Rodjendanske čestitke za 10 rodjendan

Čestitke za 10. rodjendan

Deca predstavljaju budućnost čovečanstva, budućnost naše planete, decu treba voleti, paziti i maziti, decu treba čuvati od svega onoga što je loše i neprikladno. Deca, za razliku od vecine ljudi, umeju da se raduju malim stvarima i najmanja sitnica moze izazvati osmeh na njihovom licu. Taj dečiji osmeh je puno vredan i na neki način predstavlja dokaz da je čovek jedno čisto biće plemenitog i osećajnog srca. Kada dodje vreme da vašem dragom detetu proslavite 10. rodjendan, pokušajte da smislite što originalniji i bolji način da mu čestitate rodjendan. Ali, najbolji način da to uradite jeste da mu napišete jednu simpatičnu i finu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašem dragom detetu napišete čestitku za 10. rodjendan možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke sinu za 10. rodjendan

1) Mili moj sine, tvoj tata je puno voli i zbog tebe se svakodnevno trudim da budem što bolji čovek. Od tebe sam naučio da u životu sve treba posmatrati sa vedrije strane, shvatio sam da su deca puno pametnija od odraslih ljudi i zbog toga ću uvek biti na tvojoj strani. Želim da se ovoga dana igraš, zabavljaš i veseliš sa svojim najboljim drugarima, neka svi budu srećni zbog tebe. Od srca ti čestitam 10. rodjendan!

2) Gledam te kako polako rasteš i kako svakodnevno učiš i savladavaš nešto što je do tada za tebe bilo nepoznato. Ti si dečak koji ima potencijala da postane uspešan čovek, ti si veoma pametan i inteligentan i zbog toga smo svi ponosni na tebe. Posebno mi je drago što si ti moj sin i što ću ti danas poželeti puno nestvarno lepih rodjendanskih želja. Neka ti je sine srećan 10. rodjendan!

3) Sinčiću moj dragi, život je lep i uživaj u svakom novom danu, igraj se i raduj, maštaj i sanjaj, voli sve ljude i ljubav će svuda biti oko tebe. Znaj da te tvoj otac voli najviše na svetu i da želi da ti ovaj rodjendan pomogne da ostvariš sve želje i snove. Neka ti je srećan 10. rodjendan!

Čestitke sinu za 10. rodjendan

4) Iskreno se svim srcem radujem što je mom dragom sinu došao rodjendan i obećavam da ću dati sve od sebe da ovoga dana sve bude u najboljem mogućem redu. Moja očinska dužnost je da svaku tvoju reč i želju pretvorim u realnost, tvoj rodjendan je idealna prilika da ti poklonim sve najlepše poklone ovoga sveta. Želim ti sine srećan 10. rodjendan!

5) Jedini moj sine, ti si moj mali, slatki i veseli dečak i volim te puno svim svojim srcem. Ti si tatina duša, ti mi svakoga dana daješ neku čudesnu moć koja mi pomaže da budem srećan i radostan. Tvoj rodjendan je za mene najlepši praznik koji je jedinstven u svakom pogledu i upravo zbog toga iskreno uživam što je taj dan došao. Želim ti da uvek budeš lep, nasmejan i vedar dečak koji se beskrajno igra i koji stalno mašta i sanjari. Neka ti je srećan 10. rodjendan!

6) Srećan sam što iz dana u dana rasteš i postaješ ozbiljniji dečak. Ti si veoma dobro dete, ti si tatin mali junak, ti si moje sve na svetu. Za tebe sam spreman da bez razmišljanja žrtvujem svoj život, ti si moje dete, moj sin i moj život nikada neće biti važniji od tebe. Danas želim da budeš veoma srećan i da svaki tvoj osmeh bude sjajan poput zlata. Želim ti srećan 10. rodjendan sine!

7) Dragi i mili moj sine, ti si još uvek malo dete i slobodno možeš da uživaš u igri, kao i sva ostala deca. Pred tobom je 10. rodjendan i želim da na ovaj dan gledaš kao na nešto što je u potpunosti veselo i lepo. Želim ti da porasteš veliki i da uvek budeš srećan i ponosan na sebe, čestitam ti 10. rodjendan!

8) Kada si se rodio bio sam najsrećniji čovek na svetu i od sreće sam mogao da poletim do neba i do sjajnih zvezda. Tvoje rodjenje donelo je sreću našem porodičnom domu, ti si moja najveća ljubav, ti si moj mališan i zaslužuješ lep i miran život. U meni ćeš uvek moći da vidiš prijatelja, za tebe bih uvek dao sve, ali tvoje srce ne bih dao ni za šta. Srećan ti sine 10. rodjendan!

9) Sine moj, ljubavi moja, ti si lep i dobar dečak i u tvojim rukama je čitav svet, pred tobom su dani u kojima ćeš kroz igru se upoznavati sa ljudima, pred tobom su trenuci u kojima ćeš naučiti sve o životu. Ali, to nije važno, važno je da budeš srećan i da osmeh bude tvoj zaštitni znak. Želim ti sve najlepše, neka ti je srećan 10. rodjendan!

10) Veruj mi na reč, detinjstvo je najlepši, najbezbrižniji i najdivniji period u čovekovom životnom veku. Uživaj u svakom danu svog detinjstva, neka igra bude u tvojoj duši i neka osmeh ne silazi sa tvog malenog slatkog dečijeg lica. Iskreno ti želim milijardu nestvarno lepih želja, neka ti je srećan 10. rodjendan!

11) Najdraži moj sine, nemoj nikada da tuguješ i da budeš loše raspoložen. Nasmej se uvek i u svakoj prilici. Pokaži svima da je tvoj osmeh jači od čelika, pokaži svima da je tvoje dečačko srce beskrajno veselo i srećno. Danas je tvoj rodjendan i pre svega ti želim divno slavlje i puno lepih trenutaka. Srećan ti 10. rodjendan!

12) U tvojim očima je nešto što je čisto i lepo, nešto što može imati samo dobar i plemenit dečak kao što si ti, jedini moj sine. Tvoj pogled meni je vredniji od zlata, sve tvoje meni je sveto, volim te najviše na svetu, ti si najsvetlija tačka u mom životu. Ovog dana želim da te poljubim i da ti svim srcem poželim sve najlepše želje koje postoje. Srećan ti sine 10. rodjendan!

10. rodjendan

13) Sine moj jedini, ti si za mene uvek bio dečak na koga sam ponosan i koji u svakom pogledu predstavlja deo mog srca i moje duše. Uz tebe sam i uvek ću biti uz tebe, volim te i želim da ti ovaj dan bude savršeno veseo. Neka ti se ostvare svi snovi i sve želje, želim srećan ti 10. rodjendan!

14) Tvoj dolazak u našu porodicu je nešto najlepše što je moglo da se desi svima nama. Ti si jedan veseo dečak velikog srca koji ume da voli i zbog toga ćeš uvek biti drag svim ljudima. Želim da tvoj budući život bude lep, kao i tvoje detinjstvo, želim da uvek budeš živahan i radostan. Neka ti je srećan 10. rodjendan mili moj sine!

Rodjendanske čestitke za 10. rodjendan

1) Dragi moj sine, želim da znaš da te u životu volim puno i da ne postoji osoba koja je meni značajnija od tebe. Ti si moj sinčić, moja duša, moja nada za bolje sutra, svim srcem želim da tvoj dečiji život bude prepun sreće i lepih osećaja. Neka ti ovaj divan dan donese sve ono što želiš i sve ono o čemu sanjaš, iskreno ti želim sve najlepše. Srećan ti 10. rodjendan!

2) Ćerkice moja mila, ti si najnežnije biće koje sam sreo i upoznao u svom životu. Ti si za mene pravi dar sa neba i zbog toga te beskrajno volim. Želim da se ovoga dana osećaš kao srećna i bezbrižna princeza, želim da ovoga dana budeš najsrećnija mala devojčica koja je svima slatka i draga. Neka ti je srećan 10. rodjendan!

3) Gledam te kako rasteš kao cvet u bašti, gledam te i u potpunosti mi je jasno da si ti moja životna sreća. Ti si moj sin i moj život u potpunosti pripada tebi, za tebe spreman sam da uradim sve, pa čak i ono što je nemoguće. Stigao je tvoj 10. rodjendan i pravo je vreme da se nasmeješ i da poželiš najlepše želje. Neka ti se one istog trena ostvare, želim ti sine srećan 10. rodjendan!

4) Svaki tvoj slatki pogled u mom srcu budi osećaje ponosa i zadovoljstva. Ti si moja slatka ćerkica, tatino blago i tatino srce, volim te i ljubim i želim da ovoga dana uživaš u društvu svojih drugara i u društvu tvojih dragih osoba. Kao tvoj otac želim da ti ovaj rodjendan bude savršeno lep, želim da tvoje malo srce uživa u radosnim trenucima. Želim ti ćero srećan 10. rodjendan!

5) Mili moj sinčiću, neka svaki tvoj osmeh ovoga dana bude blistav poput kristala, budi dečak koji se raduje životu i koji u svakom ćošku ove planete pronalazi razlog za sreću. Zaboravi na sve nemile dogadjaje i loše dane u tvom detinjstvu i okreni se ka lepim stvarima i lepim osećanjima. Tvoj tata te neizmerno voli i od sveg srca ti želim srećan 10. rodjendan!

6) Ćero moja lepa i draga, nemoj nikada da dozvoliš da tvoje nežno i osećajno srce bude puno negativnih emocija, budi uvek devojčica čije je srce veselo i vedro, budi uvek tatina nasmejana princezica. Želim da tvoje detinjstvo bude deo tvoje sreće, želim da tvoji budući dani budu besprekorno radosni. Volim te puno i želim ti srećan 10. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 10. rodjendan

7) Kada te uhvatim za ruku i kada te nežno poljubim, tada znam da sam u životu uradio sve ono što sam želeo i da sam ostvario uspeh. Sine moj, ti si u životu moj najveći uspeh i bez tebe bio bih usamljen i nesrećan. Danas neka te sve asocira na sreću, danas neka tvoj duh bude pozitivan, želim da ti sve godi i prija. Čestitam ti 10. rodjendan!

8) Tvoj plavi čuperak kose govori mi da sam najsrećniji čovek na svetu, jer imam tebe, ćero moja draga. Sa tobom sa upoznao sreću i naučio šta je to ljubav i radost, tvoje dečije srce donelo mi je zaista puno toga lepog u životu. Hvala ti za sve, andjele moj mali, želim da ti ovaj dan bude izuzetan i sjajan. Neka bude uslišena svaka tvoja rodjendanska želja, srećan ti 10. rodjendan!

9) Dobri i mili moj sine, sa tobom sve je lepo i posebno, ti imaš oči deteta koje vide mnogo dalje i mnogo bolje od odraslih ljudi, u tvom srcu je nešto što je čarobno, nešto što sve ljude može da obori s’nogu. Neka ti se ostvare svi dečački snovi i neka tvoji budući dani budu puni mašte, zabave i igre. Želim ti srećan 10. rodjendan!

10) Ćerko moja mila, ovaj dan je idealna prilika da kažeš sve što želiš da dobiješ u životu, danas ću biti čarobnjak koji će ostvariti svaku tvoju želju, danas ću svu magiju ovoga sveta da usmerim ka tebi i tvoji sreći. Ti zaista zaslužuješ da budeš devojčica koja je zadovoljna i koja sa osmehom na licu dočekuje svaki novi dan. Znaj da te tvoj tata voli najviše na svetu i da ti želi sve najbolje i najlepše. Neka ti je srećan 10. rodjendan!

11) Fasciniran sam koliko si ti zaista mudar i pronicljiv dečak, svaki tvoj postupak je idealno savršen, ti si dečak za primer, ti si tatina vera i nada. U životu moram da se borim za tebe i tvoju sreću i veruj mi da to radim ponosno i sa velikom dozom zadovoljstva. Neka ovoga dana oko tebe budu najdivnije melodije i neka sve bude u skladu sa tvojom srećom. Čestitam ti 10. rodjendan!

12) Ti si devojčica koja je slatka poput šećera i meda, ti si jedno čedno i nežno biće, ti si moja krv, moja budućnost. Ove reči nisu dovoljne da ti opisem koliko te volim i koliko mi značiš i zbog toga moram da poljubim i zagrilm. Došao je tvoj 10. rodjendan, došao je dan tvoje sreće i želim ti lepo slavlje. Neka ti je srećan 10. rodjendan!

13) Divni moj sine, ti si moj mali drug i obožavam da se družim i igram sa tobom. Igra sa tobom veoma je zabavna, drago mi je što sam deo tvog sveta i tvoje dečije čarolije. Danas mi slobodno možeš reći o kojim stvarima maštaš i šta zaista voliš, danas je tvoj dan i želim da oko tvoje malene glavice bude šarena duga radosti. Neka u tvojoj duši uvek bude hrabrost i neka ti život pruža samo ono što je zaista lepo. Srećan ti 10. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 60. rodjendan

Leave a Reply