Najljepše rodjedanske čestitke za drugaricu

Rođendanske čestitke za drugaricu

Pokušajte da bude iskreni sa svojim prijateljima, jer prijateljstvo zasnovano na iskrenošću je jedino i pravo prijateljstvo. Svoja osećanja treba pokazati na dostojanstven i prikladan način i ona su tu samo da bi učvrstila vašu prijateljsku vezu. U najlepšim životnim trenucima vaših prijatelja, najvažnije je pokazati koliko vam je stalo do tog prijateljstva i koliko vam ono znači.

 

1. Neka ti osmeh lice krasi, neka ti sreća ulepša dan. Budi uvek vedra i nasmejana i nikad ne dozvoli da ti tuga pokuca na vrata. Srećan ti rođendan drugarice!
2. Ti si osoba koja je u moj život unela radost i vedrinu, ti si lepša strana moga bića. Veliko je zadovoljstvo imati drugaricu poput tebe, svaki trenutak proveden sa tobom prava je dragocenost. Srećan ti rođendan!
3. Neka ti anđeli došetaju u snove i prenesu moje reči koje želim da ti kažem. Neka svi znaju koliko mi značiš i koliko si mi potrebna. Ništa na svetu mi nije važnije od tebe. Srećan ti rođendan drugarice!
4. Dovoljan je samo tvoj osmeh i tada sve postaje nevažno i svaka briga postaje nevažna sitnica. Kad sam pored tebe osećam se kao čovek koji je uspešan u svakom pogledu. Srećan ti rođendan drugarice!
5. Nikada neću dozvoliti da mrva zla padne na naše prijateljstvo, boriću se svim snagama za nas. Da nije tebe moj život ne bi imao svrhe i sve što bih uradio bilo bi uzalud. Želim da ti se zahvalim što si uvek tu za mene, jedina moja drugarice. Srećan ti rođendan!
6. Niko me nikada nije razumeo kao ti, jer si ti osoba koja je uvek spremna da podeli sa mnom sve što mi leži na srcu i što stvara nemir u mojoj duši. Iskreno, da nije tebe, ceo moj svet bio bi prazan i napušten. Srećan ti rođendan drugarice!
7. Dok smo zajedno i dok računamo jedan na drugog, niko se neće moći suprotstaviti našem prijateljstvu. Ti i ja smo jači od svega, samo treba verovati da je prijateljstvo najvrednija stvar u životu. Ja verujem u to! Srećan ti rođendan drugarice!
8. Kada mi je trebala uteha i podrška, ti si uvek bila kraj mene. Uvek sam tu da pomognem tebi, nikad neću zaboraviti trenutke kada si pomogla da isplivam iz svega. Želim da ti nadoknadim sve lepe i tople prijateljske momente. Srećan ti rođendan drugarice!
9. Kad sam te upoznao, istog trenutka sam znao da si ti osoba koja će biti moja najveća podrška u životu. Nisam pogrešio i drago mi je zbog toga. Srećan ti rođendan drugarice!
10. Najlepše trenutke ovog života voleo bih da podelim sa tobom, jer sa tobom je sve lepše i draže. Uvek sam tu da sa tobom podelim sve što nosi ovaj život i želim da ti budem oslonac u svemu. Srećan ti rođendan drugarice.

11. Udahni duboko i pomisli najlepšu želju na svetu. Sve najbolje zaslužuješ ti i niko nema prava da kvari tvoju sreću. Uživaj u svakom trenutku i znaj da ćeš uvek imati kraj sebe nekog ko će biti uvek tu za tebe. Srećan ti rođendan drugarice!
12, Na ovaj dan rodilo se najbolje i najplemenitije stvorenje na svetu, na ovaj dan rodila se moja jedina i najbolja drugarica. Samo hoću da ti poželim sve najlepše u životu i da se svi tvoji snovi ostvare. Srećan ti rođendan!
13. Svaki sekund proveden bez tebe je pogrešan, ti si moja nada i moja zvezda vodilja. Bez tebe ja ne postojim, moj život je prazan. Želim da sjaj našeg prijateljstva zauvek plamti i ostane iznad svih problema koji životu oduzimaju suštinu. Srećan ti rođendan drugarice!

Najljepše rodjedanske čestitke za drugaricu
14. Nikada neću moći da ti se odužim za dane kada si mi pružala utehu i bodrila me u najtežim situcajima u mom životu. Uvek si znala da nađeš pravu reč i iščupaš me iz dna ambisa. Imaj na umu da to nisam zaboravio i da ću ti uvek pomoći i izaći u susret. Srećan ti rođendan drugarice!
15. Na celom svetu niko mi nije važniji od tebe i želim sve trenutke ovog sveta da provedem sa tobom, jedina moja drugarice. Srećan ti rođendan!
16. Samo želim da si tu kraj mene i ništa više mi ne treba. Kad si sa mnom ceo svet je moj i ništa mi nije nedostižno i nemoguće. Ti si uvek tu da sa mnom podeliš život, tugu i radost. Srećan ti rođendan drugarice!
17. Ponekad mi dođeš u snove i pospeš sve moje želje zlatnom prašinom. Veruj mi, u tom trenutku ne postoji osoba koja je srećnija od mene. Ti si moja sreća, moj smisao postojanja, drugarice moja jedina. Srećan ti rođendan!
18. Ti si ta koja mi je dala krila i uzdigla me do visina i u meni probudila polet zadovoljstva i ispunjenosti. Nemoguće je zamisliti moj život, a da u njemu nema tebe. Jednostavno ne možemo jedan bez drugog. Srećan ti rođendan drugarice!
19. Naše prijateljstvo ne zna za granice, ti i ja, zajedno možemo osvojiti ceo svet. Dokle god imamo jedan drugoga, nemamo razlogu za bilo kakvu brigu. Srećan ti rođendan drugarice!
20. Pružam ti ruku i govorim da ću uvek biti tvoj anđeo čuvar i podrška u svakoj prilici. Želim da naše prijateljstvo bude nedodirljivo i izvan dometa svakome ko želi da nam naudi. Nemoj da brineš, tu sam ja da te branim od zla. Srećan ti rođendan drugarice!

Emotivne rođendanske čestitke za drugaricu

 

1. Ti si meni sve na svetu, naše prijateljstvo ne bih menjao ni za šta. Ništa nije vredno toliko kao što je naš odnos koji se zasniva na iskrenim i prijateljskim vezama. Voleo bih da ti se sve želje ispune, jer ti to zaslužuješ! Srećan ti rođendan drugarice!
2. Kada ti suza pokvasi lice i duša padne u očaj, tad se seti mene i svih šala koje sam govorio samo da se ti nasmeješ. Ti dobro znaš da bih učinio sve samo da izmamim osmeh na tvom licu, ništa mi nije važnije od toga. Zato nikada ne moj dozvoliti da ti tuga sreću kvari, budi uvek iznad nje. Srećan ti rođendan drugarice!
3. Bez tebe ne mogi zamisliti ni jedan dan, navikao sam da si uvek tu kraj mene. Naše prijateljstvo postalo je centar moga sveta i ne mogu da ti opišem koliko mi značiš. Srećan ti rođendan drugarice!
4. Kad ostanem sam, tad shvatim koliko mi ti zaista značiš. Navikao sam da sa tobom provodim trenutke, maštam i sanjarim o svemu što nas čini srećnim. Vrednost tih trenutaka je zaista neprocenjiva, kao i naše prijateljstvo. Srećan ti rođendan drugarice!
5. Ne zaboravi da na svojoj strani imaš čoveka koji spreman da žrtvuje sve radi osobe koja mu u životu najviše znači. Za tebe ću dati sve što imam i nikada me neće biti žao, jer znam da si ti zaista vredna svega toga, jedina moja drugarice. Srećan ti rođendan!
6. Ti si moj smisao života, moja radost, tuga, strepnja i motivacija. Koliko god da mi je teško ti u meni izazoveš radost i probudiš u meni čoveka koji zna da se uvek može osloniti na svog prijatelja. Niko u tome nije uspeo, osim tebe, najbolja moja drugarice. Srećan ti rođendan!
7. Kad pomislim na tebe, tad vidim kolika je moja sreća što imam drugaricu poput tebe. Pravo je zadovoljstvo imati tako iskrenu drugaricu koja vam nikada neće okrenuti leđa. Prava je retkost upoznati takvu osobu. Srećan ti rođendan drugarice!
8. Ništa nije lepše, nego kad ti i ja sedimo kraj reke i pričamo o svemu što nas muči i raduje. Naše prijateljstvo je poput te reke, mirno i nepresušivo. Tako se naše prijateljstvo iznova obnavlja i bori sa svim preprekama koje se nalaze na njegovom putu. Srećan ti rođendan drugarice!
9. Dovoljna je samo jedna tvoja reč i odmah prepupštam ceo život tebi. Ne brinem, znam da je u sigurnim rukama. Ti si moja najbolja drugarica i moje sve na svetu. Srećan ti rođendan!
10. Ti si jedina osoba kojoj beskrajno verujem i mogu ti poveriti sve svoje tajne. Ti si uvek znala da ceniš moju iskrenost i nikad je nisi zloupotrebila. Ponosan sam zbog toga što si moja drugarica, pravo mi je zadovoljstvo. Srećan ti rođendan!
11. Pruži mi ruku i dozvoli mi da te povedem u svet u kome jedino prijateljstvo caruje. Želim da zauvek ostaneš moja drugarica, jer svaki dan proveden bez tebe je uzaludan. Sve što želim je da si kraj mene, drugarice moja. Srećan ti rođendan!
12. Želim da te zauvek vežem za sebe, nikada ne bih sebi dopustio da izgubim takvu drugaricu. To bi bio veliki gubitak i razočarenje za mene. Srećan ti rođendan drugarice!


13. Zamisli želju i oseti kako ti anđeli donose sve što poželiš i čine sve kako ti kažeš. Pokušaću da bar na tren budem tvoj anđeo i da pokušam da ti ostvarim sve tvoje želje, najbolja drugarice moja. Srećan ti rođendan!
14. Iznenada si se pojavila u moj život i sa sobom donela sve najlepše osobine koje krase moj život. Tvoja pojava me inspiriše i u tvom društvu osećam se moćno i nadahnuto. Ti si moja životna inspiracija, drugarice moja. Srećan ti rođendan!
15. Još od detinjstva delimo sve što nam ovaj život nosi i nikada se nismo predali. Zajedno smo jači i uvek sam voleo da sa tobom provodim vreme, jer si ti najbolja osoba koju sam ikada upoznao. Srećan ti rođendan drugarice!
16. U životu nema sigurnih pravila, ali jedino znam da si ti osoba koja je unela u moj život nešto posebno i iskonski važno. Za tebe bih sve dao, ali tebe ne bih dao ni za šta. Srećan rođendan drugarice moja!
17. Ti si moj prijatelj u svemu, ti si ta na koju mogu uvek da računam. Sve bih uradio za tebe, ne postoji nešto što ne bih izdržao, jer ti si meni uvek pomogla. Drago mi je što imam tebe, najbolja drugarice. Srećan ti rođendan!
18. Ne mogu da ti opišem koliko dugo sam čekao da se u moj život useli osoba kao što si ti. Sada mogu mirno da kažem da kraj sebe imam pravu prijateljicu, koja bi sve uradila zarad našeg prijateljstva. Srećan ti rođendan drugarice!
19. Volim da provodim vreme sa tobom, svaki minut sa tobom je prava riznica zadovoljstva i sreće. Ti si moja životna radost i moja snaga koja me uvek podigne sa dna. Srećan ti rođendan drugarice!
20. Ne dozvoli da ti iko stane na put sreće, dovoljan je samo jedan tvoj pogled i ceo svet je pred tobom. Za tebe sam spreman da učinim sve i ništa mi nije teško da uradim za svoju najbolju drugaricu. Srećan ti rođendan!

 

Rođendanske čestitke za drugaricu koja je daleko od vas

 

1. Ma koliko god bila daleko od mene ti si uvek tu pored mene i nikada nećeš nestati iz mojih misli. Daljina je samo puka sitnica koja našem prijateljstvu ne može ni u snovima nauditi. Zajedno ćemo se boriti protiv svega. Srećan ti rođendan drugarice moja!
2. Kad pomislim da si daleko od mene, tada se setim svih lepih trenutaka koje smo zajedno proveli. Istog trenutka osećam se bolje i ne postoji sila koja to raspoloženje može da mi pokvari. Srećan ti rođendan drugarice moja!
3. Kilometri nas dele, ali između nas je neraskidiva veza koja predstavlja bedem našeg prijateljstva. Toliko mi značiš da bez tebe ne mogu da zamislim dan. Presrećan sam što imam tebe, drugarice moja najdraža. Srećan ti rođendan!
4. Pokušavam da ne mislim na činjenicu da si daleko od mene i da ne mogu da te vidim i ulepšam sebi dan. Željno očekujem trenutak kada ćeš opet doći, da zajedno sanjarimo o lepotama ovoga sveta. Nadam se da će to biti uskoro. Srećan ti rođendan moja drugarice!
5. Iako si daleko od mene, u mom srcu i duši ćeš ostati večno. Sve bih na svetu dao da mogu da budem u tvojoj i blizini i da mogu da ti pomognem u svemu. Nemoj da brineš, doći će dan kada će opet biti sve po starom. Srećan ti rođendan drugarice!
6. Ti si jedina osoba za koju bih otišao i na kraj sveta, samo da mogu da je pronađem. Tvoje odsustvo stvara nemir u mojoj duši i moj život bez tebe je potpuno prazan. Ti samo budi srećna i nasmejana, sve će biti kako treba, nadam se da ćemo se uskoro videti. Srećan ti rođendan drugarice!
7. Ponekad se setim svog detinjstva i dana kada smo bili bezbrižni i zajedno se igrali i smejali. Tih dana nismo znali koliko je život opak i surov, ali smo znali da je lepše bilo u društvu, isto tako je i danas. Kad smo zajedno nekako sve lakše podnosimo i zato želim da mi se ubrzo vratiš, drugarice moja. Srećan ti rođendan!
8. Kada dođem svojoj kući i osetim prazninu u njoj, tad shvatim koliko mi užasno nedostaješ, jedina i najbolja drugarice moja. Srećan ti rođendan!


9. Pokušavam da se otmem očaju, ali uzalud, sve je jače od mene i bez tebe se osećam slabije i postajem ranjiv. Spas mi pruža misao o tvome povratku i to mi daje snage za životnu borbu. Srećan ti rođendan drugarice moja!
10. Kad sklopiš oči i utoneš u san, znaj da negde daleko od tebe nalazi se neko ko te budan štiti od zla. Nikada neću dozvoliti da te iko povredi, jer na taj način bi istovremeno povredio i mene. Srećan ti rođendan drugarice moja!
11. Niko mi nije rekao nešto tako lepo i prijateljski toplo, kao što si mi rekla ti, drugarice moja. Ponovo želim da provodimo vreme zajedno u druženju i dobrom raspoloženju. Srećan ti rođendan drugarice moja!
12. Nedavno sam shvatio da je moj život nezamisliv bez tebe, zato želim da mi se brzo vratiš, jedina drugarice moja. Srećan ti rođendan!
13. Bez tebe svaka sekunda duga je kao godina, svaki minut predstavlja nezamislivu večnost. Želim da budem kraj tebe i da ti poklonim sve svoje prijateljske emocije koje gajim prema tebi. Srećan ti rođendan drugarice moja!
14. Kad pogledam ljude oko sebe, shvatim da su svi kraj svojih prijatelja i da uživaju u tome. Bio bih najsrećnija osoba na svetu kada bi bila pored mene sada, drugarice moja jedina. Srećan ti rođendan!
15. Uvek budi vesela i nasmejana i ne dozvoli da nas daljina rastavi, jer ti i ja ćemo zauvek biti zajedno, bilo gde se nalazili. Srećan ti rođendan drugarice!

16. Budi hrabra i uvek kada pomisliš o našem prijateljstvu, seti se svih lepih trenutaka koje smo ptovodili zajedno. Tada se smeri i pomisli da sam ja uvek kraj tebe i da uvek možeš računati na moju pomoć. Srećan ti rođendan drugarice!
17. Koliko sam samo prolio suza za ovo vreme kada si daleko otišla od mene. Nijedna suza nije bila uzalud, jer mi toliko nedostaješ da ti to rečima ne mogu opisati. Srećan ti rođendan drugarice!
18. Kada si otišla daleko, sa sobom si ponela svu moju sreću i radost sa sobom. Želim da mi se što pre vratiš i ostaneš zauvek sa mnom. Srećan ti rođendan drugarice moja!
19. Svakog dana potajno iščekujem trenutak kada ćeš mi doći i učiniti mi život pesmom. Sve moje rane će zarasti kraj tebe, svi nemiri će biti kao rukom odnešeni. Srećan ti rođendan drugarice!
20. Mnogo je vremena prošlo, ali ja i dalje uporno čekam dan kada ćeš mi doći i kada ćeš vratiti čaroliju i sjaj mom životu. Nikada neću izgubiti nadu, jer zaista vredi čekati osobu poput tebe, jedina drugarice moja. Srećan ti rođendan!

 

Rođendanske čestitke za drugaricu koja vam je značajna

 

1. Nikada ti nisam rekao da bih za tebe preplivao sve okeane i preleteo preko svih planina, kako bih te zadržao i vezao uz sebe. Žrtvovao bih i svoj život zbog našeg prijateljstva, zato što mi izuzetno značiš, drugarice moja. Srećan ti rođendan!
2. Svaki dan proveden sa tobom za mene je nagrada i izuzetno mi je drago što mogu sa nekim da podelim sve što leži na mojoj duši. Želim da ti svaki dan bude kao u najlepšem snu, miran, bajkovit i bezbrižan. Srećan ti rođendan drugarice moja!
3. Nemoj da brineš, sve će brzo proći, samo će naše prijateljstvo ostati iznad svega. Budi bezbrižna, naše prijateljstvo je jače od zlih i pakosnih ljudi. Srećan ti rođendan drugarice!
4. Samo sam hteo da ti kažem da si ti jedino biće koje je izmenilo moj život iz korena, u najlepšem mogućem smislu. Ti si moja drugarica i ponosan sam na to. Srećan ti rođendan!
5. Neopisivo je lep osećaj znati da na ovom svetu postoji neko ko živi za tebe i svaki dan ti posvećuje. Voleo bih da ti na bilo koji način pomognem u svemu što ti predstavlja problem i muči tvoje srce. Srećan ti rođendan drugarice!
6. Oduvek sam znao da si ti osoba u koju uvek mogu da se pouzdam. Nikada me nisi izneverila i znaj da sam spreman da ti to uzvratim. Srećan ti rođendan drugarice moja!
7. Nikada nisam posumnjao u naše prijateljstvo, oduvek je to bio odnos koji je savršeno funkcionisao. Sve što želim, jeste da ti se zahvalim na svemu i poželim svu sreću u životu. Srećan ti rođendan drugarice moja!
8. Dovoljno je samo da si kraj mene i sve tvoje brige će nestati za tren. Veruj mi, zaista je tako. Srećan ti rođendan drugarice!
9. Koliko sam samo bio usamljen i tužan, dok nisam upoznao tebe, drugarice moja jedina. Ti si to što mi daje snage da se borim sa životom. Srećan ti rođendan!
10. Neka ti ovaj dan bude najlepši u životu, jer si ti to itekako zaslužila. Neka sve tvoje želje postanu realnost i neka ti život bude onakav kakav ti želiš. Srećan ti rođendan!
11. Nemoj da brineš ako nešto pođe naopako u životu, uvek možeš računati na moju svestranu pomoć. Ja sam tu da te uvek zaštitim i pružim ti podršku, drugarice moja. Srećan ti rođendan!
12. Želim da ti život bude pun lepih iznenađenja i ugodnih trenutaka koje ćeš provesti sa svojim voljenim osobama. Srećan ti rođendan drugarice!
13. Zahvalan sam ti na svakom momentu koji si provela sa mnom i što si učinila moj život učinila boljim. Srećan ti rođendan!
14. Ti si meni sve i ne postoji ništa što bi moglo da zameni naše prijateljstvo. Srećan ti rođendan drugarice moja!
15. Kad sam s tobom, u tom trenutku sam u mogućnosti da dodirnem nebo i sve zvezde da pohvatam. Najlepšu sam sačuvao za tebe, drugarice moja. Srećan ti rođendan!

No Responses

Leave a Reply