Čestitke za rodjenje unuke

Rođenje deteta je svakako najlepša stvar koju čovek može doživeti u svom životnom veku. Osećaj u tim trenucima je jedinstven, dolazak nekog novog života, koji će uvek biti u vašem srcu. Ne postoji ništa lepše od toga, jednostavno, sama činjenica da se u vaše živote uselio jedan novi život daje vam do znanja da je taj čin svetinja koju čovek mora gledati sa velikom dozom poštovanja. Naravno, u tim momentima radost je neizbežna i upravo ona širi talas zadovoljstva među svim osobama koje se raduju rođenju deteta. Ukoliko želite da te momente radosti i zadovoljstva ulepšate čestitkom za rođenje unuke, možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Čestitka za rođenje unuke

1) Nema ništa lepše nego kad se u tvoj život useli jedna mala princeza koja će poput sunca obasjavati vaše živote i zračiti toplinom vaša srca. Želim vam sve najbolje i neka sreća uvek bude na vašoj strani. Čestitam vam rođenje unuke!

2) Došao je dan kada je na svet došla jedna prelepa devojčica koja će u kositi nositi cvet i koja će trčkarati po beskrajnim livadama života i sreće. Neka u toj životnoj avanturi bude uvek srećna i zadovoljna i neka joj nikad osmeh ne siđe sa lica. Čestitam vam na rođenju unuke!

3) Prelep je osećaj imati kraj sebe malo biće koje je tvoja krv, tvoj naslednik i tvoja podrška i motiv za svaku životnu borbu. Svi mi želimo da to malo biće zauvek ostane srećno i zadovoljno i da osim na rođenju ne zaplače više nikada. Svim snagama se moramo potruditi da to tako i bude, nikada ne treba da dozvolimo da bilo šta naudi našoj deci. Pre svega, drago mi je što ste dobili ovako lepu unukicu koja će biti ukras vašeg sveta. Čestitam vam na unuci!

4) Neka vam ovaj dan zauvek ostane u lepom sećanju, jer ovog dana došla je na svet vaša unuka, vaše najveće bogatstvo. Veće bogatstvo od dece i unuka ne postoji, zato uvek treba prema njima gajiti ljubav koja će svakodnevno grejati vaše srce i dušu. Želim vam da se uvek međusobno volite i poštujete i neka vaša lepa unukica bude uvek tako srećna i vesela. Čestitam vam rođenje unuke!

5) Izuzetno sam srećan što je u vaš dom ušetala jedna mala nožica i na vaša vrata pokucala isto tako mala i slatka ručica. Deca su ukras naših života, naša večita inspiracija i naš životni motiv. Bez njih ne postoji sreća, ma koliko god bili tužni, uvek postoji način da nam ona izmame osmehe na našim licima. Želim vam sve najbolje u daljem životu i neka vaša unuka bude uvek srećna i zadovoljna. Čestitam vam rođenje unuke!

6) Kada se rodi dete, čovek dobije ogromnu snagu i u tim trenucima on može da dohvati nebo i sa njega poskida sve zvezde. Dete je nešto najlepše što možemo da dobijemo u životu, nešto što nas uvek iznova raduje i veseli. Kada čovek dobije unuku, tada može mirno da kaže da je on uspeo u životu, jer ne postoji ništa važnije od dece, ona su najveće bogatstvo čoveka. Neka se rođenjem vaše unuke radost zauvek useli u vaš dom i neka vam svaki dan bude prepun ljubavi. Od sveg srca, čestitam vam na rođenju unuke!

7) U trenucima kad na svet dolazi neki novi život, tada shvatamo da je to najlepše što čovek može da doživi. Taj osećaj je neprocenjiv, ništa nije tako veličanstveno kao što je rođenje deteta. Neka vaša unuka bude uvek tako lepa i neka joj život bude ispunjen samo lepim i bezbrižnim trenucima. Pre svega, želim sve najbolje vama i vašoj unuci. Čestitam vam na rođenju unuke!

8) Kada vaša unuka dođe u vaš dom i kada svoju glavu nasloni na jastuk satkan od ljubavi i pažnje, znajte da se u vaš dom uselio vaš anđeo čuvar, vaš nepresušni izvor radosti. Neka u tim snovima doživi sve najlepše što može da dotakne čoveka, sve što je blisko nežnoj čovekovoj duši. Čestitam vam na rođenju unuke!

9) Malo je reći da ste danas postali samo deka i baka, postali ste najsrećniji ljudi na svetu. Neka vaša mala unukica bude poput prave princeze i neka joj njena nežnost i lepota podare miran i bezbrižan život. Dragi moji, želim vam da zajedno sa vašom unukom provedete još mnogo lepih dana. Čestitam vam na rođenju unuke!

10) Kada vas dodirne malena ruku vaše unuke i kada iz njenih usta izađu prve reči, vaše srce će biti prepuno i vaš život će se pretvoriti u bajku. Uživajte u tim trenucima, jer tada čovek može da oseti sve čari koje sa sobom nosi jedno malo dete koje zrači svojom dobrotom i toplinom. Želim da vaše druženje uvek bude lepo i razdragano i neka vaš svaki zajednički dan bude poseban. Čestitam vam na rođenju unuke!

Čestitka za rođenje unuke

11) Bez sumnje, ovaj dan će zauvek promeniti vaše živote. Od danas bićete mnogo radosniji, vaš život će biti ispunjeniji i nikada nećete imati razloga za tugu i patnju. Uz vas će uvek biti vaša unukica i svakodnevno će vam pružati ljubav koju može da pruži samo malo dečije srce koje zna iskreno da voli. Učinite njen život što lepšim, jer ako ona uživa u svome životu, vi će biti još srećniji i imaćete još jedan razlog više za radost. Budite ponosni na vašu unuka i neka vam ona donese još mnogo mirnih i srećnih dana. Čestitam vam na rođenju unuke!

12) Neka vaša mala princeza utone u svoj čarobni svet u kome se ne zna za tugu i bol u kome beskrajno vlada ljubav. Želim vam da zajedno pronađete pravi put ka vašoj sreći i neka vam ona zauvek bude motiv za radost i ljubav. Čestitam vam na rođenju unuke!

13) Nemojte nikada da budete tužni, znajte da je uz vas uvek neko ko vas iskreno i beskrajno voli i ko zna da poštuje i ceni vašu pažnju. Neka vaša mala unukica bude zauvek tu uz vas i trudite se da joj ulepšate svaki dan i da joj život učinite što lepšim. Neka njen osmeh bude i vaš, želim vam sve najbolje u zajedničkom životu. Čestitam vam na rođenju unuke!

14) Ma koliko god vam život donosio razloga za očajanje, budite uvek iznad svega, ne dozvolite da tuga okupira vaše srce. Neka u vašem srcu zauvek vlada ljubav i tu ljubav najviše usmerite ka vašoj unukici. Ona zaslužuje puno ljubavi i pažnje i svaki vaš osmeh će pozlatiti.

15) Kada na svet dođe mala devojčica, tada sve peva i sve veseli i ceo svet postaje riznica srece i radosti. Neka vaša mala unuka zauvek greje vaša srca i neka vam svakog dana iznova pruža jedinstvene trenutke. Želim vam sve najbolje, neka vaša unuka bude najsrećnija devojčica na svetu. Čestitam vam na rođenju unuke!

16) Kada je pored vas jedno malo dete, jedna čista i nevina duša, svaki pogled na život je lepši, svaki sekund proveden sa njim je neponovljiva igra nežnih osećanja. Prepusti se u potpunosti njemu i za vas nikada neće postojati tuga i loše raspoloženje. Vaša unukica će vam pokazati pravi put ka sreći i blagostanju i svi problemi će jednostavno nestati. Želim vam, pre svega, puno sreće, zdravlja i radosti, vama i vašoj unuci. Čestitam vam na rođenju unuke!

17) Pravo je zadovoljstvo dobiti unuku, lepoticu koja će zauvek veseliti vaša srca i koja će biti vaš ponos i vaša podrška u svakoj životnoj situaciji. Uživajte u svakom trenutku provedenom sa njom, znajte da je to nešto najlepše što sebi možete da priuštite. Vaš život biće mnogo lepši u društvu male princeze koja će vas poput anđela čuvati od svega što vam može nauditi. Neka vam je srećno i neka vas sreća uvek prati. Čestitam vam na rođenju unuke!

18) Želim da vam od sveg srca čestitam rođenje unuke, neka vaša mala devojčica ulepša vašu porodicu i neka vašem domu podari večnu radost i zadovoljstvo. Neka vaša srca zauvek sijaju uvek istim sjajem kao i danas, budite uvek tako srećni i zadovoljni. Čestitam vam na rođenju unuke!

19) Život je mnogo lepši kada znate da postoji neko za koga živite, neko kome želite da poklonite svoje srce, neko ko će vas uvek voliti i ceniti. Zaista, sreća je na vašoj strani, dobili ste unuku koja će vam svakodnevno pružati ljubav i koju ćete voleti više od svega. Želim da ljubav vlada vašim odnosima i da vaša unuka shvati da je lepo voleti i osećati se voljenim. Dragi moji, neka vam je srećno rođenje unuke. Iskreno, od sveg srca, čestitam vam!

20) Drago mi je što je ovog lepog i predivnog dana na svet došla tako lepa i mala devojčica, koja svojim okicama daje svima do znanja da je ona prava princeza. Uživajte u ovome danu, verujte mi na reč, ovaj prizor je neponovljiv. Želim da vaša unuka bude prava princeza i da u svome životu nikada ne sazna za tugu i bol. Čestitam vam na rođenju unuke!

Čestitka za rođenje unuka

1) Na ovaj dan, rodio se vaš najveći ponos, vaša najveća životna radost, rodio se vaš unuk. Neka vaš unuk podari vama svu radost ovoga sveta i neka zauvek veseli vaša srca. Sve dok budete zajedno, nikada nećete imati problema, ljubav će biti nešto što pokreće vaše živote. Čestitam vam na rođenju unuka!

2) Ne postoji ništa lepše od rođenja unuka, tada sve postaje nevažno i činjenica da je na svet došao jedan mali princ, dekina i bakina radost, zauvek ostavlja na dnu sve brige i probleme. Želim da vaš unek bude uvek veseo i srećan i da u toj sreći i blagostanju kreira put ka uspehu u životu. Čestitam vam na rođenju unuka!

3) Veliko mi je zadovoljstvo da vam čestitam rođenje unuka, sa sigurnošću tvrdim da ne postoji čovek koji je u ovom trenutku srećniji od vas. Vaš unuk je svojim dolaskom večno uselio bezbrižnost u vaše duše i dokazao da je dete najveći poklon koji čovek može da dobije. Neka vam je srećno rođenje unuka! Iskreno, od sveg srca, čestitam vam!

4) Neprocenjiv je osećaj kada vaše dlanove dodirne jedna mala ručica, koja je tako nežna i glatka poput pamuka. U vama se tada probudi želja da poljubite tu ručicu i da ona zauvek ostane kraj vas. Želim da vaš unuk bude oličenje pravog čoveka, ali pre svega želim vam puno zdravlja, veselja i radosti. Čestitam vam na rođenju unuka!

5) Koliko god bili tužni, vaš unuk će pronaći načina da vas razveseli i u vaš život ponovo unese nežne osećaje ljubavi i radosti. Vaš unuk je vaše najveće blago, u svakom trenutku pružite mu ono najbolje iz vaše duše, pre svega, pružite mu puno ljubavi i nežnosti. Želim da ljubav zauvek vlada vašim životima i da vaš unuk uvek bude vaš ponos i vaša uzdanica. Čestitam vam na rođenju unuka!

6) Zagrlite i poljubite i vašeg unuka, tiho mu šapnite da je on čitav vaš svet, vaš motiv za život i sreću. Neka dobro zna da je on čitav vaš život i da za vas ne postoji ništa važnije od njega. Beskrajno mu pružite ljubav i znajte da će vam svaki poljubac pozlatiti. Budite bez brige, ljubav je najlepše osećanje čoveka i zbog toga želim da beskrajno volite svoga unuka i da on beskrajno voli vas. Čestitam vam na rođenju unuka!

7) Sada kada je na svet došao vaš mali unuk, možete sa zadovoljstvom reći da ste vi najsrećniji ljudi na svetu, baka i deka jednog prelepog deteta. Sa vašim unukom možete ostvarite sve vaše želje i snove, vaš unuk će biti vaša večita inspiracija, vaš nepresušni izvor energije. Iskreno, želim da u budućnosti provedete mnogo lepih trenutaka sa vašim unukom i neka vam ti trenuci budu najlepši u životu. Čestitam vam na rođenju unuka!

8) Pre svega, želim da vam kažem da je rođenje deteta pravo zadovoljstvo za svakog čoveka, trenutak u kome je sve moguće i u kome je sreća jedino važna. Veoma sam srećan što je u vaše živote došao jedan mali dečak koji u svojim okicama nosi radost vaše porodice i koji je tu da bi vaše živote učinio što lepšim. Taj prelepi dečko je vaš unuk, vaša ljubav, vaše srce i duša. Čestitam vam na rođenju unuka!

9) Odjednom čuo se plač deteta, koji je poput letnje kiše uzburkao emocije koje su u tom trenutku postojale. Nakon toga, svima je bilo jasno da je tog trenutka rođen jedan novi život, jedno malo muško dete, vaš dragi unuk. Taj plač je izazvao osmehe na licima i svima stavio do znanja da je došao bakin i dekin princ, bakina i dekina snaga. Želim da zauvek budete srećni i da uživate u vašem druženju, koje će biti prepuno lepih i toplih emocija. Čestitam vam na rođenju unuka!

10) Nikada ne dozvolite da se plač useli u vaš svet, neka vaša uteha bude vaš unuk, koji će u svakom trenutku biti tu uz vas i koje će vas uvek oraspoložiti. Ovoga dana, postali ste baka i deka i budite ponosni što ste dobili unuka koji će biti vaš životni oslonac. Neka vam je sa srećom i neka vaš unuk bude najsrećniji čovek na svetu, želim sve najbolje vama i vašem unuku. Čestitam vam!

11) Bog vam je podario jedno malo stvorenje, koje je nežno, poput anđela, ušlo u vaše živote i sa sobom donelo mnogo razloga za radost i sreću. To je nešto najlepše što se čoveku može dogoditi i u tim trenucima za čoveka ne postoji ništa nemoguće i nedostižno. Taj mali anđeo je vaš unuk i neka mu život bude ispunjen samo lepim trenucima. Čestitam vam na rođenju unuka!

12) Kada u vašem naručju držite malo dete koje vas svojim nežnim očima miluje, znajte da je vaš život sada u njegovim rukama i da vaša sreća je i njegova sreća. Ljubite i milujte vašeg unuka, neka bude siguran u vašim rukama i neka zna da je on vaše sve. Čestitam vam na rođenju unuka!

13) U vaše živote došao je mali anđeo čuvar koji će svojim beskrajno velikim srcem večito grejati vaš porodični dom. Jako je važno da među vama bude isključivo samo ljubav, nijedno drugo osećanje nije dostojno vašeg odnosa. Želim da zauvek ovako volite svoga unuka i da on isto tako voli vas. Čestitam vam na rođenju unuka!

14) Neka u vašim mislima bude samo sreća i zadovoljstvo, zaista ne postoji nikakvih razloga za brigu i patnju. Veselite se i uživajte, rodio se vaš unuk, vaša najveća ljubav. Čestitam vam na rođenju unuka!

15) Ne dozvolite da se vaša sreća vremenom umanji, uvek budite radosni zbog rođenja vašeg unuka, to je nešto što može uvek odoleti zubu vremena. Želim da vaš unuk bude zauvek srećan i nasmejan. Čestitam vam!

16) Nemojte ni pomišljati o lošim danima, kraj vas je vaš unuk koji će svaki vaš dan učiniti najlepšim na svetu. Želim vam puno ljubavi, zdravlja i sreća, čestitam vam na rođenju unuka!

17) Kada uzmete vašeg unuka u krilo i nežno ga poljubite, tada će čitav svet biti vaš i sve će postati lepo i bajkovito. Čestitam vam na rođenju unuka!

18) Budite uvek ovako veseli, želim da zajedno sa vašim unukom otkrijete sve lepote ovoga sveta. Pre svega, želim vam sve najbolje. Čestitam vam na rođenju unuka!

19) Kada u vašem naručju stavite vašeg unuka i kada poljubite njegovo krhko i nežno lice, u tom trenutku vaše srce obasjaće beskrajni izvor radosti i zadovoljstva. Neka vaš unuk uvek bude srećan i zadovoljan, od sveg srca želim mu sve najbolje. Čestitam vam na rođenju unuka!

20) Došao je dan kada ste postali baka i deka, verujte mi, to je veoma lep osećaj i zato želim da beskrajno uživate u njemu. Vama i vašem unuku želim puno lepih trenutaka. Čestitam vam na rođenju unuka!

 

Takođe možete pročitati:

No Responses

Leave a Reply