Najljepše čestitke i poruke za rođenje bebe

Prigodne čestitke za rođenje bebe

Čovek je živo biće koje svoj život započinje rađanjem, kao i najveći broj ostalih živih stvorenja. Sam čin čovekovog rođenja je izrazito poseban i jedinstven i kao takav predstavlja jednu vrstu fenomena. Kada se rodi jedna mala beba, tada je na svet došao jedan novi život, jedna mala i krhka duša i jedno malo i nežno srce. Kada vaše drage osobe dobiju svoju bebu, potrudite se da im u što većoj meri ulepšate taj divan događaj, potrudite se da budete kreativni i jedinstveni. Najbolji način za to jeste da im napišete prigodnu čestitku za rođenje bebe u kojoj će se nalaziti samo najlepše reči. Ukoliko želite da vašim dragim osobama napišete čestitku za rođenje bebe možete iskoristiti neku od navedenih čestitiki:

Čestitke za rođenje sina

1) Mili moji, veoma mi je drago što se u vaše živote doselio jedan mali anđeo sa plavim okicama, veoma mi je drago što ste dobili sina. Neka vaš sin bude vaša sanga i vaš ponos u svakom trenutku i neka vas uvek i svuda prati sreća. Želim vam da uživate u radosnim i srećnim danima, želim vam da budete najsrećniji roditelji na svetu. Čestitam vam rođenje sina.

2) Imati dete znači imati nekoga ko će vas uvek voleti i poštovavti, imati dete znači imati beskrajnu sreću kraj sebe. Uživajte u sreći svakoga trenutka, dobili ste sina koji će vas čuvati od svega i koji će vam pokloniti svu radost ovoga sveta. Budite spokojni i bezbrižni i čuvajte ljubav koja je među vama, volite se i neka vaši odnosi uvek budu satkani od ljubavi. Želim vam sve najlepše, od srca vam čestitam rođenje sina.

3) Dragi moji, ovog predivnog dana vaši životi bogatiji su za još jednu malenu dušicu koja blista od čistote i dobrote. Kad vas vaš mali sinčić zagrli i kada vas nežno poljubi shvatićete da je zaista lepo biti roditelj i da je to iskustvo jedno od najlepših u životu. Neka vaš mali sinčić uvek bude srećan kraj vas i neka uživa u vašoj ljubavi, želim vam da postanete primerni i dobri roditelji. Iskreno vam čestitam rođenje sina!

Čestitke za rođenje sina

4) Svi dobro znamo da su deca ukras sveta i da bez njih ne bi postojala sreća. Upravo zbog toga sam siguran da ste veoma srećni i radosni što ste postali roditelji jednog divnog i prelepog deteta. Želim vam da u potpunosti uživate u svemu tome, rođenje deteta je zaista veliki događaj i treba se obeležiti na adekvatan način. Neka vaš sin uvek bude srećan u svom životu, želim mu puno uspeha, zdravlja i radosti. Čestitam vam na rođenju sina.

5) Najmiliji moji, kada vas vaš sin pogleda svojim nežnim i sjajnim okicama, tada ćete shvatiti da je on nešto što nema svoju cenu, shvatićete da je on podjednako važan kao i vaš život. Svim srcem vam želim da zajedno sa njim doživite puno lepih i posebnih trenutaka, neka vam svaki novi dan bude okrenut ka zabavi i veselju. Želim vam sve najbolje, čestitam vam na rođenju sina!

6) U životu je veoma važno imati osobu koja će uvek bti uz vas i koja sa vama deli puno zajedničkih osobina i karakteristika. U životu je veoma važno ostaviti svoje potomstvo i imati nekog svog naslednika. Ovog prelepog dana rodio se naslednik vaše ljubavi, ovog prelepog dana rodio se vaš sin, vaša čast i vaša dika. Neka vas ovaj događaj uvek podseća na sreću i lepe dane i neka vam od ovog dana sve ide kao po loju. Vama i vašem sinu želim sve najbolje i najlepše, neka vam sve bude srećno i dugovečno. Čestitam vam na rođenju sina.

7) Najdraži moji prijatelji, vaše godine su idealne godine za roditeljstvo i prava je stvar što se ovih dana dobili sina. Uveren sam da ćete biti dobri roditelji koji će neizmerno voleti svoje dete i koji će prema njema uvek biti pažljivi i nežni. Neka vaš sin bude vaša motivacija za uspeh u svemu i neka vam on uvek daje dodatnu snagu za svaku novu životnu borbu. Budite srećni i zadovoljni što kraj sebe imate njega i iskoristite tu situaciju za uživanje. Čestitam vam na rođenju sina!

8) Nikada nemojte da očajavate, od ovog dana niste više sami na ovome svetu, vaš sin je kraj vas i on će vam pomoći da prevaziđete svaku neželjenu situaciju. Neka vaš sin bude drugo ime za vašu sreću i vaše blagostanje, želim da ga uvek volite i da uvek budete ponosni na njega. Dovoljno je samo malo ljubavi i sve će biti savršeno, neka među vama uvek vlada ljubav i osećaji tolerancije. Želim vam puno lepih momenata u budućnosti, čestitam vam na rođenju sina!

9) Mili moji, moje srce je htelo da iskoči iz mojih grudi kada sam čuo da ste postali roditelji jednog malog i nežnog deteta. Neopisivo sam srećan što se napokon dobili sina koga ste dugo čekali, ovo je samo još jedan dokaz da se upornost uvek isplati, kao i čvsta vera i volja. Pazite i mazite svog malog sinčića i uvek budite na strani njegove sreće i njegove budućnosti. Želim vam da uvek budete srećni i bezbrižni roditelji, čestitam vam na rođenju sina.

Čestitke za rođenje unuka

1) Dragi moji, ovog lepog i toplog letnjeg dana ostvarila se je vaša jedina životna želja, ovog dana postali ste baka i deka jednog malog i prelepog princa. Verujem da će vas vaš mali unuk zavoleti na prvi pogled i da će mu biti veoma drago što ste vi deo njegove porodice. Pokažite mu koliko vam je stalo do njega i stavite mu do znanja da je on nešto što ste dugo očekivali i priželjkivali. Neka vas vaš unuk podigne do najviših zvezda i neka vam podari puno sreće i ljubavi. Od srca vam čestitam rođenje unuka!

2) Ovaj dan je jedinstven i neponovljiv, ovog dana začuo se je jedan nemirni plač koji je svima nama poslao poruku ljubavi, radosti i sreće. Taj plač je predstavljao znak da je na ovaj svet došao vaš unuk, vaša želja, snaga i volja. On je hteo da vam kaže da je došao kod vas i da želi da živi sa vama u sreći i ljubavi. Budite najbolji baka i deka na svetu i sa vašim unukom podelite najlepše i najslađe tajne. Čestitam vam rođenje unuka.

3) Mili moji, želim da znate da ste postigli ogroman uspeh u životu onoga trenutka kada ste postali baka i deka jednog lepog i zdravog muškog deteta. Biti baka i deka je veoma lep osećaj koji se ne može ni sa čim zameniti, imati unuka znači imati najveće i najvrednije blago koje postoji. Neka se vaša budućnost u potpunosti okrene ka vašem unuku i neka postane sastavni i nezaobilazni deo vaše svakodnevnice. Želim vam puno lepih i prijatnih iskustva, čestitam vam rođenje unuka!

4) Ovaj dan je za vas veoma značajan, ovoga dana pronašli ste vašu srećnu zvezdu u detetu koje je došlo na ovaj svet i samo jednim pogledom osvojilo vaša srca i vaše duše. Danas je rođen vaš unuk, vaša radost i vaša vera u bolje sutra, želim da uvek budete kraj njega i da mu pružite svu ljubav ovoga sveta. Volite ga i neka on voli vas, neka među vama vlada usklađenost ljubavi i poštovanja. Želim vam sve najbolje, čestitam vam na rođenju unuka!

5) Najmiliji moji, kada je vaš unuk ugledao svetlost dana, sa neba su padale zvezde i svuda po tlu je bila rasuta zlatna prašina. Vaš unuk je vaše zlato i njegov sjaj će osovjiti sve vaše poglede, prepusti vaše srce njemu i uživajte u međusobnoj ljubavi. Neka vaš unuk u svakom trenutku zna da su njegovi baka i deka osobe koje bi svako poželeo da ima uz sebe i neka uvek bude radostan i srećan. Želim vam sve najlepše, čestitam vam na rođenju unuka!

6) Život nas svakoga dana donosi neke novitete, čovek je biće koje tokom svog života prolazi kroz puno stvari koje postepeno upoznaje i usvaja. Današnji dan vam je doneo jedno zaista novo i posebno iskustvno, danas ste postali baka i deka i iskreno vam se divim zbog toga. Želim vam puno sreće i uspeha u životu sa vašim unukom i neka on uvek bude deo vašeg srca. Poljubite vašeg milog unuka i nežno ga zagrlite, neka on oseti da je u vašem zagrljaju miran, bezbrižan i spokojan. Čestitam vam na rođenju unuka.

7) Dragi moji, znajte da je danas Bog bio na vašoj strani i da vam je sa neba poslao jedan veliki poklon koji se veoma retko dobija u životu, danas ste postali baka i deka i zbog toga budite veseli. Neka vaš unuk kraj vas doživi svoju lepu i uspešnu budućnost i neka ljubav bude sastavni deo svakog vašeg zajedničkog dana. Vaš unuk će prepoznati vašu dobrotu i znaće da je ceni i poštuje, verujem da će vaš unuk izrasti u dobru i plemenitu osobu. Želim vam sve najbolje i najlepše, čestitam vam na rođenju unuka!

Čestitke za rođenje od tetke

1) Želim da vam se od sveg srca zahvalim što ste doneli na ovaj svet ovako slatku i lepu bebu i što ste me time učinili najponosnijom i najsrećnijom tetkom na ovome svetu. Želim da vaša prelepa bebica uživa u svom detinjstvu i da joj svaki tren bude čaroban i magičan. Sigurna sam da će ona kraj vas uvek biti srećna i bezbrižna, jer ste vi veoma dobre osobe i dobro znate šta je to ljubav. Neka vaša zajednička budućnost bude blistava i savršena, od srca vam čestitam rođenje deteta!

2) Presrećna sam što sam ovoga dana postala tetka jednog malog i preslatkog anđela koji je u naše živote sleteo na zlatnim krilima. Osećam duboko u svom srcu da će upravo on doneti puno sreće u mom životu i da će njegovo rođenje predstavljati prekretnicu za mene i moj život. Neka sve u njegovom životu bude skrojeno po njegovoj želji i volji, želim vam da budete ponosni i srećni roditelji najboljeg deteta koje postoji na ovoj planeti. Čestitam vam rođenje deteta!

3) Mili moji, kada sam shvatila da sam postala tetka osetila sam u svom srcu najlepše emocije koje se mogu osetiti i doživeti. Sama činjenica da sam postala tetka me veoma raduje i u svakom pogledu mi godi i imponuje i zbog toga sam vam beskrajno zahvalna. Neka vaše malo detenca stalno sluša najlepše melodije koje dolaze iz vaših srca, želim vam puno nežnih i dirljivih trenutaka. Čestitam vam na rođenju deteta.

Čestitke za rođenje od tetke

4) Do ovoga trenutka nisam znala kako izgleda imati nekoga za koga se može žrtovati sve, do ovoga trenutka moje srce je bilo prazno i neiuspunjeno. Danas sam po prvi put postala tetka i vaše malo dete je za tren ispunilo moje srce i unelo u moj život svežinu i vedrinu. Uvek ću voleti to dete i brinuću o njemu, želim da ono u meni vidi dragu osobu i da me zbog toga voli. Osećam da ćemo se lepo slagati i družiti i da će slika naše budućnosti biti iscrtana najsjajnijim bojama. Iskreno i od sveg srca vam čestitam rođenje deteta.

5) Najdraži moji, od vas sam dobila najbolji poklon koji postoji na ovome svetu, pružili ste mi mogućnost da postanem tetka i zbog toga vam dugujem veliku zahvalnost. Oduvek sam maštala da budem tetka, volim decu i volim da sa njima provodim svoje slobodno vreme. Vaše malo detence mi je od prvog trenutka veoma drago i želim vam reći da je ono svoje mesto pronašlo u mom srcu. Želim da zajedno proslavimo ovaj predivni dan i da veseljem obeležimo dolazak vašeg deteta. Čestitam vam!

6) Kada znam da sam postala tetka osećam se spokojnije i u mojoj duši vlada tihi mir. Vaša sreća mi svakog trena daje sigurnost i govori mi da je u životu najvažnije voleti i biti voljen. Vaše malo dete je plod te ljubavi i dokaz da je ona veličanstvena i nesalomiva. Želim da zagrlim i poljubim vaše dete i da mu tiho šapnem da će ono kraj svoje tetke biti uvek mirno, srećno i spokojno. Čestitam vam rođenje deteta!

Čestitke za rođenje bebe – slike

1) Dolazak i rođenje bebe za jednu porodicu predstavlja događaj koji donosi  ogromnu sreću koja se ne može opisati rečima. Imati malu bebu znači uživati u svemu i biti apsolutno srećan. Znajte da na ovome svetu ne postoji ništa lepše od roditeljstva, biti roditelj znači biti odgovran, uspešan i srećan čovek. Neka vam vaša mala bebica podari puno lepih trenutaka koje ćete dugo pamtiti i čuvati u najlepšim sećanjima. Želim vam sve najbolje, čestitam vam na rođenju bebe!

2) Mili moji, moram vam reći da sam zaista fascniran lepotom i slatkoćom vaše male bebice. Lepše i slađe malo stvorenje nikada nisam sreo u svom životu i od sveg srca mu želim lep i srećan život. Želim da uvek budete zajedno i da se vaši međusobni odnosi uvek temelje na ljubavi. Neka vas sin čuva od svega onoga što vam može nauditi i neka on bude zaštitni znak vaše ljubav. Želim vam puno sreće u svemu, čestitam vam rođenje bebe!

3) Uvek imajte na umu da plač vaše male bebe vredi više od milion osmeha, vaša beba je deo vas i vaše ljubavi, ona je ta koja vas dodatno veže i spaja i koja vam šalje poruku ljubavi. Neka ona kraj vas uživa u ljubavi i neka sve u njenom životu bude prelepo i idilično. Želim da vaša beba postane oslonac vaše kuće i inicijator vašeg porodičnog napretka. Od srca vam čestitam rođenje bebe!

Čestitke za rođenje bebe – slike

4) Najdraži moji, vaša ljubav stvorila je jedan novi život i sve to govori da je vaša ljubav čvrsta poput stene i da joj niko ništa ne može. Budite uvek na strani ljubavi i čuvajte ono što imate, čuvajte ljubav i uživajte u svemu što okružuje vaša srca. Želim da vaša mala beba odraste u uspešnog i poštenog čoveka koji pred sobom ima viziju koja će mu omogućiti lep i ugodan život. Neka vas sreća svuda prati poput senke, čestitam vam rođenje bebe!

5) Kada sam čuo da ste postali roditelji i da je vaša porodica sada bogatija za jednog novog člana, oduševio sam se i ostao sam bez reči. Ta predivna vest me je veoma obradovala i zaista je veoma lepo to što sada kraj sebe imate jedno malo biće koje je plod vaše ljubavi i vašeg zajedničkog života. Pazite i čuvajte svoju bebu i neka se ona kraj vas oseća lepo i prijatno. Podarite joj sve što njeno srce želi i budite divni roditelji koji su u potpunosti usklađeni sa svojim detetom. Želim vam sve najlepše i najbolje, čestitam vam rođenje bebe!

6) Dragi moji, znam da je rođenje bebe nešto novo za vas, isto tako znam da je sve to za vas novo životno iskustvo koje je u svakom pogledu lepo i posebno. Ovog dana rođeno je vaše dete, rođena je jedna mala beba koja je slatka i neodoljiva poput šećera. Siguran sam da ćete kraj vaše bebe uvek biti srećni i da će ona biti jedini razlog za vaš večiti osmeh na licu. Želim vam puno radosti i veselja, čestitam vam rođenje bebe!

7) Čovek koji je sam i koji kraj sebe nema nikog svog je tužan i neispunjen čovek koji je izgubio svoj životni put. Vaša beba vam želi reći da kraj nje nikada nećete biti usamljeni i da će ona biti uvek i svuda uz vas. Volite je i svim vašim silama pokušajte da joj pružite što lepšu i bezbrižniju budućnost. Neka ona zna da kraj sebe ima najbolje roditelje na svetu koji su uvek uz nju i koji će joj bez obzira na sve pružiti podršku. Želim vam puno radosti i gomilu lepog raspoloženja, čestitam vam rođenje deteta.

Čestitke za rođenje kumčeta

1) Dragi moji prijatelji, vaše kumstvo je pokazalo svima da je otporno na vreme i da je nesalomivo, među vama su neke tajanstvene emocije koje se retko kada mogu sresti. Veoma mi je drago što su vaši kumovi postali roditelji i dobili malo i slatko detence i u to ime želim im puno sreće. Isto tako drago mi je i zbog vas što ste dobili kumče i želim vam puno ljubavi i radosti. Od sveg srca vam čestitam rođenje kumčeta!

2) Kumstvo je nešto veoma vredno za svakoga čoveka, kumstvo je poput stroge tajne koja se čuva i brani svim srcem. Vaše kumstvo je zasita posebno i predstavlja savršenu kombinaciju ljubavi, tolerancije i poštovanja. Od sreće sam mogao da poletim do neba kada sam čuo da su vaši kumovi dobili bebu, ta divna vest me je obradovala i oraspoložila. Želim da im njihova beba pomogne da pronađu svoju sreću i da im roditeljstvo donese puno lepih stvari. Neka vaše kumstvo traje još mnogo godina, čestitam vam na rođenju kumčeta!

3) Mili moji, beba koja se danas rodila upotpunila je vaše savršeno kumstvo i obojila ga je u najradosnije i najsvetlije boje. Pokažite svojim kumovima da vam je veoma drago što su uspeli da prošire svoju porodicu i svoj dom, neka ljubav pleni vaša srca i vaše duše i neka sve bude savršeno srećno. Vama i vašem malom kumčetu iskreno želim samo najlepše želje, neka vaša sreća sija poput bisera. Čestitam vam na rođenju kumčeta!

4) Ovaj dan je svima nama doneo jednu lepu vest, ovaj dan je vašim kumovima doneo jedno lepo i milo detence, ovaj dan je vama doneo vaše malo i drago kumče. Budite svi radosni i veseli i neka se među vama širi pesma koja će svima svedočiti i govoriti o vašoj sreći i radosti. Neka vaše malo kumče bude uvek nasmejano, zadovoljno i bezbrižno i neka mu život uvek bude po volji. Čestitam vam na rođenju kumčeta.

Čestitke za rođenje kumčeta

5) Najdraži moji, plamen vatre vašeg kumstva sada je mnogo jači i stabilniji, sreća nije više pred vašim kućnim pragom, sada je napokon ušla u vašu kuću i uselila se u nju. Presrećan sam što ste ovoga dana dobili malo kumče i želim vam da sa njim doživiti brojne lepe uspomene. Neka vaše kumče bude vaš osmeh i vaš bolji život, želim vam sve najlepše. Čestitam vam na rođenju kumčeta!

No Responses

Leave a Reply