Želje i čestitke za mladence – čestitke za svadbu

Prigodne želje i čestitke za mladence – čestitke za svadbu

Najlepši dan u životu svakog čoveka jeste dan njegovog venčanja, dan u kome će se zauvek vezati za svoju osobu i postati njen životni saputnik. Kada vaše drage osobe žele da krunišu svoju vezu od vas se očekuje da sa nekoliko lepih čestitki za svadbu uveličate njihov događaj. Čestitke za svadbu moraju biti duboko emotivne, ali pritom moraju da imaju odgovarajuću dozu optimizma.  Ukoliko želite da mladencima čestitate njihovu svadbu, možete iskorisititi neku od navedenih čestitki za svadbu.

Prigodne čestitke za mladence

1)Neka vam zajednički život bude ispunjen lepim trenucima i neka vaš život krasi ljubav i radost. Želim vam svu sreću u vašem zajedničkom životu. Od sveg srca želim da vam čestitam svadbu i želim da se zauvek ovako volite.

2)Želim da ovaj dan pamtite zauvek i da uživate u ovim trenucima radosti i sreće. Najlepše je kad čovek provodi svoj život kraj svoje voljene osobe koja mu jako znači i koja mu svakodnevno daje snage za život. Čestitam vam svadbu i želim vam sve najbolje u životu!

3)Ne postoji ništa lepše od toga kada se dve osobe vole i kada žele da krunišu svoju vezu brakom. Tada njihov život postaje idiličan i svi problemi se pretvaraju u beznačajne sitnice. Želim da vaš brak bude srećan i dugovečan i da u radosti i veselju provodite sve dane koji su pred vama. Dragi moji mladenci, čestitam vam na svadbi!

4)Kada ste rekli da pravite svadbu, moje srce je bilo prepuno i u tom trenutku mi se činilo da mogu da dohvatim nebo. Zaista sam presrećan što sam dočekao ovaj dan, vaša svadba je za mene praznik i ne postoji važniji događaj od nje. Želim da vam svi zajednički dani prođu u raspoloženju koje je bilo na svadbi, a to je radost i veselje. Čestitam vam!

5)Veoma mi je drago što ste vašu romansu izgradili na temeljima ljubavi i vaša svadba je dokaz da je vaša ljubav izuteno jaka i moćna, da joj ništa ne može stati na put. Nadam se da ćete vašom ljubavi izgraditi i porodicu koja će vam biti podrška i motiv za svaku životnu bitku. Čestitam vam na svadbi, dragi moji mladenci!

6)Budite mi uvek ovako veseli i zagrljeni, ne dozvolite da vas problemi rastave, vaša ljubav je jača od svega i dok ste zajedno niko vam ništa ne može. Iskreno, želim vam svu sreću i braku i neka vam svi putevi sreće budu večno otvoreni. Čestitam vam na svadbi!

7)Neka vam vaša svadba ostane u najlepšem sećanju, jer je to dan o kome ste oduvek sanjali, dan kada će vaša ljubav sasijati punim sjajem. Najlepše je voleti i biti voljen, osećati ljubav u vazduhu i večito sanjariti o ljubavnoj sreći. Želim da vam život bude kao u bajci i da budete uspešni u svakom životnom segmentu. Čestitam vam na svadbi!

8)Neka sve ružno ostane iza vas i neka vaš život bude ispunjen toplotom ljubavi. Drago mi je što je vaša ljubav prerasla u ovu svadbu i moram da vam priznam da sam taj dan dugo iščekivao. Dragi moji mladenci, čestitam vam na svadbi!

9)Ovaj svet je lepši i raskošniji kada čovek uz sebe ima osobu koja ga voli i koja će mu biti podrška i pomoć u svakoj situaciji. Vaše venčanje i svadba je najlepša i najbolja stvar koju ste mogli da uradite i zaista vam želim svu sreću u braku i zajedničkom životu! Mili moji mladenci, čestitam vam na svadbi!

10)Lepo je gledati vas kako se volite i kako zagrljeni ispraćujete sve dane koji su ostali iza vas. Želim da vaša ljubav sa isto toliko snage dočekuje nove dane koji su pred vama i koji će vam sa sobom doneti puno radosti i sreće. Pre svega, izuzetno mi je drago što ste uspeli u svojoj vezi i što ste napravili svadbu koju ću zauvek pamtiti. Čestitam vam na svadbi!

cestitke za svadbu

Čestitke za svadbu – duge

1)Drago mi je što ste konačno stali na ludi kamen i što ste se upustili u uzbudljivu avanturu koja se zove brak. Vaša ljubav je toliko jaka i ovo vaše venčanje i svadba je samo još jedan dokaz da je vaša ljubav moćna i beskrajna. Nikada nemojte da dozvolite da se u vaše živote useli nemir, potrebna vam je samo ljubav i razumevanje i svi problemi će sami nestati. Uživajte u svakom zajedničkom trenutku, neka vam svaki dan bude poseban i jedinstven. Iskreno želim da vaša ljubav zauvek ostane moćna kao što je sada i da vaš brak bude savršenstvo. Dragi moji mladenci, čestitam vam na svadbi!

2)Želim da znate da je vaša svadba bila najlepši trenutak koji sam doživeo do sada, jednostavno, nikada nisam doživeo nešto toliko lepo. Sve je bilo romantično i svaka sitnica je imala neku romantičnu notu koja je svakom bila oslonac za dobro raspoloženje. Zadovoljstvo je biti u društvu dvoje zaljubljenih, koji se spremaju da uplove u vode zajedničkog života koji će im doneti bolju i lepšu budućnost. U trenutku sve postaje nevažno i samo ljubav stoji iznad svega, poput sunca koje se probija kroz oblake. Želim da vaša ljubav večno bude vaše sunce, vaš izvor radosti, sreće i porodične topline. Drago mi je što sa vama delim ove radosne trenutke koji će zauvek biti urezani u mojoj svesti. Čestitam vam na svadbi!

3)Najdraži moji mladenci, pre svega, želim da vam saopštim da ste mi izuzetno dragi, dan proveden bez vas za mene je nezamisliv. Pred vama je još puno iskušenja koja ćete uspešno savladavati ukoliko budete bili kao jedno. Nadam se da će svo proći bezbrižno, dovoljno je samo da se volite isto tako kao što se volite danas, kada ćete se vezati jedno za drugo neraskidivom vezom braka i njegovog značaja. Pred vama su takođe i brojni lepi trenuci koji će u vama izazvati osećaje osoba koje znaju da cene i poštuju brak i njegovu ulogu u životu. Neka vam život bude ispunjem trenucima u kojima ćete uživati i biti srećni i bezbrižni. Čestitam vam na svadbi!

4)Dragi moji mladenci, želim da znate da je ovaj dan jedan od najlepših u životu svakog čoveka i zato treba uživati u tom danu i svaki sekund provesti u lepom raspoloženju. Na dan vaše svadbe, vaša srca stopila su se u jedno, vaša sudbina postala je zajednička. To je suština braka, svi problemi, svo dobro i svo zlo postaje zajedničko i to je ono što povezuje ljude. Siguran sam da već to sve znate, drago mi je što se volite i voleo bih da to tako zauvek ostane. Život je lepši u dvoje, čovek je potpun tek kada ima kraj sebe voljenu osobu koja mu znači i koja predstavlja deo njegovog života. Želim da tuga nikada ne sazna za vaše ime, voleo bih da uvek srećni i da svaki dan dočekujete sa ogromnom dozom optimizma. Čestitam vam na svadbi!

5)Pre svega, želim vam puno sreće u daljem braku. Naravno, voleo bih da za neko vreme kraj sebe imate puno dece koja će vam dati snage i motivaciju za svaku životnu borbu. To je nešto što vas može učiniti najsrećnijim osobama na svetu. Kada kraj sebe budete imali decu koja će vas svakoga dana iznova usrećeti, tada ćete znati da ne postoji ništa vrednije od njih i da su ona sve što imate na ovom svetu. Vaša sreća je i njihova sreća i zato želim da zauvek budete srećni i da tu radost neprestano delite sa svojom decom. Ljubav koja je između vas biće zadužena da vaši odnosi budu uvek na zavidnom nivou, ali pre svega emotivni i ljudski. Ništa nije važnije od vaše sreće i sve dok budete zajedno, ništa vas neće ugroziti na putu ka vašoj sreći. Volite i budite voljeni, neka vaš život bude kao u snovima, čestitam vam na svadbi!

6)Mili moji, neka vam ovaj ugodni dan bude najlepši u životu i iskreno želim da ga pamtite ceo život. Ovog dana zakleli ste se da ćete večno ostati jedno kraj drugoga i da je ljubav jedino između vas. To shvatite kao smisao života, ljubav je jedino važna za vas, sve ostalo su samo nevažne sitinice koje su tu samo da bi vam smetale u životu. Vaš životni put treba da bude baziran na ljubavi, ona predstavlja srž svega, ljubav je pokretač svih ljudi, ljubav je motiv za život i sreću. Sve dok se ljudi vole i poštuju, nikada neće postojati prepreke za njih, sve će biti jednostavno i razumljivo. Imam samo jedno da vam kažem, a to je da se zauvek ovako volite i poštujete i vaš brak će biti srećan i idealan. Od sveg srca vam čestitam svadbu!

7)Čovek još kao dete mašta o osobi svog života i o danu kada će se zauvek vezati za tu osobu neraskidivom bračnom vezom. U tom maštanju svi međuljudski odnosi su prepuni emocija i svaki trenutak je inspirativan i usklađen. Želja svakog čoveka jeste da se to maštanje i sanjarenje ostvari i da u punom sjaju dočeka dan koji veoma dugo iščekuje. Uzbuđenje je, naravno, nezaobilazno, ali u tim momentima čovek se oseća snažno i motivisano i ništa ne može da ga razdvoji od tog raspoloženja i osećanja. Važno je samo da je tu uz njega voljena osoba, da ga podseća da je čitava njegova životna srećna kraj njega i da je potpuno uspeo u svom životnom putu. Ma koliko god da je čoveku teško, mora pronaći razloga da krene dalje i da nastavi svoju duel sa životom i preprekama u njemu. Izuzetno mi je drago zbog vas, čestitam vam na svadbi!

8)Verujte mi na reč, trenutno se nalazite na prekretnici vaših života, ovo je dan kada ćete odabrati vašu budućnost i njen kvalitet. Drago mi je što se toliko volite i što je vaša ljubav pravo oličenje jedne beskrajno iskrene romanse. Kraj nje vaši životi biće uspešni u svakom aspektu, sa njom ćete konstantno napredovati u svakome pogledu. Bez brige, sve će biti kako treba, samo se prepustite tokovima vaše ljubavi i ni na šta više ne mora da mislite. Svaka sitnica će doći na svoje mesto i sve će se to dešavati bez ikakvog truda i muke. Jako je važno da se volite i poštujete bez obzira na sve, tu činjenicu zapamtite kao geslo vašeg braka i vaše ljubavi. Dragi moji mladenci, iskreno vam čestitam na svadbi i neka vam je srećno!

9)Želim da ostvarite sve snove i neka vam svaka ispunjena želja donese mnogo radosti i veselja. Predivan je prizor gledati dvoje zaljubljenih koji su potpuno spremni da uđu u brak i taj čin smatraju velikom promenom u svakom pozitivnom smislu. Po tom pitanju sam potpuno bezbrižan, znam da ste vi osobe koje znaju da se međusobno poštuju i uvek drže do razumevanja i tolerancije. Za vas će brak biti blagodet, nešto lepo što će vam obezbediti sigurnu i mirnu budućnost. A emocije su tu samo da to još više ulepšaju i da stave do znanja da je ljubav uvek i svuda na prvom mestu. Što je vaša ljubav jača, utoliko će i vaša sreća i radost biti veća i život će vam se pretvoriti u beskrajnu avanturu prepunu lepog raspoloženja. Sve najbolje vam želim u daljem životu i neka vam brak bude dugovečan i ispunjen ljubavlju. Mili moji mladenci, čestitam vam na svadbi!

10)Dragi moji mladenci, želim da na temeljima vaše ljubavi izgradite vaš dom, porodicu i neka toplina vašeg doma stavi svima do znanja da je vaša porodica i ljubav u njoj jača od svih. Porodica je nešto najdragocenije za čoveka, to je njegova osnova, njegov motiv za svaki novi početak. Neka među vama uvek vlada iskrenost i neka svaka vaša reč bude inspirana emocijama koje vladaju vašom dušom. Najvažnije je da odnosi među vama uvek budu na korektnom nivou i nikada nemoje da dozvolite da se vaš dom narušava zbog nekih nevažnih nesuglasica ili sujete. Budite uvek ovako čili i veseli kao danas, zaboravite na sve što vas opterećuje, prepustite se ljubavi i uživajte… Čestitam vam na svadbi!

Čestitke za svadbu – kratke

1)Najdraži moji mladenci, neka vaša ljubav bude uvek moćna i neka vam ona na svojim krilima unese radost i sreću u vašim životima. Čestitam vam na svadbi!

2)Mili moji, u ovim svečanim trenucima neka vaša srca budu prepuna lepih osećanja i neka vam svaki trenutak bude poseban. Čestitam vam na svadbi!

3)Želim vam da uvek budete zajedno i da u vašem zajedničkom životu uspete da ostvarite sve vaše želje i snove. Pre svega, želim vam puno zdravlja, sreće i ljubavi. Čestitam vam na svadbi!

4)Ovo su najlepši dani u vašim životima i želim vam da uživate u svakoj sekundi i da nikada ne dozvolite da nemir zakuca na vaša vrata. Čestitam vam na svadbi!

5)Dragi moji mladenci, želim da vaša budućnost uvek ide putem koji kreira vaša ljubav, jer to je jedini i pravi put u životu. Dovoljno je samo da se prepustite vašim osećanjima i sve je posle toga nevažno. Čestitam vam na svadbi!

6)Iskreno želim da radost zavlada vašim životima i da svaki zajednički trenutak postane uzbudljiva i beskrajna avantura koja zrači svojom vedrinom. Čestitam vam na svadbi!

7)Drago mi je što ste uspeli da vašu ljubav krunišete ovako lepom i veličanstvenom svadbom, zaista bilo je pravo zadovoljstvo uživati u njoj. Čestitam vam na svadbi!

8)Vaša svadba je za mene bila pravo uživanje, lek za moju dušu i za moje srce. Izuzetno sam ponosan na vas, hvala vam na ovako lepoj svadbi. Od sveg srca vam čestitam!

9)Mili moji mladenci, želim da znate da je vaš budući život u potpunosti prepušten vama i vašim osećanjima. Samo ljubav je važna i pokušajte vam ona bude glavni oslonac u životu. Čestitam vam na svadbi!

10)Koliko god da život bude ispunjen problemima, znajte da samo zajedno možete pobediti sve što stane na put vašoj sreći. Čestitam vam na svadbi!

Čestitke za svadbu koje možete poslati kumu

1)Kumstvo predstavlja čovekovu tradiciju, nešto čime se ljudi zauvek povezuju međusobnim poštovanjem. Budi ponosan na to, nadam se da će vaš odnos biti uvek na viskom nivou i da ćete zajedno prolaziti putevima koji vode ka uspehu u životu. Od sveg srca čestitam ti na svadbi kume!

2)Dobro znaj da su svi tvoji problemi isto tako i problemi tvojih kumova i zbog nemoj nikada da budeš tužan i razočaran. Zajedno ćete deliti sve dobre i loše, svu ljubav i radost, kao i tugu. Čovek se jedino oseća dobro kada je kraj osoba koje voli i koje mu jako znače. Neka vas vaše kumstvo zauvek povezuje i želim vam puno sreće u budućnosti. Čestitam ti na svadbi kume!

3)Na ovaj veličanstveni dan, vaše porodice postale su kao jedno biće koje mora biti ispunjeno dubokim emocijama čija je osnova isključivo ljubav. Sve dok budete kao jedno, ništa ne može nauditi vašem kumstvu i vašim dobrim odnosima. Kum je čoveku najbolji prijatelj i iskreno želim da vaše kumstvo bude pravo oličenje iskrenog prijateljstva koje se izgrađuje na iskrenim i prijateljskim osećanjima. Čestiam ti na svadbi kume!

4)Nikada ne moj da budeš zabrinut, uvek možeš da računaš na tvoje kumove koji će poput anđela čuvara uvek biti uz tebe. Naravno, nadam se da ćeš i ti uvek biti tu uz njih, jer to je suština kumstva, neophodno je da se uvek pomažete. Tvoje prisustvo u ulozi kuma bilo je od velikog značaja za ovu svadbu i nadam se da će se vaše kumstvo nastaviti kroz dugi niz generacija. Čestitam ti na svadbi kume!

5)U životu je jako važno da pronađeš svoje prave i iskrene prijatelje i da sa njima izgradiš odnose koji će vas zauvek povezati. Želim da znate da je ovo vaše kumstvo jako važno za sve vas i da ukoliko budete pravi i iskreni kumovi sreća će vam širom otvoriti vrata. Čestitam ti na svadbi kume!

6)Svakim danom život priređuje brojne probleme koje čovek mora prevazići u društvu osoba koje ga cene i poštuju. Želim vam svu sreću i nadam se da će vaše kumstvo ulepšati živote svih vas i da će vas svakoga dana iznova obradovati. Pre svega, čestitam ti na svadbi kume!

7)Velika je čast biti kum, biti nečiji sabutnik tokom čitavog života, verni prijatelj i u dobru i u zlu. Kumstvo je nešto najlepše za svakog čovek i od sveg srca želim da ovo kumstvo ulepša živote svih, a naročito mladenaca. Čestitam ti na svadbi kume!

Čestitke za svadbu koje možete poslati kumi

1)Zadovoljstvo je biti kuma mladencima koji se vole i koji u svojim dušama gaje duboka osećanja ljubavne romanse. Budi ponosna što si kuma ovim dobrim i poštenim ljudima, želim vam svu sreću i neka vaše kumstvo uvek sija istim sjajem. Čestitam ti na svadbi kumo!

2)Biti kuma znači biti uvek uz svoje kumove bilo šta da se desi i ta međusobna i beskrajna solidarnost je osnova svakog uspešnog kumstva. Želim vam da se uvek ovako cenite i poštujete, jer kumstvo je nešto najvažnije za svakog čoveka. Želim vam da večno zadržite osmeh na vašim licima i da vaše kumstvo bude idilično. Čestitam ti na svadbi kumo!

3)Sve lepote ovoga sveta doživeli smo ovoga dana, na ovoj predivnoj i romantičnoj svadbi. Bez vas kumo, ovaj dan ne bi bio poptpun, vaše kumstvo je dalo unikatan pečat ovom prelepom događaju. Čestitam ti na svadbi kumo!

4)Ne postoji ništa lepše od trenutaka koje provodimo sa voljenim osobama koje nam jako znače. Želim da provedete što više zajedničkih trenutaka i da vaše kumstvo bude dugovečno. Čestitam ti na svadbi kumo!

5)Ovaj dan je bio poseban, svaki sekund je bio priča koja se samo jednom može doživeti, sve je bilo kao u snu. Drago mi je što se na ovako lep način ovekovečili vaše kumstvo. Čestitam ti na svadbi kumo!

6)Nikada nemoj da budeš tužna, ma koliko god ti bilo teško, znaj da kraj sebe imaš kumove koji uvek biti tu kada ti je potrebna pomoć. Želim vam sve najbolje u vašim odnosima i neka vaše kumstvo zauvek vlada vašom srećom. Čestitam ti na svadbi kumo!

7)Sve što želim jeste da vam se iskreno zahvalim što ste na ovako divan način realizovali vašu svadbu. Naravno, neka vaše kumstvo bude motiv za svaki pohod ka životnom uspehu i nadam se da ćete zajedno ostvariti sve vaše snove. Čestitam ti na svadbi kumo!

 

 

No Responses

Leave a Reply