Rođendanske čestitke za decu

Pogledajte ovaj članak i nećete pogrešiti, jer su najlepše i najkreativnije poruke za rođendan, baš u njemu, a mi se nadamo da ćete izabrati onu pravu!

Rođendanske čestitke za devojčice:

1) Ti si moja princeza, moja dobra vila koju su mi anđeli poklonili. Srećan ti rođendan, najdraža devojčice moja.

2) Izuzetno sam srećan što imam tebe, ništa drugo mi više nije potrebno. Samo pored tebe se osećam kao pravi čovek koji zna zbog čega živi. Srećan ti rođendan!

3) Kada budeš tužna i zaplačeš, tad znaj da ću se ja stvoriti kraj tebe i oterati svaku suzu sa tvoga lica. Budi uvek srećna, moja mala princezice. Srećan ti rođendan!

4) Potrudiću se da ti svaki trenutak učinim lepšim i želim da zauvek budeš bezbrižna i mirna. Želim da ti se ostvare sve željice, jer si ti to odavno zaslužila. Srećan ti rođendan!

5) Nemoj da brineš ni o čemu, dok sam ja kraj tebe sve brige i probleme ćemo zajedno deliti. Srećan ti rođendan devojčice!

6) Ovaj dan je samo tvoj i uživaj u svakom trenutku koji je pred tobom. Ne dozvoli da te bilo šta ometa u toj nameri. Srećan ti rođendan devojčice!

7) Kada me zagrliš i kažeš mi da me voliš, u tom trenutku znam da sam najsrećniji čovek na svetu. Ti si moja najsvetlija tačka u životu i sa tobom je sve nekako lepše. Srećan ti rođendan, jedina moja devojčice!

8) Neka ti život bude kao najlepši san i neka se sve tvoje želje ostvare i učine ti život lepšim. Srećan ti rođendan!

9) Zauvek ću biti anđeo čuvar i neću dozvoliti da te neko povredi i rastuži. Želim da moja princeza bude uvek srećna i spokojna. Srećan ti rođendan!

10) Ti si ulepšala moj život i podarila mu vrednost i značaj. Voleo bih da nam svaki dan bude jedinstven poput ovog dana. Srećan ti rođendan devojčice!

11) Našoj preslatkoj čupkici, povodom prvog rođendana želimo da uvek bude nasmejana, da odrasta uz svoje brižne roditelje, da joj ne manjka ljubavi i da joj svaki dan bude radostan. Srećan rođendan, mila, sve najlepše od tvojih najdražih!

12) Malenoj princezi, nek je srećan divan dan, nek je radostan rođendan. Da proslava super prođe, da sva rodbina dođe! Da pokloni budu sjajni,a kolači bajni! A ona nek se smeje svima, nek joj život prija, uvek nek nam bude radosna i mala! Srećan prvi rođendan, od srca ti želimo sve najlepše!

13) Da ti život bude bajka, da ti život bude kao najlepši san, srećan ti princezo, tvoj prvi rođendan!

14) Našoj dragoj lutki želimo da uvek bude zdrava, da uvek bude srećna i nasmejana, da je život voli i mazi da se raduje svakom novom danu i da bude o+uvek okružena ljudima koji je vole! Srećan ti, dušo prvi rođendan!

15) Na današnji dan pre godinu dana ulepšala si život svojim roditeljima i porodici. Želimo ti da da uvek budeš njihova radost i sreća, da uvek budeš njihov ponos, da izrasteš u prelepo, prepametni i srećno dete i da ti nikad ne manjka ljubavi u životu, srećan rođendan!

16) Dušici lepoj, miloj i razdraganoj želimo da ostavri sve svoje želje, da ima puno roze krpica i lutaka, da uvek bude slatka kao šećer i da se uvek raduje i smeje! Srećan ti rođendan žele tvoji najdraži!

17) Našoj princezi neka je srećan i radostan svaki dan, a danas nek joj je srećan peti rođendan!

18) Puno ljubavi, puno zdravlja, puno sreće, i sve što poželiš i od toga veće, da ti se ostvari na današnji dan, srećan ti princezo, rođendan!

19) Dragoj našoj devojčici želimo da uvek bude srećna, da se uvek smeje i pravi nestašluke, da je uvek pamet krasi, a lepota naglasi. Neka ti je srećan rođendan!

20) Dragoj našoj lepotici, lepoj našoj pametnici za njen rođendan želimo sledeće: puno nestašluka, puno smeha, puno igre, puno pesme,puno zdravlja, puno sreće, puno drugara, puno ljubavi, puno svega. Neka se sve želje ostvare tebi na danađnji dan, srećan ti, anđele rođendan!

21) Dragoj našoj pametnici, danas je divan dan i želimo da joj poručimo nešto za srećan rođendan: sve petice, puno drugara, da si uvek nasmejana, da te mama i tata nikada ne grde i uvek vole, a tebi život da bude kao bajka!

22) Lepotice, velika devojčice, sada si porasla, sada si odrasla, još malo ćeš mazat šminke, još malo ćeš stat na štikle, a dok to ne dođe, nek ti život u sreći teče, nek te prijatelji vole, a mama i tata maze, samo neka paze, da te ne razmaze. Sve što poželiš, neka se ostvari, samo da si uvek srećna!

23) Danas nam je divan dan, našoj milici rođendan! Nije više mala beba, sada može sama da se šeta. Nek joj cveće uvek cveta, nek joj zvezde uvek sjaje, od srca ti želimo srećan rođendan

Rođendanske čestitke za dečake:

1) Pored tebe sam shvatio da je čovek jedino srećan kada pored sebe ima osobu za koju je spreman i život da izgubi. Ti si moja sreća, moje sve, srećan ti rođendan dečače!

2) Nikada nemoj biti zabrinut, uvek pokušaj da pronađeš razlog za osmeh i radost, jer to je jedino važno u životu. Srećan ti rođendan dečače!

3) Budi hrabar i u svakoj životnoj borbi pokušaj da pobediš i izboriš se za ono što želiš u životu. Uvek sam tu uz tebe i moja pomoć će ti uvek biti na raspolaganju, jer ti si mi najvažniji u životu. Srećan ti rođendan!

4) Neka ti ovaj dan bude najlepši u životu,  ispunjen čarolijom i osećajima zadovoljstva i beskrajne sreće. Od sveg srca ti želim da ostvariš sve svoje snove i da uvek budeš srećan i nasmejan. Srećan ti rođendan!

5) Kada si pored mene, moje srce je toliko veliko da može dodirnuti nebo i sa njega skinuti sve sjajne zvezde. Ti si smisao mog života i bez tebe moj život nema nikakve vrednosti. Srećan ti rođendan dečače!

6) Ti si jedino stvorenje koje prema meni gaji iskrena i nežna osećanja, jer tvoja duša je čista poput jutarnje rose. Zbog toga ćeš zauvek biti za mene najbolji dečak na svetu. Srećan ti rođendan!

7) Ne postoji ništa lepše od trenutaka provedenih sa svojim najbližim i voljenim osobama. Želim da sve trenutke ovog sveta provedem sa tobom i pokušam da ti pomognem u svemu. Srećan ti rođendan dečače!

8) Za tebe sam spreman da odem i na kraj sveta, jer si ti moja sreća, moj razlog za život. Srećan ti rođendan dečače!

9) Jedino što želim jeste da ceo život provedeš u lepom raspoloženju i da uvek kraj sebe imaš osobu koja je uz tebe i koja ti veoma znači. Srećan ti rođendan dečače!

10) Ne dozvoli da ti tuga otežava život i priređuje neprijatne situacije. Znaj da jedino čovek koji iskreno voli i oseća može biti nepobediv. Srećan ti rođendan, jedini moj dečače.

11) Malom princu želimo život iz bajke, da uvek bude okružen svojom porodicom i da ga mama i tata paze, maza, vole, zato neka mu je srećan divan dan!

12) Nestaško maleni, uvek budi tako sladak, uvek budi tako nestašan, uvek budi srećan i uvek budi pametan. Nek ti život bude najlepši dar, srećan ti prvi rođendan!

13) Malom plavom čuperku želimo srećno detinjstvo, zdravo odrastanje i okruženje ispunjeno ljubavlju. Srećan prvi rođendan, tvoji najdraži!

14) Da te uvek sreća prati, da ti uvek sunce sija, da nemaš nikakvih briga, da sve želje tvoje budu ostvarene i da uvek budeš dobro dete. Srećan rođendan!

15) Našem malog rođendancu želimo da poručimo da uvek srećan bude, da se uvek nasmejan budi, da mu uvek srce srće puno bude i da ređa događaje lude. Srećan prvi rođendan!

16) Neka te uvek nose krila mašte i predele što lepše, neka ti uvek cveta bašta ljubavi, a miriše najlepše cveće sveta. Neka te kroz život samo sreća prati, a uspesi se ređaju, a sve to dok su ljudi koji te vole i koje voliš pored tebe! Srećan ti prvi rođendan, dragi naš dečače!

17) Život je jedno dugačko putovanje, a ti si tek napravio prve korake i ispisao prvu stranicu. Na tom putovanju koje te čeka, uvek idi stazom uspeha i stazom sreće, prati svoje snove i nikada ne odustaj od njih. Bori se da postaneš čovek i uvek budi okružen svojim voljenima i svojim prijateljima. Od srca, za tvoj prvi rođendan, tvoji najmiliji!

Dečacacima koji su malo stariji, možete uputiti sledeće:

1) Neka ti je u životu sve lako i bezbrižno poput igre, neka te uvek štiti ljubav tvoje mame, a čuva snaga tvoga tate! Budi okružen drugarima i raduj se sitnicama! Srećan ti dečače rođendan!

2) Dragi naš momče, koračaj hrabro ka svetu, širi ruke prijateljstvu, raduj se malim stvarima i sanjaj velike snove, a sve ostalo će samo doći. Sve najlepše, za tvoj rođendan, žele ti tvoji najdraži!

3) Smeha, igre, para, poklona i veselja na danađnji dan neka bude mnogo, a od sutra i svakim narednim danom duplo više. Živ bio, dečače!

4) Lepom našem dečaku želimo da se svi novi ostvare, da prva pesme radosne, da ređa u školi petice i pravim sitne nestašluke, srećan divan dan, srećan tebi rođendan!

5) Danas nam je divan dan, divan dan, našem princu rođendan! Da nam bude dobar, vredan, da nam mudeo mio, zdrav, da ga uvek sreća prati, da je uvek mnogo jak. Živeo, živeo i srećan nam bio! 😊

Eto, to je to od nas za vas na ovu temu, a vi sada samo iazberite onu koja vam je najbolja! 😊

Leave a Reply