želja, neka vam je srećna godišnjica braka.
 • Roditelji moji dragi, uvek ste mi govorili da u životu postoje određene vrednosti koje su prave i koje treba da predstavljaju prioritet čoveku. Te vrednosti ste mi uspešno otkrili i preneli i od tog trenutka moj pogled na svet je potpuno drugačiji. Sve to mi je pomoglo da postanem vedrija i veselija osoba koja više misli o sreći i koja ne želi da upozna tuga. Učiniću sve samo da vi ovoga dana maksimalno uživate u svemu, danas je veoma važan dan, danas je vaša godišnjica braka i sve mora da bude u srećnom znaku. Želim da vaš brak uvek bude pun ljubavi i neka vaš zajednički život bude uzbudljiv i pun zadovoljstva. Želim vam srećnu godišnjicu braka.
 • Moja porodica ste vas dvoje, vi ste moji roditelji u mom životu ne postoji niko ko mi je bliži, važniji i značajniji. Mojim venama teče vaša krv, moj život je nastao od vaše ljubavi i sve moje pripada vama. Želim da naš dom blista od sreće i ljubavi ovog predivnog i prelepog dana, želim da ljubavna romansa obuzme vaša tela i vaše duše i da sve oko vas gori od ljubavi. Neka vam ova godišnjica braka bude dan koji će još više ojačati vašu ljubav, želim vam puno dobrih dana u budućnosti. Čestitam vam godišnjicu braka.

Čestitke za godišnjicu braka mužu

 • Ljubavi moja, ovoga dana mi samo treba ruka tvoja, ovoga dana mi samo trebaju usne tvoje, želim da te ljubim, milujem i grlim, želim da te čvrsto prislonim uz sebe i da te nikada ne pustim. Želim da čuješ kako moje srce luduje za tobom, želim da osetiš kako moje usne žude za tvojim poljupcima, želim da vidiš kako moje telo plače za tvojim dodirima. Želim da budeš kraj mene i da mi pružiš svu ljubav ovoga sveta, ti si moj dragi suprug i volim te najviše na svetu. Želim ti srećnu godišnjicu braka!
 • U mojim snovima si samo ti, svake noći ti lutaš mojim svetom i prolaziš kroz moje srce. Ti si muškarac koji je stalno prisutan u mom životu i koji je zauvek zaključao moje srce za sve ostale ljude. Ključevi mog srca bačeni su u okene naših poljubaca i dodira, naša ljubav stvorila je talas koji se sprema da poplavi čitav svet i koji će proglasiti ljubav za najjaču svetsku silu. Radosna sam što je konačno došla naša godišnjica braka i mogu priznati da sam upravo zbog toga veoma uzbuđena. Želim ti reći da se kraj tebe veoma lepo osećam i da sam kraj tebe najsrećnija supruga na svetu. Želim ti srećnu godišnjicu braka!
 • Moj golube, moja mila ljubavi, ti si pravi suprug koji voli, štiti i čuva svoju ženu, ti si veoma moralna i poštena osoba, ali pored toga, ti si veoma osećajan, nežan i pažljiv. Tvoje biće je savršen spoj najlepših ljudskih karakteristika i osobina i zbog toga ti moram reći da si veoma poželjan i privlačan muškarac. Neka naša ljubav bude čuvar našeg doma i neka naš zajednički život bude interesantan poput najlepših ljubavnih priča. Čestitam ti godišnjicu braka.
 • Kada si me pitao da li hoću da se udam za tebe, nisam razmišljala nijednu sekundu, odmah sam pristala, jer sam dobro znala da si ti ono što volim i želim. Ta moja životna odluka je u potpunosti ispravna, sa tobom sam provela najlepše i najsrećnije dane u svom životu, ti si mi poklonio puno ljubavi, topline i nežnosti, ti si od mene napravio srećnu i bezbrižnu ženu koja sanja samo lepe i mirne snove. Znaj da te tvoja mila ženica voli najviše na svetu, svim srcem ti želim srećnu godišnjicu braka.
 • Dragi moj, tvoje lice predstavlja svaki moj početak i svaki moj kraj, tvoji pogledi su uvek kraj mene, tvoje srce me u stopu prati i ne odvaja se od mene. Prosto uživam kada sam sa tobom i obožavam da te ljubim i da čvrsto držim tvoje snažne ruke. Ti si muškarac koji mi se dopada u potpunosti, sve na tebi me uzbuđuje i uznemiruje, ti si moja strast, moj nemir, ti si moja ljubav, moj jedini i voljeni suprug. Neka nam ovaj dan donese puno nežnih i romantičnih trenutaka, želim ti srećnu godišnjicu braka!
 • Krenimo nepoznatim putevima koje nam pokazuje ljubav, uplovimo u nove životne ekspedicije, neka se pred nam otvore novi horizonti, neka nam život polako otkriva sve svoje mračne tajne. Ljubav je nešto što nam može dati sreću, ljubav je tu da određuje našu sudbinu i našu budućnost. Želim da zajedno sledimo njene korake i neka vrata našeg doma budu uvek otvorena za nju. U mojoj mislima stalno se pojavljuje tvoje ime, tvoj glas čuvajem na svakom koraku, volim te i neprestano osećam želju za usnama tvojim. Ljubi te tvoja mila ženica, želim ti srećnu godišnjicu braka.
 • Mili moj, sećanje na dan našeg venčanja me uvek natera da budem srećna, taj dan je neponovljiv i od tog dana počinje naš zajednički ljubavni roman. Svaka stranica tog romana prepuna je strasti i vrelih emocija, naša ljubav je nebrušeni dijamant od čijeg se sjaja gubi vid, između nas postoji neka hemija koja nas privlači i koja uzbuđuje naša srca. Pred nama je naša godišnjica braka i jedva sam čekala da dođe ovaj dan. Želim da te zagrlim i da ti kažem koliko te iskreno i puno volim. Ti si najdivniji muškarac i suprug, ti si moj kralj, želim ti srećnu godišnjicu braka!
 • Volim kada mi pričaš najlepše ljubavne reči, volim da slušam reči koje dolaze sa tvojih usana, tvoje usne za mene su izvor uzbuđenja i izvor zadovoljstva. Kada me poljubiš u mom srcu se otopi sav led, tvoji poljupci su za mene vatra koja ne može da se obuzda i ugasi. Mogu ti reći da maestralno ljubiš i da si pravi umetnik u ljubavi, kada me miluješ tada tvoje snažne i nežne ruke stvaraju najlepša i najprestižnija umetnička dela. Kao supruga te puno volim i poštujem, a kao osobu te obožavam i želim da znaš da ti se divim. Srećna ti godišnjica braka ljubavi!
 • Najdraži moj, uhvati me oko struka i mazi me svuda po telu, pokaži mi koliko me voliš i pokaži mi koliko si romantičan. Obožavam kada tvoje ruke klizu svuda po mom telu, obožavam kada se osećam voljeno. Ljubav prema tebi neprestano budi želju u meni da ti se sva predam, tvoja sam i želim da u tvom toplom naručju provedem čitav svoj život. Brak sa tobom je jedno predivno i veoma pozitivno iskustvo, svaki tren sa tobom je romantičan i tajanstven i zbog toga svaki taj tren čuvam u svom sećanju. Sebe sam pronašla u tvom srcu i zbog toga uživam u našoj ljubavi, želim da i ti uživaš i želim da uvek budeš moj životni saputnik. Srećna ti godišnjica braka dušo!

Takodje mozete procitati:

Leave a Reply