Najlepše poruke za muža

Najlepše poruke za muža

U životu je najvažnije imati kraj sebe osobu koja će vam uvek pružiti ruku i pomoći vam u svakoj životnoj situaciji. Ukoliko ste uspeli u tome, vaš život je ispunjen i u potpunosti se možete prepustiti sreći i zadovoljstvu. Nikada ne treba da dozvolite da se vaš partner oseća napušteno i nevoljeno, uvek treba da održavate vaš odnos na visokom nivou. Zbog toga trudite sa da budete iskreni sa svojim voljenim osobama i da svaka vaša reč bude romantična na neki način. Ukoliko želite da oraspoložite i zadivite vašeg muža, možete iskoristiti neku od sledećih navedenih poruka:

1) Da nije tebe dragi, moje srce bi prepuklo, a moja duša bi iščezla u vazduhu. Ti smisao mog života, moja pobuda i moja želja, ljubavi moja najdraža. Volim te najviše na svetu!

2) Nikada nisam bila toliko srećna, kao onog trenutka kada si me poljubio i rekao da ćemo ti i ja zajedno ići do meseca i nazad. Veruj mi, ne postoji srećnija osoba od mene, jer kraj sebe imam čoveka kao što si ti. Zauvek ću biti tvoja, jedini moj dragi.

3) Ne plaši se, uvek ću biti kraj tebe da te zagrlim i da ti kažem da si ti moj život. Ne dozvoli da te strah savlada, uvek ću biti uz tebe i boriću se za naša ljubav, jer je to najvrednije što imam. Volim te puno, jedini moj!

4) Nekad je malo da ti kažem da te volim i da sa tobom želim da provedem sve trenutke ovoga sveta. Tek kada te poljubim i čvrsto zagrlim, tek onda mogu da iskažem svoja osećanja koja gajim prema tebi. Naša ljubav je uvek govorilia i uvek će govoriti jedino poljupcima.

5) Ne želim da te bilo šta povredi, volela bih da te zamenim u svakoj muci i problemu i da zajedno delimo sve patnje koje nam život nanosi. Toliko mi mnogo značiš, da bih za tebe dala i svoj život. Bez tebe mi ne treba, jednostavno nije vredan. Volim te najviše na svetu, najdraži moj!

6) Dozvoli mi da te uvek vodim sa sobom i da zajedno uživamo u svakoj sekundi koja je pred nama. Život je lep, naročito kada čovek voli i kada se oseća voljenim. Drago mi je da imam tebe, ti si moj razlog za osmeh i sreću. Svaki tvoj pogled u meni budi najdublje osećaje zadovoljstva.

7) Koliko sam samo suza prolila, dok nisam upoznala tebe i pronašla svoj život i sreću. Da nisam pronašla tebe, moj život bi i dalje bio puka praznina bez ikakvog smisla. Hvala ti na svemu i uvek ću biti tu kraj tebe, u dobru i u zlu. Volim te najviše na svetu, prinče moj jedini!

8) Još kao dete, sanjala sam kako na belom konju dolazi moj princ i vodi me u carstvo zagrljalja, ljubavi i sreće. Danas su se svi moji snovi ostvarili, jer kraj sebe imam osobu kao što si ti. Ti si moj princ, moja radost i sve moje na svetu. Naša ljubav je ulepšala svaki moj pogled na svet i dala mu čaroliju koja je nepresušna.

9) Najsrećnija sam žena na svetu, zato što uz sebe imam muža koji je spreman da mi pomogne u svakoj situaciji i da rizikuje sve svoje zarad naše ljubavi. Volim te najviše na svetu, jedini moj mužu!

10) Ne postoji osoba na ovom svetu, koju volim više od tebe. Tebe volim više od svega i ti si najvrednija osoba u mom svetu. Volim te i uvek ćeš biti moja jedina ljubav.

11) Nikad ne dozvoli da iko govori ružno o našoj ljubavi. Naša ljubav je toliko vredna, da od nje nam zavise naši životi i naša sreća. Uvek ću braniti našu ljubav i čuvati je kao najslađu tajnu. Volim te najviše na svetu, jedini moj!

12) Želim da sve poljupce ovoga sveta pošaljem tebi, ljubavi moja jedina. Samo kraj tebe se osećam slobodno i zadovoljno, jer ljubav pobeđuje sve.

13) Nikada nisam zamislila kako bi moj život izgledao bez tebe, jednostavno je to nemoguće. Ti mi ulepšavaš svaki trenutak i daješ mu vrednost. Zbog toga bih volela da zauvek ostaneš kraj mene. Zadovoljstvo je imati takvog muža kao što si ti.

14) Uvek sam se trudila da prema tebi budem iskrena i otvorena i da ti nikada ne govorim laži. Drago mi je što ti znaš to da ceniš. Nikada ne bih uradila nešto što bi narušilo našu ljubav, jer je moj život bez tebe neizvodljiv. Beskrajno te volim, jedini moj dragi.

15) Moje srce je potpuno vezano za tebe, jer ti i ja smo oduvek bili kao jedno. Od sveg srca želim da provedemo čitav život zajedno. Jedino tad nam niko ništa ne može i ceo svet je mali i beznačajan.

16) Život je put u kome se treba voditi pravim osobama i uvek voleti čistim i iskrenim srcem. Moj životni put je u potpunosti usmeren ka ljubavi i ti si čitav moj život. Niko mi nije od tebe draži, jedini moj.

17) Nikada nemoj da tuguješ, iako ti život da hiljadu razloga za to, uvek ću se truditi da izmamim osmeh na tvome licu. To je najmanje što mogu da učinim za tebe, najdraži moj.

18) Zagrli me jako i poljubi me. Ne dozvoli da nas vreme rastavi. Naša ljubav je jača od svega i niko joj ništa ne može. Kad sam s tobom, ništa mi drugo više nije važno.

19) Nekada smo bili daleko jedan od drugog, ali smo oboje želeli da što pre dođe taj dan kada ćemo se sresti. Oduvek sam znala da si ti čovek mog života i nikada neću zameriti sebi što sam izabrala tebe. Ti si moja najveća ljubav i moj jedini muž!

20) Utonimo u svet radosti i čarolija i prepustimo se ljubavnom plesu. Zatvori oči, dovoljna je samo mašta i ceo svet je naš. Zaigrajmo u ritmu naše ljubavi i budimo kraj nje večno. Volim te najviše na svetu, jedini moj dragi!

Ljubavne poruke za pedeset godina braka

1) Prošle su mnoge godine, ali naša ljubav gori istim plamenom kao i onog dana kada smo se zavoleli. Veliko je zadovoljstvo da kraj sebe imam takvog muža, koji će me uvek voleti bez obzira na vreme.

2) Niko ne nije tako usrećio kao što si ti i jedino tebe imam na ovom svetu. Znam da je starost čovekov neprijatelj, ali pored tebe godine mi ništa ne mogu. Beskrajno sam ti zahvalna na ovih pedeset godina ljubavi, nežnosti i blagostanja. Volim te najviše na svetu, jedini moj dragi!

3) Kad sam s tobom, osećam se kao devojčica koja se tek zaljubila i osetila polet zadovoljstva. U meni budiš najnežnije osećaje ljubavi i veoma mi je drago što si bio sa mnom svih ovih godina. Zauvek ću te voleti i nikada neću napustiti našu ljubav!

4) Nemoj da misliš o životu i njegovoj prolaznosti, uvek se seti svih lepih trenutaka koje smo proveli zajedno. Neka ti oni budu čvrst oslonac na kome ćeš izgrađivati sve naše buduće dane. I nakon ovih pedeset godina i dalje te podjednako volim, jedini moj.

5) Nikada nisam plakala kada mi je bilo teško, jer ti si uvek bio tu uz mene i hrabrio me u svakoj životnoj borbi. Nadam se da ću ti uzvratiti za svu tvoju nesebičnu pomoć, koja mi je uvek jako značila. Niko mi nije ulepša život u tolikoj meri, kao što si to učinio ti, dragi moj.

6) Svaki dan proveden sa tobom je nagrada za mene i moje biće. Sve ove godine su prošle toliko brzo i svaki momenat proveden sa tobom je bio toliko lep i ispunjen da je vreme bilo neumitno. Volela bih da zauvek ostanemo zajedno, jer sve dok imamo jedan drugog, nemamo nikakvog razloga za strah.

7) Pedeset godina je prošlo kao tren i te godine su zauvek otišle na krilima vremena. Ali, pored svega ostala je naša ljubav i osećanja koja nam veoma znače u našim životima. Osim naše ljubavi, nemamo ništa važnije.

8) Oduvek sam želela da zajedno provodimo ovaj život i da zajedno i ostarimo. Sada, kada su prošle tolike godine, još uvek se volimo i držimo za ruke kao nekada kada smo bili mladi. Shvatila sam da je to najvažnija stvar na ovome svetu. Zauvek ćeš biti jedini moj dragi.

9) Ne dozvoli da te brige savladaju i da tuga okupira tvoje srce. Znaj da sam ja uvek na tvojoj strani i da ne dozvoljavam da bilo ko dira moju sreću. Svih ovih godina, nijedna osoba mi nije toliko značila, koliko mi značiš ti, jedini moj dragi!

10) Koliko sam samo srećna, kad znam da sam pedeset godina imala uz sebe najboljeg muža na svetu. Uvek si brinuo o meni i nikada nisi dozvolio da kraj tebe budem tužna i razočarana. Hvala ti na svemu, nadam se da će nam svaki dan biti priča za sebe, puna ljubavi i radosti.

Ljubavne poruke za šest meseci veze

1) Mili moj, nedavno smo se upoznali, ali ja sam odmah shvatil da si ti onaj pravi i da u svakoj prilici mogu računati na tebe. Nikada neću zaboraviti trenutak kada si me poljubio i rekao da je tvoje srce sada u mom vlasništvu. Volim te najviše na svetu, ljubavi moja jedina!

2) Niko nije bio tako nežan prema meni, kao što si ti, prinče nežnosti i ljubavi. Ti dobro znaš da je moj život sada u tvojim rukama i veoma mi je drago što sam se potpuno prepustila tebi. Želim da u budućnosti otkrijemo sve blagodeti naše ljubavi koja je postala simbol našeg života.

3) Stavi svoje ruke na moja ramena i prošaputaj tiho i nežno reči koje otvaraju sve brave u mom srcu. Jedino ti imaš takvu moć da u svakom trenutku možeš da me iznova osvojiš. Nisam pogrešila što sam izabrala tebe, oduvek sam htela da kraj sebe imam tako romantičnog čoveka.

4) Poljubi me i zagrli me jako, stavi mi do znanja da ću zauvek biti tvoja. Jedino to i želim, volela bih da čitav život provedem sa tobom. Samo pored tebe mogu da budem srećna i ne postoji ništa važnije za mene od tebe i tvoje ljubavi. Volim te beskrajno, jedini moj dragi!

5) Samo kad si kraj mene, osećam se toliko snažno da sa neba mogu da poskidam sve zvezde i podarim ih tebi, jedini moj dragi. Pored tebe sam naučila da volim punim srcem, jer tvoja ljubav prema meni je toliko čista i iskrena, ceo svet bih mogao da joj zavidi zbog toga. Ti si moja lepota, moj nepresušni izvor inspiracije, jedini moj dragi!

6) Ne govori ništa, poljupci su sve već rekli. Pusti da naša ljubav govori sama za sebe, jer ona najbolje zna šta je za nju najvažnije. Neka kroz zagrljaje i poljupce izađu sve emocije koje gajimo jedan prema drugog. Ništa ne postoji lepše od toga i u tom trenutku sve ostalo postaje nevažno. Želim samo da ti kažem da si ti jedina moja ljubav i da ću te uvek voleti, najdraži moj!

7) Sve što imam dala bih za tebe i nikada ne bih dozvolila ni senka da padne na tebe. Znam da si ti najvredniji u mome životu i zbog toga ću uraditi sve kako bih te zauvek zadržala uz sebe. Želim da se zauvek sećam onog dana kada si rekao da me voliš i da ti ja izuzetno značim. Ako bih rekla nešto suprotno, znaj da bi to bila laž, jer si ti jedina moja ljubav!

8) Nije prošlo dugo vremena od našeg upoznavanja, ali imam osećaj da te oduvek znam, jer si ti toliko blizak mome srcu, kao da smo oduvek bili zajedno. Jednostavno, ti si osoba koju moje srce želi i nikada nisam bila toliko srećna, kao što sam pored tebe sad.

9) Reci mi da ćeš me uvek voleti i ništa drugo mi više nije potrebno. Samo tvoja ljubav je dovoljna mojoj duši da pronađe svoj put ka sreći. Jedino se kraj tebe osećam kao prava žena, jer si me ti oduvek voleo i pazio. Zbog toga želim da ti sve nadoknadim, a to jedino mogu da uradim poljupcima i zagrljajem. Volim te najviše na svetu, jedini moj dragi!

10) Moja ljubav prema tebi je beskrajna i ne postoji nijedna stvar na ovome svetu koja može da joj naudi. Želim da ti kažem da je ovaj period koji sam provela sa tobom bio najlepši u mom životu. Zauvek ću biti tvoja, jedini moj!

No Responses

Leave a Reply