Čestitke za 40. rodjendan


Svakom rodjendanu čovek se posebno raduje, rodjendan je u svakom smislu nešto što je lepo i nešto što nas može naterati da zaboravimo na sve što je ružno u našem životu. Divno je kada čovek svoj rodjendan slavi sa osobama koje voli i koje mu puno znače, jer tada on može maksimalno da se opusti i da svoje srce usmeri ka veselju. Rodjendan treba da bude dogadjaj pun uživanja, rodjendan treba da bude senzacija koja će naterati sve ljude da budu srećni. Najbolje rešenje za to jeste da joj napišete kratku i zanimljivu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašoj dragoj osobi čestitate 40. rodjendan možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za 40. rodjendan

1) Prijatelju moj, moram priznati da nismo svesni kako vreme brzo prolazi, godine su projurije i prošle poput olujnog vetra i došlo je vreme kada ćemo zajedno proslaviti tvoj 40. rodjendan. Bilo mi je zadovoljstvo družiti se sa tobom sve ove godine, želim da ovoga dana budeš fokusiran samo na sreću i neka oko tebe budu milion razloga za radost i veselje. Od sveg srca ti želim srećan 40. rodjendan!

2) Mnogi ljudi kažu da godine ne predstavljaju realnu i adekvatnu meru u čovekovom životom i sa tim mišljenjem se apsolutno slažem. Važno je da danas svi budemo srećni i da uživamo u zabavi i veselju, sve ostalo je nevažno i slobodno se može zanemariti. Nasmej se i budi srećan, neka ceo svet vidi tvoj osmeh i oseti tvoju sreću,ovoga dana želim ti da misliš samo o lepim stvarima i da radiš ono što voliš i želiš. Neka ti je srećan 40. rodjendan!

3) Najdraži moj prijatelju, nikada nisam podcenjivao značaj našeg prijateljstvo, ono je u mom životu uvek bilo na prvom mestu. Naše prijateljstvo broji isto toliko godina kao i mi sami i veoma mi je drago što ćemo danas proslaviti tvoj 40. rodjendan, a u isti mah i četiri decenije postojanja našeg prijateljstva. Želim ti da utoneš u svet zabave i veselja, želim da uvek budeš čovek koji je presrećan i prezadovoljan. Neka ti je srećan 40. rodjendan!

4) Od tebe nikada ništa ne krijem i moram ti reći da sam veoma srećan što je došao tvoj rodjendan i što ćemo ga divno proslaviti. Ti si moj drug i dao bih sve što imam da tvoja rodjendanska zabavu bude najbolja, najveselija i najzabavnija rodjendanska zabava ikada. Za tebe čuvam sve najlepše rodjendanske želje i svim srcem želim da u budućnosti doživiš svoje snove. Neka ti od ovoga dana u životu bude sve lepše i bolje, čestitam ti druže 40. rodjendan!

5) Jedini moj prijatelju, u životu je samopouzdanje nešto što je veoma bitno i nešto bez čega se ne može srećno živeti. Uvek veruj u sebe i misli pozitivno, čovek koji ne veruje u sebe ne veruje u svoju sreću i u svoj život. Budi uvek dobar i iskren čovek i neka te uvek krase najbolje karakterne osobine, danas puniš četrdeset godina i pravo je vreme da se tvoj život okrene ka ozbiljnijoj strani. Želim ti puno radosti i lepih dana u budućem životu, neka ti je srećan 40. rodjendan!

Čestitke za 40. rodjendan prijateljici

1) Mila moja prijateljice, ti si najemotivnija osoba koju sam ikada sreo u životu i zbog toga te mnogo volim, poštujem i cenim. Nikada nisi dozvolila da tvoj prijatelj pati zbog nečega, uvek si bila tu da mi pružih utehu i da mi pomogneš na najbolji mogući nači. Sada je došao red na mene da ti pomognem i da ti se u svemu nadjem. Prvo što planiram da uradim jeste da ti ovoga dana poželim puno kvalitetne zabave i dobrog veselja, neka ti se ostvari svaka tvoja draga želja. Srećan ti 40. rodjendan!

2) Odavno sam ti dao reč da ću ti pomoći svakoga puta kada se budeš našla u nekoj nevolji i za tu reč ne postoji vreme, ta reč će postojati i trajati večno. Obožavam to što si uvek vedra, pozitivna i nasmejana, ti si osoba kraj koje sam uvek srećan i svaka tvoja reč mi donosi puno radosti. Neka ovaj dan bude savršena prilika da tvoja sreća poleti do nebeskih visina, od srca ti želim sve najlepše u životu. Neka ti je srećan 40. rodjendan drugarice!

3) Najbolja prijateljice moja, uveren sam da na ovome svetu ne postoji bolja, plemenitija i emotivnija osoba od tebe, ti si devojka koja je stvorena za sve i koja poseduje puno vrlina. Imati tebe u životu znači imati sigurnost i pomoć u svakom trenu i zbog svega toga sam ti zahvalan do neba. Ovog lepog dana želim da sreća bude u tvojim očima, neka te sve raduje i neka svaka sitnica godi tvom srcu i tvojoj duši. Želim ti srećan 40. rodjendan!

4) Čovek je srećan onoliko koliko kraj sebe ima prijatelja. Činjenica da si ti moja prijateljica mi daje slobodu da kažem da sam zbog tebe najsrećniji čovek na svetu. U tvom društvu osećam se lagodno i opušteno i sa tobom mogu da razgovaram o svemu potpuno iskreno i otvoreno. Želim da ti 40. rodjendan donese sve što je poželjno i lepo, želim da tvoj budući život postane sinonim za blagostanje. Neka ti je srećan 40. rodjendan prijateljice draga!

5) Najdraža moja prijateljice, nikako ne mogu da zamislim svoj život bez tebe, navikao sam da uvek budem u tvom društvu i to je nešto što mi donosi radost i sreću. Kada se družim sa tobom moje raspoloženje dostigne svoj najviši nivo, u mom životu ti si nešto što je divno i drago, ti si moja prijateljica, mog srca blago. Neka ti ovaj rodjendan bude lep i neka na sve ljude ostavi pozitivan utisak. Želim da sreća uvek bude vezana za tvoje ime, čestitam ti 40. rodjendan!

Čestitke za 40. rodjendan kumi

1) Kumo moja, tvoj dolazak u našu porodicu označio je početak jednog srećnog i mirnog perioda, tvoje ime ide uz sve što je lepo i divno, ti si za sve nas drugo ime za sreću. Ovog divnog dana svi smo uz tebe i svi ti želimo samo sreću, budi vesela, zadovoljna i radosna i uživaj u ovom jedinstvenom dogadjaju. Neka ključevi tvoje sreće uvek budu u tvojim rukama, od srca ti želim srećan 40. rodjendan!

2) U tvojoj duši sam pronašao i prepoznao nešto zaista plemenito i lepo, nešto što me je nateralo da se zauvek sprijteljim sa tobom. Iz dana u dan naše prijateljstvo je raslo i pitanje je bilo trenutka kada će ono prevazići svoj oblik. Ponosan sam što sam izabrao tebe za svoju kumu, ponosan sam što je sve medju nama ostalo kako je bilo. Ovog dana želim ti puno sreće i ljubavi, zabavljaj se sa svojim društvom i dozvoli svom srcu da uživa. Želim ti sve najbolje, neka ti je kumo srećan 40. rodjendan!

3) Voljena moja kumo, veoma se radujem ovom danu, znam da voliš rodjendane i da uživaš u tome i upravo zbog toga sam posebno srećan što je napokon došao tvoj rodjendan. Želim da tvoje srce bude usmereno ka jakim vibracijama radosti i sreće, želim da budeš veselo biće koje osmehom može da obidje čitav svet. Pruži ruku svim dragim ljudima, neka ti svi pokloni pažnju i neka svi uvek budu uz tebe. Želim ti sijaset najlepših rodjendanskih želja, neka ti je srećan 40. rodjendan!

Čestitke za 40. rodjendan sestri

1) Sekice moja draga, ti i ja smo osobe koje su u životu prolazile kroz razne situacije i puno mi je drago što smo se uvek podržavali i bili zajedno. Bez tebe ne bih mogao da se izborim sa svim brigama i problemima u životu, kada mi je bilo najteže ti si davala sve od sebe da mi pomogneš i zbog toga sam tvoj večni dužnik. Danas imam veliku želju da ti poželim puno sreće i uspeha u budućnosti, neka ti je srećan 40. rodjendan!

2) Kad si bila mala pazio sam te i čuvao i nikada nisam dozvolio da osmeh nestane sa tvog lica. Bila si veoma dobra devojčica i kao brata si me puno volela. Godine nam ništa ne mogu, godine su znaj nešto što je bespotrebno, nešto što svakodnevno smeta čoveku. Volim te i u mojim očima ćeš uvek biti mala devojčica koja me slatko i stidljivo doziva i želi da se igra. Sestrice moja, neka ovog dana zablista sreća tvoja, želim ti sve najlepše u životu. Neka ti je srećan 40. rodjendan!

3) Mila moja sestro, nikada neću zaboraviti dane kada smo bili srećni i kada smo zajedno pevali, igrali i radovali se. Ti dani za mene predstavljaju nešto veoma drago i posebno, te uspomene su vrednije od zlata i važnije od života. Neka ovaj dan upotpuni kolekciju naših lepih uspomena, neka ovaj dan bude naklonjen tvojoj sreći. Želim da probaš i osetiš sve ukuse radosti, želim da se u tebi probudi sve što te čini srećnom. Tvoj brat te voli najviše na svetu i želi ti srećan 40. rodjendan!

Čestitke za 40. rodjendan bratu

1) Dragi moj bato, ti i ja smo uvek bili najbolji drugovi, ti i ja smo idealni tandem koji uvek i svuda pobedjuje, ti i ja smo nerazdvojivi i bratska ljubav je naše najveće bogatstvo. Srce mi je puno kada pomislim da smo ti i ja braća i da u životu podjednako delimo sve. Neka ovoga dana sva sreća ovoga sveta bude u tvom vlasništvu, čitavim svojim bićem ti želim sve najlepše. Neka ti je srećan 40. rodjendan!

2) Sve važne trenutke u svom životu proveo sam kraj tebe, u svakom pogledu ti si deo mene i mog života i moram ti priznati da mi je drago što si u mom srcu. Nikada neću dozvoliti da naši idealni bratski odnosi budu narušeni, ti si moj jedini brat i sve što imam u ovom životu. Sve naše tajne ostaće medju nama, kada smo zajedno ti i ja smo jači i moćniji od svih i zbog toga želim da uvek lepo saradjujemo. Stigao je dan kada će se ostvariti svaki tvoj san, pred tobom je tvoj 40. rodjendan i od srca želim da doživiš najlepše i najveselije slavlje. Otvori svoju dušu i oseti kako sreća golica tvoje srce, neka ti je brate srećan 40. rodjendan!

3) Bato moj mili, naši roditelji su uvek bili oduševljeni i ponosni na nas, ti i ja smo oduvek bili dobri prijatelji i nikada se nismo svadjali i imali nesuglasice. Ljubav je ta koja ne dozvoljava da se mržnja useli u naš čarobni svet druženja i beskrajne tolerancije, ljubav je ta koja našem bratstvu daje sjaj zvezda. Želim da ti ovaj dan bude jedinstvena prilika za uživanje, želim da u srcu uvek osećaš pozitivnu vedrinu. Neka ti je srećan 40. rodjendan!

4) Nikada mi nisi okrenuo ledja i nikada nisi pogazio svoju reč. Svaki tvoj postupak mi jasno govori da si ti čovek vredan svakog poštovanja i činjenica da si ti moj brat predstavlja jednu vrstu privilegije. Ponekad mi se čini da vreme leti brzinom svetlosti i da se sve oko nas jako brzo menja. Ali, to ne može pokvariti našu sreću i zbog toga ti savetujem da nikada ne mariš za godine. Neka tvoj život uvek bude kvalitetan, dobar i interesantan i neka tvoje srce puca od sreće i zadovoljstva. Srećan ti bato 40. rodjendan!

5) Jedini i mili moj brate, nikuda ne mogu da podjem bez tebe, ti si mi u životu uvek potreban i bez tebe čitav moj život pada u vodu. Kada ti je teško i kada se osećaš loše, slobodno dodji kod mene i ispričaj mi sve što te muči. Ponekad je samo jedna topla reč dovoljna da sve rane zacele i da sve muke nestanu. Ti i ja smo braća i treba da se medjusobno pomažemo i da u životu radimo samo ono što donosi korist našoj sreći. Veoma sam veseo i srećan što je došao trenutak kada ću ti poželeti sve najbolje i najlepše, danas je tvoj 40. rodjendan i želim da svaki tvoj pogled bude pun radosti. Neka ti je srećan 40. rodjendan!

Takodje pročitajte:

No Responses

Leave a Reply