Najlepše čestitke za rodjendan ćerki

Rodjendanske poruke za ćerku

Biti roditelj i imati dete veoma je lepo i o tom osećaju se može puno pričati. Roditeljstvo donosi puno lepih osećaja čoveku i u njemu budi najlepše i najbolje osobine. Kada čovek postane roditelj, tada on psihički sazri i njegov pogled na svet menja svoj izgled. Roditelj u svakom pogledu mora da bude primer svom detetu i zbog toga je roditeljstvo jedna veoma ozbiljna i odgovorna stvar. Biti roditelj nije nimalo lako, roditeljstvo donosi puno problema i izazova, ali, pored toga postoji i lepša strana roditeljstva i ona je nešto ulepšava tu celokupnu priču. Ta lepša strana odnosi se na sve lepe i srećne trenutke koje čovek provede sa svojim detetom. Najmanje što možete da uradite jeste da joj napišete jednu sadražajnu i ugodnu rođendansku čestitku. Ukoliko želite da vašoj ćerki napišete rođendansku čestitku možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za rodjendan ćerki od mame i tate

1) Mila naša ćerkice, tvoj život obeležio je našu sreću i dane naše ljubavi, sve što imamo to si ti, ti si najveće bogatsvo našeg doma, ti si zlato koje sija u našim očima, ti si nežno stvorenje koje razmazilo naša srca. Volimo te i želimo ti da ti život uvek pruža ono što želiš i voliš, kao tvoji roditelji uvek ćemo se truditi da ti pomognemo u svemu. Neka ti bude veseo ovaj dan, želimo ti dušo srećan rođendan!

2) Oduvek si bila naša srećna i nasmejana devojčica, na tvom nežnom licu osmeh je pronašao svoj dom, u tvom nežnom srcu sreća je pronašla svoje sklonište. Došao je dan koga sa velikim nestrpljenjem čekaš svake godine, došao je tvoj rođendan i znaj da te tvoja mama i tvoj tata puno vole. Šaljemo ti puno poljubaca upakovanih u najslađe i najlepše želje, šaljemo ti puno ljubavi, osmeha i zagrljaja. Neka ti je srećan rođendan!

3) Draga naša ćero, sa tobom smo još od tvog rođenja, mi smo osobe koje živimo za tebe i koje su spremne da urade sve kako bi ti živela srećno i lepo. Iskreno te volimo, ti si naše dete i najdraža osoba koja postoji na ovome svetu, bilo šta da se desi, ti ćeš uvek za nas biti mala princeza koja ima krhko srce i nežnu dušu. Ovoga dana pokloni puno osmeha čitavom svetu, uhvati ritam sreće i uživaj u zabavi. Srećan rođendan žele ti mama i tata!

4) U tvojim prelepim okicama može se videti sva lepota koja postoji na ovome svetu, ti si mamina i tatina lepotica, ti si naše srce i naša duša. Veoma smo srećni što si odrasla u jednu lepu devojčicu, koju pored lepote krasi i lepo ponašanje i vaspitanje. Ponosni smo na tebe i uvek smo na tvojoj strani, želimo ti puno sreće i uspeha u daljem životu. Pre svega, neka ti ovog dana radost otvori srce i neka u njemu zauvek ostane. Mama i tata ti žele srećan rođendan!

5) Voljena i jedina naša, mnogo puta smo ti rekli da te volimo i da nam veoma značiš, ali te reči ne vrede ništa i ne mogu se porediti sa emocijama, zagrljajima i dodirima. U to ime, želimo da te zagrlimo i poljubimo i neka naša ljubav ofarba nebo u crvenu boju radosti. Neka svi znaju da se mi puno volimo, neka svi znaju da smo mi jedna srećna i vesela porodica. Mama i tata te vole više od svega i žele ti sve najbolje. Neka ti je srećan rođendan!

6) Tvoje detinjstvo  je donelo puno sreće i uzbuđenja čitavoj našoj porodici i svakog trenutka smo bili srećni što smo roditelji jedne tako dobre i mirne devojčice. Oduvek si bila dete koje je tiho i povučeno i koje sluša svoje roditelje i zbog toga si u svakom trenutku mogla da dobiješ od nas sve što si želela. Te tvoje dobre osobine se nikada nisu promenile i zbog toga smo još više srećniji i ponosniji. Ovom danu se iskreno radujemo i želimo da sa tobom provedemo puno radosnih trenutaka u slavlju i veselju. Neka ti je srećan rođendan!

7) Mila naša princezo, za nas ne postoji ništa lepše i važnije od tvog osmeha, tvoja sreća je naš život, tvoje srce je naša duša, mi smo tvoji roditelji i volimo te do neba. Bez tebe sve naše ne postoji, ti nam svakodnevno daruješ radost i sreću, ti si jedini i neprusišivi izvor sve lepote koja postoji u nama. Ovaj dan nam govori da je prošlo puno godina od dana kada je sreća pokucala na vrata našeg doma, ovog dana si se rodila ti i taj dan ćemo uvek pamtiti i slaviti. Želimo ti puno lepih, malih i slatkih rođendanskih želja, neka ti svi putevi u životu budu prekriveni zlatom i dijamantima. Mama i tata te beskrajno vole i žele ti srećan rođendan!

8) Ćerkice naša draga, kada smo se venčali imali smo samo jednu želju, želeli smo da što pre dobijemo ćerkicu koja će biti nežna i bela poput pahulje snega. Bog nam je ostvario tu želju i nasmešio se našoj sreći, zbog toga smo mu mnogo zahvalni, jer bez tebe nikada ne bi saznali šta je to prava sreća u životu. Želimo ti puno lepih događaja i opuštenih trenutaka ovog sjajnog dana, želimo ti srećan i dug život. Neka ti je srećan rođendan!

9) Srećo naša, naši topli i iskreni zagrljaji govore da među nama vlada prava porodična ljubav koja je jača i moćnija od svega. Kraj tebe nikada nismo bili nesrećni i svaki trenutak sa tobom pamtimo po lepim stvarima, oduvek si bila dete za primer i uvek ćeš biti naša mala plava ljubičica. Volimo te puno i za tvoj rođendan želimo da ti poklonimo puno lepih poklona u vidu toplih i emotivnih zagrljaja. Ćero draga, mama i tata ti žele srećan rođendan.

Čestitke za 18. rođendan ćerki

1) Jedina moja ćeri, na tebe gledam kao na nešto najdragocenije i najsjajnije, ti si biser u mom životu, ti si dragi kamen u mom srcu, ti si moja ljubav, moja snaga i permanentna podrška. Presrećan sam što je ovaj dan konačno stigao, presrećan sam što ćemo lepo proslaviti tvoj rođendan i želim da tvoja rođendanska zabava bude najbolja na svetu. Neka tvoje srce zaigra od sreće i neka radost u tvojoj duši probudi vrtlog lepih emocija. Želim ti srećan 18. rođendan!

2) Jako mi se sviđa to što si ti u suštini veoma osećajna i dobra osoba koja svakoga trena sluša svoje srce i prati svoja osećanja. Uvek sam se trudio da ti obajsnim da su čovekove emocije srž čovekovog postojanja i sada znam da sam u tome uspeo i veoma sam ponosan na tebe. Ti si moja mezimica, moje slatko srculence, volim te puno i želim ti da uživaš u slavlju, druženju i veselju. Takođe, želim ti sve najbolje u životu, neka ti je srećan 18. rođendan ćeri moja!

3) Draga moja ćerko, dan tvog rođenja pamtim samo po lepim i prijatnim stvarima, tog dana je sve bilo savršeno i osećao sam se snažno i moćno. Tog dana sam u rukama držao nešto što budi sreću u čoveku, tog dana sam u rukama držao svoju srećnu budućnost i svoju ljubav. Srećan sam što te imam i što ti mogu reći da te volim, danas je tvoj osamnaesti rođendan i na tebi je samo da uživaš i da se veseliš. Neka te najveselije pesme nose poput laganog i toplog prolećnog vetra, želim ti srećan 18. rođendan!

4) Gledao sam te kako odrastaš i kako se u tebi formira zrela osoba koja ima svoje stavove i principe. Voleo sam da ti odrasteš u jednu emancipovanu i pametnu devojku i moja je sreća što je sve ispalo kako sam želeo i voleo. Danas pored sebe imam ćerku koju bi svaki roditelj poželeo, ti si jedna veoma pametna, draga i lepa devojka i kao takva predstavljaš pravo ljudsko blago. Neka ti budući život bude maksimalno lep i kvalitetan i neka sve dobre i lepe stvari budu uz tebe. Volim te najviše na svetu i želim ti srećan 18. rođendan!

5) Ćeri moja draga i jedina, period koji je pred tobom doneće ti puno novih stvari u životu i treba će ti malo vremena da se navikneš. Ali, sve to je deo prirodnog procesa sazrevanja čoveka i sve što ti se sada čini čudno i nepoznato u budućnosti će ti biti normalno i razumno. Veruj mi da su tvoje godine najlepše godine za čoveka i zbog toga se potrudi da ti svaki novi dan bude zanimljiviji i lepši od prethodnog. Sada slobodno mogu reći da si odrasla i zrela devojka i svim srcem ti želim najsjajniju budućnost. Srećan ti 18. rođendan!

6) Nemoj da te brinu priče u kojima se govori da tvoj život postaje puno drugačiji kada napuniš osamnaest godina, te priče su u suštini prazne i nemaju nikakvog značaja. Jedino što je tačno jeste da je osamnaesti rođendan veoma lep i divan i da kao takav predstavlja jedan od najlepših događaja u životu. Ti si moja ćerka i želim da ovoga dana blistaš od lepote, neka radost vlada tvojim bićem i neka pesma uđe u tvoju dušu. Neka ti je srećan 18. rođendan!

7) Ćerko moja, moja sjajna zvezdo, svako dete ima želju da odraste i da postane samostalan čovek koji po svojoj volji donosi odluke u životu. Isto tako, ti si oduvek želela da odrasteš i da napuniš osamnaest godina i ovog dana imaš priliku da uživaš u realizaciji tvojih želja. Želim da kraj tebe budu svi tvoji najbolji drugari i želim da se zajedno veselite. Neka tvoja rođendanska zabava bude spoj dobrog raspoloženja i veselih vibracija, želim ti srećan 18. rođendan!


Rođendanske poruke za ćerku

1) Mila moja ćerkice, kada na tvom licu vidim osmeh, tada na nebu sija sunce, kada vidim tvoje sjajne oči, tada kroz moje srce leti sreća, kada čujem tvoj prelepi glas, tada u mojoj duši vlada večni spokoj i mir. Sve oko mene mi govori da si ti najsjanija zvezda u mojoj životnoj galaksiji, sve oko mene mi govori da si ti najveći i najlepši poklon koji sam ikada mogao dobiti u životu. Neka ti ovaj dan donese puno zanimljivih poklona i neka vesela rođendanska atmosfera bude prisutna svakog trenutka. Srećan ti rođendan!

2) Pogledaj u nebo, pogledaj u sjajne zvezde, zamisli najlepšu želju i oseti kako snovi kroz tvoj život jezde. Gledaj na život kao na nešto što je lepo, zabavno i zanimljivo, uživaj u svakom novom danu, uživaj u svakom trenu, u svakoj sekundi. Neka mladost vri u tvom telu i neka svi znaju da si ti mlada devojka koja jednostavno može sve. Kao tvoj roditelj želim ti da uvek budeš hrabra, smela i jaka, želim ti sve najdivnije u životu. Neka ti je srećan rođendan!

3) Sunce moje, kćeri moja mila, za roditelja ne postoji važniji i srećniji dan od rođendana njegovog deteta i taj dan se ne može porediti ni sa čim. Tvoj rođendan je u mom životu iznad svih ostalih dana i za mene predstavlja jednu vrstu praznika. Vreme kao vreme, brzo prolazi, došao je tvoj rođendan i slobodno možeš da se opustiš i da budeš srećna. Sve što zamisliš i poželiš neka ti se ostvari, želim ti srećan rođendan!

4) Veruj u svoju sreću i neka tvoj svet bude prepun mašte, čarolija je u čoveku i u njegovoj volji, sve što nam treba nalazi se u nama. Ti si moja ćerka i za tvoju sreću bih potrošio poslednji atom svoje snage, danas je tvoj divan dan i od srca ti želim najlepše i najzabavnije slavlje. Srećan ti rođendan!

5) Ćerko moja, pčelice moja, ovog dana imam jedan razlog više da te zagrlim i poljubim. Ovog dana imam jedan razlog više da budem srećan i da od radosti pevam. Danas je tvoj rođendan i želim da ti anđeli sa neba donesu sve što želiš i voliš i sve o čemu sanjaš. Želim ti sve najbolje i najlepše, neka ti je srećan rođendan!

Takodje možete pročitati:

No Responses

Leave a Reply