Poruke izvinjenja voljenoj osobi

U prethodnom postu pisali smo o značenju reči „IZVINI“. Ona nekada može rešiti mnogo toga, a nekada ne može rešiti ništa. Nekada je toliko teško da izgovorimo tu čarobnu reč i sačuvamo osobu do koje nam je stalo, ali je još teže kada je ne izgovorimo, kada je prećutimo. Zato uvek treba dobro razmisliti koliko vaše izvini nekome znači, koliko ta reč u trenutku može biti važna. A još važniji od toga je da to „izvini“ iskreno osećate u svom srcu.

 

 • Pitam se da li sam tamo negde između reči koje sma obećao, a nisam ispunio, slomio tvoje srce. Da li sam te nekada ostavio da me čekaš, ne znajući da me čekaš, a ti si se nadala. I pitam se, da li je moguće tražiti oproštaj onda kada ne znaš koje su prave reči da to uradiš. Voleo bih da je moguće da ti kažem koliko te volim, a znam da sam ti slomio srce.
 • Ja nemam savrešno zategnuto telo, nemam ravan stomak i daleko sam od top modela. Ali, to sam ja. Ja jedem, ja imam obline, deblja sam nego što bi trebalo. Imam strahove, jer imam iskustvo. Neki ljudi me vole, nekima se dopadam, a neki me i mrze. Nekada činim dobre stvari, nekada činim loše. Volim svoju pidžamu i volim da budem nenašminkana, nekada mi je i kosa neuredna. Ali ja ne želim da se pretvaram da sam nešto što nisam. Nekada sam luckasta, nekada sam blesava. Ali ako te volim, zaj da to činim celim svojim srcvem i ne želim da se izvinim zbog toga što sam takva kakva sam!
 • Ja verujem u sudbinu i ja verujem u ljubav i zato verujem da ćeš prihvatiti moje izvinjenje, žao mi je!
 • Ako nekoga voliš, voli ga celim svojim bićem, ceni ga, govori da ga voliš, ali najvažnije od svega, pokaži mu svoju ljubav. Reci izvini kada je potrebno. Život je lomljiv i konačan, ako današnji dan živiš, ne znači da ćeš i sutra živeti. Ceni svaki trenutak. Izreci ono što treba da bude izrečeno, ali nikada ne govori previše. Voli uvek previše i pokaži da voliš previše. Jer sve ima svoje vreme i sve je prolazno, samo je ljubav večna.
 • Žao mi je što si imala loše iskustvo da si volela nekog zbog koga si se osećala da zauzimaš mnogo više mesta, nego što ti pripada. Žao mi je što su te napustili onda kada su ti bili najviše potrebni. I žao mi je što su učinili da veruješ da je ljubav grozna stvar. Oprosti što te nisam ranije sreo.
 • Izvini što konstano želim da razgovaram sa tobom i samo sa tobom. Izvini što čekam predugo da mi odgovoriš na poruku, pa sam dosadna, ali onda budem tužna. Izvini što nekada izgovaram reči koje mogu da te povrede. Izvini što želim da prčam sa tovbom više nego ti sa mnom. Izvini što mislim o tebi previše i prečesto. Izvini što ti govorim i prepričavam svoje drame bez bilo kakve poente, znam da one tebe ništa ne znače. Izvini što misliš da sam slabić, izvini što ti dosađujem često, izvini … samo mi nedostaješ.
 • Izvini što nisam dbio dovoljno dobar za tebe. Hoću da znaš da sam se trudio.
 • Izvini što sam pokušavala, što sam htela da budem sa tobom. Izvini što sam se zaljubila, što sam rekla da te volim, misleći to. Izvini što sam plakala zbog tebe. Što sam svaki put htela da se pomirim. Izvini za sve. Izvini za poruke i pozive. Izvini što sam pokušavala da te zadržim uz sebe kada je bilo očigledno da ti ne želiš da budeš sa mnom, a najviše izvini što te i dalje volim.
 • Čokolada kaže izvini mnogo bolje nego reči.
 • Hoću samo da je zamolim da mi oprosti, kao prijatelju. Da mi oprosti sve što sam joj uradio i što ću joj uraditi. Hoću da me voli. Ne kao pre, pošto ni ja nju više ne volim kao pre. Ali hoću da me voli kao nekoga ko je u prošlosti bar na par trenutaka bio sve i ko će joj uvek biti nešto. Daj, samo hoću da mi se iskreno nasmeši i priča sa mnom i hoću da sa vremena na vreme zagrli, jer su njeni zagrljaji, prijateljski ili ne, nešto što, jebiga, nedostaje čoveku, bio on zaljubljen u nju ili nje. Nisam umeo da je cenim, nisam umeo ni hteo da budem njen, ali ne umem ni da je pustim da se pravi da se ne poznajem, jer ako bolje razmislim, čak i posle svega, ona je neko koga vredi poznavati. Jebiga, izvini, nisam znao da te volim, a opet izvini, ne znam ni kako dalje, ako ti nisam ništa.
 • Gledam vas, kako prolazite hodnikom, držeći se za ruke i misli same dolaze, nekad si i mene tako čvrsto držao. Izvini.
 • Izvini što nisam bio tu kada je trebalo. Izvini za svaku suzu i bol koju sam ti naneo. Izvini što te nisam cenio. Izvini što te nisam, kada je trebalo, voleo.
 • Ako ovo čitaš, želim da znaš da mi je žao što nisam bila dovoljno jaka, da te uhvatim za ruku i pođem sa tobom na neka lepša mesta, na neke mirnije obale.
 • Sada kada sam te izgubila shvatila sam koliko si mi značio. Shvatila sam da me niko nikada nije voleo kao ti i da me niko nikada neće voleti kao ti. A sada kada me boli što moje reči ne znače ništa, što moja ljubav ne znači ništa, shvatam koliko je tebe bolelo…

Najlepše SMS poruke za izvinjenje

Poruke za izvinjenje prijatelju:

1) Priznajem, pogrešio sam. Trudiću se da nikada ne ponovim tu grešku jer ne želim da izgubim naše prijateljstvo. Izvini, molim te jedini moj druže.

2) Spreman sam da uradim sve što kažeš, samo da ti opet vratim osmeh na lice. Izvini, prijatelju moj.

3) Naše prijateljstvo je jače od svih problema i nesuglasica i ništa nas nikad neće rastaviti. Mollim te pokušaj da zaboraviš sve loše stvari koje su bile među nama, izvini prijatelju moj.

4) Nisam imao namere da te povredim, samo sam iznosio svoje mišljenje i shvatio sam da sam preterao. Molim te oprosti mi druže moj.

5) Dovoljno je da mi opet pružiš ruku i da sve opet bude kao pre, u tom trenutku bi nestali svi moji problemi. Ništa mi nije u životu vrednije od tebe, molim te oprosti mi prijatelju.

6) Iskreno se kajem zbog svojih loših postupaka, sve što sam uradio je nepromišljeno i bespotrebno. Nadam se da ćeš shvatiti situaciju u kojoj se nalazim i da ćemo uspešno prevazići sve probleme. Izvini, prijatelju moj.

7) U životu sam mnogo puta pogrešio, ali najviše se kajem zato što sam na neki način naljutio tebe, jedini druže moj. Molim te, izvini.

8) Nekada se emocije toliko rasplamsaju da ne mogu da kontrolišem reči koje izgovaram. Znaj da prema tebi gajim čista i iskrena prijateljska osećanja. Molim te, oprosti mi prijatelju.

9) Nikada nemoj da dopustiš da nevažne sitnice ugroze naše prijateljstvo. Sve što je bilo loše i nepoželjno moramo ostaviti iza nas. Iskreno želim da ti se izvinim za sve.

10) Kad bih ostao bez tebe, ostao bih bez polovine svoje duše. Kad na neki način povredim tebe, to znači da sam povredio i sebe. Zbog toga želim da te zamolim da mi oprostiš, jedini moj prijatelju.

 Poruke za izvinjenje prijateljici:

1) Kad sam te upoznao, istog trenutka sam shvatio da si ti osoba koju nesmem povrediti, jer na taj način bih izgubio najbolju prijateljicu. Molim te, oprosti mi ako sam te nečim naljutio ili uvredio.

2) Jedino što želim, jeste da ti se izvinim sa sve loše trenutke koji su se dogodili. Molim te oprosti mi, prijateljice moja.

3) Ni u jednom momentu nisam hteo da te povredim ili uvredim, jednostavno situacija je bila takva i bio sam primoran da se tako ponašam. Molim te, izvini.

4) Iskreno, ne podnosim svađe i nemire i želim da ti se izvinim i pokušam da izbrišem sve nesuglasice između nas. Molim te oprosti mi prijateljice moja.

5) Potreban je samo jedan tvoj osmeh i sve će biti kao rukom odnešeno, svi problemi će zauvek nestati. Molim te, oprosti mi prijateljice.

6) Ništa ne može biti veličanstveno kao naše prijateljstvo, zbog toga je sve ostalo nevažno i suvišno. Izvini ako sam te povredio, drugarice moja jedina.

7) Nekada ne uspem da se prilagodim situaciji i u tim prilkama reagujem grubo i neadekvatno. Molim te oprosti mi, pokušaću da ispravim svoju grešku.

8) Pokušaj da svoje srce ne opterećuješ nebitnim stvarima koje samo unose gorčinu i nemir u duši. Molim te, oprosti mi.

9) Ne želim da ostavim na tebe utisak osobe koja nema savesti i ne priznaje svoje greške. Samo želim da ti se izvinim za sve što sam pogrešio u našem odnosu, jedina moja drugarice.

10) Neću se smiriti sve dok ne uspem da se iskupim za sve loše trenutke koje sam ti priredio. Molim te, izvini jedina drugarice moja.

 

Slicni postovi:

 

Leave a Reply