Najljepše čestitke za rođendan sinu

Rođendan je dan koji je stvoren za veselje i koji u svojoj srži nosi zabavu i lepo raspoloženje. Na taj dan treba da se svi okrenu sreći i čitav svet treba da peva pesmu koja duboko u sebi nosi ljubav i zadovoljstvo. Rođendan je i više od slavlja, rođendan je dan koji je u svakom pogledu poseban i koji ima veliki značaj za čoveka i njegov lični život. Ukoliko želite da vašem sinu napišete čestitku za rođendan možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Čestitke za rođendan sinu od mame

 • Milo moje dete, ti si najveće bogatstvo u mom životu, ti si osoba koja mi sve znači i za koju bih preplivala sva mora i sve okeane. Budi uvek srećno i nasmejano dete koje se raduje životu i koje ume da se igra i zabavlja. Neka te život nikada ne navede na pogrešan put i neka ti sve u životu bude idealno. Od srca ti sine želim srećan rođendan!
 • Ti si tako mlad i u tvojim venama teče svežina mladosti koja samo jednim potezom može osvojiti čitavi svet. Želim ti da uživaš u mladosti i da ti svaki novi dan bude bolji od prethodnog. Neka ti ovaj rođendan donese puno zabave i veselja, želim ti puno lepih rođendanskih želja. Sine moj, neka ti je srećan rođendan!
 • Mili moj sine, kada si došao na ovaj svet i kada si ugledao svetlo dana, u tom trenutku znala sam da sam postala majka najlepšeg i najboljeg dečaka na ovome svetu. Iz dana u dan te sve više volim, ti si uvek u mom srcu i zauvek ćeš tu ostati sve dok postojim. Veoma se radujem tvom rođendanu i na meni je da ti poželim sve najlepše rođendanske željice. Neka ti ovaj dan bude divan i poseban, od sveg srca ti želim srećan rođendan!
 • Život je poput romana koji je uzbudljiv i pun emocija i koji svakoga trenutka nama postavlja bezbroj pitanja i izazova. Želim ti da se tvoj životni roman pretvori u savršenu i bezbrižnu bajku u kojoj se pomoću magije ispunjavaju sve tvoje želje. Kao tvoja majka iskreno ti želim sve najbolje i najlepše i neka ti ovaj dan donese puno ugodnih trenutaka. Srećan ti sine rođendan!
Čestitke za rođendan sinu od mame
 • Dragi moj sine, kao tvoj roditelj oduvek sam te učila da je u životu čoveka veoma važna sreća i da je jedino srećan čovek zadovoljan čovek. Veoma sam ponosna na tebe što si taj moj savet prihvatio i primenio i što si se u potpunosti okrenuo ka sreći i uživanju. Želim ti da nikada ne budeš tužan i da na svaki problem odgovoraš osmehom, neka sreća uvek bude u tebi i u tvom srcu. Srećan ti rođendan!
 • Obožavam kada zajedno provodimo vreme i kada se beskrajno zabavljamo i družimo. Ti si moje milo dete, moj jedini sin i vreme provedeno sa tobom je lek za moju dušu i radost za moje srce. Ti si poput sunca koje me obasjava svojim jarkim zracima, ti si moj životni motiv i smisao mog života. Danas je tvoj rođendan i neka sve srećne zvezde budu na tvojoj strani, želim ti sve najlepše. Sine moj, neka ti je srećan rođendan!
 • Sine moj jedini, uvek imaj na umu da te tvoja majka voli najviše na svetu i da ti u svakom trenutku želi sve najbolje. Volim te još od prvog trenutka kada sam te osetila u svom stomaku, ti si mom životu dao značaj i ulepšao čitav moj svet. Moj život sa tobom je mnogo lepši i ispunjeniji i zbog toga želim da ti kažem hvala što postojiš. Neka ti ovaj rođendan pomogne da ostvariš sve svoje želje i snove, želim ti da uvek budeš pun života i pozitivne energije. Neka ti je srećan rođendan!
 • Pred tobom su brojne šanse i prilike koje će ti doneti puno sreće i zadovoljstva ukoliko ih adekvatno iskoristiš. Budi uvek miran, staložen i strpljiv i neka upornost bude tvoja glavna i jedina odlika, ukoliko budeš čvrsto verovao u svoje snove oni će se sami po sebi ostvariti. Znaj da ću uvek uraditi sve što je u mojoj moći da ti pomognem u svemu, volim te puno i veoma mi značiš. Želim ti da ovaj rođendan lepo proslaviš sa dragim osobama, neka sve oko tebe bude u znaku sreće. Sine moj, srećan ti rođendan!
 • Mili i dragi moj sine, u mom životu ti si nešto što je najlepše i najplemenitije, ti si poput sjajne zvezde koja obasjava mračno nebo mog života. Moju ljubav prema tebi želim da spakujem u jedan mali rođendanski poklon i danas je pravi dan da ti taj poklon predam. Neka te ljubav uvek greje i neka miluje tvoje srce, želim ti da ovaj dan uvek pamtiš po lepoti. Neka ti je srećan rođendan!
 • Na ovaj dan rodila se je moja najveća snaga, na ovaj dan rodio se moj ponos, na ovaj dan rodio si se ti, mili moj sine. Ti si mi podario osećanje majke, ti si me učinio srećnom i dao mi volju i motivaciju da se u životu borim za nas. Danas ćemo da proslavimo tvoj rođendan u punom sjaju, jer ovaj dan je čaroban i poseban i treba se obeležiti kako treba. Volim te najviše na svetu i želim ti život iz snova, srećan ti sine rođendan!
 • Dragi moj sine, ti si poput ptice sleteo u moj život i sa sobom doneo najlepše pesme koje golicaju moje srce. Moja budućnost bez tebe bila bi prazna i izuzetno mi je drago što imam tebe i što sam deo tvog života. Veruj mi na reč, kada god ti bude bila potrebna topla reč ili savet, možeš se slobodno obratiti meni, kao tvoja majka daću sve od sebe da ti pomognem i izbrišem sve tvoje brige i probleme. Želim ti puno sreće, ljubavi i zdravlja, neka ti je srećan rođendan!
 • U životu je malo potrebno da čovek dostigne stanje u kome će biti srećan, samo malo je potrebno da se čovek izbori za svoju srećnu sudbinu. Neka svi putevi koji vode ka užitku budu naklonjeni tebi, jedini moj sine. Dovoljno mi je samo da znam da si srećan i zadovoljan svojim životom i moje srce je bezbrižno i spokojno. Neka ti ovaj divni dan bude srećom obasjan, tvoja majka ti želi srećan rođendan!
 • Sine moj, udahni duboko i poželi sve najlepše rođendanske želje, ovog prelepog dana pretvoriću se u dobru vilu koja će ispuniti sve što želiš i sve što kažeš. Želim da svaka sekunda tvog života bude puna mira, zadovoljstva i uživanja, želim da uvek budeš čovek koji je srećan u svakom pogledu. Ljubi te i voli tvoja majka, neka ti je srećan rođendan!

Čestitke za rođendan sinu od sestre

 • Dragi i mili moj brate, tvoj sin je tvoja dika i odraz tvoje sreće, želim vam da zajedno provedete još puno lepih i srećnih zajedničkih trenutaka. Želim vam da zajedno osetite kako sreća silazi u vaš dom i kuca na vaša vrata, želim da tvoj sin postane uspešan čovek na koga će ceo svet biti ponosan. Od sveg srca želim da od sreće blista ovaj divni dan, neka je tvom sinu srećan rođendan!
 • Kao tvoja sestra bila sam presrećna kada je na svet došao naš mali anđeo, kada se tvoj sin rodio znala sam da je moj život bogatiji za još jedan slatki i dragi dečiji plač. To malo detence koje sam tada držala u naručju mi je veoma drago i od prvog trenutka sjedinilo se je sa mojim srcem. Danas je rođendan našeg malog princa, danas je rođendan tvog milog sina i želim da ovaj dan bude prepun ljubavi i radosti. Našem malom i lepom slavljeniku želim sve najbolje i najlepše, neka je srećan rođendan tvom sinu!
 • Najdraži moj brate, želim da znaš da tvog sina volim kao da je moj i da ću uvek uraditi sve što mogu da mu obezbedim mirnu i sigurnu budućnost. To dete je tiho, na prstima ušlo u moje srce i u njemu pronašlo svoju sigurnu luku i veoma mi je drago što je tako. Za njegov rođendan pripremila sam sve najlepše želje i želim da mu ih u jednom poljupcu predam. Neka veselje bude svuda oko nas i neka nas pesma vodi u svet radosti, tvom dragom sinu želim srećan rođendan!
 • Tvoj sin je dete koje je obeležilo moj život i koje je unelo u njega nešto lepo i posebno. Od prvog trenutka kada sam ugledala njegove prelepe okice shvatila sam da su one u mom srcu i da nikada neće moći da izađu iz njega. Danas slavimo rođenje našeg princa, našeg mališana i neka se svi raduju ovom veličanstvenom događaju. Najdraži moj brate, tvom milom sinu želim srećan rođendan!
 • Brate moj mili, neka te tvoj sin uvek raduje i neka uvek bude tvoj razlog za ponos. Tvoj sin je tvoje blago i brižno ga čuvaj od svega i od svih. Kao tvoja sestra želim ti reći da vas oboje puno volim i da vam želim puno sreće, zdravlja i veselja ovog divnog i prelepog dana. Neka tvom sinu život donese puno lepih i uzbudljivih doživljava, želim mu srećan rođendan!
 • Želim vam da zajedno uživate u čaroliji ovog rođendanskog dana, sve dok ste zajedno i dok se volite za vas nikada neće postojati loši i ružni dani. Ti si moj rođeni brat i malo je reći da te puno volim i zbog toga želim da odnos između tvog sina i tebe bude uvek pun ljubavi i razumevanja. Tvom voljenom sinu želim lepo i uzbudljivo rođendansko slavlje, neka mu je srećan rođendan!
 • Jedini moj brate, ti i ja smo nerazdvojni od malena i zajedno smo prošli kroz detinjstvo i kroz igru upoznali život. Vreme neumitno teče i prolazi i sve oko nas se menja brzinom svetlosti. Došlo je vreme kada mi imamo svoju decu i kada je u našim rukama životna sudbina nekog malog bića. Jedino što ti moje srce želi jeste da tvoje dete sa tobom samo sreću deli, u jednom zagrljaju želim sve najlepše da mu dam, svim srcem tvom sinu rođendan čestitam!
 • Deca su bića koja našim životima daju značaj, bez njih bi sve bilo uzalud i sve što čovek radi bilo bi bez ikakvih vrednosti. Deca nam svakoga dana šalju poruku da je život lep i da treba živeti za voljene i drage osobe. Želim ti da uvek voliš svoje dete i neka ono voli tebe, neka vas ljubav uvek spaja i veže. Brate moj, ti i tvoj sin ste jedino što imam na ovome svetu i želim vam reći da vas volim do neba. Neka tvom sinu ovaj dan donese ostvarenje svih želja i snova, želim mu srećan rođendan!
 • Dragi moj brate, oduvek si želeo da kraj sebe imaš sina sa kojim ćeš deliti svoj život i sve ono što on sa sobom nosi. Tvoja želja je uslišena i kao najveći poklon koji u životu može da se dobije, na ovaj svet došao je jedan mali i slatki dečak, tvoj voljeni i dugo željeni sin. Sve što vam treba da budete srećni jeste da se volite i da svaki zajednički trenutak posvetite zajedničkom uživanju. Ovaj dan je idealan za to i želim vam slavlje o kome će se dugo pričati, tvom sinu želim srećan rođendan!
 • Kada te svi zaborave i ostave, kada te svi prevare i izigraju, znaj da će kraj tebe uvek biti jedno nežno biće koje će te velikim srcem od marcipana voleti. To biće je tvoj sin, tvoja krv i deo tvoje svesti. Budi srećan što nisi sam na ovome svetu, budi srećan što imaš divnog i plemenitog sina. Danas je jubilej vaše ljubavi, danas je dan koji je u svakom smislu važan i značajan, danas je tvom jedinom sinu rođendan. Voljeni moj brate, gde god bili neka vas uvek prati ljubav i neka radost i mir budu duboko ušiveni u vašoj duši. Tvom najmilijem sinu želim srećan rođendan!

Slični člnaci:

Leave a Reply