Rodjendanske čestitke za 60. rodjendan


Ponekad čovek ima utisak da život traje kratko i da vreme nerealno brzo prolazi, ali sve to nastaje zbog čovekove želje da njegova sreća traje večno. Tu želju poseduje svako živo biže i u suštini to je normalno i poželjno za svakog čoveka. Život treba da bude praznik, životu se treba radovati, godine su nevažne i neumesne, godine su samo cifre koje se veoma lako mogu zanemariti. Kada čovek u svojoj duši oseća mladost onda je on mlad, godine ne predstavljaju pravo i pouzdano merilo ljudske starosti i životnog doba. Najlepši i najbolji način da to uradite jeste da joj napišete veselu i skladnu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašoj dragoj osobi napišete čestitku za 60. rodjendan možete iskoristiti neku od navedenih:

Rodjendanske čestitke za 60. rodjendan

1) Dragi moj prijatelju, ti i ja se poznajemo od malena i želim da znaš da ne postoji stvar koja može da nas razdvoji i da pokvari naše prijateljstvo. Godine su pokazale da smo ti i ja osobe koje se medjusobno dobro poznaju i koje svakoga trenutka poštuju prave vrednosti. Naše prijateljstvo svedoči o svemu tome i kao takvo predstavlja stub mnogobrojnih naših životnih uspeha. Želim da ti ovi dani budu najmirniji i najprijatniji dani u životu, neka ti je srećan 60. rodjendan!

2) U životu je najvažnije biti srećan i zdrav, sve osim toga se lako može pronaći i imati. Kada je čovek zdrav onda je i srećan, sreća i zdravlje su dve čarobne reči koje su vrednije od svog novca koji postoji na ovome svetu. Želim ti da u budućnosti uvek budeš srećan i da tvoje zdravlje bude besprekorno, danas je tvoj dan i svim srcem ti želim puno toga lepog. Neka ti je srećan 60. rodjendan!

3) Mili moj prijatelju, dobro znam da nikada nisi ozbiljno gledao na godine i da si uvek prema njima gajio ironična osećanja. Takav stav mi se uvek veoma dopadao i zbog toga si ti osoba koju veoma poštujem i cenim. Ti si osoba koja ume da razmišlja na pravi način, ti si osoba koja je mudra i koju niko ne može prevariti. Želim da tvoji dani starosti u velikoj meri pospeše sve tvoje duhovne vrline, neka ti svaki novi dan bude lep kao praznik. Srećan ti 60. rodjendan!

rodjedanske cestitke za 60 rodjendan

4) Želim ti reći da si ovim danom zakoračao u najozbiljniji period života, danas je tvoj 60. rodjendan i bliži se sedma decenija tvog života. Ne postoji razlog da budeš zabrinut i uplašen, sve u životu dodje i prodje, čovek može preći preko svega ukoliko ima hrabro i iskreno srce. Posveti se stvarima koje ti prijaju, druži se sa ljudima do kojih ti je stalo, maštaj, voli i veseli se i neka ti život bude lep. Želim ti srećan 60. rodjendan

5) Druže moj mili, kako čovek stari sve više poštuje i ceni emocije, vreme pomaže čoveku da shvati šta je to najvažnije i najlepše što postoji u njegovom životu. Iskreno se nadam da si to sve shvatio i u to ime želim ti da u srcu uvek imaš bezbroj lepih osećaja. Neka ti se ostvare sve želje u jednom trenu, srećan ti prijatelju 60. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 60. rodjendan prijateljici

1) Prijateljice moja mila, kada smo se prvi put sreli nisam znao da ćeš ti biti osoba sa kojom ću deliti sve u život, jednostvano, nisam bio svestan da ćeš ti u budućnosti biti veoma bliska meni. Drago mi je što se izmedju nas tada rodilo prijateljstvo i današnji dan je idealna prilika da se posvetimo druženju. Želim ti puno radosti i srećnih trenutaka u budućnosti, neka ti je srećan 60. rodjendan!

2) Puno mi znači što u ovim godinama mogu da se oslonim na tebe, ti si moja najbolja prijateljica i kao osoba mi veoma značiš. Bez tebe osećam se kao ptica koja ima slomljeno krilo, sa tobom moja starost je lepša, srećnija i veselija. Pred nama je još puno lepih dana i prilika da budemo razdragani i srećni, kao tvoj prijatelj želim ti da se ovoga dana osećaš veoma lepo. Od sveg srca ti čestitam 60. rodjendan!

3) Draga moja prijateljice, iza nas su mnogobrojne uspomene i lepi dani druženja, želim da sve te trenutke zadržim u svom srcu i u svojoj duši. Kraj tebe osećam se lepo i mlado, druženje sa tobom pomaže mi da zaboravim na sve što je loše i sve što me čini nesrećnim. Milo mi je što je danas tvoj rodjendan i želim ti da na pravi način uživaš u svemu. Neka ti je srećan 60. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 60. rodjendan baki

1) Bako moja mila, ti si osoba koja me je čuvala kada sam bio mali i bespomoćan, ti si osoba koja me je sve naučila i koja mi je pokazala realnu sliku života. Vreme je brzo prošlo i sada sam odrastao čovek koji se samostalno brine o sebi i sve to ne bi bilo moguće bez tebe. Dajem ti reč da ću ti uvek pomagati u svemu, potrudiću se da uvek budeš ponosna na svog unuka. Iskreno i svim srcem ti želim sve najbolje, neka ti je srećan 60. rodjendan!

2) U životu ti si mi zaista puno pomogla i moram ti reći da je sada došlo vreme da ti se odužim za sve to i znam da ti je moja pomoć neophodna i jako potrebna. Ti si moja baka i učiniću sve da tvoj život ne bude tužna priča ispunjena motivima starosti. Želim da svakoga trenutka budeš srećna, nasmejana i vedra, želim da ovaj dan bude naklonjen ka tvom duševnom miru. Neka ti je srećan 60. rodjendan bako!

Rodjendanske čestitke za 60. rodjendan baki

3) Najmilija moja bako, bez obzira na sve, uvek ću biti čovek koji se ponosi činjenicom da ima najbolju i najplemenitiju baku na svetu. Ti si u životu žrtvovala sve da meni podariš život iz snova i zbog toga ćeš u mojim očima uvek sijati poput zlata. Želim da na trenutak zaboraviš na vreme, želim da se opustiš i da beskrajno dugo razmišljaš samo o sreći. Tvoj unuk te puno voli i želi ti srećan 60. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 60. rodjendan bratu

1) Braco moj, svakim danom sve više sam siguran da si ti u mom životu nešto što nema svoju cenu, nešto što vredi više od svih najvrednijih stvari. Ti si moj mili bata, moj najveći i najbolji životni prijatelj, uvek ćeš biti za mene jedno milo i drago stvorenje i uvek ćeš biti u mojoj duši. Ovaj dan je kao stvoren za radost, veselje i slavlje, želim ti puno sreće i ljubavi i neka te uvek služi zdravlje. Čestitam ti 60. rodjendan!

2) Ti si me uvek branio od svigh i nikada nisi doozvolio da me neko povredi, u mojim očima ti si uvek bio neustrašivi heroj i moram priznati da si ti moj idol i moj uzor. Kao tvoj mladji brat želim ti da ovaj rodjendan obeležiš lepo i prikladno, u krugu svoje porodice i voljenih osoba. Neka srećna životna sudbina uvek bude kraj tebe i neka ispuni svaku tvoju želju. Srećan ti brate 60. rodjendan!

3) Dragi moj bato, izmedju nas je ljubav od čije se toplote mogu istopiti glečeri, ti i ja smo dvoje odraslih ljudi koji su stigli do nekih ozbiljnih godina i koji se moraju okrenuti ka pravim stvarima. Pravo je vreme da sada zaboravimo na sve nesrećne i nemile trenutke, pravo je vreme da nam sreća dodje u susret i useli se u naše duše. Neka ovoga dana sunce sreće greje tvoje milo lice, želim ti sve najlepše. Neka ti je srećan 60. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 60. rodjendan sestri

1) Sekice moja mila, odavno sam ti rekao da ću te uvek čuvati kao malo vode na dlanu, ti si osoba koju na svetu najviše volim, ti si osoba na koju nikada ne mogu biti ljut. Tvoje nežno i milo srce mi ne dozvoljava da budem daleko od tebe, obožavam da se družim sa tobom i da sa tobom provodim vreme. Pred vratima tvog života je tvoj 60. rodjendan i kao tvoj brat ti želim milijardu lepih stvari u budućim danima. Neka ti je srećan 60. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 60. rodjendan sestri

2) Rado se sećam dana kada smo se zajedno igrali, tih dana bili smo tako srećni i zadovoljni, tih dana smo u rukama imali svu sreću koja postoji na ovoj planeti. Pomoću mašte mogli smo da predjemo čitav svet i da upoznamo sve ljude, mašta je bila naša životna učiteljica i u našim telima bio je avanturistički duh. Želim da ovoga tvoja duša oseti mir i spokoj, a tvoje srce radost i sreću, svakog trenutka imaj na umu da te tvoj brat voli do neba. Srećan ti seko 60. rodjendan!

3) Lepa i divna moja seko, kada smo bili mladi mogli smo da uradimo sve što poželimo, a sada možemo da uradimo i puno više od toga. Želim da znaš da si sada u najboljim godinama, koje na prvi pogled deluju zabrinjavajuće, ali, to je samo privid i loša procena. Budi apsolutno bezbrižna i maksimalno uživaj u trenucima veselja i slavlja. Čitavim svojim bićem ti želim srećan 60. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 60. rodjendan mužu

1) Dragi moj, dušo moja, jedino sa tobom sam osetila i doživela pravu sreću, tvoji poljupci su sve što imam u životu. Ovog dana imam veliku želju da te zagrlim snažno i da te poljubim slatko, ovog dana moraš biti srećan. Ljubav ne zna za godine, isto kao i strast, u ljubavi godine predstavljaju hrpu zanemarljivih informacija. Želim ti da veličanstveno proslaviš svoj rodjendan, želim ti puno radosti, ljubavi i lepih emocija u životu. Neka ti je srećan 60. rodjendan!

2) Veoma dugo smo zajedno i brak sa tobom predstavlja nešto što je zaista lepo, zanimljivo i interesantno. Svaki dan sa tobom bio je poseban i neponovljiv, ti si čovek koji dobro zna šta volim i šta me čini srećnom. Ključevi od mog srca zauvek su ostali u dubini tvog bića, ti si moja ljubav, uvek i svuda i bez obzira na sve. Volim te puno i želim ti da ne razmišljaš o vremenu i godinama, neka u tvom srcu bude ljubav i neka na tvom licu bude osmeh. Mom milom mužiću želim srećan 60. rodjendan!

3) Jedini moj, kada mi pružiš ruku i kada mi kažeš da me voliš, osećam se ponosno i znam da sam žena koja je srećna i voljena. Ti ćeš za mene uvek biti lepi i dragi princ, volim te najviše na svetu i voleću te sve dok sam živa. Neka ti od ovog dana sve u životu bude lepše i bolje, želim ti srećan 60. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 60. rodjendan majci

1) Majko moja mila, kraj tebe sam odrastao, kraj tebe sam naučio da hodam, da pišem i da čitam, ti si mi poklonila život, ti si mi poklonila sve. Volim te više od svega, volim te svim svojim srcem, sve tvoje mi je veoma važno i zbog toga želim da budeš srećna. Želim da zajedno proslavimo još milion tvojih rodjendana, nabaci osmeh na lice i poželi dobrodošlicu sreći. Čestitam ti 60. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 60. rodjendan majci

2) U mom životu ti si osoba koja je jedinstvena i nezamenjiva u svakom pogledu i smislu. Kada si ti u pitanju ništa mi nije teško da uradim, ako je potrebno zbog tebe sam spreman da svoju dušu prodam djavolu. Sve ovo ti govorim jer želim da znaš da te jako i puno volim, mati moja draga. Želim ti sve najbolje i najlepše, neka ti je srećan 60. rodjendan!

3) Majčice moja draga, u životu sam prošao kroz puno toga i ništa mi nikada nije značilo više od tvoje tople i iskrene ljubavi. Jedino u tvom naručju osećam se potpuno sigurno i bezbedno, uvek ću biti tvoje malo detence koje ti pruža svoje ruke i koje želi da ga zagrliš. Došao je dan kada ćemo biti zajedno i kada ćemo se beskrajno veseliti, zabavljati i pevati, došao je tvoj rodjendan i imam veliku želju da ti čestitam. Neka ti je srećan 60. rodjendan!

No Responses

Leave a Reply