Najlepše ljubavne čestitke za venčanje

Najlepše ljubavne čestitke za venčanje

Venčanje je dan kada se dvoje zaljubljenih zauvek spoje i vežu neraskidivom vezom, koja je satkana od ljubavi i emocija. Ti radosni trenuci pravi su raj za sva ljudska čula i u takvim prilikama treba maksimalno uživati. Potrudite se da što više ulepšate taj dan vašim dragim osobama, imajte u vidu da je to jedan od najvažnijih dana u životu. Neka vaše drage osobe osete da vam je stalo do njih i da uživate u njihovoj sreći.

 

Ljubavne čestitke za venčanje – kratke

1)Dragi moji mladenci, želim vam da zajedno zakoračate u svet vatrenih poljubaca i beskrajnih zagrljaja. Volite se, uživajte u svemu, ljubav je svuda oko vas. Od sveg srca čestitam vam na venčanju!

2)Pokušajte da u okeanu ljubavi isplovite do vaše sreće i neka to putovanje bude pravi izazov. Vaša ljubav će vam dati signal kada ste stigli do samog cilja, u bilo kom slučaju, najvažnije je da se volite. Mili moji, čestitam vam na venčanju!

3)Neka opojni miris ljubavi zagolica vašu maštu, prepustite se njemu i osetite kako sva vaša čula uživaju. Želim vam puno ljubavi, zdravlja i sreće. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

4)U trenutku kada se vaše usne spoje i kada niz njih krenu da se nižu poljupci, osetićete zov rajskih ptica, koje vam kažu da je vaša romansa nešto najlepše u vama. Dragi moji, čestitam vam na venčanju!

5)Neka vam dan venčanja zauvek ostane u lepom sećanju, jer tada je vaša ljubav prerasla u pravu riznicu emocija i strasti, koja se jednom rečju naziva brak. Izuzetno mi je drago zbog vas i želim vam sve najlepše. Čestitam vam na venčanju!

6)Ne postoji reč koja može opisati jačinu veze između vas, jednostavno, vi ste stvoreni jedno za drugo. Želim vam svu radost ovoga sveta i neka vas ljubav zauvek spaja. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

7)U turobnom vremenu koje je oko nas, važno je da se svako izbori za sebe i svoju ljubav, jer bez ljubavi čovek nije to što treba da bude. Želim da vaši zagrljaji budu uvek nežni i topli, a vaši poljupci neka golicaju svemir. Čestitam vam na venčanju!

8)Mili moji, iskoristite svo vreme ovoga sveta za uživanje, neka u prvom planu bude vaša ljubav. Neka se na njenim temeljima kreira svaki vaš novi dan, od vas se samo traži da se prepustite romantičnom raspoloženju. Čestitam vam na venčanju!

9)Pred vama su neka nova vremena, u kojima se čitav vaš svet vrti oko vaše ljubavi. Neka to vaše ljubavno doba potraje večno, želim vam sve najbolje u vašem braku. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

10)Neka se vaše misli orijentišu ka vašem srcu, neka ono bude pokretač svih vibracija među vama. Opustite se i dozvolite vašem srcu da odlučuje za vas. Verujte mi, ono najbolje zna šta vi najviše volite. Čestitam vam na venčanju!

Ljubavne čestitke za venčanje – kratke

11)Upustite se u misterioznu avanturu vaše ljubavi, osetite čežnju u grudima, udahnite strast koja leti svuda oko vas. Tada granice ne postoje, jedino što je važno jeste da ta ljubav večno potraje. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

12)Ne stidite se da svima pokažete vašu ljubav, neka ceo svet zna za vaše zagrljaje i poljupce. Lica će im se ozariti od svetlosti vaše ljubavi i svi će vam zavideti. Čuvajte ljubav samo za sebe i uživajte u tome. Čestitam vam na venčanju!

13)Čuvajte se od očiju onih koji zavide vama, pustite ih da uživaju u svojoj sujeti. Na kraju će ljubav sve pobediti i u to ime želim vam samo da se uvek ovako volite. Dragi moji mladenci, budite mi srećni i veseli, čestitam vam na venčanju!

14)Nikada nemojte da budete tužni, neka osmeh miluje vaše lice poput sunca koje se probija kroz oblake. Imate sve što vam je potrebno za sreću, imate vas. Od sveg srca vam čestitam na venčanju!

15)Zavirite u svaki ćošak vaše sreće, osetite kako ljubav raste u vašim rukama. Neka sa njome raste i vaše srce i neka ljubav vlada vašim razumom. Želim vam još mnogo lepih i romantičnih trenutaka u vašem braku. Čestitam vam na venčanju!

16)Dragi moji, vaši životi su na pravom putu, uplovili ste u mirne vode braka i neka vam to bude još jedan razlog da ojačate vašu ljubav. Iskreno želim da vaši odnosi budu bedem vašeg braka i neka se vaši živote pretvore u beskrajno i romantično zadovoljstvo. Čestitam vam na venčanju!

17)Svakog dana život nam pruža šansu da budemo srećni, imajte na umu da je za pravu sreću potrebno dvoje. Dovoljno je samo da zagrljeni dočekati novi dan i vrata uspeha su vam otvorena. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

18)Pustite ljubav da svojim varnicama rasplamsava sve što se nalazi oko vas, neka traje romansa. Dajte sve od sebe u toj igri, neka vaš razum oseti sve čari koje ljubav pruža. Mili mladenci, želim da vaša ljubav večito traje i neka vam ona donese puno dece. Čestitam vam na venčanju!

19)Sa sigurnošću mogu da vam kažem da ljubav oplemenjuje čoveka, ona je ta koja mu daje snagu, ona je ta koja ga ispunjuje. Dragi moji, volite se i neka ljubav teče vašim venama. Uživajte, jer ljubav je u vazduhu… Čestitam vam na venčanju!

20)Neka se vaša tela dodiruju u ritmu vašeg srca, neka nežni tonovi miluju vaše ushićene poglede. Udahnite ljubav punim plućima i ne dozvolite da vam iko pokvari taj prelepi osećaj. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

21)Želim da se mir useli u vašem domu, ali pre svega želim da crkvut rajskih ptica zauvek miluje vaša uzburkana srca. Takođe, želim da vam brak donese puno dece i da zajedno sa njima, sa osmehom na licu, ispraćujete dane. Mili moji, čestitam vam na venčanju!

22)Sledite svoje srce i njegove glasno lupanje, dozvolite mu da vaš život pretvori u bajku prepunu romantike. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

23)Ljubav nema svoju cenu, ona se ne može meriti novcem, jedino njeno merilo su poljupci i nežni dodiri usana. Vaša ljubav je simbol vašeg braka, vaša najveća dragocenost, vaš biser radosti. Čestitam vam na venčanju!

24)Život je poput barke koja neprestano plovi i u toj barci smeštamo sve naše želje i snove, naše životne ciljeve. Ali, ona ne bi mogla da plovi ukoliko joj ljubav ne daje snage da se bori sa svim preprekama koje su na njenom putu. Želim da vaš brak bude oličenje međusobnog poštovanja i tolerancije, a pre svega ljubavi. Čestitam vam na venčanju!

25)Mili moji, neka vam ova bračna avantura bude ispunjena samo lepim trenucima u kojima će vaše srce biti prepuno. Želim vam da na krilima ljubavi doletite do savršenstva. Čestitam vam na venčanju!

Ljubavne čestitke za venčanje – duge

1)Došao je dan kada ćete postati jedno, kada će vaša srca kucati istim ritmom i kada će se vaši poljubci ređati u nizu. Iskoristite na pravi način svaki sekund ovog predivnog dana, imajte na umu da je ljubav najveća radost u životu. Pre svega, prepustite se ljubavi, ona će vam pokazati pravi put u životu, put do uspeha i zadovoljstva. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

2)Mili moji, oduvek sam znao da je vaša ljubav prava stvar i da će ona prevazići svaku prepreku koja joj stane na put. Nikada nisam sumnjao u vašu ljubav, ona je toliko moćna i zanosna, jednostavno, ceo svet se predaje njoj. Na krilima vaše ljubavi postići će te mnogo životnih uspeha i svaki vaš zajednički trenutak biće poseban. Iskreno, želim vam sve najlepše u budućnosti i želim da se uvek ovako volite. Čestitam vam na venčanju!

3)Želeo bih da vam kažem, da je vaše venčanje nešto najromantičnije i najlepše što sam ikada doživeo. Zaista, hvala vam na ovom danu. Zadovoljstvo je gledati dvoje zaljubljenih i uživati u krunisanju njihove večne ljubavi. Ponosan sam što imam uz sebe osobe koje izuzetno poštuju i cene čoveka i njegove emocije. Dragi moji, mogu samo da vam poželim sve najbolje, uživajte u vašem braku. Čestitam vam na venčanju!

4)Kada ste rekli to famozno „da“, u vaše živote došao je jedan novi period, vreme koje će vas milovati svojom toplinom i osećajima zadovoljstva. U tom periodu, vaša ljubav će se poput vatre razbuktavati i biće snažnija. Što više vaša ljubav bude snažnija, utoliko će vaša sreća biti sve veća. Mili moji mladenci, volite se i poštujte, učinite da vaši životi budu mirni i spokojni. Neka ljubav bude među vama i neka vam ona predstavlja osnovu za sve što radite u životu. Od sveg srca vam čestitam na venčanju!

5)Ma koliko god da vam je u životu teško, znajte da samo zajedno možete rešiti svaki problem koji je pred vama. Ako se iskreno volite, vaša ljubav će pobediti svaku brigu koja dođe do vas. Budite mirni i spokojni, neka ljubav učini svoje i neka svojim čarima ozari vaša lica i podari im večiti osmeh. Želim da vašim brakom zauvek vlada lepo raspoloženje koje se zasniva na obostranoj ljubavi. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

6)Želim da znate da je ljubav poput sunca koje vas svakodnevno obasjava i hrani svojom toplotom. Isto tako, svaki vaš poljubac obasjaće će vaša lica jedinstvenom svetlošću, koju jedino ljubav može da stvori. Neka vaša srca budu ispunjena toplinom i želim vam da svaki dan ispraćate u radosti. Čuvajte sunce vašeg života, čuvajte vašu ljubav, dovoljno je samo da se volite. Poljupci će vam sve ostalo reći… Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

7)Život je težak, svakim danom donosi nam mnogo izazova, iskušenja koja od nas traže da budemo ljudi, da iskreno osećamo i volimo čistim srcem. Biti čovek znači voleti, a voleti znači imati kraj sebe osobu koja u svakom trenutku budi u vama najnežnija osećanja. Neka takav stav bude oslonac vašeg zajedničkog života, želim vam puno uspeha, zdravlja i veselja! Čestitam vam na venčanju!

8)Divno je kad se dvoje vole, kada žele da potpuno utonu u ljubavni san, tada je ceo svet pred njima, a nebo im je granica. Neka vam ljubav podari snagu koja će vam biti neophodna za dalji život i neka ljubav bude večiti izvor vaše energije. Verujte mi, ništa ne može toliko da usreći čoveka, kao što to ljubav može da učini, njena moć je beskrajna. Dragi mladenci, neka vaš život bude bezbrižan, miran i tih, želim vam sve najbolje. Čestitam vam na venčanju!

9)U ovim lepim trenucima važno je da čovek ovekoveči svoja osećanja, jer su ona ta koja će u velikoj meri činiti njegov život. Ovoga dana, vaša ljubav bila je na vrhuncu, dostigla je svoj najviši nivo, doživela je erupciju emocija, koja je otelotvorenje današnjeg venčanja. Hteo sam da kažem da je najlepše kada se dvoje uvek vole kao onoga dana kada su se venčali. U tom slučaju, svima mogu dokazati kako je njihova ljubav večna i nepobediva i kako ona može odoleti svemu. Mili moji, neka vaša ljubav bude oličenje prave i iskrene romanse i neka vaš dom zauvek bude ispunjen porodičnom toplinom. Čestitam vam na venčanju!

10)Brak predstavlja nešto posebno za svakog čoveka i kao takav on usmerava čoveka na putu ka sreći. Ovo vaše prelepo venčanje je samo dokaz da vaša ljubav ne zna za granice i da je ona ta koja vas svakodnevno raduje. Neka vaš brak bude ispunjen samo lepim trenucima, koje ćete pamtiti čitavog života, jer ne postoji ništa lepše od tih trenutaka, provedenih sa voljenom osobom. Najdraži moji, čestitam vam na venčanju!

11)Samo želim da vam kažem da je ovaj dan iza vas, sve u životu dođe i prođe, važno je ono što ostane u čovekovom srcu i duši. Naravno, vaše venčanje je bilo predivno i vaša ljubav je zaista očaravajuća, ali najvažnije je da se takvo osećanje zauvek useli u vaše živote. Budite bez brige, vaša ljubav je zaista oličenje prave i iskonske ljubavi. Želim da se zauvek volite i poštujete i da na taj način sebi obezbedite sreću i blagostanje. Čestitam vam na venčanju!

12)Dragi mladenci, pred vama je još mnogo izazova, mnogo životnih borbi u kojima se od vas očekuje da pokažete sve svoje kvalitete, a naročito emocije i karakter. Jedino tako ćete uspeti da se izborite sa svim problemima koji vas neprestano prate, ali u takvim situacijama potrudite se da za sebe izvučete ono najbolje. U toj životnoj borbi moraćete da se borite zajedno, kao porodica i nikada nemojte da dozvolite da bilo ko ugrozi vaše odnose. Jednostavno, volite i buditi voljeni. Čestitam vam na venčanju!

13)Pred vama je još mnogo lepih i radosnih trenutaka, ali najvažnije je da u svim tim trenucima uživate u onome što radite. Vaša iskrena ljubav će vam omogućiti da uživate u svakom novom danu koji će za vas predstavljati pravu avanturu. Ništa ne postoji važnije od činjenice da se beskrajno volite, sve ostalo je nevažno i beznačajno. Ostaje samo da vam poželim sve najbolje u vašem zajedničkom životu, čestitam vam na venčanju!

14)Dragi moji, beskrajno se radujem vašoj sreći i izuzetno mi je drago što ste uspeli da se izborite sa svim problemima koji su stajali na vašem putu ka sreći. Dovoljno je samo da se volite i sve ostalo će se pretvoriti u nevažne sitnice. Vas dvoje možete prkositi celom svetu, zagrljeni možete da osvojite sve što poželite. Ljubav je ono najlepše u vama, ljubav je večiti izvor vaše životne energije. Volite se i prepustite se ljubavi, sve ostalo je samo stvar vremena. Čestitam vam na venčanju!

15)Zajednički život je veoma ozbiljan period, pred vama su brojni događaji koji od vas iziskuju ozbiljnost i trezvenost, ali pre svega mudrost i čestitost. Naravno, nije to ništa strašno, kroz sve to može se proći na jedan vrlo jednostavan način. Taj način zove se ljubav. Svaki problem i nedoumicu možete rešiti zajedno, jer ljubav ne zna za brige i probleme. Vaša ljubav biće vaš anđeo čuvar, vaš zaštitnik u svakoj prilici. Budite mudri i iskoristite sve njene blagodeti i vaš život će biti bezbrižan i lep. Od sveg srca vam želim da vaša ljubav bude kao plamen večne vatre, moćna i snažna. Mili moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

16)Svi znamo da je čovek uspešan ukoliko kraj sebe ima voljenu osobu koja mu veoma znači i koja će uvek biti tu kada mu je potrebna pomoć. Kada je čovek sam, oseća se nemoćno i svaki neuspeh predstavlja još jedan razlog za patnju i bol. Ali, kada pronađe osobu svog života, u njemu se budi pravi čovek, čovek koji voli i oseća, čovek koji živi za svoju voljenu osobu. Samo tada čovek može da bude potpuno srećan, jer ljubav je nešto što može uzdići čoveka do nedokučivih visina. Veoma mi je drago što ste krunisali vašu ljubav, čuvajte je kao zenicu oka svoga. Želim vam lepu i bezbrižni budućnost, puno radosti i lepih trenutaka. Čestitam vam na venčanju!

17)Malo je reći da ste vi danas najsrećniji ljudi na svetu, ostvarili ste svoje snove, ovekovečili svoju ljubav i uspeli da dohvatite sve vaše srećne zvezde. Vaša ljubav će rasti uporedo sa vašom srećom i nikada nećete imati razloga za brigu. Samo pustite da vaša ljubav govori i odlučuje umesto vas. Imajte na umu da je ljubav uvek u pravu i da ona poznaje puteve koji vode ka čovekovoj sreći. Budite zadovoljni što imate jedan drugog, jer to je vaše nepobedivo oružje u borbi koja se naziva život. Mili moji, želim vam sve najbolje i neka vaš brak bude prava riznica nežnih emocija. Čestitam vam na venčanju!

18)Danas ste vas dvoje napravili jedan ogroman korak napred u vašim životima, venčali ste i pokazali svima koliko je vaša ljubav moćna i jaka. U toj životnoj priči, ljubav je centar svega, osnova za svaki novi početak i motivacija za svaki pohod ka uspehu. Nadam se da će vam se u toj priči ubrzo pridružiti nekoliko malih anđela, koji će uneti toplinu u vaš dom i koji će zauvek ispuniti vaša srca. Deca su čovekovo najveće blago, čovekov motiv za život. Neka vaša deca budu kruna vaše ljubavi i neka vam život bude ispunjen idiličnim porodičnim trenucima. Želim vam svu sreću ovoga sveta i neka osmeh zauvek bude na vašim licima. Dragi moji, čestitam vam na venčanju!

19)Neopisiv je osećaj kada se ljubav širi vazduhom i kada se u centru svih dešavanja našu dvoje zaljubljenih, dvoje večitih sanjara, koji uz sebe imaju samo ljubav i bezbroj poljubaca. Verujte mi, to je jedino što vam treba da bi vaš život bio uspešan. Ništa više vam ne treba, sve ostalo će vas samo gušiti i praviti razlike među vama. Predajte se zakonima ljubavi i budite u njenom vlasništvu, ona će vam sigurno otkriti sve lepote rajskih vrtova. Uživajte u ljubavi, jer ona je tu da vama bude lepše i da vaš život bude što ispunjeniji. Dragi moji mladenci, neka ljubav bude uvek među vama, volite se i osetite sve lepote ovoga sveta. Čestitam vam na venčanju!

20)Kada se sve završi i kada dođete kući, osetićete da postoji ogromna promena u vašem životu. Ništa više nije kao što je bilo pre, niste više sami i kraj sebe imate voljenu osoba koja će uvek biti tu, u dobru i u zlu. Vaša srca su puna emocija koje su eksplodirale na vašem venčanju i učinile ga posebnim. Neka te emocije uvek budu među vama i neka vam one daju krila koja će vam pomoći da dosegnete do vaših snova i želja. Dragi moji, znajte da je čovek bez ljubavi samo puka praznina koja ne služi ničemu i neka vam to bude još jedan razlog da svakodnevno veličate vašu ljubav. Zaista, veliko mi je zadovoljstvo da vam poželim sve najbolje u vašem zajedničkom životu. Čestitam vam na venčanju!

21)Život od nas traži da u svakoj situaciji budemo pravi ljudi, da poštujemo naša osećanja i da naše odluke približavamo našem srcu. Ali, ne može čovek sam da prolazi kroz život, neophodno je da kraj sebe ima voljenu osobu koja će mu uvek biti podrška. Zbog toga je veoma važno pronaći osobu koja nam u potpunosti odgovara i koja je svojim osobinama veoma bliska našem srcu. Izuzetno mi je drago zbog vas, jer ste apsolutno uspeli u tome, vas dvoje ste idealan par, vaša srca kucaju kao jedno. Želim vam da svaki novi dan dočekate u ljubavnom ritmu vašeg srca i neka sreća uvek ostane na vašoj strani. Mili moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

22)Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao prilike da prisustvujem ovom svečanom događaju, koji je po svim svojim prilikama jedinstven i poseban. Vaše venčanje za mene je bila prava avantura, u kojoj sam iskreno i nesebično uživao. Želeo bih da vam se zahvalim na svemu, zaista je bilo predivno i romantično. Vaša romansa je imala glavnu ulogu na vašem venčanju, oko vas je prštala ljubav i poput vetra golicala sve koji su bili oko vas. Imam osećaj da se u tom trenutku vreme zaustavilo i da je ceo univerzum bio opsednut vašim poljupcima. Dragi moji, neka vam svaki dan bude priča za sebe, želim vam sve najbolje u braku! Čestitam vam na venčanju!

23)Neka se vaše usne u jedinstvenu celinu koja će predstavljati simbol vaše ljubavi i zadovoljstva. Budite pravi hedonisti u ljubavi, pred vama je ceo život prepun nežnih vibracija. Verujte mi, užitak je zagarantovan. U tom trenutku strasti shvatićete da je za sreću potrebno dvoje i da je sreća plod iskrene i prave ljubavi. Neka strast večito krasi vaše živote i neka vam bude saputnik u svakoj životnoj prilici. Mili moji mladenci, iskreno vam želim sve najbolje, budite mi uvek ovako srećni i veseli. Od sveg srca čestitam vam na venčanju!

24)Kada se u tišini dotaknu vaša vrela tela i kada se vaše ruke dodirnu u sjaju sutona, jedna će mala ptica sleteti na vaše dlanove i šapnuti vam nešto slatko i romantično. Poslušajte, ona vam želi još puno lepih i nežnih trenutaka. Ona će vam otkriti tajnu kako da vaš dom pretvorite u pravo ljubavno gnezdo. Verujte joj, i nikada nemojte da sumnjate u njene reči, ona će vam uvek govoriti da je ljubav jedini zakon za svakog čoveka. Neka vaš brak uvek krasi toplina ljubavi i neka vaš dom uvek prepun veselih nota. Najmiliji moji, čestitam vam na venčanju!

25)Znajte da je ljubav najlepše osećanje koje čovek može da doživi, ljubav može preporoditi čoveka i učiniti ga srećnim i uspešnim. Ljubav je prava blagodet za čoveka i treba je negovati i odgovorno čuvati. Sve dok u čoveku postoji ljubav, postoji i želja za nekim lepšim i boljim životom. Voleti znači želeti, želeti svim srcem. Želja može biti povod za svaku čovekovu avanturu, motiv za svaki životni poduhvat. Želim da vam kažem, da je ljubav prava stvar za vas dvoje, sve dok se držite nje nikada nećete u ničemu pogrešiti. Jednostavno, volite se i neka se cela planeta okreće oko vaše ljubavi. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

26)Neka vam misli uvek budu čiste i neka njima vlada ljubav i osećaj smirenosti i spokoja. Vrlo je važno da u vašem braku vladaju odnosi koji se zasnivaju na iskrenim i dubokim emocijama. Pouzdano znam da vi sa time nemate problema, jednostavno vaša ljubav me je ozarila poput jutarnjeg sunca. Nemam ništa drugo da vam kažem, osim toga da je za srećan život jako važna međusobna podrška i tolerancija, ali kao i temelj svega toga, naravno, ljubav. Dragi moji, uživajte u vremenu koje je pred vama, budite mi veseli i srećni. Čestitam vam na venčanju!

27)Ako vas iko bude pitao da li ste srećni i zadovoljni, sa ponosom mu recite da jeste i da je čitav svet vaš. Nemojte da budete skromni, nemate čega da se stidite, imajte u vidu da ste potpuno u pravu. Neka vaša ljubav bude centar vašeg sveta i neka ona bude bedem koji zaštićuje vašu vezu od svih nepoželjnih okolnosti. Kada ste zajedno čitav svet je vaš i ništa nije nemoguće, čitav svet je u vašim rukama. Putem poljupca poručite svim ljudima da je ljubav sveta tajna koja je nama, ljudima, ostavljena kako bi ulepšali naše živote. Mili moji, neka vas ljubav provede svojim beskrajnim stazama sreće i radosti, želim vam puno uspeha. Čestitam vam na venčanju!

28)Neka vaša ljubav bude tvorac vaše sudbine, krojač vaše sreće i uspeha. Ništa nije važnije od vaše ljubavi, neka ona uvek zauzima prvo mesto u vašoj svesti. Neka svaka vaša odluka bude inspirisana nežnim emocijama koje vladaju vašim odnosom. Mislite o tome kako ste vi kao jedno telo, sa jednom dušom, koje je satkano od vaše ljubavi i koje za cilj ima da u vaše živote unese zračak radosti i pozitivne energije. Budite uvek na strani vaše ljubavi i nikada nemojte da dozvolite da vaša ljubav strada zbog nevažnih stvari. Prosto rečeno, cenite vašu ljubav i ona će vam podariti ugodan i bezbrižan život. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

29)Život je poput velike arene u kojoj se svako bori za sebe i svoje želje i snove. U toj nemilosrdnoj borbi neophodno je da slušate svoje srce i da sa pokornošću slušate svaki impuls koje ono pruža. Praite njegove vibracije i osetite kako ljubav topi vaše emocije. Zatvorite oči i pustite da ljubav učini svoje, zauvek ćete izgubiti svaku pomisao o životu koji je poput surove borbe. Želim da u vašem braku iskusite sve čari ljubavi, jer ona vas može usrećiti u svakom trenutku. Neka vaša ljubav bude vaše zadovoljstvo i neka vam život bude poput najlepšeg sna. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

30)Sve dok se niste upoznali verovali ste u pravu ljubav i u njene moći, ali sada imate tu čast da uživate u svemu što prava i iskrena ljubav nosi sa sobom. Pravo je zadovoljstvo uživati u tome, takav osećaj je zaista neprocenjiv. Nikada nemojte da umanjujete vrednosti vaše ljubavi, jer na taj način ćete samo pokvariti vaše idealne odnose. Budite bez brige, jačina vaše ljubavi nikada neće dozvoliti da se nešto dogodi među vama. Sve što vam stane na put, bežaće od vas, ukoliko se uvek budete ovako voleli i poštovali. Želim samo da vam iskreno i od sveg srca zahvalim što ste mi ulepšali ovaj dan. Nikada neću zaboraviti vaše predivno i romantično venčanje. Najmiliji moji, čestitam vam na venčanju!

31)Vreme je poput reke, neprestano teče i sve što prođe nikada se ne vraća. Želim da vam kažem da je jako važni iskoristiti svaki trenutak koji je pred vama. Svaki dan ispunite poljupcima, učinite da sve oko vas peva i da se čitav svet divi vašoj ljubavi. Budite srećni što ste zajedno i neka vam to uvek bude povod da vaš život što više ulepšate. Od sveg srca želim da ovaj vaš brak izrodi puno malih dečijih ruku, koje će milovati vašu dušu i vaše srce. Želim vam puno uspeha, zdravlja i sreće i neka vaš brak bude oličenje uspešne i prave ljubavne priče. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

32)Želim vam da svo vreme ovoga sveta provedete u lepom rasploženju, neka osmeh ne silazi sa vaših lica. Pokušajte da vreme koje provodite zajedno ispunite što lepšim ljubavnim gestovima, negujte vašu ljubav i ona će vas nesebično nagraditi. Predajte joj vaša srca, neka ih ona zauvek spoji tajanstvenom i neraskidivom vezom. Slušajte samo šta vam srce kaže, ono vas nikada neće prevariti, jedino vam ono želi sve najbolje bez ikakve sujete. Presrećan sam što ste zajedno i što vaša ljubav sija punim sjajem. Mili moji, ne mogu da vam opišem koliko mi je drago što ste se danas venčali. Čestitam vam!

33)Neka vam brak bude poput beskrajne avanture u kojoj je svaka sekunda uzbudljiva i neponovljiva. Nemojte shvatati brak kao neku obavezu koja je tu da kvari vašu sreću, naprotiv, imajte na umu da je brak nešto će vas zauvek povezivati. Siguran sam da ste vi dovoljno zreli da biste shvatili brak na pravi način. Neka vam brak bude još jedan razlog da se još više volite i međusobno cenite. Uživajte u ovim lepim trenucima, budite srećni i zadovoljni. Verujte mi na reč, itekako imate razloga za to. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

34)Gledajte na ljubav očima deteta, neka vaš svet bude obasjan sjajem čistog i iskrenog srca. Tiho se poljubite, neka kroz vaše usne prolaze samo najnežnije reči. Zagolicajte vaša drhtava srca, neka ceo svet zavidi vama. U vašim očima čuvajte sliku beskrajne ljubavi, nikada nemojte da dozvolite da ta slika izbledi. Uvek sa istim žarom maštajte o vašoj ljubavnoj romansi, jer ona je deo vas i predstavlja nešto najbolje u vama. Neka vaša romansa bude nepresušivi izvor vaše energije, vaš oslonac u svakoj prilici. Čuvajte vaše najveće blago, čuvajte vašu ljubav i ne dozvolite da joj bilo ko naudi. Mili moji, čestitam vam na venčanju!

35)Dok pod sjajem zvezda igrate tango vaše ljubavi, neka vas prah vaše srećne zvezde neprimetno dotakne i podari vam život iz snova. Neka se u vaše živote useli sve najbolje što ovaj život može da donese, želim vam beskrajnu ljubav i zadovoljstvo. Neka sjaj meseca upozori vašu ljubav da je uspešno iskoristila još jedan dan i da dolazi period u kome će se ljubav pretvoriti u strast. Neka vaš strast ne zna za granice i neka joj ljubav bude jedini i najvažniji adut. Želim da vaša ljubav raste zajedno sa vašom porodicom i neka vaš dom uvek bude čio i veseo. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

36)Pre svega, želim vam sve najbolje u vašem daljem životu, neka vam vreme koje dolazi donese puno uspeha i radosti. Pred vama je svo vreme ovoga sveta, čeka vas još puno izazova, puno uspona i padova. Najvažnije je da iz svega toga izađete kao bolji ljudi, koji su sve više svesniji svojih želja, snova i ciljeva. Naravno, nikada nemojte da zapostavite svoju ljubav, držite je uvek kao malo vode na dlanu. Ne dozvolite da senke nečije pohlepe padne na vašu besprekorne odnose, vaša ljubav će uvek isploviti iznad svih nemoralnih pobuda. Mogu vam samo reći da mi je veliko zadovoljstvo što se toliko volite, vreme provedeno sa vama je meni veoma dragoceno. Volite se i ljubite, milujte poljupcima vaše srce, želim vam sve najbolje. Čestitam vam na venčanju!

37)Veoma dugo ste maštali o ovom danu, kroz vašu glavu prolazilo je brdo nežnih i romantičnih scena. I eto, došao je dan vašeg venčanja, svi vaši snovi su se u potpunosti ostvarili. Sada vam preostaje da u zagrljaju započnete vaš zajednički san, san koji će vas na krilima ljubavi uzvisiti u svakom pogledu. Neka u tom snu preovladava ljubav i moć nežnosti, neka tela govore jezikom ljubavi. Verujte mi ne postoji ništa lepše od toga, za sreću dovoljna je samo ljubav i vas dvoje. Neka se zemlja zatrese od erupcija vaših emocija, važno je samo da je vaše srce prepuno. Mili moji, budite uvek spokojni i bezbrižni, neka vaš brak bude vaša radost. Čestitam vam na venčanju!

38)Udahnite život punim plućima, neka vaši zagrljaji krase svaki dan koji vam dođe u susret. Neka šapat nežnih poljubaca otkrije sve večne tajne koje ljubav krije u svom zanosnom poletu. Neka dodir vaših tela izazove vibracije koje će svima pokazati koliko je zaista snažna vaša ljubav. Želim da svima pokažete koliko se volite, neka je svima jasno da je vaša ljubav iznad svih ostalih vredosti. Ali, ljubomorno je čuvajte od svih, ljubav je nešto što zajedno delite kada ste na korak do ispunjena vaših snova. Mogu samo da vam poželim sve najbolje u vašoj budućnosti, želim vam puno dece, zdravlja i ljubavi. Dragi moji, čestitam vam na venčanju!

39)Neka vašim odnosima caruju iskrene emocije koje svojom vedrinom izazivaju stanje večitog zadovoljstva. Veoma dobro znam da je vaša ljubav prava i iskrena, je vaši poljupci govore više od hiljadu reči. Pokušajte da u ljubavnom zagrljaju otkrijete sve bajkovitosti ovog života, jer to je najlepši način da ispunite vaše živote. Neka vaša strast bude realna slika vaše ljubavi i nikada se nemojte toga stideti, to je nešto što vam niko ne može oduzeti. Neka vaša ljubav bude vaš ponos, želim vam još puno lepih i romantičnih životnih trenutaka. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

40)Iskreno sam uživao u ovim lepim momentima, vaša ljubav napunila je moju dušu i moje srce. Nikada nisam video takav ljubavni sjaj, sa vaših usana poljupci se roje i svaki od njih nam svima govori da je ljubav pobedila sve. Na vašim ljubavnim granama uočićete sve aspekte života i tada će vam biti jasno da je ljubav najvažnija stvar u životu. To je pitanje osećanja, pitanje emocija, nešto što nas pokreće i teče kroz naš krvotok. Ljubav je sve što imate, želim da to vaše blago zauvek potraje. Mili moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

Emotivne čestitke za venčanje

1)Dragi moji, nemogu vam opisati koliko ste mi kao osobe dragi, vi ste sastavni deo moga života, bez vas ne mogu da zamislim sebe. Veoma mi je drago što ste pronašli svoju sreću i što ste ovog prelepog dana ozvaničili vašu ljubav. Neka vas ljubav prati ma gde bili i neka vas ona uvek povezuje. Čestitam vam na venčanju!

2)Divno je gledati dvoje zaljubljenih koji su u punoj životnoj snazi i koji odlučno koračaju po kristalnom putu sreće. Iskoristite tu vašu snagu, širite ljubav, neka se svi oko vas vole. Želim vam puno uspeha i pregršt dobrih životnih odluka. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

3)Neka ljubav bude poput vaše senke, neka vas prati bilo gde da se nalazite. Ona će u vama probuditi sve najbolje osobine, probudiće u vama najplemenitija osećanja. Verujte mi, ljubav vas najbolje poznaje i ona dobro zna šta je potrebno za vaše zadovoljstvo. Mili moji, radujte se svakom danu koji je pred vama i uvek pokušajte da iz njega izvučete ono najbolje za vas. Od sveg srca vam čestitam na venčanju!

4)Potrebna je samo mrvica dobre volje i život se može pretvoriti u pravi raj za život. Isto tako potrebno je i samo malo ljubavi i čovekove srce ostaje zauvek bezbrižno. Volite se i radujte se životu, sve ostalo je zaista nevažno. Život je jedan, ispunite ga toplinom i podarite mu najlepše ljubavne note. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

5)Ovaj dan je za mene blagodet, danas ste uspeli da zagolicate moju maštu vašom vedrinom i ljubavnom snagom. Vaše venčanje je zaista bilo predivno, očaran sam i opijen njegovom lepotom. Energija koja je bila među vama je zračila čitavim vazduhom i sve oko vas drhtalo je u ljubavnom zanosu. Još jednom, hvala vam na svemu, želim vam sve najbolje u braku. Dragi moji, čestitam vam na venčanju!

6)Neka vaš pogled na život bude uvek vedar i razuman, ne dozvolite da vam bilo šta pokvari sliku o bezbrižnom životu. Imate sve što vam je potebno, imate vašu ljubav, imate bezbroj ljubavnih varnica koje potpaljuju vatru strasti. Čuvajte ono što imate, jer to zaista vaše najveće bogatstvo. Budite mi uvek ovako lepi i nasmejeni, čestitam vam na venčanju!

7)Mnogo je vremena prošlo od kada ste se upoznali i kada ste shvatili da ste stvoreni jedno za drugo. To vreme je nosilo sa sobom bezbroj barijera, koje je trebalo prevazići, ali na kraju priče, trud se isplatio. Danas, zagrljeni gledate u vašu budućnost, pred vama je čitav život i mnogo lepih zajedničkih trenutaka. Neka ljubav bude vaša večita inspiracija i neka vam ona bude životni motiv. Mili moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

8)Svu sreću, radost, ali i tugu delite na pola, samo tako sve će neprimetno proći pored vas i neće ostaviti nikakvih posledica. Negujte ljubav u vašim grudima, dajte snage i moći i uvek ćete moći da računate na nju. Ljubav je vaše univerzalno rešenje, tajna duboko urezana u vašim srcima. Dragi moji, neka vam život bude kao u bajci, želim vam sve najbolje. Čestitam vam na venčanju!

9)Izgovorite glasno vaša imena, neka svi zapamte kojim se rečima doziva ljubav. Neka ljubav bude vaš pseudonim, vaše skriveno obeležje. Sa ponosom pokažite koliko je veza među vama jaka i neraskidiva, nemate razlog za stid. Ljubav je stvar prirode i svako ima pravo na svoju sreću. Najdraži moji, želim vam veoma dug i uspešan brak prepun nežnih osećanja. Čestitam vam na venčanju!

10)Mislite na vašu budućnost sa ogromnom dozom optimizma i entuzijazma, neka se u vama stvori vizija o lepom i romantičnom životu. Takav san je veoma lako ostvarljiv, dovoljno je samo da verujete u vašu ljubav. I onda će poput oluje u vaše živote doći novi plamen ljubavi, pokretač vašeg uspeha. Verujte u snove, verujte u ljubav, volite se i život će vam biti savršen. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

11)Neka opojni mirisi vaše ljubavi očaraju brojne vaše romantične noći, krenite putevima strasti i osetite na svojoj koži dodir zadovoljstva. Neka svemir oseti vaše vibracije, neka se sve zvezde uzdrmaju od vaših poljubaca. Dragi moji, želim vam da svaki dan prilagodite vašoj želji i neka vam svaki sekund bude poseban i neponovljiv. Mili moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

12)Malo je reći da je predivno kada čovek voli i kada kraj sebe ima osobu koja mu veoma znači. Taj osećaj ispunjenosti je neopisiv i potreban je svakom čoveku. Bez ljubavi čovek ne postoji, on je samo lutka u rukama tuđih osećanja. Izuzetno mi je drago što se volite i što ste zajedno, želim vam svu sreću u vašem zajedničkom životu. Trudite se da stalno uvećate vašu ljubav, jer zajedno sa njom sve u vama će rasti. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

13)Kada se sva svetla ugase i kada na scenu nastupi noć, dva će srca poput dve ptice cvrkutati najlepšu ljubavnu pesmu. U vašim grudima goreće vatra strasti i njen će plamen obasjavati vaša lica. U tom trenutku znajte da je vaš život ispunjen i da ste uspeli u svemu. Najdraži moji, iskreno vam čestitam na venčanju!

14)Otvorenih očiju sanjajte snove vaše mladosti, oduvek ste maštali kako u ljubavnom zanosu dočekujete nove dane. Neka divan prizor bude u vašim očima i neka svežina vlada vašim umom. Gledajte na život očima ljubavi i ceo svet će za vas biti nepregledna poljana mirisnih cvetova. Mili moji mladenci, želim vam najuspešniji brak na svetu. Čestitam vam na venčanju!

15)Imajte na umu da je vaša ljubav najveći poklon koji ste mogli da dobijete od života. Ona je vaš oslonac, vaš užitak i smisao vašeg života. Zbog toga iskoristite taj poklon na najbolji mogući način, volite se i neka život voli vas. Dragi moji mladenci, čestitam vam na venčanju!

 

Slični Postovi:

Leave a Reply