Rođendanske čestitke za kuma i kumu

Porodica predstavlja najvažniji segment u životu svakog čoveka i kao takva predstavlja njegov oslonac i životni putokaz. Prema svojoj porodici treba gajiti osećanja koja su puna topline i iskrenosti i koja svojom čistoćom održavaju besprekornost svakog odnosa. Kumstvo predstavlja oličenje beskrajnog i bezuslovnog prijateljstva, koje je zasnovano na pravim emocijama. Vaš odnos treba da bude uvek na visokom nivou i treba staviti do znanja vašem kumu da ste vi osoba koja bi za njega učinila sve.

Rođendanske čestitke za kuma

1) Ti si moj verni drug koji me nikada nije ostavio na cedilu. Uvek si tu kraj mene i činiš sve kako bi mi pomogao. Voleo bih da ti nadoknadim za sve što si učinio za mene, jedini moj kume. Srećan ti rođendan!

2) Nikada nisam imao prijatelja kao što si ti, ti si više od prijatelja, ti si moj kum. Kada sam te upoznao, znao sam da pored sebe imam osobu koja će uvek biti na mojoj strani i koja će deliti sve pobede i poraze koje život donosi. Beskrajno sam srećan što te imam. Srećan ti rođendan kume!

3) Ne dozvoli da te misli ponesu u svet očajanja koji donosi tugu, razočarenje i plač. Budi uvek nasmejan i vedar i pokušaj da sa osmehom uđeš u svaku životnu bitku. Ne brini, biću uvek kraj tebe tu da ti dam podršku. Srećan ti rođendan kume!

4) Sećaš li se našeg dečačkog sna i našeg maštanja o svetu punom čarolija i smehom koji nikada ne prestaje. Znam da su naši snovi bili samo beskrajna maštarija, ali sam siguran da se u njima nalazi suština života, a to je radost i osmeh. Sve dok naše kumstvo bude sijalo punim sjajem, naši životi će biti ispunjeni radošću i toplinom. Srećan ti rođendan, jedini moj kume.

5) Nikada ti nisam rekao da si ti osoba koja je ulepšala moj život i koja mu je uvek bila oslonac i ruka spasa. Eto, sada mogu ponosno da ti kažem, jer ti si moj kum i naše kumstvo je najdrogocenija stvar u mom životu. Želim da ti se sve želje koje imaš ostvare. Srećan ti rođendan kume!

6) Ne zaboravi da uvek imaš kraj sebe nekog ko će ti pružiti ruku i ko će ti uvek reći da si ti veoma važan u njegovom životu. Uvek možeš da računaš na mene i moju pomoć, jer ću biti uvek spreman da ti pomognem. Neverovato je zadovoljstvo imati kuma poput tebe. Srećan ti rođendan!

7) Zaboravi na sve što ti srce slama i razara tvoju dušu. Zaboravi na sve poraze koje ti život na svojim rukama doneo. Zatvori oči, pomisli na ljude oko sebe, znaj da nikada nećeš biti sami tužan. Budi bezbrižan i ne dozvoli da se prepustiš očaju, život je lep i treba uživati u njemu. Želim da si uvek srećan, jedini moj kume. Srećan ti rođendan!

8) Kada mi je bilo teško i kada sam želeo da napustim sve, ti si bio taj koji mi je pružio pomoć i podigao me iz pepela. Drago mi je što si tu kraj mene i moje porodice, jer ti si osoba koja zrači dobrotom i poštenjem. Od sveg srca ti želim da ostvariš sve svoje snove. Srećan ti rođendan kume!

9) Kada smo bili mali, išli smo svuda zajedno i uživali u svim čarima detinjstva i bezbrižnog sveta. Pre svega, oduvek smo bili prijatelji i moje je zadovoljstvo što smo to naše prijateljstvo krunisali kumstvom. Jedini moj kume, neopisiv je osećaj imati kraj sebe takvog životnog saborca, tj. kuma. Srećan ti rođendan!

10) Dovoljno je samo da budeš kraj mene i moje porodice, jer ti ulivaš snagu svima nama i predstavljaš oslonac našim životima. Bez tvoje podrške naši životi su nezamislivi i zbog toga želim da uvek budeš tu kraj nas. Srećan ti rođendan kume moj jedini!

11) Bez tebe bi moj život bio potpuno prazan i beznačajan, ti daješ smisao svakom mom životnom koraku. Ne mogu da zamislim kako bi moj svet izgledao da nije bilo tebe i tvog prijateljstva. Uvek si bio tu uz mene kada mi je bila neophodna pomoć ili reč utehe i sažaljenja. Shvatio sam da si ti moj najdragoceniji prijatelj, jer da nije tako ne bi bio moj kum. Presrećan sam što si moj životni drug, kume moj jedini. Srećan ti rođendan!

12) Naše kumstvo ima neku posebnu jačini i moć, tako da život čini lepšim i dražim. Sve dok smo zajedno i dok se držimo kao jedno, niko neće moći da ugrozi naše kumstvo i naše porodice. Kumstvo je za mene osnova svega i nikada neću dozvoliti da ga bilo šta ugrozi. Zbog tebe sam spreman i život da dam, kume moj jedini. Srećan ti rođendan!

13) Osećam se beszbrižno i spokojno jer znam da imam kuma koji će mi pomoći da se izborim sa svakom životnom situacijiom. Taj osećaj bezbrižnosti dugujem tebi, kume moj jedini i iskreno želim da ti život lep poput pesme i pun radosti i zadovoljstva. Srećan ti rođendan kume!

14) Koliko sam puta bio razočaran u prijateljstvo i bio ostavljen kada mi je bilo najteže. Sva ta razočarenja prošla su kada sam upoznao tebe, ti si uvek znao da ceniš naše prijateljstvo i njegovu vrednost. Zbog toga sam te izabrao za mog kuma, jer ti si osoba koja zaista vredi i koja zna koliko je važno imati prijatelja kraj sebe. Želim da ti se zahvalim na svemu što si učinio za mene. Srećan ti rođendan kume!

15) Možda ponekad pomisliš da si sam na ovome svetu i da nikom nije stalo do tebe, ali u tim trenucima seti se našeg kumstva i pomisli na sve lepe trenutke koje smo proveli zajedno. Neka se tad u tebi probudi osećaj ispunjenosti i zadovoljstva. Ne zaboravi da kraj sebe imaš svog kuma koji ćete uvek voleti i ceniti. Srećan ti rođendan!

16) Ti si moj kum, osoba koja je mome životu dala značaj i koja prestvalja njegovu srž. Neću dozvoliti da izgubum toliku vrednost i zbog toga želim da naše kumstvo bude uvek onakvo kakvo treba da bude, iskreno i plemenito. Srećan ti rođendan kume!

cestitka za rodjendan kumu

17) Kada ti je teško i kada pomisliš o predaji, znaj da možeš da računaš na mene i da ću ti uvek pružiti ruku, jer si ti uvek to radio za mene. Nikada ti se neću moći odužiti za sve što si uneo u moj život, jedini moj kume. Srećan ti rođendan!

18) Svaki dan proveden bez tebe je uzaludan. Ti ispunjavaš moj život i bez tvog prisustva nikada ne bih uspeo u životu. Tvoja pomoć mi je uvek bila značajna za svaku moju želju koju sam imao pred sobom. Još jednom, hvala ti što si kraj mene, kume moj. Srećan ti rođendan!

19) Zaboravi na sve loše trenutke koje smo zajedno preživeli, pokušajmo da nad njima izgradimo našu budućnost čija je osnova naše kumstvo. Kume moj, voleo bih da ostvariš sve svoje snove i ispuniš sva svoja očekivanja. Srećan ti rođendan!

20) Toliko se dugo poznajemo i želim ti reći da si ti najbolja osoba koju sam ikada sreo u životu. Jednostavno, između nas postoji velika doza razumevanja i prijateljstva da smo ubrzo postali i kumovi. Izuzetan je osećaj kada uz sebe imaš kuma sa kojim se potpuno razumeš i slažeš u svemu. Jedina moja želja je da ovo naše kumstvo potraje večno. Srećan ti rođendan kume!

Rođendanske čestitke za kumu

1) Svim srcem osećam da si ti uvek bila moja najdraža prijateljica kojoj mogu da poverim sve svoje tajne. Naše kumstvo je došlo tako spontano i jednostavno, kao da je bilo suđeno da smo zauvek nečim povezani. Želim ti sve najlepše, jedina moja kumo. Srećan ti rođendan!

2) Svaki trenutak proveden sa tobom predstavlja melem za moju dušu, jer ti si stvorenje koje svojom pojavom u moj život unosi vedrinu i polet zadovoljstva. Bez tebe je moj život prazan i ti si ta koja svemu ovome daje poseban značaj. Drago mi je što si tu uz mene i moju porodicu, najdraža moja kumo. Srećan ti rođendan!

3) Na svoje lice okači osmeh i nemoj da misliš o problemima koji u životu brzo dođu, ali isto tako i odu. Uživaj u svakoj sekundi, pokušaj da učiniš život lepšim i prepusti se zadovoljstvu. Svoje brige i probleme prepusti meni, uvek ću biti tu za tebe, bez obzira na sve. Beskrajno sam ti zahvalan na svemu, mila moja kumo. Srećan ti rođendan!

4) Jedino što želim jeste da ti kažem da si ti jedina prijateljica koja me je u potpunosti razumela i koja je prema meni gajila iskrena i prijateljska osećanja. Zapravo, zbog toga si i moja kuma, jer prijateljska veza između nas je ovim kumstvom postala toliko jaka i nesalomiva da joj čak i vreme ništa ne može. Srećan ti rođendan kumo!

5) U mom životu ti si pesma koja je svojom melodijom probudila najnežnija osećanja koja čovek može da doživi. Dovoljno je samo da budeš uz nas, ništa više nije potrebno. Naše kumstvo može da odoli svim izazovima koji mu stanu na put i ne postoji sila koja može na neki način da nas rastavi. Iskreno želim da ti se ostvare sve tvoje želje, jedina moja kumo! Srećan ti rođendan!

6) Znamo se od malih nogu i još tad smo bili vezani i osećali neku silu koja nas večno spaja. Ta sila nikada nije izgubila svoju jačinu i čini mi se da što smo stariji, sve više se vezujemo. Zbog toga je naše prijateljstvo preraslo u kumstvo i ta činjenica predstavlja smisao mog života. Moja kumo, ti si osoba koja mi zaista veoma znači i za tebe bih dao sve što mogu. Srećan ti rođendan!

7) Još uvek pamtim trenutak kada sam te upoznao i kada si mi rekla da ti značim i da želiš da zauvek ostanem tvoj prijatelj. Tvoja želja je za mene bila blagoslov i nikada se neću pokajati što sam ti ispunio tu želju. Da budem iskren, da nije tebe i našeg kumstva, moj život ne bi imao nikakvog smisla i značaja. Želim ti sve najbolje, kumo moja najdraža. Srećan ti rođendan!

8) Želim da zauvek sa tobom delim sve svoje snove i veoma mi je drago što imam kumu kao što si ti. Ti si moje najsjajnije blago i tvoja toplina i iskrenost daje snagu mom biću i ulepšava moj život. Pre svega, ti si moja kuma i želim ti puno uspeha u životu, kao i pregršt lepih trenutaka koje ćeš providiti u idiličnoj i romantičnoj atmosferi. Srećan ti rođendan kumo!

9) Osima našeg kumstva, ne postoji način putem kojeg bih uspeo da ti se zahvalim za sve što si učinila za mene. Želim da zauvek budem uz tebe i da ti pomažem u svim tvojim životnim momentima. To je najmanje što mogu da učinim za tebe, jedina moja kumo. Srećan ti rođendan!

10) Samo reci svoju želju i istog trenutka ću svim svojim silama pokušati da ti je ispunim. Svaka tvoja želja je za mene zapovest, jer si ti osoba koja to zaista zaslužuješ. Srećan ti rođendan kumo!

cestitka za rodjendan kumi

11) Ništa mi nije tako važno u životu, kao što mi je važno naše kumstvo. Ono daje život svakom našem zajedničkom trenutku i na taj način unosi u naše živote radost i zadovoljstvo. Draga moja kumo, želim ti sve najbolje u životu. Srećan ti rođendan!

12) Ne dozvoli bolu da te slomi i da uznemeri tvoju nežnu dušu. Potrudi se da u tim trenucima budeš kraj osoba koje te vole, jer na taj način sve lakše prolazi pored tebe. Srećan ti rođendan kumo!

13) Sa ponosom mogu da kažem da si ti najbolja osoba koju sam sreo u mom životu i odmah kada sam te upoznao, istog trena sam poželeo da budeš moja kuma. Srećan ti rođendan!

14) Kada je naše kumstvo u pitanju, nijedna nije nedostižna i sve se može ostvariti kada zajedno želimo i sanjamo. Od sveg srca ti želim da ti budućnost bude što lepša i radosnija. Srećan ti rođendan kumo!

15) Ne postoji čovek koji je srećniji od mene, jer kraj sebe imam kumu koja svojim karakterom predstavlja oličenje pravog i iskrenog prijatelja. Tvoja podrška mi veoma znači i nadam se da ću uvek biti u mogućnosti da ti pomognem. Neka ti ovaj dan bude najsrećniji na svetu, kumo moja jedina. Srećan ti rođendan!

 

Takodje mozete procitati:

 

 

No Responses

Leave a Reply