Čestitke za rođendan najboljoj mami

Čestitke za rođendan mami

Rođendan je zaista poseban dan i svakoga puta ga dočekujemo sa ogormnom dozom oduševljenja. Tog dana se zaboravi na sve što je proteklih dana bilo na udaru i predstavljalo problem i atmosfera među ljudima dobija idiličnu notu. U toj čestitci pokažite sve svoje emocije, neka ta čestitka bude ogledalo vašeg srca. Ukoliko želite da čestitate rođendan svojoj majci možete iskoristiti neku od navedenih čestitki.

Čestitke za rođendan najboljoj mami

 

 • Znaj da si ti najvažnija osoba u mome životu, ti si meni podarila život i zbog toga sam ti beskrajno zahvalan. Uvek si mi beskrajno pružala podršku i bila uvek tu za mene kada mi je teško. Postoji jedan način na koji mogu da ti nadoknadim sve to, tako što ću se truditi da ti svaki dan ulepšam i učinim posebnim. Najboljoj mami na svetu želim srećan rođendan!
 • Draga moja majko, oduvek si za mene najbolja majka na svetu, u mome životu ne postoji milija osoba od tebe. Ti si oduvek bila u mome srcu i tamo će ti uvek biti rezervisano mesto. Želim ti sve najbolje u daljem životu, neka ti je srećan rođendan!
 • Putujući kroz život naiđemo na bezbroj „bezizlaznih“ situacija, moja je sreća što kraj sebe imam majku poput tebe, ti si mi pomogla da na najbolji način premostim sve te životne barijere. Tvoji saveti su pravo malo bogatstvo, svaka tvoja reč predstavlja dragocenost. Sa ponosom mogu da kažem da si ti najbolja majka na svetu. Od sveg srca ti čestitam rođendan!
 • Mila moja majko, svaki dan proveden sa tobom za mene je pravo zadovoljstvo. Veoma mi prija tvoje društvo, tvoja vedrina zrači nekom neobjašnjivom svetlošću. U svakom trenutku pronađeš onu pravu reč i veoma dobro znaš šta treba uraditi za dobrobit naše budućnosti. Hvala ti na svemu što si uradila za mene, tvoja pomoć mi zaista veoma znači. Neka ti je srećan rođendan!
 • Duboku u mom srcu leži ljubav prema tebi, iskrena i čista. Tvoja roditeljska ljubav oduvek je bila za mene pravi raj. Ništa ne postoji lepše od toga, voleo bih da naš odnos bude uvek ovakav. Želim ti sve najbolje, puno sreće, radosti i zdravlja, najbolja moja majko. Neka ti je srećan rođendan!
 • Drago mi je što kraj sebe imam majku na koju uvek mogu da računam i koja mi je saveznik u svakoj prilici. U tebe imam potpuno poverenje, jer si ti osoba koja iskreno voli i koja svoje odluke donosi srcem. Puno te volim, ti si za mene najbolja majka na čitavoj planeti. Neka ti se sve želje ispune, srećan rođendan!
 • Ne postoji nešto što ne bih uradio zbog tebe, tvoja brižljivost prema meni duboko je urezala neizbrisiv trag u mom srcu. Nikada neću zaboraviti naše najlepše trenutke, dane kada sam bio dete i kada sam bio spokojan. Ti dani za mene su nešto najvrednije što postoji, jer tada sam svo vreme provodio sa tobom. Želim ti još puno lepih i bezbrižnih trenutaka, neka ti je srećan rođendan!
 • Kada sam sa tobom osećam se tako bezbrižno i spokojno kao da lebdim nad mirnim oblacima vedroga neba. Za mene ne postoji ništa lepše od trenutaka provedenih sa tobom, tvoje društvo predstavlja izvor moje snage i volje. Ovog divnog dana poželi svoju najlepšu želju, oseti kako sleće u tvoje krilo i šapuće ti o tvojoj sreći. Najboljoj majci želim srećan rođendan!
 • Draga majko, ma koliko god ti bilo teško, uvek možeš da se osloniš na mene, voleo bih da svoje probleme podeliš sa mnom. U nekim situacijama možda neće biti moguće da ti pomognem, ali ću tu biti da ti pružim podršku. Veruj mi, sve je lakše kada to podeliš sa dragom osobom. Neka te sve brige ovoga sveta zaobilaze u širokom luku, želim da se u tvoj život useli beskrajna radost. Srećan ti rođendan!
 • Ne znam tačno koliko sam ti puta rekao da te volim i da mi veoma značiš kao rodtelj, ali i kao prijatelj. Nije važno koliko puta, brojevi su tu apsolutno nevažni, važne su emocije, osećaji bliskosti. Ti si za mene najbolj majka koja postoji i zbog toga ću ti svakoga trenutka govoriti o svojim osećanjima prema tobom. Neka sreća bude uvek na tvojoj strani, srećan ti rođendan!
 • Mila moja majko, kada mi je bilo najteže pružila si mi utehu i poklonila nekoliko nežnih reči od čije topline se sve može istopiti. Otkad znam za sebe ti predstavljaš centralni deo mog života i želim ti reći da sam veoma vezan za tebe. Ne mogu zamisliti jedan dan proveden bez tebe, jednostavno, bez tebe je sve prazno. Želim da znaš da si ti za mene najbolja majka, neka ti je srećan rođendan!
 • rodjedanske cestitke mami za rodjendan
 • Ti u moj život unosiš boje, daješ sjaj dugi, pokrećeš sunce da se izbori sa oblacima. Ti si moj životni motiv, moja inspiracija i moja podrška na svakom koraku. Ti si izuzetno plemenita i draga osoba i želim ti reći da si ti za mene najbolja majka koju čovek može imati. Želim ti da ovaj predivan dan provedeš u lepom rasoloženju, neka ti je srećan rođendan!
 • Bez tebe moj život nije potpun, ti si sastavni deo mog života, ti si ono bez čega ne mogu da funkcionišem. Draga moja mati, ti si sve što imam na ovome svetu i tvoju ne bi menjao ni za šta. Drago mi je što sa tobom provodim ove dane i neka ti ovaj rođendan donese puno sreće, zdravlja i lepog raspoloženja. Neka ti je srećan rođendan!
 • Jedino što ti mogu reći da si ti moja majka i da te beskrajno volim i poštujem. Izuzetno cenim sve što si uradila za mene, ti si pravo oličenje brižne i odgovorne majke. Drago mi je što je naš odnos ovako idealan, jer takav treba da bude, odnos dece i roditelja mora biti savršen. Želim ti sve najbolje i neka ti se život pretvori u savršenstvo. Najboljoj majci želim srećan rođendan!
 • Nekada nas život navede na neke pogrešne odluke i u tim situacijama možemo napraviti pregršt grešaka. Ali, naša ljubav, ljubav majke i deteta, nedodirljiva je za sve ostalo i kao takva predstavlja neopisiv fenomen savršenstva. Draga moja majko, znaj da uvek možeš računati na mene, želim ti puno lepih i radosnih životnih trenutaka. Neka ti je srećan rođendan!

Čestitke od sina za rođendan mami

 • Ponosan sam što si ti moja majka, oduvek si na mene gledala sa ogromnom dozom pažnje i nikada nisi bila gruba prema meni. Često mi govoriš kako sam ja najbolji sin na svetu, ali sada je na mene red i želim da ti kažem da si ti zaista majbolja majka na svetu. Želim ti sve najbolje i najlepše, neka ti je srećan rođendan!
 • U mome životu ti si osoba koja predstavlja srž svega, ti si pokretač lepih i srećnih momenata. Draga moja majko, ovaj dan je za mene poseban i izuzetno se radujem, ovaj dan je za mene najveći praznik, čarolija radosti i veselja. Neka ti se sve želje ostvare, od srca ti to želi tvoj sin. Srećan ti rođendan!
 • Životno putovanje možemo poistovetiti sa barkom koja plovi i u kojoj smeštamo sve naše snove i vizije. U životu je važno želeti, težiti nečemu, boriti se svim srcem i telom. Neka tvoje želje ostanu dovoljno jake, veruj u sebe i svoje snove i videćeš kako se oni pretvaraju u realnost. Mila moja mati, želim ti da ostvariš sve svoje snove i da u tome beskrajno uživaš. Najboljoj majci na svetu želim srećan rođendan!
 • Rečima ne mogu opisati koliko ti meni zaista značiš, jednostavno, to je bezuslovna ljubav majke i deteta, netaknuto carstvo nežnosti i spokoja. Ljubav koju mi pružaš veoma je važna za mene i moja osećanja, toplina majčinske ljubavi u meni probudi najnežnija osećanja. Pre svega, želim ti puno lepih trenutaka provedenih sa dragim osobama i neka ti svaki dan bude ispunjen toplom i prijateljskom atmosferom. Draga moja majko, neka ti je srećan rođendan!
 • Najveće bogatstvo čoveka su njegove voljene osobe, koje sa njim dele i dobro i zlo, tugu i radost. Zbog toga treba paziti svoje voljene i čuvati ih kao malo vode na dlanu. Želim ti reći da si ti moje bogatstvo i nikada neću dozvoliti da patiš i tuguješ. Svom snagom ću se boriti da ti izmamim osmeh na licu. Neka ti je srećan rođendan!
 • Ti si jedina osoba koja me nikada nije izneverila i koja je uvek bila tu uz mene bez obzira na sve okolnosti. Tako nešto može uraditi samo majka, brižljiva i nežna, osećajna prema svome detetu. Prava je sreća imati majku poput tebe, deliti dane sa tobom pravo je uživanje. Neka ti ovaj rođendan donese sa sobom puno radosti i smeha, uživaj u ovome danu i prepusti se atmosferi. Neka ti je srećan rođendan!
 • Mila moja majko, želim da osmeh nikada ne silazi sa tvog lica, neka radost pronađe dom u tvojoj duši. Kada si ti srećna, onda sam i ja srećan. Tvoj sin je tu da te uvek štiti i brani i nikada neću dozvoliti da senka nečeg loše padne na tebe. Želim da znaš da te tvoj sin puno voli, bez tebe moj život bi bio poput neke praznine. Iskreno ti se zahvaljujem na svemu, želim ti sve najbolje u budućnosti. Najboljoj majci na svetu želim srećan rođendan!

Čestitke od ćerke za rođendan mami

 • Sećam se kada sam bila mala, učila si me da budem dobra prema svima, da govorim iskreno i da osećam srcem i dušom. To je nešto najlepše što si ti uradila za mene, uspela si da napraviš od mene pravoga čoveka. Tvoja ljubav prema meni bila je moj putokaz pri izboru pravog životnog puta. Beskrajno ti hvala na tome, želim ti sve najbolje u daljem životu. Neka ti je srećan rođendan!
 • Draga moja majko, dobro pamtim svaku tvoju reč, svaki tvoj savet, sve što si mi rekla od neprocenjive je vrednosti. Svaka tvoja reč nosi sa sobom ogromnu dozu mudrosti, al i realnosti, ali najvažnije je da kroz svaku tvoju reč protiče ljubav koja obasjava sve nas poput sunca. Došao je dan kada slavimo tvoj rođendan, svi smo presrećni i naša srca su prepuna. Neka ti svaki dan bude poput ovoga i neka večiti plamen ljubavi zauvek greje tvoje srce. Srećan ti rođendan!
 • Svaki sekund svoga života poklonila bih tebi, ne postoji stvar koju ne bih uradila za tebe, jer ti si vrednija od svega. Istina je da si ti najbolja majka na svetu i čvrsto stojim iza tih reči. Uvek si prema meni, prema svojoj ćeri, bila nežna i pažljiva, nikada nisi ništa radila mimo toga. Zbog toga i jesi najbolja majka, veruj mi to priznanje itekako zaslužuješ. Neka ti je srećan rođendan!

 • I kada ti je teško, nemoj da plačeš, slobodno reci sve svojoj ćeri, uvek ću biti tu da te saslušam i pomognem. To je moja dužnost, kao što ti brineš o meni, tako ja želim da ti uzvratim ljubav. Ljubav znači sreća, ljubav je nešto što uzdiže ljude i daje im moć. Neka ljubav vlada tvojom dušom i neka te odvede u svoje raskošno carstvo. Najboljoj majci na svetu želim srećan rođendan!
 • Malo je reći da te volim, moja osećanja prema tebi su toliko snažna da ne postoji adekvatna reč za to. Želim ti život kao u bajci, neka dobre vile ispune sve tvoje želje i neka te na svojim krilima odvedu do tvojih snova. Mila moja majko, neka ti je srećan rođendan!
 • Vreme koje provodim sa tobom čini me najsrećnijom osobom na svetu, činjenica da sam tvoja ćerka u meni stvara osećaj zadovoljstva. Govorim to jer znam da si ti prava i idealna osoba, bez ijedne mrlje. Želim da svoje vreme ispuniš stvarima koje su bliske tebi i tvojim interesovanjima. Draga moja majko, srećan ti rođendan!
 • Život je beskrajna avantura, ma koliko god mislili da ga dobro poznajemo, uvek nas iznenadi nečim novim. To što je novo za nas može biti nešto što će nas usrećiti, nešto što će nam pružiti inspiraciju i dati volju za dalji život. Želim ti da na svakom koraku pronađeš još jedan razlog za sreću i inspiraciju za srećan život. Najboljoj mami na svetu želim srećan rođendan!

Poklon za rođendan mami

Ulepšajte najsrećniji dan svojoj majci, poklonite joj nešto origanlno, nešto što će je oduševiti i što će permanentno ostati urezano u njenoj svesti. Najvažnije je da kroz taj poklon iskažete svoje emocije i svoja osećanja, neka taj poklon govori umesto vas. Nije važna njegova materijalna vrednost, važno je koliko ste uložili truda, a najvažnije je da sve što radite bude od srca. Evo nekoliko primera koji se odnose na poklone koje možete dati za rođendan mami:

 • Pesma – Ovo može biti idealan poklon koji možete dati svojoj majci. Kroz stihove možete iskazati svoja osećanja, adekvatnim rečima možete da otvorite svoje srce. Sve što leži u njemu naći će se na papiru, u obliku pesme čija melodika stihova oduševljajva čitaoca. Još jedna prednost pesme jeste njen umetnički značaj i forma. Neka vaša majka zna da kraj sebe ima dete koje dobro poznaje umetničke vrednosti. Ali, pored svega ovim poklonom ostavljate utisak brižne i pažljive osobe.
 • Ogrlica – Možda zvuči kao nešto što je svima već dobro poznato, ali bez obzira na to postoji nešto što ovaj poklon izdvaja od ostalih. U suštini, sama ogrlica nije toliko važna, ona može biti po vašem izboru, ali poželjno je da na jednom delu te ogrlice ugravirate svoje ime ili pak stavite oko ogrlice vašu fotografiju. Predivno je kada svoja majka nosi svakoga dana oko vrata imena svoje dece ili njihove fotografije, upravo to daje značaj samoj ogrlici i čini je jedinstvenom.
 • Ručni rad – Iskoristite nešto iz vaše bliske okoline, upotrebite maštu i lako napravite nešto što će biti lepo i simpatično. Dovoljno je samo malo kreativnosti i za kratko vreme možete napraviti nešto što će biti idealan poklon za vašu majku. Na primer, to može da bude neko srce napravljeno od nekog kartona i tkanine. Na prvi pogled možda deluje neozbiljno, ali suština ovog poklona jeste u njegovoj jednostavnosti, važno je da ste ga uradili od srca.
 • Cveće – Potrudite se da sakupite što više vrsta prirorodnog cveća. Opojni mirisi i boje će prosto izmamiti osmeh vašoj majci. Ovo je pravi poklon za damu kao što je vaša majka. Cveće je sibmol sreće i radosti, ali i ljubavi, tako da ovaj poklon je znak pažnje, ali istovremeno njime pokazujete i ljubav prema vašoj majci.
 • Spomenar zajedničkih fotografija – Ovim poklonom ćete sve zajedničke trenutke sa vašom majkom ovekovečiti u jednom malom spomenaru. U njemu možete staviti sve vaše zajedničke fotografije, ali pored njih možete napisati neke svoje utiske ili mišljenja. Zajedničke uspomene probudiće najnežnije osećaje, ali i nostalgiju za nekim prošlim vremenima. Sve u svemu, probudiće se lepa sećanja, ali će svi biti srećni i zadovoljni. Jednostavno, vaša majka će uživati gledajući fotografije u kojima su smeštene sve emocije koje su među vama

 

Slični članci:

No Responses

Leave a Reply