Rođendanske čestitke za prijatelja

Život je ispunjen trenucima u kojima smo zajedno sa osobama koje su nam od velikog značaja. U tim trenucima treba otvoriti srce i iskreno reći prijateljima sve što vam leži na duši. Ako želite da čestitate rođendan svome dragom prijatelju, možete iskoristiti neku od  navedenih rođendanskih čestitka za prijatelje:

1. Koliko god da mi je bilo teško, nikad se nisam predao i znao sam da si ti uvek uz mene. Ti si moj prijatelj koji me prati i u dobru i u zlu i večno sam ti zahvalan na tome. Srećan ti rođendan prijatelju!

2. Nemoj nikada da pomisliš da si sam i da ti niko neće pomoći. Uvek možeš da se osloniš na mene i zadovoljstvo mi je da pomegnem svom najboljem prijatelju. Srećan ti rođendan prijatelju!

3. Imati nekog pored sebe, imati stalnu podršku u svemu, imati prijatelja, znači imati sigurnu budućnost i uspešan život. Srećan ti rođendan prijatelju!

4. Koliko mi je bilo teško dok nisam upoznao tebe, nisam mogao nikome reći sve što mi leži na duši, bio sam usamljen i mračan. Ti unosiš vedrinu u moj život i činiš svaki dan lepšim. Srećan rođendan prijatelju!

5. Čovek bez prijatelja je poput neke ljušture koja nema životnih vizija i bukvalno ne služi ničemu. Srećan sam što imam tebe, jedini druže moj. Srećan ti rođendan!

6. Ispunjenost dolazi tek kada shvatiš da se uz tebe nalazi neko ko je prema tebi iskren i nalazi se pored tebe samo zato što mu nešto značiš. Veruj mi, moj život je itekako ispunjen! Srećan ti rođendan prijatelju!

7. Samo kada smo jedan uz drugog, onda smo nepobedivi i ne postoji sila koja može nauditi našem prijateljstvu. Želeo bih da si uvek tu, jer ću ja uvek biti spreman da učinim sve za tebe. Srećan ti rođendan prijatelju!

8. Budi uvek srećan i zadovoljan, pomisli samo na naše prijateljstvo i sve patnje i tegobe će otići u zaborav. Srećan ti rođendan prijatelju!

9. Ne zaboravi nikad koliko si mi pomogao, onda kada mi je bilo najteže u životu. Znaj da sam uvek spreman da ti taj dug vratim. Srećan ti rođendan prijatelju!

10. Koliko je teško živeti bez tebe, jednostavno ne mogu naterati sebe na taj korak. Iskreno, želim da nikad ne napustiš moj svet, jer ti predstavljaš sve dragocenosti u njemu. Srećan ti rođendan prijatelju!

11. Kada ti je teško, seti se svih trenutaka u kojima smo bili srećni i uvek se iznova radovali životu. Jedino sa osmehom na licu, čovek se može boriti u ovom turobnom vremenu. Srećan ti rođendan prijatelju!

12. Ne dozvoli da ti iko pokvari raspoloženje, ne daj da ti spadne osmeh sa lica. Ti si taj koji je vedrinom pobeđivao sve svoje životne probleme. Srećan ti rođendan prijatelju!

13. Nikoga u životu nemam osim tebe, jedini druže moj. Tebi uvek mogu reći sve što muči srce i što mi neda da se smirim. Srećan ti rođendan!

14. Nikada ne bih dozvolio da neko naudi našem prijateljstvu. To je stvar koja mi je vrednija čak i od života i nikada neću dozvoliti da dospe u šake zlih i licemernih ljudi. Srećan ti rođendan prijatelju!

15. Sećam se kada si mi rekao da ti i ja možemo pobediti sve i da za nas ne postoji poraz. Moja najveća pobeda je činjenica da si tu kraj mene, jedini moj druže. Srećan ti rođendan!

16. Ti si u moj život uneo ono što mi je uvek trebalo, a to je iskrenost i beskrajna podrška. Ti si moj jedini prijatelj i presrećan sam što te imam. Srećan ti rođendan prijatelju!

17. Kada si usamljen i kada si tužan, tad pozovi mene i ja ću doleteti do tebe i neću dozvoliti da tuga slomi takvog čoveka kao što si ti. Srećan ti rođendan prijatelju.

18. Sa tobom je svaki dan nagrada i nikada neću dozvoliti da odeš od mene, jer tvoje prijateljstvo je nešto najlepše što sam ikada doživeo. Srećan ti rođendan prijatelju!

19. Mislio sam da sam mogu sve, ali ti si me razuverio u to. Pokazao si da je to greška koja bi me skupo koštala i zbog toga sam ponosan što si moj prijatelj. Srećan ti rođendan!

20. Samo sa tobom se osećam toliko snažno da i nebo mi nije granica. Ti si moja životna snaga i ti činiš moj svet realnijim. Srećan ti rođendan prijatelju!

Emotivne rođendanske čestitke za prijatelja

1. Kada mi je teško i kad zaplačem, pomislim da ti ne bi dozvolio da suza krene niz moj obraz i onda mi bude nekako lakše. Pravo je zadovoljstvo imati kraj sebe takvog prijatelja kao što si ti. Srećan ti rođendan!

2. Sećam se dana kad sam upoznao tebe, bio sam najsrećnija osoba na svetu. Danas moja sreća ista je kao kad smo se danas upoznali. Naše prijateljstvo je neprocenjivo. Srećan ti rođendan prijatelju!

3. Prijatelj je poput senke, uvek je tu sa tobom bilo da ti je dobro ili loše. Taj osećaj bezbrižnosti ne može niko da priušti, naše prijateljstvo je jedinstveno. Srećan ti rođendan!

4. Kao mali maštao sam kako sedim ispod drveta sa najboljim prijateljom i zajedno gledamo nebo i oblake koji plivaju po nebeskom svodu. Kada pogledam tebe, znam da su se moji dečački snovi ostvarili. Srećan ti rođendan prijatelju!

5. Niko me ne razume kao ti, moje mišljenje je i tvoje, moja želja je i tvoja. Iskreno, drago mi je što imam takvog prijatelja. Srećan rođendan!

6. Nije sreća imati materijalne stvari koje nas trenutno čine srećnim, prava sreća je imati uz sebe osobu koja je prema vama iskrena i osećajna i ponaša se toplo i prijateljski. Srećan ti rođendan prijatelju.

7. Na svetu ne postoji ništa vrednije od ispružene prijateljske ruke koja je tu uvek za vas. Hvala ti što si bio tu sa mnom, kada sam bio slab i kada mi je trebala pomoć. Srećan ti rođendan prijatelju!

8. Nisam ti rekao da bez tebe moj život nema ikakvog smisla, i da si ti osoba koja mom životu daje suštinu. Srećan ti rođendan prijatelju!

9. Svet je samo arena u kojoj treba pronaći osobu koja će vam biti stalna podrška u svakom postupku i životnom koraku. Ta osoba si ti, prijatelju moj i uvek imaš moju podršku. Srećan ti rođendan!

10. Voleo bih da svaki trenutak uživanja podelim sa tobom, kao i tugu i sva osećanja koja leže na mom srcu. Hvala ti na svim trenucima koje si proveo sa mnom, druže. Srećan ti rođendan prijatelju!

11. Život je pun izazova i iskušenja i ne moguće je kroz to proći kada si sam. Sreća je na mojoj strani, imam tebe, najboljeg prijatelja. Srećan ti rođendan!

12. Kada dođu crni dani i kada tuga zakuca na naša vrata, znaj da ništa ne može razoriti naš odnos, sve dok se držimo zajedno. Srećan ti rođendan prijatelju!

13. Od uvek sam želeo da kraj sebe imam nekog u koga se u svakom trenutku mogu pouzdati. Uspeo sam u tome, pronašao sam pravog životnog prijatelja. Srećan ti rođendan!

14. Sa tobom mi je sve lakše, ništa mi nije teško i ništa nije nemoguće. Ti si osoba koja je moj život ulepšala u svakom aspektu. Srećan ti rođendan prijatelju!

15. Kad sam u društvu sa tobom osećam se potpuno bezbrižno i svet ima lepši sjaj. Prava je avantura družiti se sa tobom i svaki dan je šansa za nove pobede. Srećan ti rođendan prijatelju!

16. Sve što imam dao bih tebi i nikada me ne bi bilo žao. Znam da si ti vredan svega što imam i da se ništa ne može porediti sa tvojim prijateljstvom. Srećan ti rođendan!

17. Nikad se nisam usudio da kažem nešto loše o našem prijateljstvu, zaista stvarno nemam razloga. Zauvek ćeš biti moj drug. Srećan ti rođendan prijatelju!

18. Nemoj nikada da budeš tužan, uvek budi nasmejan jer nemaš nikakvog razloga za tugu. Svet je lep kada smo zajedno i sve dok je prijateljstvo na prvom mestu. Srećan ti rođendan prijatelju!

19. Dok nisam poznavao tebe nisam znao šta je iskren i pouzdan prijatelj. Hvala ti što si sa mnom, najbolji moj druže. Srećan ti rođendan!

20. Kad pomisliš da je ceo svet protiv nas, tada pomisli na trenutak kada si mi rekao da smo ti i ja zajedno jači od celog sveta. Sve neprilike i probleme rešićemo zajedno i naše prijateljstvo će isploviti iznad svega. Srećan ti rođendan prijatelju!

 

 

Rođendanske čestitke za prijatelja koji je daleko od vas

1. Daljina koja je između nas povezuje nas još više. Nemoj da brineš, budi srećan i znaj da nikada ne možeš biti usamljen. Zauvek ćeš ostati moj najbolji prijatelj. Srećan ti rođendan!

2. Iako nisi tu kraj mene, osećam tvoje prisustvo i imam utisak kao da si uvek kraj mene. Za naše prijateljstvo nikada nisu postojale prepreke, budi potpuno spokojan. Srećan ti rođendan prijatelju!

3. Koliko mi značiš kao osoba govori činjenica da bih za tebe otišao i na kraj sveta, samo da budemo zajedno i da provodimo dane u lepom društvu. Ne bih menjao svog najboljeg prijatelja ni za šta na svetu. Srećan ti rođendan!

4. Nedostaješ mi toliko mnogo da svaki dan proveden bez tebe je uzaludan i prazan. U budućnosti želim da svaki dan provedem sa tobom, najbolji moj druže. Srećan ti rođendan!

5. Ništa mi ne može nadoknaditi časove u kojima si bio odsutan u mome životu. Da nisam upoznao tebe, nikada ne bih shvatio prave vrednosti života. Srećan ti rođendan prijatelju!

6. Šta ima važnije u životu osim prijatelja koji je uvek tu kada ti zatreba? Želim da zauvek budeš tu i da zajedno na leđima nosimo sve terete koje nam ovaj život sprema. Srećan ti rođendan prijatelju!

7. Kada si bio kraj mene znao sam koliko mi tvoje prijateljstvo znači, a sada kad si daleko od mene još više sam ubeđen u to. Srećan ti rođendan prijatelju!

8. Koliko puta sam bio na samom dnu, toliko puta si mi uvek pružio slamku spasa. Iako si od mene daleko, svim silama ću se truditi da te odbranim od zla. Srećan ti rođendan prijatelju!

9. Ja sam uvek pored tebe i neću dozvoliti daljini da stane na put našem iskrenom prijateljstvu. Sve osim njega je nevažno i ne može se porediti sa njim. Srećan ti rođendan prijatelju!

10. Ti budi daleko od mene, ali znaj da prijateljstvo ne zna za granice i da ništa ne može biti jače od iskrenog prijatelja koji če permanentno biti uz tebe. Srećan ti rođendan prijatelju!

11. Kada se setim trenutaka koje smo provodili zajedno i dočekivali sa pesmom svako jutro i veče, tad shvatim da su ti trenuci od iskonskog značaja i da predstavljaju svetlu tačku u mom životu. Srećan ti rođendan prijatelju!

12. Ako u daljini budeš sam i nema nikoga ko će ti reći toplu i prijateljsku reč, znaj da negde daleko od tebe postoji čovek koji bi sve dao da budeš kraj njega. Veruj mi, uvek ću biti tu za tebe. Srećan ti rođendan prijatelju!

13. Još uvek dočekujem zore budan, ali mi i dalje smeta to što nisi sa mnom i što ne možeš da podeliš sa mnom sve čari ovoga doba. Nadam se da ćemo uskoro biti zajedno. Srećan ti rođendan prijatelju!

14. Kilometri nas dele, a tako smo blizu da mogu da ti čujem glas kao da si sa mnom tu. Naše duše su povezane i ništa se ne može isprečiti između njih. Srećan rođendan prijatelju!

15. Nisam imao vremena da ti kažem sve što mislim, ali sad ti želim reći da si ti dragocenost u mom životu koju sebično čuvam samo za sebe. Srećan ti rođendan prijatelju!

16. Ne dozvoljam nikom da vređa naše prijateljstvo i da priča neistine o njemu. Jedina istina je da je naše prijateljstvo toliko veliko da može prevazići sve laži koje su nam nametnute. Srećan ti rođendan prijatelju!

17. Dajem sve od sebe i trudim se da nadoknadim tu prazninu koja je nastala, a sve u cilju da vreme koje provodim bez tebe nekako ispunim i dočekam dan kada ćemo se opet družiti. Srećan ti rođendan prijatelju!

18. Svaki minut proveden bez tebe za mene je dug kao čitava godina. Kako vreme prolazi sve više iželjkujem dan kada ćeš se vratiti i kada će sve ponovo biti u redu. Srećan ti rođendan prijatelju!

19. Nikada ne zaboravi da je tvoj prijatelj uvek uz tebe, iako nije sa tobom i daleko je od tvojih očiju. Nekada je dovoljno razumeti nečiju dušu i sve ostalo se prepušta tom utisku. Srećan ti rođendan prijatelju!

20. Uvek sam na tvojoj strani, šta god bilo, nikada neću okrenuti leđa najboljem drugu. Možda si od mene veoma daleko, ali si za mene uvek tu i nikada nečeš napustiti moj svet. Srećan ti rođendan prijatelju!

Rođendanske čestitke za prijatelja koji vam je značajan

1. Tvoje mesto u mom životu ne može niko da zauzme, ti si jedinstvena pojava koja je ulepšala moj život. Trudiću se da te nikada ne povredim, voleo bih da zadržim tvoje prijateljstvo zauvek. Srećan ti rođendan prijatelju!

2. Otkad znam za sebe ti si uvek bio tu kraj mene i delio sa mnom sve snove, pobede i poraze. Ti si uvek bio tu, čak i kada mi je trebalo rame za plakanje. Dok budem živ, uvek ću ti biti zahvalan. Srećan ti rođendan prijatelju!

3. Koliko godina je prošlo, a meni se čini da smo se juče upoznali. Vreme koje provodim sa tobom je izuzetno za mene i po pravilu to uvek brzo prođe, zato uživaj u svakom trenutku, moj najbolji druže. Srećan ti rođendan!

4. Velika je sreća moja što imam najboljeg prijatelja na svetu koji mi pruža ogromnu pomoć u svakom pogledu. Jednostavno nikada ne bih postigao ni jedan uspeh da nije bilo tebe, jedini moj druže. Srećan ti rođendan prijatelju!

5. Ne pitaj koliko mi je teško bilo kada nisam imao nikoga ko bi se zauzeo za mene i ko bi mi rekao nešto što bi me smirilo i vratilo na pravi put. Sad kad imam tebe, mnogo mi je lakše, jer u društvu je sve bolje i podnošljivije. Srećan ti rođendan prijatelju!

6. Saćao sam noćas kako tonem na dno i u trenutku kada sam pomislio da je svemu došao kraj, tad si mi ti pružio ruku i zauvek me izvadio iz opasnih dubina. Nije to samo san, to je moja životna istina. Srećan ti rođendan prijatelju!

7. Ništa me niči toliko srećnim kao što me čini prijateljska reč koju čujem od tebe, koja mi govori da ću zauvek biti bezbrižan. Kad to čujem, uvek iznova shvatim da je prijateljstvo najvažnija stvar za čoveka. Srećan ti rođendan prijatelju!

8. Kada čovek ima kraj sebe prijatelja, to znači da ima krila koja će ga dovesti u nedokučive visine poleta i zadovoljstva. Osećam se potpuno ispunjenom osobom i to je jedino tvoja zasluga, najbolji moj druže. Srećan ti rođendan!

9. Kada te svi napuste i zaborave, znaj da za tebe postoji drug koji nije sa tobom samo kada ti je lepo i kad uživaš, već drug koji te poput senke prati i uvek je spreman da priskoči u pomoć. Bilo kad da ti zatrebam, uvek ću biti tu za tebe. Srećan ti rođendan prijatelju!

10. Na ovaj dan rodio se čovek koji ulepšava svaki moj dan i koji predstavlja meni veoma blisku osobu. Neka ti ovaj dan bude najsrećniji u životu, a moja dužnost je da ti kao prijatelj poželim sve najlepše u životu. Srećan ti rođendan prijatelju!

11. Na svetu ne postoji ništa lepše od drugarstva, i zato ga treba čuvati i paziti kao zenicu oka svoga. Prijateljske odnose treba graditi na temeljima iskrenosti i ljudskih osećanja i takav odnos treba biti svakom prioritet u životu. U tom pogledu sam ostvario uspeh, zato što imam prijatelja koji bi za mene i ruku u vatru stavio, a i ja bih to uvek učinio za njega. Srećan ti rođendan prijatelju!

12. Dovoljan je samo jedan tvoj osmeh i tuga će zauvek sići sa mog lica. Dovoljna je samo jedna suza i tvoja tuga će postati i moja. Kad sve podelimo na pola, mnogo lakše ćemo izaći na kraj sa svime što nas opterećuje. Srećan ti rođendan prijatelju!

13. Kad smo bili deca, neumorivo smo trčali po livadi i uživali u svim čarima detinjstva. Tada smo se zakleli da nikada nećemo odati našu tajnu i da ćemo zauvek biti drugovi. Tada nam je bila dovoljna jedna reč i ceo svet je bio naš. Verujem da je i sada tako, jer našem prijateljstvu vreme ništa ne može. Srećan ti rođendan prijatelju!

14. Oduvek sam znao da tebi mogu poveriti sve svoje tajne, jer ti si osoba koja je uvek ulivala poverenje i predstavljala oličenje pravog prijatelja. Za mene je pravo blago imati takvog prijatelja! Srećan ti rođendan!

15. Mnogo puta sam ti rekao da je čovek bez prijatelja samo puka praznina koja ne služi ničemu. Veruj mi da je to istina i da nije tako ceo svet bi bio bez ikakvog smisla. Siguran sam da i ti to znaš, najbolji moj druže. Srećan ti rođendan!

16. Sa tobom upoznao sam kako je to biti nedodirljiv za sve one koji isključivo loše misle o tebi. Jednostavno tad imaš svoj mali svet i oko njega vojsku koja je spremna da te odbrani od svih napada. Moja odbrana od zla si ti, najbolji druže moj. Srećan ti rođendan!

17. Velika je iluzija živeti u ogromnom raskošu, a nemati ono najvažnije koje svako može sebi da priušti. Najvažnije je imati prijatelja koji te ceni i koji poštuje sve tvoje  mane i vrline. Još jednom, hvala ti na svemu. Srećan rođendan prijatelju!

18. Nije život samo putovanje u kome uživate u svim blagodetima, već je život niz iskušenja koja treba da iz čoveka izvuču sve tamne i mračne strane. U tim situacijama treba biti čovek, a to znači nesebično pomogati svima, najviše svojim prijateljima. Srećan ti rođendan prijatelju!

19. Kada sam usamljen, istog trenutka pomislim na dane kada smo se družili i na taj način pokušavam da umirim svoju dušu. Ne postoje reči koje bi mogle da pokažu koliko mi značiš, prijatelju moj. Srećan ti rođendan!

20. Još jednom ću te podsetiti da nijednu borbu u životu nećeš sam prebaciti preko svojih leđa, uvek ću ti pomoći u svemu i dati sve od sebe, samo da tebi bude bolje. Srećan ti rođendan prijatelju!

No Responses

Leave a Reply