Čestitke za rođendan tati

Verujemo da je svaki tata u životu svog sina bio najveći i najbolji prijatelj, dok je ćerkama bio uvek kralj koji ih je čuvao i pazio od svega. Zato su očevi posebni i re je da za njih napišemo posebne čestitke. U daljem tekstu pronaći ćete niz lepih, unikatnih, kretivnih čestitki koje smo vam pripremili, ali i poneki savet kako da obradujete svog oca za njegov rođendan. Uživajte!

Za početak, nekoliko čestitki za ćerke očevima:

 • Ti si uvek bio i ostao moj princ, i uvek ćeš biti poseban za mene. Želim da ti kažem koliko te volim i da ti poželim svu sreću ovog sveta povodom tvog rođendana!
 • Mom anđelu čuvaru, mom vitezu i zaštitniku sve najlepše za njegov rođendan želi njegova mezimica!
 • Najboljem čoveku na svetu i najboljem tati u univerzumu neka je srećan ovaj divan dan, neka ti je srećan, tata, rođendan!
 • Dragi moj tatice, dana je tvoj rođendan, a ja ti želim da ostvariš sve što do sada nisi, da uživaš u životu i danima koje dolaze, da nikada ne budeš tužan i da uvek znaš koliko sam ponosna što si baš ti moj tata! Volim te puno!
 • Mom najboljem prijatelju i mom najboljem savetniku, mom kralju i mom zaštitniku, srećan rođendan! Želim da ti od danas sve krene na bolje, da te nikada muke ne more, da uvek budeš sretan i radostan i da te svi oko tebe vole!
 • Najboljem tati na planeti, njegova mezimica poručuje: danas nam je divan dan, mom je tati rođendan, živeo, živeo i srećan nam bio, živeo, živeo i uvek se radovao!

To bi bile neke kraće varijante koje smo napisali, a ako želite da iznenadite svog oca, evo kako možete to da uradite:

 • Napravite mu sami tortu, ili njegov omiljeni kolač, a čak možete za njega pripremiti i ručak sa omiljenim jelima. Ne treba mnogo truda i verujte da je to lep način da obradujete svaku osobu koju volite u svom okruženju. Možete napraviti foto album sa vašim zajedničkim fotografijama, od rođenja, pa sve do vašeg odrastanja ili umesto fotoalbuma, napravite jedan pano sa slikama. Takođe, uvek postoji neka stvar koju svi mi prećutno želimo. Saznajte šta je to što bi vašeg tatu silno obradovalo i potrudite se da to napravite ili kupite, videćete, biće neizmerno srećan!

A sad malo duže!

 • Dragi tata, nikada ti nisam rekla koliko sam ti zahvalna što si za svaku moju suzu imao pravu reč utehe i zagrljaj za mene, što si provodio noći i noći kraj mog kreveta dok sam bila prehlađena, što si me uvek pratio i čekao posle škole, što si me uvek nasmejavo. Zato želim da uvek budeš srećan, da uvek budeš zdrav i nasmejan, da si okružen samo prijateljima, porodicom i ljudima koji te vole! Srećan ti rođendan, tata!
 • Moj dragi tatice, srećan ti rođendan! Uvek si me učio da budem hrabra, da budem jaka, da se borim za svoje snove, uvek si me učio da budem čovek i nikada ne povredim druge! Zato iz sveg srca želim da te život nikad ne razočara i da te svaki dan sve više očara! Da nikada ne prestaneš da veruješ u dobrotu, jer si ti sam, simbol dobrote! Da voliš i da te ljudi vole i da se samo smeješ i raduješ!
 • Želim da ti svaki dan bude jedno novo putovanje i iskustvo, da te svaki dan uvesaljavaju naše šale i gluposti, da se smeješ, da uživaš u pesmi, jelu, iću i piću, da se raduješ malim stvarima, jer one život znače, da nikada ne prestaneš da stvaraš muziku svojom pojavom ljudima u svom okruženju. Srećan ti rođendan, dragi tata!
 • Danas je tvoj divan dan, pa neka svaki bude radostan. Danas je tvoj dan sreće, neka je svakog dana sreće sve veće. Danas smo svi zajedno okupljeni, nek smo nikada nerastavljeni. Danas pesmu pevamo i za rođendan ti želimo: sve najlepše, sve najjače, sve najveće! Srećan rođendan tatice!

A šta bi svaki sin trebalo da napiše svom tati, neka to izgleda ovako:

 • Najjačem caru na svetu, ortaku i prijatelju, sve mega, giga, ultra moćno za rođendan! Srećan rođendan, matori!
 • Stari moj, hvala ti za svako pivo koje smo popili zajedno dok si me učio životu, dok si me učio kako da budem i postanem čovek kakav si ti. Znam da je bilo teških trenutaka u našim životima i voleo bih da oni ostanu iza nas, a da od sada uvek budemo skupa u radosti i veselju! Srećan ti rođendan, tata!
 • Od malih sam nogu znao šta želim da budem kad porastem, moj tata! Jer ti si čovek koji je svima prijatelj, koji je tu da pomogne kad treba, koji će uvek dati savet, ali i nasmejavati svojim šalama ljude u svojoj okolini. Ti si uvek bio pravi princ mojoj mami i pokazao si mi kako čovek voli ženu. Najbolje životne lekcije, naučio sam od tebe, zato ti hvala, ćale na svemu i neka ti je srećan rođendan!
 • Mom najboljem prijatelju, mom životnom učitelju, tebi ćale želim da kažem da mi je najveći dar u životu što si ti moj tata, jer sam zahvaljujući tebi uvek imao pravog i iskrenog prijatelja pored sebe. Sve carski za mog cara, srećan rođendan!
 • Kralju, care, ljudino, da si mi živ i zdrav, hiljadu godina! Da imaš para ko blata, a jhoš više zlata! Da nikada ne budeš sam, da uvek budeš nasmejan! Srećan ti rođendan želi tvoj jedinac!
 • A momci svoje očeve uvek mogu obradovati dobrim pićem, zajedničkim odlaskom negde ili izlaskom. Uvek mogu da naprave zajednički dan u prirodi, na roštilju, na pecanju i slićno. Mi smo vam sve pripremili, a na vama je sada da samo odaberete čestitku koja vam se najviše sviđa i da obradujete svog tatu!

Slični člnaci:

One Response

 1. Andjela~ July 5, 2019 Reply

Leave a Reply