Najlepše rodjendanske poruke za prvi rodjendan

Čestitke za prvi rođendan

Deca su nešto najlepše što postoji na svetu, deca donose radost i sreću i predstavljaju simbol mira i blagostanja. Ona nam svojom vedrinom naređuju da zaboravimo na sve probleme i prepustimo se uživanju u životu. Svaki novi život sa sobom nosi veliki značaj, jer deca su naša budućnost i njima treba pružiti svu pažnju. Kada na svet dođe mala beba, u nama se probude najnežnija osećanja i svaki trenutak njenog odrastanja je poseban. Vreme neumitno prolazi i ubrzo dođe i prvi rođendan, dan kada su svi srećni i ponosni. Možete iskorisiti neku od navedenih čestitki za prvi rođendan!

Čestitke za prvi rođendan devojčici

1) Mila moja, ti si moja mala princeza, moje pravo blago. Kada si došla na svet, u tom trenutku nije postojala srećnija osoba na mene. Jednostavno, moje srce je tada moglo da dohvati nebo, jer moja ljubav prema tebi ne zna za granice. Neka ti život bude blistav poput najčistije izvorske vode, neka sreća uvek bude kraj tebe. Želim ti sve najbolje, srećan ti 1. rođendan!

2) Želim uvek da vidim osmeh na tvom licu. Moja mala lepotica nije zaslužila da plače i obećavam ti da nikada neću dozvoliti da tuga ogorčava tvoj život. Za tebe sam spreman da dam sve, ništa nije toliko vredno u mom životu kao što si vredna ti. Zamisli želju i ugasi sve svećice pred tobom, neka se nad rođendanskom tortom pojavi osmeh koji će ozariti sve.Uživaj u svemu što je pred tobom,  želim ti dug i predivan život. Neka ti je srećan 1. rođendan!

3) Kada sam sa tobom sve je savršeno i besprekorno, tad ne postoji ništa što će me zabrinuti i rastužiti. Ti si moja snaga i motivacija, moj smisao života. Moj život je prazan bez tebe, ti ispunjavaš svaki moj trenutak i daješ mu značaj. Ti si moja najslađa beba i želim ti da odrasteš u pravu lepoticu. Mila moja, srećan ti 1. rođendan!

4) Najdraža moja bebice, želim ti reći da te volim najviše na svetu. Ti si moja mala slatka devojčica koja ulepšava svaki moj trenutak i daje mu neodoljivu čarobnu notu. Ovo je najlepši dan u mome životu, slavimo tvoj prvi rođendan i moje srce je prepuno. Neka ti ovaj prvi rođendan donese mnogo lepih trenutaka u životu, želim ti lepu i svetlu budućnost. Srećan ti 1. rođendan!

5) Ti si lepota moga sveta, kada sam te prvi put ugledao shvatio sam da je do tada moj život bio prazan i neispunjen i da si ti pravi anđeo koji je tu da me konstanto čini srećnim. Moj mali anđele, neka ceo svet bude tvoj, svaka tvoja želja za mene je zapovest, za tebe ću učiniti sve. Neka te osmeh prati kroz čitav život, želim ti lepo detinjstvo i srećan život. Najdražoj mojoj devojčici želim srećan 1. rođendan!

Čestitke za prvi rođendan

6) Kada te uzmem u svoje naručje i kada zaspiš na mojim rukama, u tom trenutku osećam se kao sneg koji se topi na ljudskom dlanu. Obuzme me milina i čitavo telo se u tom trenutku ispuni nekom neobjašnjivom energijom. Prelep je osećaj imati kraj sebe malo stvorenje koje voliš više od svega. Mila moja devojčice, želim ti da uvek budeš srećna, jer tvoja sreća je jednaka mojoj. Želim ti bajkovito detinjstvo i uspešnu budućnost. Neka ti je srećan 1. rođendan!

7) Lepotice moja, svaki tvoj osmeh me raduje, svaka sekund proveden sa tobom za mene je od velikog značaja. Volim kada sam u društvu jedne slatke male princeze, ti si nešto najvrednije što imam u životu i uvek možeš da računaš na mene. Znaj da ću uvek biti tu da ti pružim podršku u svemu, jer ti si moja mala devojčica i volim te najviše na svetu. Mila moja, srećan ti 1. rođendan!

8) Svaki tvoj nežni dodir za mene je nešto najlepše što se može doživeti u životu, ti si moj ponos i moja životna sreća. Oduvek sam želeo da imam jednu lepu i pametnu devojčicu kao što si ti. Danas je tvoj prvi rođendan, prošlo je tačno godinu dana kako je svet bogatiji za osmeh jedne male devojčice. Želim ti sve najlepše u životu, neka ti je srećan 1. rođendan!

9) Milo moje, ti si sunce koje me greje i obasjava, ti si izvor mog života, najdraža moja devojčica. Ti si tako nežno i milo stvorenje, ne postoji osoba koja te ne bi volela. Ti zaslužuješ samo ljubav, nežnost i pažnju, jer to je najvažnije u životu. Ti si moja mala beba i uvek ću te beskrajno voleti. Želim da ti budućnost bude besprekorna, želim ti lep i ugodan život. Mojoj slatkoj devojčici čestitam 1. rođendan!

10) Najdraža moja devojčice, pred tobom su lepi dani detinjstva, želim ti da uživaš u svemu što ti život donese. Još uvek si veoma mala, ali želim ti reći da život nije nimalo lak, ali dovoljno je samo malo volje i želje i sve može postati dostižno. Želim da moja mala devojčica odraste u pravu princezu, nežnu i osetljivu devojčicu čije je srce beskrajno veliko. Neka tvoje detinjstvo bude prepuno ljubavi i nežnosti i neka te samo te emocije prate kroz život. Budi bez brige, uvek ću biti tu za tebe i svakoga trenutka ću se truditi da ti obezbedim mirnu i spokojnu budućnost. Mila moja, neka ti ovaj dan donese puno lepih momenata u životu, neka ti je srećan 1. rođendan!

Čestitke za prvi rođendan od babe i dede

1) Ti si naš najdraži unuk, ti ulepšavaš svaki naš dan, ti si bakina i dekina radost i sreća. Kada si se ti uselio u naše živote, naši životi su se promenili u korenu, sve je dobilo smisao i sve je postalo idilično i bajkovito. Ti si uneo radost u naš svet, ti si taj koji nas je probudio iz dugog perioda u kome su naše duše bile neispunjene. Beskrajno ti zahvaljujemo na svemu, ti si srž naših života. Pre svega, želimo ti puno zdravlja, radosti i sreće. Neka ti život bude lep kao u bajci, srećan ti 1. rođendan!

2) Najdraži naš, svaka reč koja prođe kroz tvoja mala i nežna usta za nas je prava blagodet, istinsko blago koje se ne može porediti ni sa čim. Ti si naša mala beba i tvoje reči nisu tako jasne i razumljive, ali su izuzetno nežne i simpatične. Sve tvoje je veoma drago nama, mi smo tvoji deka i baka i želimo ti sve najbolje u životu. Neka ti život donese samo lepe stvari koje će radovati tebe i tvoje srce. Najdražem našem unuku od sveg srca želimo srećan 1. rođendan!

3) Željno smo iščekivali dan kada ćeš ti doći u našu porodicu, danas sa ponosom možemo da kažemo da je naš unuk pravi dečak i da on danas slavi svoj prvi rođendan. Današnja atmosfera u nama je probudila sve ono što je neophodno za radost i sreću i iskreno želimo da svaki naš zajednički trenutak bude ispunjen ovakvom atmosferom. Ti si naše najmilije unuče i želimo ti puno sreće, zdravlja i ostvarenih snova. Neka ti je srećan 1. rođendan!

4) Svaki put kada pomislimo na tebe, u nama se probude najnežnija osećanja i u tom trenutku imamo veliku želju da te zagrlimo i poljubimo. Ti si naš mali princ, mali dečačić velikog i čistog srca. Od nas možeš da očekuješ samo ljubav, nežnost i toplinu, jer to je nešto što mali dečak, kao što si ti, zaista zaslužuje. Želimo da znaš da te mi veoma volimo i da si ti naš najdraži unuk. Želimo ti lepo i razdragano detinjstvo, kao i predivan i uzbudljiv život. Neka ti je srećan 1. rođendan!

5) Pre svega, želimo da znaš koliko si ti zaista značajan nama, ti si centralni deo našeg života, ti si iskra koja pali vatru beskrajne sreće i radosti. Svaki trenutak proveden sa tobom je jedinstven i neopisiv, jer ti si pravo oličenje dobrog i mirnog dečaka. Mili naš, neka te životne staze odvedu pravo u svet beskrajnog uživanja, želimo da ti se sve želje koje budeš imao u životu ispune. Našem najdražem unuku čestitiamo 1. rođendan!

6) Milo naše čedo, ti si sve što imamo u životu, ti si povod za našu radost i sreću, ti nam zaista ulepšavaš ove dane. Dovoljan je samo jedan tvoj osmeh i sve se pretvara u savršenstvo. Takvu čaroliju može izvesti samo čisto i nežno srce poput tvoga, srce koje ume bezuslovno da voli. Mi smo tu da ti pomognemo u svemu i trudićemo se da ti maksmialno olakšamo život. Mili naš, neka ti ovaj 1. rođendan bude najsrećniji dan u životu, želimo ti puno lepih i nezaboravnih trenutaka. Neka ti je srećan 1. rođendan!

7) Naša želja je da ti odrasteš u pravog čoveka koji će se neumorno boriti za sebe i svoje emocije i koji će svaki životni potez bazirati na osnovu svoje časti i svojih osećanja. Ti si naš mali unuk i mi smo tu da te naučimo sve što ti je potrebno za miran i spokojan život. Budi bez brige, nikada nećemo dozvoliti da ti iko naudi. Želimo ti da uživaš u svakome danu koji je pred tobom, neka ti je srećan 1. rođendan!

8) Dan kada si došao na svet bio je kao u najlepšem snu, sve je bilo čarobno i neobično. Od tog dana ništa više nije isto kao što je bilo, naša svakodnevnica promenila je svoj karakter, sve je postalo lepše i maštovitije. Tvoje društvo nas opušta i čini zadovoljnim i ponosnim ljudima, ti si naše malo unuče i sa ponosom možemo reći da si ti najbolji mali dečak na svetu. Učinićemo sve da ti budeš uvek srećan i zadovoljan. Uživaj u svom prvom rođendanu, tvoja baka i tvoj deka ti žele sve najbolje u daljem životu. Srećan ti 1. rođendan!

9) Predivan je osećaj držati svoje unuče u rukama, imati kraj sebe jedan mali život, jedno malo detence koje će postati pravi čovek. Kada si u našem naručju, tada u naš život doleti neka neobjašnjiva doza ispunjenosti i zadovoljstva. Najdraži naš, pred tobom je čitav život i iskreno ti želimo sve najbolje u njemu. Najvažnije je da si ti nama srećan i zadovoljan, sve ostalo je nevažno. Tvoj deka i tvoja baka te vole najviše na svetu, neka ti je srećan 1. rođendan!

10) Ti si jedno prelepo i nežno detence koje svojim okicama pruža neopisivu ljubav i toplinu. Jako nam je drago što si ti naš unuk, jer bez tebe ništa ne bi bilo kao što je sad. Tvoja pojava nam ulepšava svaku sitnicu, sa tobom je sve nekako lepše i čarobnije. Ti si nepresušni izvor našeg lepog raspoloženja, ti si naš mali unuk, naš život i naša uteha. Tvoja baka i tvoj deka ti žele savršen i bajkovit život, neka te sreća uvek prati i neka uvek bude tu kraj tebe. Najdražem našem unuku želimo srećan 1. rođendan!

Čestitke za 1. rođendan od kumova

1) Ti si naše najdraže kumče, ti unosiš boje u naše živote, ti crtaš dugu na mračnom nebu naših života. Kada smo kraj tebe, tada zaboravimo na sve što nas brine i muči i u našim glavama je samo jedan mali dečak koji svojim osmehom osvaja čitav svet. Drago nam je što je tako i zaista uživamo u svakom trenutku koji provdemo sa našim malim kumčetom. Neka staza tvog životnog puta bude posuta ružama, želimo ti sve najbolje u tvojoj budućnosti. Neka ti je srećan 1. rođendan!

2) Velika je čast deliti dane sa tako nežnim i predivnim stvorenjem kao što si ti, mili naš dečače. Svakog puta kada se osmehneš i pružiš nam ruku, sa tvojih ruku poleti anđeo koji sa sobom nosi samo ljubav. Želimo da znaš da te mi jako puno volimo, jer ti si naše kumče i zaista nam veoma značiš. Ne postoji stvar koju ne bi uradili za tebe, ti si nam važniji od svega. Pred tobom su dani detinjstva i iskreno ti želimo lepo i spokojno detinjstvo, kao i miran i uspešan život. Našem najdražem kumčetu želimo srećan 1. rođendan!

3) Uvek imaj na umu da te tvoja kuma i tvoj kum vole najviše na svetu, uvek možeš da računaš na nas i našu pomoć. Iako si veoma mali, tvoje srce je tako veliko i čisto da može poskidati sve sjajne zvezdice sa neba. Mili naš, neka te život odvede u svoje najblistavije odaje, iskreno ti želimo da upoznaš sve lepote ovoga sveta. Želimo ti sve najlepše u budućnosti, neka ti je srećan 1. rođendan!

4) Tvoje rođenje preporodilo je i ozarilo naše živote. Kada si došao na svet, nije postojalo srećnijih ljudi od nas, znali smo da ćemo postati kum i kuma jednog malog prelepog anđelčića. Veruj nam na reč, ti si naše najveće bogatstvo, ti si naša sreća i uvek ćemo se boriti za tebe i tvoju budućnost. Ti si naše malo kumče i zaslužuješ sve najbolje. Iskreno ti želimo uzbudljiv i raskošan život, neka te srećne zvezde uvek prate. Srećan ti 1. rođendan!

5) Najmilije naše kumče, kada si ti tužan i mi smo tužni i svaka tvoja suza nas veoma boli. Dajemo ti reč da nikada nećemo dopustiti da suza krene iz tvojih očiju, svom snagom ćemo se boriti da osmeh ostane večno na tvome licu. Želimo ti da odrasteš u pravog i primernog čoveka koji je vredan svakog poštovanja.  Ništa nam nije važnije od tebe i tvoje sreće i zbog toga ti želimo puno srećnih dana u detinjstvu i još lepših i srećnijih dana u kasnijem životu. Najdražem našem kumčetu čestitamo 1. rođendan!

6) Veoma nam je drago što smo danas proslavili tvoj prvi rođendan, pravo je zadovoljstvo uživati u tako jedinstvenom događaju. Zaista nam je bilo predivno, na pravi način smo obeleželi godišnjicu tvog rođenja. Ali, to nije samo godišnjica, to je dan kada je sve krenulo lepšim putem, dan kada smo postali ponosni kum i kuma jednog malog dečaka. To je nešto najlepše što smo ikada doživeli i zbog toga nam je sve tvoje drago. Najmilji naš, želimo ti besprekoran život koji je poput najlepšeg sna, neka ti sve uvek ide kao voda. Neka ti je srećan 1. rođendan!

7) Sada si veoma mali da bi razumeo život, njegov značaj i njegove probleme, ali moramo ti reći da uvek možeš da se osloniš na nas i rešićemo svaki problem koji budeš imao. Ti si naše malo kumče i nećemo dozvoliti da budeš zabrinut, u svakoj situaciji uvek postoji neko rešenje. Ti si najlepši dečak na svetu, tvoje nežno lice nas milije poput nežnog pamuka. Danas je tvoj rođendan i želimo ti da ga provedeš u lepom raspoloženju, zdravlju i veselju. Tvoj kum i tvoja kuma ti žele sve najlepše u daljem životu. Neka ti je srećan 1. rođendan!

8) Tvoje nežne plave okice sjaje beskrajnim plavetnilom koje svakodnevno puni naša srca pozitivnim energijom. Ti si naša nepresušna inspiracija, naš životni motiv, naš smisao života. Neka ti život bude poput dečije igre u kojoj ćeš uživati i biti zauvek srećan. Želimo ti puno lepih dana u životu, neka ti je srećan 1. rođendan!

9) Milo naše kumče, danas slavimo dan kada si nečujno ušao u naše živote, dan kada smo počeli da živimo pravi život. Bez tebe sve je bilo prazno i besmisleno, ti si svemu dao smisla i dodao si vergla našim tadašnjim životima. Ti si učinio naše živote pesmom, poklanjajući nam najlepše zvuke koji miluju naša srca. Ti si naše malo kumče i želimo da znaš da te svi beskrajno volimo. Pre svega, želimo ti da ostvariš sve svoje snove koje budeš imao, neka ti svaki dan bude srećan poput današnjeg. Najdražem našem kumčetu čestitamo 1. rođendan!

10) Lepo je biti mali i gledati na svet očima deteta. Želimo ti da uživaš u svakom momentu koji je pred tobom, jer period detinjstva je zaista predivan. Iako si jako mali, veoma dobro umeš da voliš i osećaš i to je znak da ćeš ti odrasti u dobrog i osećajnog čoveka. Želimo ti da uživaš u svome životu i danima koji su pred tobom, neka ti život u budućnosti priušti samo ono što čoveka čini srećnim. Milo naše kumče, neka ti je srećan 1. rođendan!

Čestitke za prvi rođendan od roditelja

1) Najmiliji naš sine, veoma smo ponosni na tebe, ti si dete koje bi svaki roditelj poželeo. Veoma nam je drago što si tako miran i dobar, pravo je zadovoljstvo biti kraj tebe i uživati u tvom društvu. Ti si našim životima pružio novu šansu, beskrajno ti se zahvaljujemo na svemu. Ti si naša sreća, ti si naš sin i mi te beskrajno volimo. Kao tvoji roditelji želimo ti sve najbolje, neka te sreća prati na svakom tvom koraku. Neka ti je srećan 1. rođendan!

2) Jedini sine naš, ti si naše zlato, pravo je zadovoljstvo imati sina kao što si ti. Kada nas pogledaš tim svojim nežnim okicama, u tom trenutku čitav svet je naš i samo nebo nam je granica. Neopisiv je osećaj imati kraj sebe jedno nežno i malo stvorenje koje je tu da vas veseli i da vam daje snage za život. Kada si kraj nas niko nam ne može ništa, ti si naš anđeo čuvar, naše najjače oružje u svakoj životnoj borbi. Dragi naš sine, neka ti život bude ispunjen samo lepim trenucima, od sveg srca ti želimo sve najlepše. Srećan ti 1. rođendan!

3) Kada si u našem naručju osećamo se nekako spokojno i mirno i sve pred nama se nekako stiša i umiri. Mili naš sine, ti si simbol naših života, svakoga dana uspeš da izmamiš osmehe na našim licima. Lepoto naša, neka ti ovaj rođendan donese puno radosti, zdravlja i sreće, želimo ti uspešan i savršen život. Sve što poželiš neka bude tvoje, želimo ti svetlu i perspektivnu budućnost. Dragom našem sinu želimo srećan 1. rođendan!

4) Ti si naš najbolji mališan, ti svaki dan učiniš posebnim, svakoj sekundi našeg druženja podariš neku dozu čarolije. I kada smo tužni, pored tebe uvek pronađemo razlog za sreću, jer ti si deo naših srca, ti si naš sin i bez tebe naši životi nisu mogući. Ovog lepog dana su naša srca okrenuta ka tebi i neka sve lepe želje dođu tebi u naručje. Mili naš sine, neka ti je srećan 1. rođendan!

5) Kada smo te prvi put ugledali odmah smo znali da se tog trenutka naši životi pretvaraju u jednu veliku i uzbudljivu avanturu punu ljubavi i nežnosti. Od toga dana sve teče poput bistrog potoka, naši životi su zaista postali besprekorni. Dragi naš sine, bićemo uvek tu uz tebe da ti pružimo pomoć i podršku u svemu. Nemoj da brineš, sve će biti u redu, dovoljno je samo malo dobre volje i čvrste želje. Pre svega, želim ti puno sreće u svakoj životnoj prilici, neka ti u susret dolaze samo lepi i i bezbrižni dani. Srećan ti 1. rođendan!

Čestitke za prvi rođendan od roditelja

6) Mili naš sine, srećo naša jedina, ti si nama sve, ti si sunce koje prekriva oblake, ti si naša svetlost i naša motivacija. Želimo ti lepo i spokojno detinjstvo, uživaj u svim dečijim čarolijama i igrarijama. Neka te sve u životu raduje i neka ti svaki novi dan donese još više dobrog raspoloženja. Lepo je biti mali i zbog toga uživaj u svakoj sekundi, dovoljno je samo da se osmehneš i ceo svet je u tvojim rukama. Želimo ti puno uspeha u životu, neka ti sve u životu bude po volji. Najdražem našem sinu čestitamo srećan 1. rođendan!

7) Sa zadovoljstvom možemo reći da smo mi ponosni roditelji jednog malog princa koji danas slavi svoj prvi rođendan. Ovaj događaj nas je sve okupio i ponovo usrećio, danas je tvoj rođendan i neka ceo svet peva. Mi smo zaista presrećni, tvoj rođendan je za nas nešto posebno i neponovljivo. Želimo ti da svaki dan u životu provedeš u raspoloženju kao danas, neka ti život bude ispunjen samo lepim sitnicama koje te čine srećnim. Sine naš jedini, neka ti je srećan 1. rođendan!

8) Kada nas poljubiš i kada tvoje oči zablistaju, tada znamo da imamo razloga da budemo srećni i zadovoljni, tada znamo da kraj sebe imamo stvorenje za koje živimo i zbog koga bi sve učinili. Takav osećaj je zaista jedinstven i moće ga osetiti samo neko ko je roditelj. Najdraži naš sine, neka osmeh zablista na tvome licu, uživaj u lepoti života, želimo ti mnogo radosnih i veselih dana. Neka ti je srećan 1. rođendan!

9) Najmiliji naš sine, znamo da si veoma mali, ali želimo ti reći da je život jedno dugačko putovanje u kome je jako važno ići pravim putem. Sada to nije tako važno, ali kada odrasteš možeš se setiti ovoga i može ti služiti kao jako dobar savet. Ti si naša mala slatka bebica, naše malo detence, obećavamo da ćemo svo vreme ovoga sveta provesti zajedno u lepoj porodičnoj atmoseri. Neka ti život bude poput najlepšeg sna, od srca ti želimo da u budućnosti postigneš sve što budeš hteo. Neka ti je srećan 1. rođendan!

10) Kada smo zajedno i kada maštamo o lepotama života, tada se osećamo tako snažno i jako i u tom trenutku ne postoji ništa što može da stane na put našoj sreći. Kada si ti kraj nas sve je savršeno, čitav svet bude obojen u beskrajno plavetnilo koje nas obasjava svojom jarkom bojom. Dragi naš sine, želimo ti da kroz lepo i spokojno detinjstvo odrasteš u čoveka vrednog svakog poštovanja. Neka tvoja sreća bude u tvojim rukama, želimo ti puno uzbuđenja i radosti. Najmilijem našem sinu želimo srećan 1. rođendan!

Čestitke za prvi rođendan od mame

1) Mili moj sine, ti si majkino čedo i majkino, tvoja majka te voli najviše na svetu i ne postoji stvar koju za tebe ne bih uradila. Za tebe bih dala svoj život, ti si mi sve na svetu, ti si deo moga bića. Od prvog trenutka našeg druženja sam jako vezana za tebe, jer ti si moj život i samo kada si ti srećan i zadovoljan onda sam i ja. Znaj da ću sve učiniti samo da ti uvek budeš srećan i nasmejan i ništa me nemože zaustaviti u tome. Lepa moja bebice, svaki novi dan pogledaj svojim slatkim okicama, želim ti život bez briga i problema. Neka ti je srećan 1. rođendan!

2) Dovoljan je samo jedan tvoj osmeh i sva sreće ovoga sveta doleti u moj svet i učini ga magičnim. Ti si moje maleno detence i rečima ne mogu opisati koliko te volim i koliko mi značiš. To mogu ti reći samo poljupcima, oni su prava i jedina mera naše ljubavi. Dragi moj sine, želim da ti život bude pun ljubavi i lepih emocija, neka ti sve u životu bude perfektno. Srećan ti 1. rođendan!

3) Sine moj jedini, lepoto majkina, ponosna sam na tebe i veoma mi je drago što te imam. Ti si tako dobro i osećajno dete, ne postoji osoba koja te ne bi zagrlila i poljubila tvoje slatke i rumene obraze. Pravo mi je zadovoljstvo družiti se i igrati sa tobom, igrajući se sa tobom shvatila sam koliko je život zasita lep. Želim ti sve najlepše u životu, neka te sve raduje i neka ti svaki trenutak bude nezaboravan. Najdražem mom sinu želim srećan 1. rođendan!

4) Milo moje dete, ti si jedina osoba na ovome svetu koja me ne može povrediti, ti si moj sin i uvek ću te beskrajno voleti. Neka ti život pruži samo ono što odgovara tebi i tvojoj duši, želim ti puno zdravlja, sreće i uspeha u životu. Tvoja majka te puno voli i znaj da ću uvek biti na tvojoj strani. Dragom mom mališanu želim srećan 1. rođendan!

5) Svaki tvoj osmeh za mene je prava blagodet, kada si kraj mene ništa nije nemoguće i sve je dostižno. Kada sam tužna i neraspoložena ti si tu da svojom lepotom i nežnošću nacrtaš osmeh na mome licu. Beskrajno ti zahvaljujem na tome, da nije tebe i tvog velikog srca moj život bi bio mračan i neispunjen. Najdraži moj sine, sve najlepše želje sačuvala sam za tebe, uživaj u danima koji su pred tobom, neka ti svaki dan bude pun radosti i veselja. Najmilijem mom sinu, od sveg srca želim srećan 1. rođendan!

 

Takodje mozete procitati:

 

 

No Responses

Leave a Reply