Rodjendanske čestitke za 30 rodjendan

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan

Svaka godina ima jedan dan koji je poseban i koji se slavi i praznuje. Taj dan zove se rodjendan i ne postoji čovek kome taj dan nije mio i drag. Rodjendan je idealna prilika da se čovek opusti i da se druži sa svojim prijateljima i dragim osobama, rodjendan je u suštini dan za radost, ljubav i sreću. Godine su apsolutno nevažne za rodjendan, važno je da je čovek srećan i da se raduje životu. Jedini pravi način da to uradite jeste da joj napišete adekvatno lepu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašoj dragoj osobi napišete rodjendansku čestitku za 30 rodjendan možete iskoristiti neku od navedenih:

 • Dobri moj prijatelju, ti i ja smo u životu prošli puno toga i moram priznati da si te veoma dobar čovek koji može sve da shvati i razume. Tvoj karaktet je veoma zreo i temelji se na ozbiljnim stavovima, ti si čovek koji je veoma dobro shvatio život i koji nikada neće imati problema sa ljudima. Drago mi je što danas slaviš jubiljej, drago mi je što je danas tvoj 30. rodjendan i od sveg srca želim da tvoje rodjendansko slavlje dugo traje. Neka ti je srećan 30. rodjendan!
 • Trenutke našeg druženja nikada neću moći da zaboravim, zbog svih tih trenutaka ti si meni kao osoba veoma drag. Vreme je oduvek bila stvar koja neumitno teče, vreme niko ne može da zaustavi, ono je jače i brže od svih nas. Ali, to je sve normalno i jasno svima i zbog toga nemaš nikakvog razloga da budeš tužan i razočaran. Nasmej se i zapevaj najdražu pesmu, danas je tvoj 30. rodjendan i želim ti da budeš čio i veseo. Želim ti sve najlepše, neka ti je srećan 30. rodjendan!
 • Mili moj druže, kako čovek stari postaje ozbiljniji i emotivniji i svaki segment života mu je veoma važan. Ti si čovek koji se nalazi u najboljim godinama, tvoja rana mladost je prošla, ali su pred tobom dani u kojima ćeš da iskoristiš svoju zrelost i pokažeš svima da si čovek koji je odrastao u svakom mogućem pogledu. Obećavam da ću ti uvek i u svakoj prilici pružiti ruku, ti si jedna od najdražih osoba i uvek ću biti spreman da ti pomognem. Danas želim da zajedno napravimo jedno veliko slavlje koje će svi dugo pamtiti, danas je dan koji pripada tvoj sreći i pokušaj da ga maksimalno iskoristiš. Čestitam ti 30. rodjendan!
 • Ljudski razum treba da bude stalno otvoren za nova razmišljanja, razum je ključna stvar u čovekom životu i čovek mora dati sve od sebe da ga prilagodi svom srcu. Sve ovo govorim ti jer znam da si ti čovek koji ume da razmišlja svojom glavom i koji se u životu bori svojim srcem. Slušaj uvek svoju pamet i budi čovek koji je samostalan i koji sam gradi zidove svoje sreće. Želim ti puno sreće, ljubavi i dobrog raspoloženja u životu, neka ti je srećan 30. rodjendan!
 • Prijatelju moj najmiliji, dobro znam da nismo više deca, ali ovoga dana je sve dozvoljeno i želim da se prepustiš mašti i da uživaš u sreći kao malo dete. Zaista je lepo proslaviti 30. rodjendan i neka ovoga dana samo srećne i pozitivne misli budu u tvojoj glavi. Želim da u bližoj budućnosti pronadješ ženu svog života i da sa njom kreiraš svoju porodicu, neka blagoslov sreće uvek bude u tvojoj duši. Želim ti srećan 30. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan ćerki

 • Lepotice moja, ćeri moja draga, ti si najnežnija biljka u našoj porodičnoj bašti, ti si najlepši i najveseliji cvet i kao otac te puno volim. Ti si veoma umiljata i slatka i nikada me nisi povredila i zbog toga ću uvek biti spreman da uradim sve što kažeš. Prema tebi osećam ljubav i poštovanje, ti si moja ćerka i želim da ti ovaj dan pomogne da ostvariš sve svoje želje. Neka ti je srećan 30. rodjendan!
 • Svaki tvoj rodjendan dobro pamtim po tvom beskrajnom osmehu i sreći koja je tog dana mora da bude svuda u vazduhu. Mnogo volim kada se moje princezica smeje i raduje, tvoj osmeh i blistav i sjajan i mogu ti reći da osmeh u velikoj meri čini tvoju lepotu. Sada si u godinama kada moraš da razmišljaš o svojoj daljoj budućnosti i želim da svaki tvoj životni korak i potez vodi ka uspehu. Mojoj miloj ćerki želim srećan 30. rodjendan!
 • Ćero moja draga, ti si devojka koja je odrasla uz svoje roditelje i koja je uvek uživala u toploj porodičnoj ljubavi. Velika je čast biti tvoj roditelj i učestvovati u tvom odrastanju i razvoju, ti si izuzetno dobra i inteligentna devojka koja se uvek trudi da usreći svoje roditelje. Želim da ti se zahvalim na svemu tako što ću ti poželeti puno najlepših i najboljih rodjendanskih želja. Od sveg srca ti želim srećan 30. rodjendan!
 • Svaka tvoja reč ima neki smisao i težinu, svaki tvoj postupak je promišljen i korektan, ti si devojka koja je sazrela za život i koja može sama da prelazi sve životne prepreke. Moja očinska dužnost je da ti uvek i bez obzira na sve pružam podršku i znaj da ću to uvek raditi sa velikim zadovoljstvom. Volim te puno i želim ti puno ljubavi, zabave i uživanja ovog radosnog dana. Srećan ti ćero 30. rodjendan!
 • Mila moja ćerkice, moja jedina i najveća želja jeste da u tvom život ne postoje trenuci u kojima dominira tuga, neka samo sreća bude u tvom biću, u tvojoj duši i u tvom srcu. Na tvoje veliko oduševljenje došao je tvoj 30. rodjendan i pravo je vreme da ti poželim hiljadu toplih, iskrenih i lepih rodjendanskih želja. Neka tvoje rodjendansko veselje bude vesela manifestacija koja će oduševiti sve, svim srcem ti želim srećan 30. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan bratu

 • Voljeni moj bato, tokom čitavog života ti si moja jedina i najvažnija podrška i bez tvoje pomoći u životu ne bih postigao ništa. Ljudi kažu da je najlepše kada se braća vole i kada se medjusobno poštuju i veoma srećan što su naši odnosi upravo takvi. Bez obzira na godine meni ćeš uvek biti mio i drag, kao brata te volim najviše na svetu i želim ti sve najbolje. Neka ti je srećan 30. rodjendan!
 • Kada smo bili mali nikada se nismo svadjali i uvek smo se dobro slagali i družili. Sve to nam govori da medju nama oduvek postoji bratska ljubav koja nam ne daje da budemo razdvojeni. Sve dok postoji naša bratska ljubav, postojaće naša sreća, volim te puno bato i želim da ti ovaj dan bude jedan od najsrećnijih dana u životu. Najiskrenije želim da ti se ostvare sve želje i snovi, neka ti je srećan 30. rodjendan!
 • Dragi moj brate, nekoliko godina si stariji od mene i sa velikom pažnjom sam uvek slušao svaku tvoju reč. Ta mala razlika u godinama te čini osobom koja bolje i pametnije razmišlja i koja svoje odluke donosi na osnovu racionalnih merila. Puno mi je drago što imam starijeg i pametnijeg brata koji će mi uvek i svuda pomoći, puno mi je drago što je došao tvoj 30. rodjendan i što ćemo ga danas proslaviti. Želim da tvoja sreća ovog dana bude veća od čitave planete, od srca ti čestitam 30. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan sestri

 • Seko moja, ti si lepotica koja zaslužuje svu radost i sreću ovoga sveta, ti si moja bajna vila, ti si moje srce i kao brat ti obećavam da ću se uvek boriti za tebe. Nikada neću dozvoliti da moja sestra pati i tuguje, ako treba srušiću čitav svet samo da moja mila sekica bude srećna, vesela i ponosna. Neka tvoj 30. rodjendan obeleži tvoju buduću sreću, želim ti sve najlepše. Srećan ti 30. rodjendan!
 • Kada ti je teško i kada se osećaš usamljeno, dodji kod mene, od mene uvek možeš da očekuješ ljubav i toplu reč, ti si moja sestra i volim te više od svog života. Ti i ja treba uvek da delimo sve i današnji dan doneo nam je priliku da zajedno delimo sreću i radost. Zaboravi na sve što te muči, zaboravi na sve što stvara probleme u tvojoj glavi, pruži ruku svojoj sreći i dozvoli joj da te zagrli. Čestitam ti seko 30. rodjendan!
 • Mila moja sestro, sve što sada kažem neka ti donese puno sreće i radosnih trenutaka, kao brat te volim do neba i želim da danas sa neba padnu svi rodjendanski pokloni koje ti jako želiš. Neka u tvom srcu budu najveseliji tonovi i neka svi oko tebe budu inspirasani tvojom srećom. Želim ti srećan 30. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan drugarici

 • Najdraža moja drugarice, prijateljstvo sa tobom je nezaboravna i beskrajno lepa priča puna divnih emocija. U tvom srcu pronašao sam toplinu i kraj tebe osećam se veoma lepo. Želim da zauvek ostanemo najbolji prijatelji, jer prijateljstvo je nešto što je najvažnije u životu. Pred tobom je tvoj 30. rodjendan i želim da se osećaš kao srećno, ponosno i voljeno. Od sveg srca ti čestitam 30. rodjendan!
 • Bio sam usamljen i napušten od svih, onda sam pronašao i upoznao tebe i otkrio sreću svog života. Tvoje osećajno srce ogrejalo me je poput jarkog sunca i tiho mi je reklo da si ti moja najbolja drugarica. Kao tvoj prijatelj želim ti da čitavim svojim bićem uživaš u svakoj sekundi i u svakom trenu najradosnijeg dana u tvom životu. Srećan ti 30. rodjendan!
 • Drugarice moja najmilija, zajedno smo prošli kroz razne životne situacije i iz svega toga naše prijateljstvo izašlo je kao jače i bolje. To samo svedoči da u našem prijateljstvu ima nešto veoma vredno, nešto što ga čini večnim. Neka tvoja sreća bude večna kao i naše prijateljstvo, iskreno ti želim sve najbolje i najlepše. Neka ti je srećan 30. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan sinu

 • Sine moj, moje zlato, ti si jedina osoba koja me nikada nije povredila i naljutila i bilo šta da uradiš nikada neću moći da budem kivan na tebe. Tebe mnogo volim i ti si za mene ikona, želim da ovog dana u tvom biću bude sva radost ovoga sveta i neka se od te radosti trese čitava planeta. Neka ti je srećan 30. rodjendan!
 • Još uvek ne mogu da shvatim da nisi malo dete, još uvek si ti za mene dečak koji se po ceo dan igra i zabavlja. Takav utisak imam zato što te volim puno i zato što si ti moj jedini sin. Zaista nije važno koji po redu rodjendan danas slaviš, važno je da si srećan i da tvoj život predstavlja tvoje najveće zadovoljstvo. Srećan ti sine 30. rodjendan!
 • Mili moj sine, želim da na svakom koraku pronadješ svoj san i želim da ti se ti snovi ostvare. Želim da moj sinčić bude najsrećniji čovek na svetu, želim da se ostvariš u svemu i da uvek budeš uspešan. Neka ti ovaj dan bude prelep, želim ti srećan 30. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan mužu

 • Dragi moj, ljubavi moja, danas neka bude vesela duša tvoja, danas neka bude srećno srce tvoje, na tvojim usnama sam pročitala da je život je mnogo lepši udvoje. Neka ti budući dani budu neopisivo lepi i spokojni, želim ti srećan 30. rodjendan!
 • Kada te ljubim osećam da sve oko mene pršti i puca, ti si čarobnjak za strast i majstor za vrele poljupce. Ovog dana želim da ti najstrastveniji i najvreliji poljubac, ovog dana biću apsolutno tvoja. Mom voljenom suprugu želim srećan 30. rodjendan!
 • Ljubavi moja, mužiću moj slatki, sa tobom sam veoma srećna i tvoja ljubav svakoga trena uzbudjuje moje srce i moje telo. Volim te puno i znaj da je moja ljubav prema tebi neukrotiva. Neka ti ovaj dan zagolica maštu i neka u tebi probudi sve najlepše. Tvoja ženica ti želi srećan 30. rodjendan!

Takodje možete pročitati:

Leave a Reply